Merhaba kızlaarr! Ben geldimmm! hihoyyyt Geçmişi okuyayım dedim ama 70 küsur sayfa var okumaktan vazgeçtim. Chveneburi ve Dinozzo nun bebekleri hastalanmış, çok geçmiş olsun. Umarım iyidirler şimdi. Başka hasta olan bebişlerimiz varsa da acil şifalar diliyorum. Biz de tatilimizi yaptık geldik çok şükür sağ salim bugün. Bebişle tatil iyi geçti, sıkıntı yaratmadı bize fazla. Kocişle bir kaç yemeğimizi böldü, beraber gittiğimiz restoranda tek basımıza yemek yedik sırayla birimiz sahilde gezdirirken falan :)) Onun dışında kumsalda iyiydi. Beach club ta minderlerin üstünde serildi yattı püfür püfür. Bir ben girdim denize bir kociş, öyle nöbetleşe hallettik. Aman nazar değmesinBir de Eylül de çıkarız diyoruz böyle giderse. Yalnız düşündüm de seneye ayaklandığını, o zaman nasıl zaptederiz bilmiyorum :sm_confused:
hoşgeldin darısı başımıza ne dersin bizde yapabilirmiyiz ? anlatmışsın gerçi ama ben çekiniyorum ben rahat edemem filan diye denize soktun mu bebişi ? birde otel de mi kaldınız ? hani otelde rahat ediliyor mu diyeMerhaba kızlaarr! Ben geldimmm! hihoyyyt Geçmişi okuyayım dedim ama 70 küsur sayfa var okumaktan vazgeçtim. Chveneburi ve Dinozzo nun bebekleri hastalanmış, çok geçmiş olsun. Umarım iyidirler şimdi. Başka hasta olan bebişlerimiz varsa da acil şifalar diliyorum. Biz de tatilimizi yaptık geldik çok şükür sağ salim bugün. Bebişle tatil iyi geçti, sıkıntı yaratmadı bize fazla. Kocişle bir kaç yemeğimizi böldü, beraber gittiğimiz restoranda tek basımıza yemek yedik sırayla birimiz sahilde gezdirirken falan :)) Onun dışında kumsalda iyiydi. Beach club ta minderlerin üstünde serildi yattı püfür püfür. Bir ben girdim denize bir kociş, öyle nöbetleşe hallettik. Aman nazar değmesinBir de Eylül de çıkarız diyoruz böyle giderse. Yalnız düşündüm de seneye ayaklandığını, o zaman nasıl zaptederiz bilmiyorum :sm_confused:
Şirvancığım, Başın sağolsun. Duamızı okuduk Allah gani gani rahmet eylesin.. Dünyanın değişmez gerçeği.......:Saruboceq:
hoşgeldin darısı başımıza ne dersin bizde yapabilirmiyiz ? anlatmışsın gerçi ama ben çekiniyorum ben rahat edemem filan diye denize soktun mu bebişi ? birde otel de mi kaldınız ? hani otelde rahat ediliyor mu diye
ya kızlar birşey sorucak sizler bebişlerinizle çok uzun süre konuşabiliyormusunuz ben yorgun düşüyorum konuşmaktan sonra da suçluluk hissediyorum sizlerde durum nasıl ?
merhaba arkadaşlar
ben aslında mayıs annesi idim fakat oğlum dayanamayıp erken doğunca nisan annesi oldum yani bebeğime erken kavuştum.ben bilgilerinizden faydalanmak istiyorum benim bebeğimin pişik poposu pişik oldu denemediğim hiçbir krem kalmadı ama geçmiyo trosyd,bepanthen son olarakta uni beybinin kremi vardı onu aldım ama malasef hiçbir işe yaramadı sizin kesin sonuç aldığınız krem varmı
yardımcı olurmusunuz ? teşekkür ederim
selam ve dua ile
merhaba arkadaşlar
ben aslında mayıs annesi idim fakat oğlum dayanamayıp erken doğunca nisan annesi oldum yani bebeğime erken kavuştum.ben bilgilerinizden faydalanmak istiyorum benim bebeğimin pişik poposu pişik oldu denemediğim hiçbir krem kalmadı ama geçmiyo trosyd,bepanthen son olarakta uni beybinin kremi vardı onu aldım ama malasef hiçbir işe yaramadı sizin kesin sonuç aldığınız krem varmı
selam ve dua ile
arkadaşlar birşey soracağım. şu sallanabilen ana kucakları var ya onlardan araştırıyorum da. siz nasıl bişi aldınız. zaten bebişler büyüdü o hafif elle sallanabilen ana kucaklarından gerek yok diye düşünüyorum zaten arabaya takılan pusetten var. salıncak gibi birşey almak istiyorum. şöyle bi ürün var pahalı ama çok fonksiyonlu gibi gözüküyor Mattel Fisher Price Üçü Bir Arada Salıncak. işe yarar mı ki kullanan bilen var mı
merhaba arkadaşlar
selam ve dua ile
ceyo16 eline sağlık güzelim.
eee şimdi bizim msn listesinde olmayanlara nasıl ulaşıcaz.
kızlar özel mesajı açık olmayan kalmasınnnnn
Hoşgeldin.Oh ne iyi gelmiştir tatil.
Ceyo canım eline sağlık.
ben fisher pricekullanıyorum hatta parasını sonuna kadar hakediyo oğlum inmiyo gece yatağa zor alıyom bütün gün onla gezmeye giderkende yanımızda onsuz olmuyo
ben günlük tutuyorum. hergün 4,5 cümle yazıyorum. ayrıca uzun uzun yazmak istersem de başka bir deftere yazıyorum. çok güzel oluyor bence mutlaka tutun. bugün gülümsedi bugün agu dedi. ilerde kızım kendi okur inşallah. a.s.kimse yok ama yine de sorayım günlük tutuyor musunuz bebeişler için,ben bir türlü başlayamadım,ama zaman geçtikçe suçluluk hissediyorum,zaman hızlı geçiyor ve geriye dönüp baktığımda kızıma anı kalsın istiyorum ama bir başlasam ...gerisi gelecek de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?