2009 Nisan Anneleri buraya

bende yatarak emziriyorum çünkü öbür türlü hem ben hem bebişin su içinde kalıyor, bende primadan bugün vazgeçtim molfix aldım bakalım nasıl olacak inş.pişik yapmaz.
benim kuzum geceleri çok terliyor sırtı su gibi neredeyse sizin kuzularda da aynı durum var mı acaba?

benim bildiğim rotayı 3 ayın içinde yapıyorlar biz iki ayı doldurduktan sonra yaptırdık, ikinci dozu da ağustosta olacak.

canm aynı durumlar ikimz ded var ben de molfix denicm bakalım benm kızda çok terliyo özellkle kafasınn arkası yastgnı devamlı yıkamk zorunda kalıyorum

kızlar ya hala 2 numara kullananlar varken ben abarttım mı bilmem
ama biz 2 paket 4 numara bitirdik bile.
bende primadan başka bişey deneyeyim dedim merak işte huguis
(aman böyle mi yazılıyodu bilmiyorum) kullandım 1 paket. pişik falan yapmadı
ama biraz kaba geldi bana bezler kagıt gibi sert.primada elleyince o emici
boncuklar geliyo ele hemde daha ince ben geri döndüm pirimaya.

iyi aksamlar kızlar..
eğer yanlış bilmiyorsam yatarak emzirmek orta kulak iltihabına yol açıyormuş daha büyük çocuğu olan arkadaşlarımdan duymuştum vede internette okudum çok sakıncalıymış mecbur kalmadıktan sonra yapılmamalıymış..paylaşaym dedim...

ama bebek kucakta emzirirkende yatıyo sonuçta. ne fark ederki acaba annenin yatıp yatmaması.
gerçi ben zaten yatarak emzirmeyi hiç beceremedim.ama merak işte:ecrin_bebek:

ya aslında bende tam açıklamasını bilemiyorum ama yaşayan kişilerden duyuncada inandım hatta bir arkadaşımın annesindende duydum kız hala orta kulak iltihabından çekiyor doktor sebebini buna bağlamış hatta bu sitedede okumuştumbulabilirsem eklerim..

tamam canım.

bu arada kızlar bebekler ne yazıkki ikiye ayrılır.
orta kulak iltahabından çekenler1.
üst solunum yollarından çekenler 2.
inşallah bizimkiler hiç birinden çekmez sonuçta güzel havalara denk geldiler
hasta etmeden şöyle bi 10 aylık falan yapsak inşallah daha dirençli olurlar.

benim kız küçükken parkta bahçede kimle konuşsak bütün
çocuklarda bu ikisinden biri mutlaka vardı.

amin inşalalh ikisde bizdan uzak olur
ben bişeyden değilda kaynananın dırdırından korkuyorum kadın ha bugün hayarın hasta olacak diye bakıyo
biz bakamıcakmışız gibi geliyo kadına ya ne kadar sinir bbozucu
her doktor kontrolüne gittiğimizde çocuğu hastamı ettiniz diye arıyo varmı böyle bişey ya kötü niyetli işte

dozkancm aslında prima bana göre içlerinde en incesi ama neyse kaç zamndr dışına çıkıyo hatta eşim yanlşlıkla 4 numarsını almş onda bile çıkıyo büyük ihtimalle molfix bi denicm

ben onu tam kulak üzerinde olmaması gerekiyo diye biliyorum mesela elini başının hafifa altına koyup kulağını biraz havada tutmak gerekiyo diye yutkunuyo ya kulağı zorlanmasın diye

dozkancm aslında prima bana göre içlerinde en incesi ama neyse kaç zamndr dışına çıkıyo hatta eşim yanlşlıkla 4 numarsını almş onda bile çıkıyo büyük ihtimalle molfix bi denicm

ben numune verdikleri birmolfix denedim iyiydi yani elleyince anlaşıyo zaten huıggıs ellemedim hiç ama evy baby;babystra gibi markaları markette koymuşlar elledim onlardan baya daha iyi ama primanın yandaki yapıştırma bantlarını açmak daha kolay

asyacenk...bildiğim kadarıyla banyo yaptırırken o deriyi geriye doğru itip arada bir temizlenmen gerekiyor...ama yine de tedavisini ihmal etme gecmiş olsun canım...

canım doğru diyosun ama eşim çok küçük daha onu biraz daha büyünce yapalım demişti bende onu dinledim ama eniyisi bunu yaşayanlardan tecrübe etmek doktorun veriği krem birsüreme baya ii geldişimdi 2.kez sürdüm alevli kırmızısı gitmiş hafif kırmızı durumda
teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…