2009 Nisan Anneleri buraya

Hoşgeldin.Oh ne iyi gelmiştir tatil.

Ceyo canım eline sağlık.

hoşgeldin darısı başımıza ne dersin bizde yapabilirmiyiz ? anlatmışsın gerçi ama ben çekiniyorum ben rahat edemem filan diye denize soktun mu bebişi ? birde otel de mi kaldınız ? hani otelde rahat ediliyor mu diye

Yaparsınız, yaparsınız. Otelde kaldık. Bebiş için tek kişilik yatak atıyorlar odaya ücretsiz. O yüzden sorun olmadı. Denize sokmadım çünkü Çeşme deydik ve oranın denizi çok soğuk oluyor. Yani su çok temiz ama değil şimdi seneye bile bilemiyorum, soğuk gelir yine de. Bir de zaten 6 aydan önce tavsiye etmiyorlar. Antalya tarafına gitmek lazım orada deniz çok daha sıcak oluyor, oralarda sokulabilir.

slm kızlar bende kıbrısa gidecem ağustosta bende bebişi sokmayı düşünmüorum,seneye allah izin veririse simitle sokarım çok keyif alıyolar biraz büyüyünce ..........................................

herkezlere merhabalar ..... cumartesi günü döndük tatilden maşşallah benim bıdığım hiç üzmedi yollarda beni hatta otobüsün maskotu oldu .... geçmişe şöle bir göz attım da çok konular geçmiş öncelikle şirvancım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ananenin pişik mevzuları olmuş pişik için ben popolin kullanıyorum ve her alt açmada mutlaka ılık suyla popoyu yıkıyorum .... tarifler havada uçuşmuş benimde en sevdiğim sütlü tatlıları yapmak ve yemektir mutlaka yazılanları deniyeceğim .... bugün öğlene kadarda izinliydim bebişi doktora götürdüm ve doktorumuzun anlatıkları ..... 4 ayımızın dolmasına 9 gün var 9 gün sonra (anne sütünü bıraktığımız için özellikle bildirilir) aptamil 2 devam maması başlıyor yine aptamil sütlü pirinçli muhallebesini deneyebilirsin 15 gün sonra kadar dedi havuç suyunu ve elma suyuna başla dedi (biz zaten veriyorduk günde 20cc ama sölemedik doktor amcamıza) ama ayrı ayrı verilmeliymiş örneğin 1 hafta boyunhca havuç suyu daha sonra elma şeftaliyi önerdi yoğurda başlayabilirsin dedi günde 4-5 kaşık kadar kesinlikle günlük mayalanmış olacak dedi yine 20 gün sonra felanda sebze çorbasına günde 4-5 kaşıkla başlayabiliriz dedi iştahsızlığını sordum önemli olmadığını sıcaklardan olabileceğini gelişiminin normal olduğunu söledi boyumuz uzamış 61 cm olmuşuz kilosuna canım sıkıldı 700 gr almış 1 ayda 6.600 gr olmuş doktora göre iyiyimiş özellikle 2-3 defa tekrar ettim kilosu iyimi kilo alımı iyimi diye bana az gibi geldi dedim hiç problem yok gayet iyi dedi ciğerlerini kalbini dinledi bacaklardan kalça çıkığına baktı gene boğazlarına baktı kulaklarına baktı egzamasını sordu herşeyin yolunda olduğunu söledi gelişimi gayet sağlıklıymış bi kan damlası verdi nedenini sordum bu aylarda genelde tüm bebeklere veriyoruz dedi kan yapımını artırıcıymış devit 3 devam dedi işte böle yalnız ek gıdalar için üstüne basa basa söledi eğer anne sütü alsaydı 6. aydan evvel başlamıyacaktık ancak bebek anne sütü almadığı için başlıyoruz yoğurt ve sebze çorbasına diye söledi sebze çorbası tarifi verdi işte böle bu arada zeynep hanım sesini farketti çığlık atıp sesini duydukça bir dah çığlık atıyo resmen ve acayip mutlu oluyo .........

herkese merhaba
bende bugün yazlıktan döndüm yakınlarda net bulamadım sizebağlanma şansım yoktu (((

şirvancımmm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun arkadaşımmm

yarın bende kızı kontrol gidicem 3 ay 1 haftalık ama ben 3.ayı doldurur doldurmaz havuç ve şeftali veriyorummm. bakalım dr amcası ne diyecek yrn bize

telsiz için öneride bulunan ark.çok tşk ederim.çınarcıkta beko var dı ordan aldım memnun kaldım ...

