benim bildiğim rotayı 3 ayın içinde yapıyorlar biz iki ayı doldurduktan sonra yaptırdık, ikinci dozu da ağustosta olacak.bencede sıze katılıyorum fıkrı veren topıcı açsın ıhale dılekte kaldı,aklınızla bın yaşayın ben her seferınde bak yıne unuttum sormayı deyıp duruyorum valla,dılekcım saol bu arada haftada 2 olmuyor ama bızımkı ya ben ne etsemkı,yarın alıp kızı dr.yoluna durayım barı demı,yanı rotayı boşa vurdurup para bayıldık he allahım yarabbım ya,neden böle bışı yapıolar anlamıyorumkı,bıze aşı ıçın ağustos yazılmış yok demı bu ay aşımız benım atladığım
bende yatarak emziriyorum çünkü öbür türlü hem ben hem bebişin su içinde kalıyor, bende primadan bugün vazgeçtim molfix aldım bakalım nasıl olacak inş.pişik yapmaz.
benim kuzum geceleri çok terliyor sırtı su gibi neredeyse sizin kuzularda da aynı durum var mı acaba?
bende yatarak emziriyorum çünkü öbür türlü hem ben hem bebişin su içinde kalıyor, bende primadan bugün vazgeçtim molfix aldım bakalım nasıl olacak inş.pişik yapmaz.
benim kuzum geceleri çok terliyor sırtı su gibi neredeyse sizin kuzularda da aynı durum var mı acaba?
iyi aksamlar kızlar..
eğer yanlış bilmiyorsam yatarak emzirmek orta kulak iltihabına yol açıyormuş daha büyük çocuğu olan arkadaşlarımdan duymuştum vede internette okudum çok sakıncalıymış mecbur kalmadıktan sonra yapılmamalıymış..paylaşaym dedim...
ya aslında bende tam açıklamasını bilemiyorum ama yaşayan kişilerden duyuncada inandım hatta bir arkadaşımın annesindende duydum kız hala orta kulak iltihabından çekiyor doktor sebebini buna bağlamış hatta bu sitedede okumuştumbulabilirsem eklerim..
bu arada kızlar bebekler ne yazıkki ikiye ayrılır.
orta kulak iltahabından çekenler1.
üst solunum yollarından çekenler 2.
inşallah bizimkiler hiç birinden çekmez sonuçta güzel havalara denk geldiler
hasta etmeden şöyle bi 10 aylık falan yapsak inşallah daha dirençli olurlar.
benim kız küçükken parkta bahçede kimle konuşsak bütün
çocuklarda bu ikisinden biri mutlaka vardı.
iyi aksamlar kızlar..
eğer yanlış bilmiyorsam yatarak emzirmek orta kulak iltihabına yol açıyormuş daha büyük çocuğu olan arkadaşlarımdan duymuştum vede internette okudum çok sakıncalıymış mecbur kalmadıktan sonra yapılmamalıymış..paylaşaym dedim...
dozkancm aslında prima bana göre içlerinde en incesi ama neyse kaç zamndr dışına çıkıyo hatta eşim yanlşlıkla 4 numarsını almş onda bile çıkıyo büyük ihtimalle molfix bi denicm
asyacenk...bildiğim kadarıyla banyo yaptırırken o deriyi geriye doğru itip arada bir temizlenmen gerekiyor...ama yine de tedavisini ihmal etme gecmiş olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?