2009 Nisan Anneleri buraya

bende düşünüyoruym neden 2 noyu 3/6 arası yapıp 3 noyu 4/9 yapmışlarki ?
biz doğumdan önce biraz abarttıp 4tane 98 li 2 no almışız 2 tanede 1 nodan açılmadık 1 tane 2 no var ama artıko kalacak belki evde olmasa kilosu 5 olunca 3 no alırdık

slm kızlar annemlerdeyim giremedim ne zamandır nasılsınız kimse yok gerçi bu saatte............

Şirvan başınız sağolsun canım,Allah size sabır ve anneannene rahmet versin inş,Fatiha da okudum,Allah kabul etsin inş.

başın sağolsun canım.............................

off kızlar ya kullandgım bezi degiştrmek istiyorum prima kullanıyorum ama kızım kaka yaptgı zamn hep dışına çıkıyo nefret ediyorum bu durumdan

huggies dene bide yada evy baby...............

ay en iyisi sünnet ettir kurtul valla..............,

croxilex canım sen okuyomsn daha hangi bölm ve hangi ünv
evet canım okuyorum..okul öncesi öğretmenliği 4. sınıf..hamilelikten dolayı 1 yıl dondurdum eylülde tekrar başlıyorum inşallah..

kızlar multi tabs ı dr size 1 pipetmi dedi yoksa yarısımı ben yarım veriyorumda 1 se eğer bende 1 verişiim
canım hani pipette bi çizgi varya tam oraya kadar doldurup veriyorum dr öyle söylemişti zaten üzerindede yazıyo..

inşallah ya benimde tek istediğim hastalanmadan azcık büyütebilsek daha çok küçükler canları neki nasıl dayansınlar..inşallah hiçbirinden çekmezler meleklerimiz..

off kızlar ya adam dügüne gidiyorum dedi şu saat oldu daha gelck ben bu adamı napıyım yaa delü olcm
hımmmm çok ayıp sen gitmiyosan o niye gidio hadi gitti bu saate kadar niye bekletio seni..klava:

slm kızlar annemlerdeyim giremedim ne zamandır nasılsınız kimse yok gerçi bu saatte............
slm canım ne güzel annenlerde biraz rahat etmişsindir yardımcı oluyolardır...

günaydın herkese bu gün açılşı ben yapayım
bende bu saate kadar oğlumun keyfini yetirmekle uğraştım nihayet uyududa rahatım şimdi daha yeni kahvaltı yapcam
croxilex bende okulöncesi mezunuyum
kpssye girdim atama bekliyorum geçen sene ücretli çalışmıştım bu sene bakalım ne olacak meslektaş sayılırız...

cnm ççook başın saolun inşallah mekanı cennet olsun bende okudum yolladım annenene :)

evet benimde yeğenler oldu onlarında dr u yatarak süt içmekten demişti kulağa süt kaçıyormuş birikince orda ondan oluyormuş bende yatarak mama veriyorum bazen korkuyorum ama dr browns un
üzerinde orta kulak iltihabı yapmaz yazıyoo inşallah doğrudur..
bu arada bende orta kulak iltihabı geçirdim hemde bayya şiddetli sol kulağımda duymam çook azalmıştı ama ilkokuldaydım sağır olabilirdim ama geçti allahtan bana tek mirası soğuk havada şiddetli kulak ağrısı oldu sürekli bere kulaklık takmak zorunda kalıyorum soğuklarda aman allah bebeklerimizi korusun da..

Son düzenleme:
Selam kızlar
Bugün canım çok sıkılıyor.Birşey olduğundan değil de faklı birşeyler yapmak istiyorum.En azından evden dışarı çıkmak ama burda hava yine kötü.Yağdı yağacak yani.

Huggiesi ben de sevmedim ya.Aynen dediğin gibi çok sert.

Hadi ya.Bizim sonhtimiz yatarak emzirmeydi.

bu arada kızlar yarın ank gidiyorum 3 gün yokum hepinz kendinize ii bakın aeo öpüyorum sizleri bebelerede ii bakın

İyi gezmeler canım.

Benim de soğuklarda hep kulağım ağrır.Ondan mıymışCADIARZU

bende huggıes denedım ama çok sert döndüm prımaya tekrar,bencede yatarak emzırmeyın kızlar ınat kızlar tehlıkelıııııııııııııııııııı,vazgeçmeyın gelmıyor dıye verın memelerı çıçek senı bu konuda tebrık edıyorum şeker,şırvancım rabbım ganı ganı rahmet eylesın ınşallah,dualarımzı kabul etsın

inşallah atanırsın canım ya..bu yıl staj yapıcam ondan sonra bende kpss gircem bakalım..hakkımızda hayırlısı olsun..a.s.

selam kızlar...

şu yatarak emme ve biberon olayı benim sıpam 1 haftadır gece uykydayken emiyor gözü açık mümkün değil biberonuda yatarak veriyorum daha çok küçükler nasıl besliycez ben 15 gün önceye kadar dr brownsla besledim şimdi aventle devam ediyorum başının altına yastık koysak olmaz mı

bizde prima 4 numara kulanıyoruz huggies çok kalın bi bez bebeğin hareket etmesini bile engelliyo resmen içine bir yığın pamuk tıkılmış gibi aldım ama kullanmadım

Biz de Prima kullanıyoruz,başka birşey denemedim,ben ilk başlarda pişik önleyici krem kullanıyordum ,ama o ara 2 kez pişik oldu kızımda,yani hiç önlemedi pişiği,ilk aydaydı daha.O da denk mi geldi bilmiyorum ama 1 numaradan 2 ye geçişte, ve 2 den 3 e geçişte oldu,alakası var mı bilmiyorum ama ,Prima da olsa numara değiştikçe bezin dokusu da değişiyor.Şimdi hiç krem sürmüyorum ve de hiç pişik olmadı.Geçen halamın kızı Prima Uyu ve Oyna verdi 1 tane ,o da iyi geldi,ama daha ucuz die belki kalitesi kötüdür deyip almamıştık hiç,ama iyiymiş o da.

Biz once prima yeni bebek 3/6 kg simdide prima aktif bebek 4/9 kullanıyoruz hic pisik problemimiz olmadı üstelik prima aktif bebek bezi cok esnek bebekler daha rahat hareket ediyor. Tavsiye ederim...

Ben de bir daha ondan alacağım,birebir aynı değilama işlev olarak aynı,hatta daha hafif gibi geldi bana.Ama neden fiyatı daha ucuz ki anlamadım,ne farkı var?

Aslında fiyata takılıp kalma cunku he rbebegin teni farklı bazıları pahalı bezlere cok aşırı reaksşyon verip pisik olurken en ucuz ve dandik bezle pisik olmayanda var bence fiyatından cok hangi bebek bezi daha iyi geliyor ona bakmak lazım ben huggies de kullandım hic alerji olmadı. Bunun dısında baska marka bez kullanmadım..

Ben hic uyu oyna almadım. o yuzden farkı tam olarak bilmiyorum yarın alısveris gidicem belki birde uyu oyna alıp onu denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…