gülşencim selen kanguruyu çok seviyo 2 gundur dışarlardayız şükür ama cadı ters bınıyo yanı dışarıyı izlicek dün sahilde 2 saatten fazla gezmişik bu gunde pazara bankalara gittik beraber yorulunca uyuyo ama dediğim gibi yuzu dışa doğru dönük seviyo bebek arabasını da hiç sevmiyo senınkı gibi
bende her sabah 1 saat hafta sonları 2 saat babaya bırakıyorumki çocuğuna bakamayı öğrensin diye maşallh baya öğrendi
ben aldım şirvancım aynada kendini görünce gülüyo baya eğleniyorlar bildiğim kadarıyla gülşen ve ceyodada var
2li eğzersiz arkadaşım diye bir oyuncak var... kullananan varmı ????
almayı düşünüyorum...
aaa bu arada april 16 ve glnm_kvrck vardı.... onlar nerde hiç gözükmüyorlar....
2 saat anakucağında oturunca kızlar için sorun olmazda erkeklerin bamyası sıkışmazmı ..
zararı olurmu acaba?
valla bizimkiside özellikle ilk zamanlar 3saate yakın yatıyodu ana kucagında.simdi sevmiyo okadar cok yatmıyo.ama hiç o acıdan düşünmemiştim canım.ama sıkışsa aglarlardı kuzucuklar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şirvancım başın sağolsun canım dua ettim anneannen için. Şirvan bişey farkettim seninle kendimi çok benzetiyorum düşüncelerini filan birde benim oğlan senin oğlanla aynı şeyleri tıpatıp yaşıyor enteresan bir şey o yüzden yazmak istedim o arabayla gezip susuması aynı gün olmuştu ağzıana memeyi verince durması genelde bütüb bebeler yaşar bunu ama aynı gün ve aynı saatte değildir heralde başka şimdi mesela tam öslemm1907 için ben dicektim artık evine dön kocayı ihmal etme diye sen çoktan yazmışssın bile şu anda aklımda değil ama bazı matrak yönlerini kendime benzetiyorum ama sanırım ben senden büyüğüm :)))))
keremde öyle valla.vermeyi biraz geciktirsem kıyamet kopuyo ve slnlrl gecene kadar memeyi kesinlikle almiyo.
Biz once prima yeni bebek 3/6 kg simdide prima aktif bebek 4/9 kullanıyoruz hic pisik problemimiz olmadı üstelik prima aktif bebek bezi cok esnek bebekler daha rahat hareket ediyor. Tavsiye ederim...
HOŞŞŞŞGEELLLDDıııNNN CANIMMMM ARAMIZAAA....ne kadar misafirperversinizz dediğini duyar gibiyimmkaydirigubbakcemile3merhaba ben de bir nisan annesiyim.....Benim de bir oğlum var adı çınar.. Sizleri takip ediyordum ama ancak aranıza katılabildim, umarım beni de aranıza kabul edersiniz. Güzel paylaşımlar dileğiyle......opuyorumnanaktan
ewwet kayınvalide ve diğer misafirleri gitti..süper bi haftasonu geçirdim gerçekten sadece cnm ne isterse onu yapıp onun istediği hiç bişeyi yapmayarak zaten tüm istekleri saçma sapan neymiş pazar tekneye binecekmişim bebekle,neymiş saat 8.30 olmuş kızım gece uykusuna yatmış onu kaldırıp yemeğe akrabalara gidecekmişim sinirinden hiç bi istediği olmadan oturdu diicem ama gezmeyi de bırakamıyacağı için kendi gitti heryere bizde onu çok az gördüğümüz için çoook mutlu olduk,eşim varken kibarca tüm şikayetlerimi de anlattım..
inanamazsınız yaa çocuk uykusuzluktan deli gibi ağlıtyo uyutuyorum bebek bu kadar çook mu uyurmuş dedi bana yaa ben de bir kez daha uykusu gelince veriverdim kucağına sabaha kadar uyumadım dedim gittim yattım nasıl ağlıyo ama kızım ne yapacağını bilemedi kolları koptu etrafımda dönüyo alayım susturayım diye ama ben hiiç bakmadım en sonunda eşim anne ne ağlatıyosun deyip aldı kızı uyuttu :))))
bana kalan en güzel yanıyla ona olan sinirimden hiç bir yediğime dikkat etmediğim halde 1 haftada verdiğim 1,5 kilo oldu :)) gerçi o bi gece kaldı ama ben gelecek diye sinirden 1 haftada verdim :))
HOŞŞŞŞGEELLLDDıııNNN CANIMMMM ARAMIZAAA......selam ,,,, arkadaslar bende 1 nisan anne abayim,, bir oglum daha oldu ,,, araniza katilmak istedim umarim benide kabul edersiniz!!!!!!!!!
