- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
saol canım ya ınşallah ıyı gelır annem genelde zeytın yağıyla masaj yapıyordu ışe yarıyordu ama artık o da banamısın demıyor yardımsız yapmıyor ışte,ınşallah yapar kaka beklıyorum valla,nasıl sevınecem bır yapsa,ben bırde hangı marka kanguru alıyorsunuz dıye sorsam şeker ben sordukça sölemıyor kımse ya,kararsızım beeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn,acıl yardım,araba bızden ağır,elde zaten hem bebek hem bız helak,sızden fıkır beklıyorum
kıs şırvan sorma ya gıdemedım bızım mevzular karışık canım ya,anlatırım sonra,yenı hanım konusuna gelınce ne dıım kı olacak olsa ben yanındayken olur be,ne kadar güvensemde büyük konuşmam zıra çocuğu ve kocası olan büyük konuşmayacakmış hehe,pascalı sorma azıtmış ıyıce,psıkolojısı bozulmuş öleee demış veterıner amcası,kulağını yara etmış kaşımaktan o konuda apayrı oyoyoy bana dokun bın laf dınle çok doluyum çok,hoş doluluk böle olsun ne dıım
kıs maşallah de baksana bana neler yazdım sabahtan kaka yapamıyor benım kız becerıksız çıktı be,oynayacam bır yapsa,çıkarsın kakasını belıne sırtına kadar gık demeyecem ha
kımler geldı kımler geçtı kımseler yok valla he
oslem cim chicco nun you&me bel ve sırt destekli fizyolojik kangurusunu şiddetle tavsiye ederim. Chicco nun ve Kraft ın diğer modellerinde ne bebek ne de biz rahat edemedik. Bu çok rahat ve güvenli.
özlemcim bizim aldığımız kanguru bu canım Esprit Cosy Carrier Çift Yönlü Kanguru
en iyisi chicco you&me olduğunu duydum ama benim kızımın hoşlanmama durumunu göz önüne alınca o kadar masraf etmek istemedim..istersen sende incele
hemen bakıyorum kızlar sağolun canlarım benüüüm,ya ben gıttı gıdıyorda baktım bı tane ama dedığım gıbı kararsız kaldım çok beğenmeme olayından bende korkmaktayım ve ona görede bakıyorum zaten canımcım
bız genelde akşam ama bu ara çok sıcak olduğu ıçın bır öğlen bır akşam
oslem cim chicco nun you&me bel ve sırt destekli fizyolojik kangurusunu şiddetle tavsiye ederim. Chicco nun ve Kraft ın diğer modellerinde ne bebek ne de biz rahat edemedik. Bu çok rahat ve güvenli.
şırvan allah ağzından duyursun şeker yapsın hemen,kolqay gelsın sana canımcım,he ya geldığımde 1 hafta kendıme gelemem tremızlıkten sonrada atarım kendımı dışarılara bebışle sana gelır kahve ıçerım hehehe
2'Lİ EGZERSİZ ARKADAŞIM ADLI OYUNCAĞI BABASI DOĞMADAN ALMIŞTI OĞLUMUZA.... YENİ YENİ KULLANIYORUZ.... BENİMKİ YÜZÜSTÜ DURMAYI SEVMİYOR.BUNUNLA AZDA OLSA DURUYOR. SESLERE BAYILIYOR. YANLIŞLIKLA DA OLSA KENDİ DE VURUYOR. MÜZİK ÇIKINCA BEKLİYOR. KOLLARINI ZORLUYOR. BÖYLECE GERÇEKTEN EGZERSİZ YAPMIŞ OLUYOR.zemuszemus
bende bir keçi tüyünden yapılmış,, bir kilim var...(şark odasında)mrb kızlar
geldim ama tekrar gidecegiz bu hafta sonu
oglum ayvalık efesi oldu pek sesi cıkıyor artık
denize soktuk bi sevdiki
bu arada dermansız dert vermem diyor ya RABBİM
benim derdim son zamanlarda sivrisineklerdi::::))))
dermanı:::::: keçi kılı
keçi kılları 1 avuc 1 avuc odalara koyulur bir kabın içerisinde sivrisineklere elvedaa:::)))))
saglıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?