maşallah maşallah çiçek kıçını kaşı güzel hatun seni.....can beyin çıtır annesi...can gitti mi düğüne gittiyse o nasıldı...bekliyoss
deniz yüzüstü yatırsana bi o zamn rahatlar belki
kızlar dün akşam görümcemin 2 oğlunun sünnet düğünü vardı oraya gittik paylaşiim dedim:)
cnm valla daha öncede demiştin ya aklıma geldi yatıdım 30 dk uyudu yine ayak çekip bağırarak kalktı şimdi kucağımda oturuyo ve pırtlıyo da bitmiyo ki bi türlü..sanırım ishal bitti mama değişiklikleri falan yoksa bu hergün olacak bişii değil.umarım yani ama şimdi conformile dönsem yine cıvık yapıcak aptamil 1 de gazı arttırırsa ooof ooof
maşallah çiçekcim kilolar gitmiş oğlun yanına kar kalmış vallaha:))))))
kızlar dün akşam görümcemin 2 oğlunun sünnet düğünü vardı oraya gittik paylaşiim dedim:)
dün doktora gittik bizde 5650gr 60 cm çiçek senin oğlan almış başını gitmiş 7200 müydü maşallah
doktor kilosu normal dedi biizmki çokkkkk kıpırdak heran eller bacaklar hareket halince onuda gözönünde tutmak lazım dedi doktor maşallah diiym gene zayıf değil anne sütü sadece mamayı emzirdikten sonra denemek için arada veriyorum içmiyo yetiyo demek herhalde yani
2'Lİ EGZERSİZ ARKADAŞIM ADLI OYUNCAĞI BABASI DOĞMADAN ALMIŞTI OĞLUMUZA.... YENİ YENİ KULLANIYORUZ.... BENİMKİ YÜZÜSTÜ DURMAYI SEVMİYOR.BUNUNLA AZDA OLSA DURUYOR. SESLERE BAYILIYOR. YANLIŞLIKLA DA OLSA KENDİ DE VURUYOR. MÜZİK ÇIKINCA BEKLİYOR. KOLLARINI ZORLUYOR. BÖYLECE GERÇEKTEN EGZERSİZ YAPMIŞ OLUYOR.zemuszemus
ben alamadım bi türlü kanguru hep elim geri gitti baktım baktım koydum yerine dükkanda geçen gün yine:) zaten ağırlaşıo bebekler artık kanguru da zorlamaz mı kızlar?
çiçekcim çok güzelsin maşallah!!
gene çok değişik çıkmışsın yanlız..bukalemun gibisin valla!!!
kilolardda gitmiş ohhh sefan olsun!!!
kanguru konusunda sana katılıyorum.bende almadım çünkü benimkide 7 kiloyu geçeli çok oldu..bide rahat edermi acaba dedim!!
zaten arabaya alıştı..bilemiyorumm
ben de ortadan dalıyım sohbete.
çiçekçim çok güzel olmuşsun. maşallah sana. oğluşun da tombikleşmiş baya. benim kızım da 7 kiloyu geçti gibi geliyo geçen ay 6500 dü çünkü.ben ağırlıklı mama veriyorum. ondan herhalde.
kanguru ben de almadım ama bugünlerde almayı düşünüyorum.çünkü kızım kucaktan inmiyo ve hiç iş yaptırmıyo.evde takıp işimi yaparım bari:)
bu arada hediye çekilişi belli olmuş.denizcim adresini gönderirmisin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?