iyi haftalar kızlar umarım hepinizin bebişleri sağlıklı ve mutludurlar ALLAH onlara sağlık sıhhat nasip etsin her zaman :) bu bez olayını tam kilosuna göre seçince maalesefki taşmalar oluyo biz 9 kilo kullanıyorduk taşıyordu şimdi primanın 7/18 yani 4. boyuna aktif bebeğe geçtik taşma falan olmuyo biraz büyük almakta fayda var bence
Yaparsınız, yaparsınız. Otelde kaldık. Bebiş için tek kişilik yatak atıyorlar odaya ücretsiz. O yüzden sorun olmadı. Denize sokmadım çünkü Çeşme deydik ve oranın denizi çok soğuk oluyor. Yani su çok temiz ama değil şimdi seneye bile bilemiyorum, soğuk gelir yine de. Bir de zaten 6 aydan önce tavsiye etmiyorlar. Antalya tarafına gitmek lazım orada deniz çok daha sıcak oluyor, oralarda sokulabilir.
peki 4 saat ne yapıyor yani duruyomu.benim oğlum imkanı yok 2 saati gecirmiyor.bende istiyorum 3 -4 saatte bir emzirmek ama durmuyoki
saol canım ya ınşallah ıyı gelır annem genelde zeytın yağıyla masaj yapıyordu ışe yarıyordu ama artık o da banamısın demıyor yardımsız yapmıyor ışte,ınşallah yapar kaka beklıyorum valla,nasıl sevınecem bır yapsa,ben bırde hangı marka kanguru alıyorsunuz dıye sorsam şeker ben sordukça sölemıyor kımse ya,kararsızım beeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn,acıl yardım,araba bızden ağır,elde zaten hem bebek hem bız helak,sızden fıkır beklıyorumsanırım 3.ay geçiş gibi bişey olmalı çünkü çok duydum bu süreyi....özlem zeytinyağı çok iyi gelecektir eceye sen akşama doğru bir patırtı bekle derim....idilde cuma günü yapmış ben işteyken hafta sonu bekliyorum yapmasını yok yapmıyor sonra pazar saat 11 gibi verdim bir kaşık zeytinyağı ve öğleden sonra 4 gibi bizimki coşmuştu....inşallah onada iyi gelecektir....fitil veya dürtelemek yerine zeytinyağı daha masum geliyor bana....
bizde akşam netten kanguru sipariş ettik umarım sever benim ki....zira bebek arabasında maximum 15 dakika yatıyor sonrasında imkanı yok durmuyor yolun geri kalanını kucakta tamamlıyoruz oda çok güç hep güzel pozisyonda tutmak inş.severde biraz gezdirebilirim....çünkü kısır döngü gibi olmaya başladı biz durmadıkça dışarı çıkmak istemiyoruz,biz dışarı çıkmayınca uzun süre sonra çıkarıncada o durmuyor....akşam böyle olmayacak dedim belki sık çıkınca alışır ne dersiniz....
kıs şırvan sorma ya gıdemedım bızım mevzular karışık canım ya,anlatırım sonra,yenı hanım konusuna gelınce ne dıım kı olacak olsa ben yanındayken olur be,ne kadar güvensemde büyük konuşmam zıra çocuğu ve kocası olan büyük konuşmayacakmış hehe,pascalı sorma azıtmış ıyıce,psıkolojısı bozulmuş öleee demış veterıner amcası,kulağını yara etmış kaşımaktan o konuda apayrı oyoyoy bana dokun bın laf dınle çok doluyum çok,hoş doluluk böle olsun ne dıımgüzelim sen ne zaman döneceksin .ist. --
bu gidişle senin koca yeni bir hatun alacak...
kaç aydır evinden uzaklardasın... hem sizin köpek ne oldu...oda özlemiştir seni....
ben ana kucağında uyutuyorum.. derin uykuya geçince yatağına alıyorum...
bende hiç bırakmadım daha... ne yapar bilmiyorum..
bende ilk kez duydum...
kıs maşallah de baksana bana neler yazdım sabahtan kaka yapamıyor benım kız becerıksız çıktı be,oynayacam bır yapsa,çıkarsın kakasını belıne sırtına kadar gık demeyecem hakızlar bana biraz müsade.. benim boklu oğlumun poposunu yıkamaya gidiyorum...
doldurdu gene....
aaa bu arada april 16 ve glnm_kvrck vardı.... onlar nerde hiç gözükmüyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?