- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
Amin canım inşallahglnm_kvrck çok güzel bir yazıydı teşekkürler canım.Bende ilk hamileliğimde kızımla çok konuşurdum.Onun tekmelerine göre evet mi hayırmı dediğini anlardım.Şimdi bir an önce doğmasını istiyoruz kızımla birlikte, soruyo anne ne kadar kaldı diye, söylüyorum 5 ay kaldığını çok var daha keşke 3 gün kalsaydı diyo.Çok şımartılacak bu küçük prens hayırlısıyla.Allahtan tek dileğim bütün hamileler ve kendim için sağlıklı olması ve hayırlı bir evlat olması.
ebrarcım ben finikede büyüdüm. teyze dayı kuzenler hep antalyada.. genelde her yaz bayramlarda gideriz antalyaya. ama ailem burdurda:)
Çok güzel yaa.Hiç Antalyalı yok diye üzülüyodum en azından gelen giden birileri varmış.Keşke geldiğinde görüşebilsek.Budur'u da biliyorum ben Bucak ilçesinde kaldım 3 yıl lisedeyken çok şirin biyer.Gelirsen görüşelim olurmu.Askerlik arkadaşı gibi hamilelik arkadaşı olduk artık bizde .:CüvCüv:
urla,bursasu,şirvan nerelerdesiniz bakalım. bugün sesiniz çakımıyor. bursa su sen kesin kahvaltı sofrasındasındır. evde sefa yapıyon demi.
haklısın canım hamilelik arkadaşı olduk. . inşallah gelirsem görüşmek nasip olur. kimbilir eşimi ikna edersem tayin oraya isteriz biz de oraya yerleşiriz... nasip artık..
hihoyyyt ben iki yıldır burdayım bu yaz evlendim yoksa daha sık geliyodum oraya. bucak evet güzeldir. insan burda bile kendi toprağını arıyo değil mi..... Artık bi hemşeri (sayılır) buldunkaydirigubbakcemile3 senin ilkmiydi cinsiyet belli mi Allah hayırlısını versin hepimize...
urla,bursasu,şirvan nerelerdesiniz bakalım. bugün sesiniz çakımıyor. bursa su sen kesin kahvaltı sofrasındasındır. evde sefa yapıyon demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?