2009 Nisan Anneleri buraya

teşekkürler ebrartuba hepimiz sağlıklıca alırız bebişleri kucağımıza inşallah canım....

kızlar ben çıkıyorum oğluşumun okuluna gidicem bu gün yarım günya gelince konuşuruz hoşçakalın...

glnm_kvrck çok güzel bir yazıydı teşekkürler canım.Bende ilk hamileliğimde kızımla çok konuşurdum.Onun tekmelerine göre evet mi hayırmı dediğini anlardım.Şimdi bir an önce doğmasını istiyoruz kızımla birlikte, soruyo anne ne kadar kaldı diye, söylüyorum 5 ay kaldığını çok var daha keşke 3 gün kalsaydı diyo.Çok şımartılacak bu küçük prens hayırlısıyla.Allahtan tek dileğim bütün hamileler ve kendim için sağlıklı olması ve hayırlı bir evlat olması.

Amin canım inşallah
HAyırlı sağlıklı evlat asip etsin Allah herkese:Saruboceq:
Allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar hepinizin günü aydın olsun.....megul moralini bozma canım iyi olduğunu duydun ve gördün nasılsa...kendini dinleme ve hep olumlu düşün.....
hepimizde ortak şikayetler var sanırım....bende eşimle iş çıkışları buluşup yolda yürürken bana dönüp lütfen sakin ol evde anlatırsın tıkanacaksın demesiyle farkediyorum soluk soluğa olduğumu....oysa ben vahim olduğumu düşünmüyordum ama dışardan hakikaten farkediliyor nefes alışverişlerimiz demek ki....vajinal baskısı olan arkadaşlarımda varmış sanırım....büyüyen rahmin etkisini hissediyoruz fazlaca...sağlıklı günler herbirimize....

urla,bursasu,şirvan nerelerdesiniz bakalım. bugün sesiniz çakımıyor. bursa su sen kesin kahvaltı sofrasındasındır. evde sefa yapıyon demi.

herkese günaydın kızlar:) inşallah herkes iyidir ve mutludur.... ayy işten biraz daha erken gelmek ne güzel bi duyguymuş:):):)

ebrarcım ben finikede büyüdüm. teyze dayı kuzenler hep antalyada.. genelde her yaz bayramlarda gideriz antalyaya. ama ailem burdurda:)

Günaydın arkadaşlar

Meşgulcüm çok geçmiş olsun.Bebeğinin iyi olduğuna çok sevindim.Umarım hiç birimiz yaşamayız böyleşeyleri birdaha. kendine dikkatet zaten yemiyorsun bari kendini yorup enerjini temizliğe falan harcama.Bak bebişin gelişiyo mu diye endişeleniyordun yiyemediğin için ama o sana süpriz yapmış gelişimi önden bile gitmiş.Sende moralini yükseltecek şeylerle ilgilen gerisini bebiş halledecek inşallah.

Selinaycım gözün aydın 3'lü testin temiz çıkmış darısı başımıza.

ebrarcım ben finikede büyüdüm. teyze dayı kuzenler hep antalyada.. genelde her yaz bayramlarda gideriz antalyaya. ama ailem burdurda:)

Çok güzel yaa.Hiç Antalyalı yok diye üzülüyodum en azından gelen giden birileri varmış.Keşke geldiğinde görüşebilsek.Budur'u da biliyorum ben Bucak ilçesinde kaldım 3 yıl lisedeyken çok şirin biyer.Gelirsen görüşelim olurmu.Askerlik arkadaşı gibi hamilelik arkadaşı olduk artık bizde .:CüvCüv:

haklısın canım hamilelik arkadaşı olduk. . inşallah gelirsem görüşmek nasip olur. kimbilir eşimi ikna edersem tayin oraya isteriz biz de oraya yerleşiriz... nasip artık..
hihoyyyt ben iki yıldır burdayım bu yaz evlendim yoksa daha sık geliyodum oraya. bucak evet güzeldir. insan burda bile kendi toprağını arıyo değil mi..... Artık bi hemşeri (sayılır) buldunkaydirigubbakcemile3 senin ilkmiydi cinsiyet belli mi Allah hayırlısını versin hepimize...

arkadaşlar çıkıyorum daha sonra görüşürüz inşallah.... nedense iki gündür gece saat 4.15de uyanıyorum ve bi daha da yok uyku... şimdi öyle uykum geldi ki.... biraz uyusam iyi olcak.... şimdilik sizler ve bebişleriniz Allah a emanet olun... sağlıcakla.....

Benim ikinci 8 yaşında bir kızım var.Bu bebişimde erkek dedi doktorum ama 15 kasımda kesin olarak söylerim dedi bende öyle hissediyorum zaten.Ama haftaya gidicem ben başka bi doktora dayanamam 15 kasıma kadar.inşallah sende Antalyaya yerleşirsin.Görüşürüz bol bol.:CüvCüv:

herkese günaydın ve mutlu günlerrrrrrr

megul canım cok gecmiş olsun
ama bişi olacaganı sanmıyorum baksana bebiş sana ragmen sana nasıl da tutunmusss

ALLAH a emanet canım
öpüyorum cokkk

urla,bursasu,şirvan nerelerdesiniz bakalım. bugün sesiniz çakımıyor. bursa su sen kesin kahvaltı sofrasındasındır. evde sefa yapıyon demi.

oy canım işlerle savaşıyorum

bizede bu gun saat 2den sonra tatill...........................

ehehehehhe

işlerimi bıtırıyorum ki eve gıdeyım bir an önce diye

bide bulantım var yaaaaaşakkıdışakkıdışakkıdı

arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim.rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun.çok zormuş gerçekten.o an dünyada tek başıma kalmışım gibi hissettim.hiçbirşeyin önemi yoktu.bu bebeğe tedaviyle 8 sene sonra çok zor kavuştum.butterfley's beni daha iyi anlar.oda ben de tüp bebek olduk.250 iğne vurundum.ona bişey olmasın daha da vurunurum.kanamam devam ediyor.yatıyorum.sizlerle konuşamk iyi geliyor kısa süreliğine giriverdim.iyki de girmişim.fitil kullanıyorum.16. hafta bitene kadar devam edebilirmiş.sanırım 2 haftalık bi sıkıntılı zamanım var.yatıyorum hiçbişey yapmadan.dualarınıza çok ihtiyacım var.

slm kızlar ben geldim okuduğum kadarıyla hepiniz iyisiniz ,
şemşamercim kahvaltı ettim aynen hemen geldim arkadaşlar gelcek bugün valla hiçbişiey hazırlamadım nede oılsa yabancı değiller iyice tembel oldum ben yaaa..

megul bu bebeği sen herkesten çok hakediyorsun çünkü çok şeylere katlanmışsın inşallah bebeğini Allah saana bağışlar kötü şeyler düşünme olurmu benimde kanamam olmuştu ama bak geçti 2günde bir doktora gidiyordum ilk başlarda hem artık bebeklerimiz büyüdü daha dayanıklılar sen sakın aklına kötü şeyler getirme herşey iyi olacak dua et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…