- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
kızlar selammmmmm konu kaka sanrım bizimkide ishal oldu sabahtan beri 3. kakasını yaptı karnı ağrıo heralde çook mutsuz
biz prima 3 kullanıyoruz daha.
4 kullanan arkadaşlar bebişlerin kilosu kaç acaba.?
gülşencim selen kanguruyu çok seviyo 2 gundur dışarlardayız şükür ama cadı ters bınıyo yanı dışarıyı izlicek dün sahilde 2 saatten fazla gezmişik bu gunde pazara bankalara gittik beraber yorulunca uyuyo ama dediğim gibi yuzu dışa doğru dönük seviyo bebek arabasını da hiç sevmiyo senınkı gibi
bende her sabah 1 saat hafta sonları 2 saat babaya bırakıyorumki çocuğuna bakamayı öğrensin diye maşallh baya öğrendi
mrb kızlar
geldim ama tekrar gidecegiz bu hafta sonu
oglum ayvalık efesi oldu pek sesi cıkıyor artık
denize soktuk bi sevdiki
bu arada dermansız dert vermem diyor ya RABBİM
benim derdim son zamanlarda sivrisineklerdi::::))))
dermanı:::::: keçi kılı
keçi kılları 1 avuc 1 avuc odalara koyulur bir kabın içerisinde sivrisineklere elvedaa:::)))))
saglıcakla kalın
allah ağzından duyursun canım ya,bı canım sıkkınkı sormaoslem1907 merak etmeee benim oğlanda aynı senin kız gibi 3 hatta 4 gün yapamıyordu 3. gün dolduruyordu bezini böyle 3-4 hafta sürdü sonra düzeldi şimdi günde 2-3 kez yapıyor seninkide yapar merak etme canımm..
kızlar selammmmmm konu kaka sanrım bizimkide ishal oldu sabahtan beri 3. kakasını yaptı karnı ağrıo heralde çook mutsuz
sizinkiler de mi dışarı doğru bakmayı seviyorlar. benim kızımda kanguruda da 4 aydan sonra dışarı doğru kullanılır yazmış ben de ondan kullanamıyordum bende de chicco you&me var. çok fazla kullanamadım daha bir iki kere 15-20 dakika otutturdum. dışarı doğru durursa sever kesin
mrb kızlar
geldim ama tekrar gidecegiz bu hafta sonu
oglum ayvalık efesi oldu pek sesi cıkıyor artık
denize soktuk bi sevdiki
Biz de geçen gün ilk defa dışarı doğru denedik. Çok sevdi bizimkisi.
kızlar dün akşam görümcemin 2 oğlunun sünnet düğünü vardı oraya gittik paylaşiim dedim:)
maşallah çok güzel çıkmışsın, kilo sorunun kalmamış artık ne mutlu sanakızlar dün akşam görümcemin 2 oğlunun sünnet düğünü vardı oraya gittik paylaşiim dedim:)
kızlar dün akşam görümcemin 2 oğlunun sünnet düğünü vardı oraya gittik paylaşiim dedim:)
aay maşallah çok güzelsin cnm sevmeyerek gittiğin sünnet düğünü değil mi o bir de bayılarak gitsen demek ki :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?