Ben paketini 21 tl ye alıyorum cok ucuz degil bence
merhaba ben de bir nisan annesiyim.....Benim de bir oğlum var adı çınar.. Sizleri takip ediyordum ama ancak aranıza katılabildim, umarım beni de aranıza kabul edersiniz. Güzel paylaşımlar dileğiyle......opuyorumnanaktan
hoşgeldin arkadaşım ismin ne?
Hoşgeldin.
hoşgeldin ayse seyhan
Canım 3 numarada da var esnek bantlar,ama Prima nın esnek olmaynları da üretimde miymiş neymiş hala,o yüzden bazı paketler esnek bazıları değilmiş.Burada biri demişti,paketin üstünde tırtıl olanlar esnek die,ama ben tırtıllı görmedim hiç,ama ikidir alıyorum 3 numara Aktif bebek esnek bantlı.Uyu ve oyna aktif bebeğe göre daha ince.Bleki onun için daha düşüktür fiyatı ama onun da bir artısı var ki esnek yan bantlar.3 numaranın esnek bantı olanıyok mu yoksa ben mi hç rastlamadım?
canım uyu oyna 3 numarada esnek bant var ben kullanıyorum hatta aktıf bebektaki yesil katmanda var
bu arada yarın 11 de Çam sakızı Çoban armağanı için çekiliş sonuçlarını açıklayacağım,Çekilişi de ben yapacağım,sabah yapıp açıklarım, ama herkes için uygundur inş?
bu arada yarın 11 de Çam sakızı Çoban armağanı için çekiliş sonuçlarını açıklayacağım,Çekilişi de ben yapacağım,sabah yapıp açıklarım, ama herkes için uygundur inş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?