2009 Nisan Anneleri buraya

megulcum dualarımız senınle canım

bursasu keşke bende kahvaltıyı,yemeklerimi senın gibi doyasıya yesem az az yıyorum ve cıkarıyorum sanırım benım 9 ay sürecek bulantılarım ve istifralarım....

şöyle oh be doydum diyemiyorum....

sağolasın canım.bugün daha iyim.en azından benimle olduğunu biliyorum bebeğimin.dün o bilinmezlik mahvetmişti beni.

urla ben Allah aşükür o kötü bulantılardan kurtuldum ama bende akşam yemeği yapamıyorum işte yiyemiyorum illaki başkası yapçak ama kokusunu ben almıcam mesela dün cnm ıspanak çekti yaparken ağzıma bez bağladım kokusunu almayayım diye ama yerken yine dayanamadım çıkartıyordum
ama şükür sabah kahvaltısını güzel ediyorum süt içebiliyorum yumurta da yiyemezdim yiyorum bide süt içerken hala biraz tiksintim var ama burnumu kapatıyorum sanki bebeğime içirirmiş gibi yapıyorum kendime öle içiyorum inşallah sende en kısa zamanda eski iştehına kavuşursun cnm yaa

arkadaşlar ben çıkıyorum.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.herşey için yeniden teşekkür ederim.

Selinaycım Gözünaydın

şeker yüklemesi nasıl oluyor anneler?

bildiğim kadarıyla gikoz içiriyolar aç karnına sonra kan alıp açlık şekerine bakıyorlar eğer yüksek çıkarsa bidaha içiriyolar bidaha bakıyolar falan falan diye biliyorum ben

Urla sen böyle anlattıkça bende o ilk aylarımı hatırlıyorum.Canım yaa valla çok üzülüyorum sana ama elimizden bişey gelmiyo işte.Ben ilk hamileliğimde daha çok bulantı çekmiştim.7.ayıma kadar ara ara da olsa hep çıkardım Hatta 7.ayımda öyle çok öğürmüşümki yüzümde gözlerimin içinde beyazında yani kırmızı kırmızı noktalar oluştu.Biranda çok korktuk suçiçeğimi oldum diye.ertesi gün geçti.Meğer kan pıhtılaşması olmuş yüzümde.Çünkü sadece yüzümde oluşmuştu.Bu bebişimde çok uzun sürmedi ama 1-1,5 ay falan kuru ekmek bile yiyemedim.Ağladım açlıktan.Allah yardımcın olsun canım.

şuan bile bulantım var her an istifra edebilirim gibi off sersem gibiyim...

Allah kolaylık versin canım.
ilk haftalarım geldi aklıma -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

benimde sıkıntım bulantılardı ama geçti çok şükür:Saruboceq:
şimdide önümden yemekleri kaçırıyorlar. :dance:
umarım bi an önce atlatırsın da hamileliğinin keyfini çıkarırsın.

selam kızlar...bulantılar benim de problemim ama kusmalarım 2 günde bire indi ama halen devam ediyor ...bu arada kızlar benim dr. randevum bir hafta gecikmeyle 17 Kasıma alabildim 3lü test için son tarih olan 16. haftayı kaçırıyorum o zman ne yapsam ki başka dr. a da gitmek istemiyorum....ne dersiniz..? bebişimi de çok özledim...:teselli:

urlacım önce 50 mg lık glikoz içiyosun koca bi bardak iğrenç 1 saat bekliyosun kan alıyolar normal çıkarsa sorun yok ama yüksek çıkarsa 100 mglık içiriyolar tekrar.......................

offf, yaaa, bende gitmek istiyorum bize niye tatil değil

yuppi bende gidiyorum. hepinize iyi akşamlar iyi tatiler arkadaşlar. cumhuriyet bayramımızda kutlu olsun bu arada. a.s.

butterfly merhaba canim uzun zamandir sende gozukmuyorsun nasilsin canim bebis nasil sen ogrenebildinmi cinsiyetini

aslında hep buralardayım canım.geçen hafta siteye girmekte biraz zorlanmıştım.bişiyler yazıyorum ama pek cvp gelmiyor, genelde gece yazıyorum okunmuyor galiba.ben de gelişmeleri takip ediyorum.
geçen haftalarda kanamam olmuştu bayağı uzun süren o yüzden her hafta kalp atışına bakıldı bebeğimin.iki drla görüştük biri erkek biri kız dedi.kafamız karıştı yani.31 ekimde randevum var.bebişimin organlarına falan bakılacak.cinsiyetini de kesin söylerim dedi dr.(tabii gösterirse)hayırlısı bakalım.sağlıklı olsun da önemli değil.ben hasretle bekliyorum yavrumu.ama sadece merak işte belli olsun bir an önce.
senin bebişin cinsiyeti belli mi? :ecrin_bebek: teyzesi öpüyor miniğini...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…