2009 Nisan Anneleri buraya

gülşencim selen kanguruyu çok seviyo 2 gundur dışarlardayız şükür ama cadı ters bınıyo yanı dışarıyı izlicek dün sahilde 2 saatten fazla gezmişik bu gunde pazara bankalara gittik beraber yorulunca uyuyo ama dediğim gibi yuzu dışa doğru dönük seviyo bebek arabasını da hiç sevmiyo senınkı gibi
bende her sabah 1 saat hafta sonları 2 saat babaya bırakıyorumki çocuğuna bakamayı öğrensin diye maşallh baya öğrendi

ben aldım şirvancım aynada kendini görünce gülüyo baya eğleniyorlar bildiğim kadarıyla gülşen ve ceyodada var

saol seher bizde yüzü dışarıya dönük olarak taşırız çünkü kucaktada öyle gitmeyi seviyor.)) ortama hakim olacak aklı sıra...benimkide sever o vakit malum kolikli cadılar aynı....
evet şirvan bizdede var 2 li egzersiz biz sevdik bu oyuncağı en azından oyalanıyorlar

kızlar ben ank daha inş yarın döncm çekilişi yeni gördm asyacm senn hediye benden yanlş deglse rüveyda da bana mı yanlş deglse neyse öpüyrm sizleri

2 saat anakucağında oturunca kızlar için sorun olmazda erkeklerin bamyası sıkışmazmı ..
zararı olurmu acaba?

ben aldım şirvancım aynada kendini görünce gülüyo baya eğleniyorlar bildiğim kadarıyla gülşen ve ceyodada var

saol hayatım...

2li eğzersiz arkadaşım diye bir oyuncak var... kullananan varmı ????

almayı düşünüyorum...

biz de aldık,hatta kuzuların resimlerinde onunla çekilmiş fotosu da var Miray'ın,tavsiye ederim.Joker de 59 du,başka bir yerde de 59 muş,ama o kampanya bitmiş mi ne?

Şirvancım başın sağolsun canım dua ettim anneannen için. Şirvan bişey farkettim seninle kendimi çok benzetiyorum düşüncelerini filan birde benim oğlan senin oğlanla aynı şeyleri tıpatıp yaşıyor enteresan bir şey o yüzden yazmak istedim o arabayla gezip susuması aynı gün olmuştu ağzıana memeyi verince durması genelde bütüb bebeler yaşar bunu ama aynı gün ve aynı saatte değildir heralde başka şimdi mesela tam öslemm1907 için ben dicektim artık evine dön kocayı ihmal etme diye sen çoktan yazmışssın bile şu anda aklımda değil ama bazı matrak yönlerini kendime benzetiyorum ama sanırım ben senden büyüğüm :)))))

kanguru yazacağıma , ana kucağı yazmışım pardon...,

kanguru altan destek yapıyorya,, birde kolumuzu bırakırsak tam sıkışır bamyası

buluşalım canım,, sen nerdeydin... bu arda ben 79 luyum

RUMELıLı, arzuer06, cicekcicek, ekim.29, merakli_misafir, oslem1907, poseidon80+, sahra001, sekiznisanikibindokuz, ssengun, zeyno5, ŞıRVAN

heyy maşallah haydi kızlar yazın yahu....

keremde öyle valla.vermeyi biraz geciktirsem kıyamet kopuyo ve slnlrl gecene kadar memeyi kesinlikle almiyo.

Benimki de aynen öyle canım. Ama benimkinin emme isteği değişiyor zaman zaman. Bazen 2,5-3 saat, bazen 1-1,5 saatte bir emiyor evde. Dışarda hele de otomobilde yoldaysak 4 saat bile uyanmadıgı oluyor.

Biz once prima yeni bebek 3/6 kg simdide prima aktif bebek 4/9 kullanıyoruz hic pisik problemimiz olmadı üstelik prima aktif bebek bezi cok esnek bebekler daha rahat hareket ediyor. Tavsiye ederim...

bende prima 4 kullandım sonra huggies geçtim ama sanırım primaya geri dönücem çünkü pişik yapmaya başladı ama yinede primanın 4 olanı kullanıcam daha rahat kullanımı çiş yaparken büyük olduğu için tenine daha geç temas ediyo bence ...
HOŞŞŞŞGEELLLDDıııNNN CANIMMMM ARAMIZAAA....ne kadar misafirperversinizz dediğini duyar gibiyimmkaydirigubbakcemile3

Canımmm böyle şeyleri yaşamak ne sıkıcı ne var kaynanalar ve gelinler kardeşşş olsaaa hepimizz kardeşizzz bu öfkee nee diyee oyyy oyyy

selam ,,,, arkadaslar bende 1 nisan anne abayim,, bir oglum daha oldu ,,, araniza katilmak istedim umarim benide kabul edersiniz!!!!!!!!!
HOŞŞŞŞGEELLLDDıııNNN CANIMMMM ARAMIZAAA......

aynı fikirdeyimmmm

Valla ben mersinin denizine soktum ama sadece 10 dk. kucağımdan hiç indirmeden maksat isilikleri geçsin birde denize giren bebekler genelde astım veya ona benzer hastalıklara yakalanmıyormuş ...

peki 4 saat ne yapıyor yani duruyomu.benim oğlum imkanı yok 2 saati gecirmiyor.bende istiyorum 3 -4 saatte bir emzirmek ama durmuyoki

Yanlış görmüyorum resimdeki bir köpekkk. Sizin köpeğinizmi o çokk şeker bayılırım köpeklere tam bir köpekseverim benn

Son düzenleme:
saol canım ya ınşallah ıyı gelır annem genelde zeytın yağıyla masaj yapıyordu ışe yarıyordu ama artık o da banamısın demıyor yardımsız yapmıyor ışte,ınşallah yapar kaka beklıyorum valla,nasıl sevınecem bır yapsa,ben bırde hangı marka kanguru alıyorsunuz dıye sorsam şeker ben sordukça sölemıyor kımse ya,kararsızım beeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn,acıl yardım,araba bızden ağır,elde zaten hem bebek hem bız helak,sızden fıkır beklıyorum
kıs şırvan sorma ya gıdemedım bızım mevzular karışık canım ya,anlatırım sonra,yenı hanım konusuna gelınce ne dıım kı olacak olsa ben yanındayken olur be,ne kadar güvensemde büyük konuşmam zıra çocuğu ve kocası olan büyük konuşmayacakmış hehe,pascalı sorma azıtmış ıyıce,psıkolojısı bozulmuş öleee demış veterıner amcası,kulağını yara etmış kaşımaktan o konuda apayrı oyoyoy bana dokun bın laf dınle çok doluyum çok,hoş doluluk böle olsun ne dıım
kızlar bana biraz müsade.. benim boklu oğlumun poposunu yıkamaya gidiyorum...
doldurdu gene....
kıs maşallah de baksana bana neler yazdım sabahtan kaka yapamıyor benım kız becerıksız çıktı be,oynayacam bır yapsa,çıkarsın kakasını belıne sırtına kadar gık demeyecem ha
aaa bu arada april 16 ve glnm_kvrck vardı.... onlar nerde hiç gözükmüyorlar....

kımler geldı kımler geçtı kımseler yok valla he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…