2009 Nisan Anneleri buraya

off ne kalabalığız.
ben açtım ekranı saatlerdir toplantıdayım..
gene gireceğim.
özlem inşallah bebişin düzelir kaka yapar.

kızlar belli bir banyo saatiniz varnı...
bizin 1-2 gibi hergün yıkıyorum...
biraz daha oyalıyım yıkayacam... ondan sonrada uyku...

oslem cim chicco nun you&me bel ve sırt destekli fizyolojik kangurusunu şiddetle tavsiye ederim. Chicco nun ve Kraft ın diğer modellerinde ne bebek ne de biz rahat edemedik. Bu çok rahat ve güvenli.

özlemcim bizim aldığımız kanguru bu canım Esprit Cosy Carrier Çift Yönlü Kanguru
en iyisi chicco you&me olduğunu duydum ama benim kızımın hoşlanmama durumunu göz önüne alınca o kadar masraf etmek istemedim..istersen sende incele

ya denızcım 2 güne bır yapsada razıyım öyle harhar beklemıyorum ama hıç kabız gıbıde değıl emmesı keyfı herşeyı normal,tembel çıktı kaka konusunda ne dıım ınşallah yapar ya gözünün ıçıyle bırde bezınde gözüm ınan şöle patır patır yapsa ohhhhh dıyecem yanı ha o ka

canım geldiğinde dertleşiriz inş.

bu arada en kısa zamanda beline kadar yapar küçük hanım ..

oslem cim chicco nun you&me bel ve sırt destekli fizyolojik kangurusunu şiddetle tavsiye ederim. Chicco nun ve Kraft ın diğer modellerinde ne bebek ne de biz rahat edemedik. Bu çok rahat ve güvenli.

hemen bakıyorum kızlar sağolun canlarım benüüüm,ya ben gıttı gıdıyorda baktım bı tane ama dedığım gıbı kararsız kaldım çok beğenmeme olayından bende korkmaktayım ve ona görede bakıyorum zaten canımcım

ben alttan birşeyler yapar, diye beklerken ..
bizimki kustu..çok emzirdim herhalde..

ben bebeği soymuşken banyo yaptırım...
sonrada uytacağım..

bana şimdilik müsade...

a

şırvan allah ağzından duyursun şeker yapsın hemen,kolqay gelsın sana canımcım,he ya geldığımde 1 hafta kendıme gelemem tremızlıkten sonrada atarım kendımı dışarılara bebışle sana gelır kahve ıçerım hehehe

2'Lİ EGZERSİZ ARKADAŞIM ADLI OYUNCAĞI BABASI DOĞMADAN ALMIŞTI OĞLUMUZA.... YENİ YENİ KULLANIYORUZ.... BENİMKİ YÜZÜSTÜ DURMAYI SEVMİYOR.BUNUNLA AZDA OLSA DURUYOR. SESLERE BAYILIYOR. YANLIŞLIKLA DA OLSA KENDİ DE VURUYOR. MÜZİK ÇIKINCA BEKLİYOR. KOLLARINI ZORLUYOR. BÖYLECE GERÇEKTEN EGZERSİZ YAPMIŞ OLUYOR.zemuszemus

Ben yanımda kızı götürdüm, bizzat hepsine oturttum denedim. Sen de öyle yap derim.

bız genelde akşam ama bu ara çok sıcak olduğu ıçın bır öğlen bır akşam

Ben bayaa tembel çıktım 1-2 gün arayla yıkıyorum gerçi birazda fırsat bulamıyorum
desem daha doğru olur ev işi yemek filan derken gün bitiyor ...

aynı fikirdeyim....

mrb kızlar

geldim ama tekrar gidecegiz bu hafta sonu
oglum ayvalık efesi oldu pek sesi cıkıyor artık
denize soktuk bi sevdiki

bu arada dermansız dert vermem diyor ya RABBıM
benim derdim son zamanlarda sivrisineklerdi::::))))
dermanı:::::: keçi kılı

keçi kılları 1 avuc 1 avuc odalara koyulur bir kabın içerisinde sivrisineklere elvedaa:::)))))

saglıcakla kalın

çok sevinirim şekerim...
tek sen değil herkes gelsin...

oslem1907 merak etmeee benim oğlanda aynı senin kız gibi 3 hatta 4 gün yapamıyordu 3. gün dolduruyordu bezini böyle 3-4 hafta sürdü sonra düzeldi şimdi günde 2-3 kez yapıyor seninkide yapar merak etme canımm..

saol canım.. bende alacağım...

bende bir keçi tüyünden yapılmış,, bir kilim var...(şark odasında)
onu çoçuğun yanınammı koysamm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…