2009 Nisan Anneleri buraya

hoşgeldin cnm
bu arada yarın 11 de Çam sakızı Çoban armağanı için çekiliş sonuçlarını açıklayacağım,Çekilişi de ben yapacağım,sabah yapıp açıklarım, ama herkes için uygundur inş?

ewet sabırsızlıkla bekliyorum...

ewwet kayınvalide ve diğer misafirleri gitti..süper bi haftasonu geçirdim gerçekten sadece cnm ne isterse onu yapıp onun istediği hiç bişeyi yapmayarak zaten tüm istekleri saçma sapan neymiş pazar tekneye binecekmişim bebekle,neymiş saat 8.30 olmuş kızım gece uykusuna yatmış onu kaldırıp yemeğe akrabalara gidecekmişim sinirinden hiç bi istediği olmadan oturdu diicem ama gezmeyi de bırakamıyacağı için kendi gitti heryere bizde onu çok az gördüğümüz için çoook mutlu olduk,eşim varken kibarca tüm şikayetlerimi de anlattım..
inanamazsınız yaa çocuk uykusuzluktan deli gibi ağlıtyo uyutuyorum bebek bu kadar çook mu uyurmuş dedi bana yaa ben de bir kez daha uykusu gelince veriverdim kucağına sabaha kadar uyumadım dedim gittim yattım nasıl ağlıyo ama kızım ne yapacağını bilemedi kolları koptu etrafımda dönüyo alayım susturayım diye ama ben hiiç bakmadım en sonunda eşim anne ne ağlatıyosun deyip aldı kızı uyuttu :))))
bana kalan en güzel yanıyla ona olan sinirimden hiç bir yediğime dikkat etmediğim halde 1 haftada verdiğim 1,5 kilo oldu :)) gerçi o bi gece kaldı ama ben gelecek diye sinirden 1 haftada verdim :))

selam ,,,, arkadaslar bende 1 nisan anne abayim,, bir oglum daha oldu ,,, araniza katilmak istedim umarim benide kabul edersiniz!!!!!!!!!

merhaba!!!
hepinize mutlu pazartesiler..
mutlu diyorum çünkü ben daha uyanamadım sevmiyorum bu pazartesileri ben ya!!

bol gezmeli mekan değiştirmeli etraf toplamalı bir haftasonuydu.
oğluşumda allak bullak oldu.sürekli arabada farklı evlerde..
tabi uyutması zor oldu dün akşamm..
sıcaktanmıdır nedir emmeyi azalttı bizim canavar nazar değdi kuzuma.
sabah serin serin uyuyordu bıraktığımda..
dedoşu söz verdi şişme havuzu getirecek gelecek haftasonu artık dar geliyo bize naylon küvetler:)))

sanırım uyanmamış daha anecikler ama ben çalışan anne emzik almak bez almak alttan çıtçıtlı badi almak için gene burdayım:)))eee ne yapcaz esir olduk artıkk kurtulamıcaz ömür boyu!!

günaydııın! hediyeleşme için çekiliş sonuçları elimde ,birazdan diğer topikte açıklayacağım,hatta buradan çıkayım da orada yazmaya başlayayım!

ÇekılıŞ sonuÇlarına baktım..
Şımdı alıye bana
bende benanbere mı alcam
Öle sanırsammm

herkese mutlu,güzel haftalar dilerim.....bebeklerin sağlıktan yanaklarındaki gülücükler hiç eksilmesin inşallah....bizlerede sayelerinde bol uykulu geceler dilerim.....

ceyo16 eline sağlık güzelim.
eee şimdi bizim msn listesinde olmayanlara nasıl ulaşıcaz.
kızlar özel mesajı açık olmayan kalmasınnnnn

:sm_cool:
Hoşgeldin canım. ben bayılırım çınar adına.adıyla yaşasın bıcırın.

selam ,,,, arkadaslar bende 1 nisan anne abayim,, bir oglum daha oldu ,,, araniza katilmak istedim umarim benide kabul edersiniz!!!!!!!!!

sen de hoşgeldin canım aramıza oooo hemde baya uzaklardan gelmişsin.
ondan geç kaldın herhalde.bu arada nisan oğluşları gittikçe artıyo.
kızlar iyice kıymete bindi valla.zemuszemus

iyi haftalar kızlar umarım hepinizin bebişleri sağlıklı ve mutludurlar ALLAH onlara sağlık sıhhat nasip etsin her zaman :) bu bez olayını tam kilosuna göre seçince maalesefki taşmalar oluyo biz 9 kilo kullanıyorduk taşıyordu şimdi primanın 7/18 yani 4. boyuna aktif bebeğe geçtik taşma falan olmuyo biraz büyük almakta fayda var bence

slm herkese sabahtan beri ev işinden daha kahvaltımı bile yapamadım bi bakıp çıkayım diyorum ama olmuyo işte bu gün ilk defa oğlumla yalnız çarşıya çıkma kararı aldım bakalım başarabilecekmiyim....
ona biberon alcam iki marka denedim ama sevmedi sizlerin tavsiyesine açığım..

Merhaba kızlaarr! Ben geldimmm! hihoyyyt Geçmişi okuyayım dedim ama 70 küsur sayfa var okumaktan vazgeçtim. Chveneburi ve Dinozzo nun bebekleri hastalanmış, çok geçmiş olsun. Umarım iyidirler şimdi. Başka hasta olan bebişlerimiz varsa da acil şifalar diliyorum. Biz de tatilimizi yaptık geldik çok şükür sağ salim bugün. Bebişle tatil iyi geçti, sıkıntı yaratmadı bize fazla. Kocişle bir kaç yemeğimizi böldü, beraber gittiğimiz restoranda tek basımıza yemek yedik sırayla birimiz sahilde gezdirirken falan :)) Onun dışında kumsalda iyiydi. Beach club ta minderlerin üstünde serildi yattı püfür püfür. Bir ben girdim denize bir kociş, öyle nöbetleşe hallettik. Aman nazar değmesin Bir de Eylül de çıkarız diyoruz böyle giderse. Yalnız düşündüm de seneye ayaklandığını, o zaman nasıl zaptederiz bilmiyorum :sm_confused:

Şirvancığım, Başın sağolsun. Duamızı okuduk Allah gani gani rahmet eylesin.. Dünyanın değişmez gerçeği.......:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…