kızlar ya hala 2 numara kullananlar varken ben abarttım mı bilmem
ama biz 2 paket 4 numara bitirdik bile.
bende primadan başka bişey deneyeyim dedim merak işte huguis
(aman böyle mi yazılıyodu bilmiyorum) kullandım 1 paket. pişik falan yapmadı
ama biraz kaba geldi bana bezler kagıt gibi sert.primada elleyince o emici
boncuklar geliyo ele hemde daha ince ben geri döndüm pirimaya.
kızlar herkese merhaba;
ananem hasta diyordum ya ,, perşembe günü kaybettik...
2 gündür yalovadaydık.. çoçuklu olunca cenaze evinde zor oluyor diye beni gönderdiler...
ama aklım orda....
canım ananecim mekanın cennet olsun... onun için bir fatiha okumanızı rica ediyroum...
o kadar şanşlıki cuma namazından sonra cenaze namazı kılındı.. cemaati çoktu..
kızlar herkese merhaba;
2 gündür yalovadaydık.. çoçuklu olunca cenaze evinde zor oluyor diye beni gönderdiler...
ama aklım orda....
canım ananecim mekanın cennet olsun... onun için bir fatiha okumanızı rica ediyroum...
off kızlar ya kullandgım bezi degiştrmek istiyorum prima kullanıyorum ama kızım kaka yaptgı zamn hep dışına çıkıyo nefret ediyorum bu durumdan
kızlarr ya benim oğluşun sabah bi,şeyi yoktu şimdi pipisinin ucu kızarmış
doktorda yokmuş bugün telle konuştuk bi antibiyotikli krem verdi aldık şimdi sürdüm inşallah ii gelit yoksa ptesi gitcez doktora
bende nasıl korkuyorum bitik diye bişey varya onan
tabii sünnet yaptıranlar rahat
biz taşınma derdine bişey yapmadık şimdi eşimde yok offfff sıkılıdım
evet canım okuyorum..okul öncesi öğretmenliği 4. sınıf..hamilelikten dolayı 1 yıl dondurdum eylülde tekrar başlıyorum inşallah..croxilex canım sen okuyomsn daha hangi bölm ve hangi ünv
canım hani pipette bi çizgi varya tam oraya kadar doldurup veriyorum dr öyle söylemişti zaten üzerindede yazıyo..kızlar multi tabs ı dr size 1 pipetmi dedi yoksa yarısımı ben yarım veriyorumda 1 se eğer bende 1 verişiim
inşallah ya benimde tek istediğim hastalanmadan azcık büyütebilsek daha çok küçükler canları neki nasıl dayansınlar..inşallah hiçbirinden çekmezler meleklerimiz..bu arada kızlar bebekler ne yazıkki ikiye ayrılır.
orta kulak iltahabından çekenler1.
üst solunum yollarından çekenler 2.
inşallah bizimkiler hiç birinden çekmez sonuçta güzel havalara denk geldiler
hasta etmeden şöyle bi 10 aylık falan yapsak inşallah daha dirençli olurlar.
benim kız küçükken parkta bahçede kimle konuşsak bütün
çocuklarda bu ikisinden biri mutlaka vardı.
hımmmm çok ayıp sen gitmiyosan o niye gidio hadi gitti bu saate kadar niye bekletio seni..off kızlar ya adam dügüne gidiyorum dedi şu saat oldu daha gelck ben bu adamı napıyım yaa delü olcm
slm canım ne güzel annenlerde biraz rahat etmişsindir yardımcı oluyolardır...slm kızlar annemlerdeyim giremedim ne zamandır nasılsınız kimse yok gerçi bu saatte............
cnm ççook başın saolun inşallah mekanı cennet olsun bende okudum yolladım annenene :)kızlar herkese merhaba;
ama aklım orda....
ya aslında bende tam açıklamasını bilemiyorum ama yaşayan kişilerden duyuncada inandım hatta bir arkadaşımın annesindende duydum kız hala orta kulak iltihabından çekiyor doktor sebebini buna bağlamış hatta bu sitedede okumuştumbulabilirsem eklerim..
kızlar ya hala 2 numara kullananlar varken ben abarttım mı bilmem
ama biz 2 paket 4 numara bitirdik bile.
bende primadan başka bişey deneyeyim dedim merak işte huguis
(aman böyle mi yazılıyodu bilmiyorum) kullandım 1 paket. pişik falan yapmadı
ama biraz kaba geldi bana bezler kagıt gibi sert.primada elleyince o emici
boncuklar geliyo ele hemde daha ince ben geri döndüm pirimaya.
iyi aksamlar kızlar..
eğer yanlış bilmiyorsam yatarak emzirmek orta kulak iltihabına yol açıyormuş daha büyük çocuğu olan arkadaşlarımdan duymuştum vede internette okudum çok sakıncalıymış mecbur kalmadıktan sonra yapılmamalıymış..paylaşaym dedim...
bu arada kızlar yarın ank gidiyorum 3 gün yokum hepinz kendinize ii bakın aeo öpüyorum sizleri bebelerede ii bakın
evet benimde yeğenler oldu onlarında dr u yatarak süt içmekten demişti kulağa süt kaçıyormuş birikince orda ondan oluyormuş bende yatarak mama veriyorum bazen korkuyorum ama dr browns un
üzerinde orta kulak iltihabı yapmaz yazıyoo inşallah doğrudur..
bu arada bende orta kulak iltihabı geçirdim hemde bayya şiddetli sol kulağımda duymam çook azalmıştı ama ilkokuldaydım sağır olabilirdim ama geçti allahtan bana tek mirası soğuk havada şiddetli kulak ağrısı oldu sürekli bere kulaklık takmak zorunda kalıyorum soğuklarda aman allah bebeklerimizi korusun da..
inşallah atanırsın canım ya..bu yıl staj yapıcam ondan sonra bende kpss gircem bakalım..hakkımızda hayırlısı olsun..a.s.günaydın herkese bu gün açılşı ben yapayım
bende bu saate kadar oğlumun keyfini yetirmekle uğraştım nihayet uyududa rahatım şimdi daha yeni kahvaltı yapcam
croxilex bende okulöncesi mezunuyum
kpssye girdim atama bekliyorum geçen sene ücretli çalışmıştım bu sene bakalım ne olacak meslektaş sayılırız...
Ben paketini 21 tl ye alıyorum cok ucuz degil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?