hepinizi çok özlemişim...

hoşgeldin sinemsin sevindim tatilin güzel geçmesine maşallah kızımıza nazar değmesin bilgilerde süper, yani ek gıda 4.ay dolduktan sonra öyle mi ben 4.ayın içinde verebiliriz sanıyordum iyi bir bilgi oldu

ya kızlar birşey sorucak sizler bebişlerinizle çok uzun süre konuşabiliyormusunuz ben yorgun düşüyorum konuşmaktan sonra da suçluluk hissediyorum sizlerde durum nasıl ?

ya kızlar birşey sorucak sizler bebişlerinizle çok uzun süre konuşabiliyormusunuz ben yorgun düşüyorum konuşmaktan sonra da suçluluk hissediyorum sizlerde durum nasıl ?

aay ewet bende.konuş konuşabildiğin kadar bizimkide uzun süre sıkılmıyo ama sanırım ben en fazla 15 dk falan konuşabiliyorum daha çok onu ve çıkardığı sesleri taklit ediyorum çook gülüyo buna..

arkadaşlar birşey soracağım. şu sallanabilen ana kucakları var ya onlardan araştırıyorum da. siz nasıl bişi aldınız. zaten bebişler büyüdü o hafif elle sallanabilen ana kucaklarından gerek yok diye düşünüyorum zaten arabaya takılan pusetten var. salıncak gibi birşey almak istiyorum. şöyle bi ürün var pahalı ama çok fonksiyonlu gibi gözüküyor Mattel Fisher Price Üçü Bir Arada Salıncak. işe yarar mı ki kullanan bilen var mı

merhaba arkadaşlar
ben aslında mayıs annesi idim fakat oğlum dayanamayıp erken doğunca nisan annesi oldum yani bebeğime erken kavuştum.ben bilgilerinizden faydalanmak istiyorum benim bebeğimin pişik poposu pişik oldu denemediğim hiçbir krem kalmadı ama geçmiyo trosyd,bepanthen son olarakta uni beybinin kremi vardı onu aldım ama malasef hiçbir işe yaramadı sizin kesin sonuç aldığınız krem varmı
yardımcı olurmusunuz ? teşekkür ederim

selam ve dua ile

canım geçmiş olsun pişiğin en iyi ilacı halis zeytinyağıdır ben oğluma sürdüm çok iyi geldi ve bir daha pişik olmadı dene istersen.

canım sebamed kullanıyorum ii geliyo ama pişik önleyici genelde bunlar olmadan da süreklisüremek gerek
bide havalar güzel poposunu yıkamak eniyisi bence

ben fisher pricekullanıyorum hatta parasını sonuna kadar hakediyo oğlum inmiyo gece yatağa zor alıyom bütün gün onla gezmeye giderkende yanımızda onsuz olmuyo

bephantene in kremi değil de merhemi çok iyi geliyor. Ben ne denediysem olmadı, onunla geçti. Bir de ben önce bephantene merhemi sürüyorum, üstüne de sudocrem kullanıyorum. Böylece bephantene in etki etmesi için zaman kalıyor yoksa çiş veya kakayla ya da sürtünmeyle kolayca silindiği için iyileştirmesi için zaman kalmıyor.

kimse yok ama yine de sorayım günlük tutuyor musunuz bebeişler için,ben bir türlü başlayamadım,ama zaman geçtikçe suçluluk hissediyorum,zaman hızlı geçiyor ve geriye dönüp baktığımda kızıma anı kalsın istiyorum ama bir başlasam ...gerisi gelecek de...

ben fisher pricekullanıyorum hatta parasını sonuna kadar hakediyo oğlum inmiyo gece yatağa zor alıyom bütün gün onla gezmeye giderkende yanımızda onsuz olmuyo

ne güzel sevindim, inşallah benimki de sever. hangi modelini kullanıyorsun sen? o üçü bir yerde olandan mı yoksa katlanabilir bi model var ondan mı?

ben günlük tutuyorum. hergün 4,5 cümle yazıyorum. ayrıca uzun uzun yazmak istersem de başka bir deftere yazıyorum. çok güzel oluyor bence mutlaka tutun. bugün gülümsedi bugün agu dedi. ilerde kızım kendi okur inşallah. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…