2009 Nisan Anneleri buraya

ben varım
günlük tutmayı hamile kaldığımdan beri hayl ediyordum istediğim gibi bi defter bulamamıştım bugün çarşıya çıktım ve buldum şık bişey hemen başlıcam dediğin gibi zaman çok hızlı geçiyor
ilk önce şimdiye kadar olanları yazıcam sonra önemli olyları yazarım
hem ikinci bebek oluncada karşılaştırma yaparız unuttuklarımızı falan hatırlarız

şık bir defter derken hazır bebek günlükleri var onlardan mı ,yoksa düz bir defter mi ,ben de alacağım da?

ya hazır bebek albümleri genelde fotoğraflı oluyo bende güzel süsülü bi defter aldım ben onu biraz daha süslerim ilk önce ultrason fotolarını yapıştırcam sonrada yazılar yazcam çokfazla resim koymak istemiyorum

aynı duyguları paylaşıyor ve aynen senin gibi henüz harekete geçmiyorum.
ama daha fazla geç kalmadan başlamak lazım günlük tutmaya.
acaba bilgisayarda mı yazmaya başlasak defter alana kadar en azından
başlamış oluruz devamı gelir.

buarad biz bugün oğlumla çarşıya çıktık hiç üzmedi beni sütümüde sağmıştım arada içirdim çok keyifliydi yalnız çıkmaktan hep korkuyodum artık korkmuyorum

defter konusunda ben hep çok güzel bişey olsun diye ertelemiştim ama baktım zaman hızla akıyor oğlum 2.5 aylık olmuş ben de hemen aldım sizde öyle yapın bence

buarad biz bugün oğlumla çarşıya çıktık hiç üzmedi beni sütümüde sağmıştım arada içirdim çok keyifliydi yalnız çıkmaktan hep korkuyodum artık korkmuyorum

hadi gözünaydın ilk turunuzu başarıyla yapmışsınız.
ben oğlanı öyle alıştırmışımki bizimki bebek arabasına binince ağlıyosa
bile susuyo.''hadi by by gidiyoruz diyorum'' bi güzel kuruluyo arabasına.
benim içinde iyi oluyo onun içinde hava alıyoruz mis gibi.

işte başlasak gelecek de,Dilek,ben bugün bilgisayarda başlayacağım,birbirimizi gaza getirelim biraz..

ben yalnız çıkıyorum,çarşıya tek gitmedim ama ev gezmelerine gidiyorum tekbaşıma,dün eşimle alışveriş merkezine gittik kızım da tabi,pusete koyduk yolda uyudu,gittik,gezdik,eve geri geldik hala uyuyordu,eşim pusetle birlikte aldı yukarı eve çıkardı uyanmasın diye,taam eve girdik uyandı.biz de boşuna panik yapmışız yolda ya uyanır da ağlarsa falan diye.

pusetle evin yakınlarında yürüyüşe çıkıyoruz da ,otobüsle götürmedim hiç,indirip bindirmeye cesaret edemiyorum.

tamam olur bende başlıyorum şimdi kapatmadan bişeyler yazcam.

benim oğlanda sizinki gibi eve kadar idare ediyo. eve giriyoruz ooo çok derin
uykuda böyleca yatağına alayım diyorum hemen uyanıyo sanki evin kokusunu
alıyo sıpa.ama böylesi iyi. yabancı yerde arabanın içinde uyansa bile kaldır beni diye mızlamıyo.

pusetle evin yakınlarında yürüyüşe çıkıyoruz da ,otobüsle götürmedim hiç,indirip bindirmeye cesaret edemiyorum.

valla ankara da bebeksiz bile otobüsle seyahat çok zor. bebekle aklımdan bile geçiremem.
ya babamız bizi gideceğimiz yere arabayla bırakıyo ordan geri gelirken taksi falan bi şekilde dönüyoruz.

valla ankara da bebeksiz bile otobüsle seyahat çok zor. bebekle aklımdan bile geçiremem.
ya babamız bizi gideceğimiz yere arabayla bırakıyo ordan geri gelirken taksi falan bi şekilde dönüyoruz.

tahmin edebiliyorum,Bursa nın da hiç farkı yok otobüs konusunda,hele de bizim buraya gelen hat her daim kalabalık,sabah akşam gece hiç farketmez.Ankara da en azından insanlar sıraya girerek biniyordu otobüse,her yerinde öyle midir bilmiyorum ama ben öyle görmüştüm.

evet canım heryerde sıraya girer Ankara lı genlerinde var heheheh

merhaba canım...ben hametan kullanıyorum ve çok memnunum ..hatta bu sıcak havalarda pişik olmamasına rağmen önce biraz hametan sonra üstüne unibaby pişik kremi sürüyorum...ilk ayınd avardu pişik amam bu forul sayesinde hiç yaşamıyoz artık geciş olsun kuzuna

SPİRAL KULLANMAYI DÜŞÜNENLERİN DİKKATİNE!!!
arkadaşlar bu akşam eltimden aldığım haberle şoka giridk..hatun 4 aylık hamile imiş ve yeni farketmişler spiral kullanıyormuş normal adet görmüş bir ay sonra da hep lekelenmiş ve anlamamış ben de bir şişlik var diye gidiyor ve bebek...valla ben eski yönteme geri dönüş ... yok ben spiral falan biz eski yöntemle tam 6 sene korunduk şimdi spiralle hoppa Allah korusun..yine Allahın dediği olur ama riskli iş kızlarrr....bu arada yengemin ebesi spirali takarken çok iyi oturdu demişti!!!!

gerçekten iyi oturmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…