2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba ben de bir nisan annesiyim.....Benim de bir oğlum var adı çınar.. Sizleri takip ediyordum ama ancak aranıza katılabildim, umarım beni de aranıza kabul edersiniz. Güzel paylaşımlar dileğiyle......opuyorumnanaktan

Uyu ve oyna aktif bebeğe göre daha ince.Bleki onun için daha düşüktür fiyatı ama onun da bir artısı var ki esnek yan bantlar.3 numaranın esnek bantı olanıyok mu yoksa ben mi hç rastlamadım?

canım uyu oyna 3 numarada esnek bant var ben kullanıyorum hatta aktıf bebektaki yesil katmanda var

Uyu ve oyna aktif bebeğe göre daha ince.Bleki onun için daha düşüktür fiyatı ama onun da bir artısı var ki esnek yan bantlar.3 numaranın esnek bantı olanıyok mu yoksa ben mi hç rastlamadım?
Canım 3 numarada da var esnek bantlar,ama Prima nın esnek olmaynları da üretimde miymiş neymiş hala,o yüzden bazı paketler esnek bazıları değilmiş.Burada biri demişti,paketin üstünde tırtıl olanlar esnek die,ama ben tırtıllı görmedim hiç,ama ikidir alıyorum 3 numara Aktif bebek esnek bantlı.
canım uyu oyna 3 numarada esnek bant var ben kullanıyorum hatta aktıf bebektaki yesil katmanda var

benim kullandığım uyu oyna da yeşil katman yoktu,beyazdı,hatta bel bantları da yeşil değil beyazdı,senin de mi beyaz,yoksa o da mı yeşildi?

bel bantı beyaz canım ama içinde 2 pakettede yeşil katman vardı bu yeni aldığımda çıkmadı sadece

tşk canım,ben hiç uyu oyna incelemedim,1 tane halamın kızı verdi,onu denedim,ama bir dahakine ondan bakacağım sağol.

bu arada yarın 11 de Çam sakızı Çoban armağanı için çekiliş sonuçlarını açıklayacağım,Çekilişi de ben yapacağım,sabah yapıp açıklarım, ama herkes için uygundur inş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…