- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
ben de taşıyamam diye almamıştım. gereksiz kullanmadığım şeyler deyince aklıma bişey geldi. ne zamandır sana sorucam. kızıma bi dolu biberon almıştım hamileyken. dr brown,chicco,nuby falan. ama 4 günlükken hastanede apar topar eczaneden aldırılan nuku kullandık ve hala da kullanıyoruz. o sayede beni emmeyi bırakmadı diye düşünüyorum ben. neyse sana soracağım şu. ben nuby biberonu kullanamıyorum. onun bi sırrı var galiba.ben mamayı koyduğumda kızım şakır şakır saniyede bitiriyo. ağzına akıveriyo sanki. çözemedim nasıl olduğunu ama bişey yapınca anne memesi gibi gerideki yuvarlak kısma basınç yapınca akıyo. nasıl oluyo sen nasıl kullanıyosun. ben de senin gibi anne bebek fuarından almıştım orada anlatıyolardı ama böyle bişey olduğunu dşünmediğimden dinlemedim o zamanteşekkür ederim canım benim. bizimkide arabada sereserpe yatıo sokakatada sağladı mı anane kapıyo hemen kucağında gezdirio
aliyecim çokm mersi canım benim kanguru almamamdaki sebeplerden biri de eşimle bakıoduk alıcaktım o kadar saçma sapan şeyler aldın çocuk çoğunu kullanmadı yazık dedi. nasıl taşiicaksın hem dedi hönk diye kaldım:)
sağol canım aynen senin oğluşunda avatarda pek bir tombiş pek şeker maşallahaliyecim maşallah büyümüş kızın pek şeker olmuşş.
Ben de bebekler için olan sivrisinek kovucu spreylere baktım ama içime sinmedi açıkçası. O yüzden sivrisinekler için lavanta yağı kullanıyorum hem bebişe hem bana. Misler gibi kokuyoruz.
canım banyo yaptırsan rahatlamaz mı acaba?aaay deli olucam yaa çocuk sabahtan beri doğru dürüst uyuyamadı ööle çok ağlamıyo çok şükür ama nerden çıktı bu gaz yine yaa uykusundan 15 dk bi uyandırıp duruyoo.zaten uyutmam 30 dk sürüyo delircem,bu sıcakta üşütmezde..
canım bizim ayıcık 7600 ühühüühhühüüh
kimse yok ama yine de sorayım günlük tutuyor musunuz bebeişler için,ben bir türlü başlayamadım,ama zaman geçtikçe suçluluk hissediyorum,zaman hızlı geçiyor ve geriye dönüp baktığımda kızıma anı kalsın istiyorum ama bir başlasam ...gerisi gelecek de...
urla da yok ne zamandır,köfte mi vardı bide,o giriyor galiba arada ama birşey yazmıyor galiba.Aaa bide Geda da ne zamandır girmiyor,bebeği hastaydı galiba?
kızlar dün akşam görümcemin 2 oğlunun sünnet düğünü vardı oraya gittik paylaşiim dedim:)
ben de taşıyamam diye almamıştım. gereksiz kullanmadığım şeyler deyince aklıma bişey geldi. ne zamandır sana sorucam. kızıma bi dolu biberon almıştım hamileyken. dr brown,chicco,nuby falan. ama 4 günlükken hastanede apar topar eczaneden aldırılan nuku kullandık ve hala da kullanıyoruz. o sayede beni emmeyi bırakmadı diye düşünüyorum ben. neyse sana soracağım şu. ben nuby biberonu kullanamıyorum. onun bi sırrı var galiba.ben mamayı koyduğumda kızım şakır şakır saniyede bitiriyo. ağzına akıveriyo sanki. çözemedim nasıl olduğunu ama bişey yapınca anne memesi gibi gerideki yuvarlak kısma basınç yapınca akıyo. nasıl oluyo sen nasıl kullanıyosun. ben de senin gibi anne bebek fuarından almıştım orada anlatıyolardı ama böyle bişey olduğunu dşünmediğimden dinlemedim o zaman
Nuby bence de çok akıyor.Benimki zaten alışamaya pek bir eğilimli.Onun için korktum.1 kere kullandım,kaldırdım.
sağol canım aynen senin oğluşunda avatarda pek bir tombiş pek şeker maşallah
canım bi arkadaşıma doktor cam açık olarak kullanıldığında sakıncalı olmadığını söylemiş sen de doktoruna sor istersenprize takılan sinek kovucular varya --- onlar sakıncalımı sizce...
ben yatak odasına takıyorum...
birisinden duydum..kanser yapıyor dedi.. doğruluk payı nedir acaba?
aman anacım herşey kanser yapıyor ....
canım banyo yaptırsan rahatlamaz mı acaba?
selenin park yatağının cibinliği vardı çok rahat ettik yazlıkta.ama açık havada bikaçsinek ısırığı oldu yine de. chicconun sinek kovucu kreminden aldım. ama ağıza temas ettirmemek gerektiğinden eline koluna yüzüne süremedim çünkü elini kolunu çok emiyo selen. bacaklarına sürmüştüm ona rağmen ısırmıştı sinekvalla çiçek bizde yatak odasına taktık üzerinde de bir cam açık olmalı falan filan yazıyor ama napcaz bu sivrisinek işini bilemiyorum valla
valla çiçek bizde yatak odasına taktık üzerinde de bir cam açık olmalı falan filan yazıyor ama napcaz bu sivrisinek işini bilemiyorum valla
canım bi arkadaşıma doktor cam açık olarak kullanıldığında sakıncalı olmadığını söylemiş sen de doktoruna sor istersen
selenin park yatağının cibinliği vardı çok rahat ettik yazlıkta.ama açık havada bikaçsinek ısırığı oldu yine de. chicconun sinek kovucu kreminden aldım. ama ağıza temas ettirmemek gerektiğinden eline koluna yüzüne süremedim çünkü elini kolunu çok emiyo selen. bacaklarına sürmüştüm ona rağmen ısırmıştı sinek
biz de de öyle ama işte kendi yatağında yatsa keşke evin her tarafında yattığı için yatağında olsa cibinliği var hem o hem biz rahat ederiz ama nerde paşa nerede isterse orada yatıyor valla.camı tam açmıyorum.. sadece yukardan açıyorum o yetermi acaba... odanın kapısına da açık .. zaten prizde odanın kapısının yanında...
en iyisi dr. gittiğimde sorum bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?