2009 Nisan Anneleri buraya

sizinkiler de mi dışarı doğru bakmayı seviyorlar. benim kızımda kanguruda da 4 aydan sonra dışarı doğru kullanılır yazmış ben de ondan kullanamıyordum bende de chicco you&me var. çok fazla kullanamadım daha bir iki kere 15-20 dakika otutturdum. dışarı doğru durursa sever kesin

Ben de bebekler için olan sivrisinek kovucu spreylere baktım ama içime sinmedi açıkçası. O yüzden sivrisinekler için lavanta yağı kullanıyorum hem bebişe hem bana. Misler gibi kokuyoruz.

allah ağzından duyursun canım ya,bı canım sıkkınkı sorma
kızlar selammmmmm konu kaka sanrım bizimkide ishal oldu sabahtan beri 3. kakasını yaptı karnı ağrıo heralde çook mutsuz

yahu yapsalar bır yapmasalar 2 sıkıntı ağrımasın karınları acımasın canları ya,geçmış olsun canımcım

Biz de geçen gün ilk defa dışarı doğru denedik. Çok sevdi bizimkisi.

zeyno geçmiş olsun dileklerin için saol cnm sanırım bugün geçti 2 kere kaka yaptı çünkü sadece :) ama ikisininde rengi koyuydu neden anlamadım bu ishal maması kabıza çevirirmi ki?? ben bir an önce normal mamamıza döneyim bari artık
bu arada çiçek sadece sayısı değil cnm yaa yeşil renk varsa sadece su çıkıyosa kesin ishal anlaşılıyo inşallah değildir..
mama kullanan ve bi mamadan başka mamaya geçenler bu geçiş sırasında kuzular alışıncaya kadar huzursuzlanıyo mu gaz falan yapıyo muu??bizimki ishalken hiç gaz problemimiz yoktu şimdi yine başladı yaa mama değiştirmekten mi yoksa ishal mi gazı önlemişti anlamadım (

kızlar dün akşam görümcemin 2 oğlunun sünnet düğünü vardı oraya gittik paylaşiim dedim:)

Eklentiler

• $IMG_0312.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 40
aaay deli olucam yaa çocuk sabahtan beri doğru dürüst uyuyamadı ööle çok ağlamıyo çok şükür ama nerden çıktı bu gaz yine yaa uykusundan 15 dk bi uyandırıp duruyoo.zaten uyutmam 30 dk sürüyo delircem,bu sıcakta üşütmezde..

aay maşallah çok güzelsin cnm sevmeyerek gittiğin sünnet düğünü değil mi o bir de bayılarak gitsen demek ki :)))

uğraşmasam gelin özenmemiş diicekler sonradan görme bi aileye gelin gitmek zor herkesin herşeyi abartı. eşimin ailesinin tüm fertlerini parmakla seçebilridiniz orda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…