2009 Nisan Anneleri buraya

maşallah maşallah çiçek kıçını kaşı güzel hatun seni.....can beyin çıtır annesi...can gitti mi düğüne gittiyse o nasıldı...bekliyoss

deniz yüzüstü yatırsana bi o zamn rahatlar belki

cnm valla daha öncede demiştin ya aklıma geldi yatıdım 30 dk uyudu yine ayak çekip bağırarak kalktı şimdi kucağımda oturuyo ve pırtlıyo da bitmiyo ki bi türlü..sanırım ishal bitti mama değişiklikleri falan yoksa bu hergün olacak bişii değil.umarım yani ama şimdi conformile dönsem yine cıvık yapıcak aptamil 1 de gazı arttırırsa ooof ooof

ayyy evet conformilde bayaa cıvıtıyo kakayı. şimdilik devam etceksin bööle bağırsaklar mama değişimine alışana kadar canım

maşallah çiçekcim kilolar gitmiş oğlun yanına kar kalmış vallaha:))))))

sağol şeker şımardım

dün doktora gittik bizde 5650gr 60 cm çiçek senin oğlan almış başını gitmiş 7200 müydü maşallah
doktor kilosu normal dedi biizmki çokkkkk kıpırdak heran eller bacaklar hareket halince onuda gözönünde tutmak lazım dedi doktor maşallah diiym gene zayıf değil anne sütü sadece mamayı emzirdikten sonra denemek için arada veriyorum içmiyo yetiyo demek herhalde yani

canım bizim ayıcık 7600 ühühüühhühüüh

Bugün ben de yatırdım egzersiz arkadaşının altına,odanın dışından da bakıyorum napıyor diye,elini yukarı kaldırıp vurmaya çalışıyor ,denk geldiğinde de gülücükler atıyor ses çıkarıyor falan çoook hoşuma gitti.

kızlar dün akşam görümcemin 2 oğlunun sünnet düğünü vardı oraya gittik paylaşiim dedim:)

çok hoş olmuşsun Çiçek maşallah!

Ben kanguruyu 2 aylıkken falan dışarı çıkarken kullanıyordum,ama bu sıcaklar da ne zamandır kullanamadım,çünkü çok sıcak,birbirimize yapışık olunca da daha çok terliyoruz hem kızım hem ben.Artık kucağıma alıp bir yere öyle götürüyorum,ev gezmelerine tabi,zaten artık daha da alıştım onunla yalnız dışarı çıkmaya,uzun süre kucakta kalacaksa zor olur ama sıcaklarda çok tavsiye etmiyorum ben şahsen kanguru.
Hem kucağımda olunca canı sıkıldığında bir sırtı bana dönük tutabiliyorum,bir yüzü dönük,ama kanguru olunca hemen çıkaramıyordum içinden,hemen sıkılıyor çünkü aynı şekilde durmaktan.

ben alamadım bi türlü kanguru hep elim geri gitti baktım baktım koydum yerine dükkanda geçen gün yine:) zaten ağırlaşıo bebekler artık kanguru da zorlamaz mı kızlar?

ben alamadım bi türlü kanguru hep elim geri gitti baktım baktım koydum yerine dükkanda geçen gün yine:) zaten ağırlaşıo bebekler artık kanguru da zorlamaz mı kızlar?

çiçek seni baya zorlar canım,maşallah Can bir taraftan alıyor sen bir taraftan eriyorsun,zor olur haklısın

çiçekcim çok güzelsin maşallah!!
gene çok değişik çıkmışsın yanlız..bukalemun gibisin valla!!!
kilolardda gitmiş ohhh sefan olsun!!!

kanguru konusunda sana katılıyorum.bende almadım çünkü benimkide 7 kiloyu geçeli çok oldu..bide rahat edermi acaba dedim!!
zaten arabaya alıştı..bilemiyorumm

ben de ortadan dalıyım sohbete.
çiçekçim çok güzel olmuşsun. maşallah sana. oğluşun da tombikleşmiş baya. benim kızım da 7 kiloyu geçti gibi geliyo geçen ay 6500 dü çünkü.ben ağırlıklı mama veriyorum. ondan herhalde.
kanguru ben de almadım ama bugünlerde almayı düşünüyorum.çünkü kızım kucaktan inmiyo ve hiç iş yaptırmıyo.evde takıp işimi yaparım bari:)
bu arada hediye çekilişi belli olmuş.denizcim adresini gönderirmisin bana.

teşekkür ederim canım benim. bizimkide arabada sereserpe yatıo sokakatada sağladı mı anane kapıyo hemen kucağında gezdirio

aliyecim çokm mersi canım benim kanguru almamamdaki sebeplerden biri de eşimle bakıoduk alıcaktım o kadar saçma sapan şeyler aldın çocuk çoğunu kullanmadı yazık dedi. nasıl taşiicaksın hem dedi hönk diye kaldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…