2009 Nisan Anneleri buraya

muck!!!
sana gıcıkım gerçi çiçek kız!!!
çok zayıflamışsın fena kıskandımmm:))))

hem yardımcın var iş yapmıyon hem zayıflıyonn olmaz olamaz imkansız:)))

ben de taşıyamam diye almamıştım. gereksiz kullanmadığım şeyler deyince aklıma bişey geldi. ne zamandır sana sorucam. kızıma bi dolu biberon almıştım hamileyken. dr brown,chicco,nuby falan. ama 4 günlükken hastanede apar topar eczaneden aldırılan nuku kullandık ve hala da kullanıyoruz. o sayede beni emmeyi bırakmadı diye düşünüyorum ben. neyse sana soracağım şu. ben nuby biberonu kullanamıyorum. onun bi sırrı var galiba.ben mamayı koyduğumda kızım şakır şakır saniyede bitiriyo. ağzına akıveriyo sanki. çözemedim nasıl olduğunu ama bişey yapınca anne memesi gibi gerideki yuvarlak kısma basınç yapınca akıyo. nasıl oluyo sen nasıl kullanıyosun. ben de senin gibi anne bebek fuarından almıştım orada anlatıyolardı ama böyle bişey olduğunu dşünmediğimden dinlemedim o zaman

aliyecim maşallah büyümüş kızın pek şeker olmuşş.
sağol canım aynen senin oğluşunda avatarda pek bir tombiş pek şeker maşallah

Ben de bebekler için olan sivrisinek kovucu spreylere baktım ama içime sinmedi açıkçası. O yüzden sivrisinekler için lavanta yağı kullanıyorum hem bebişe hem bana. Misler gibi kokuyoruz.

prize takılan sinek kovucular varya --- onlar sakıncalımı sizce...
ben yatak odasına takıyorum...
birisinden duydum..kanser yapıyor dedi.. doğruluk payı nedir acaba?
aman anacım herşey kanser yapıyor ....

canım banyo yaptırsan rahatlamaz mı acaba?

benim uykum geldi... tam ben yatarım baran kalkar... sonra da sersem tavuk gibi dolaşırım artık...
eşimde geç gelecekmiş bugün...

valla çiçek bizde yatak odasına taktık üzerinde de bir cam açık olmalı falan filan yazıyor ama napcaz bu sivrisinek işini bilemiyorum valla

Ben hamileyken başladım ama şimdi Doruk o kadar dolduruyor ki zamanımı alıp da yazamıyorum.Ama ertelememek lazım yaayı.

urla da yok ne zamandır,köfte mi vardı bide,o giriyor galiba arada ama birşey yazmıyor galiba.Aaa bide Geda da ne zamandır girmiyor,bebeği hastaydı galiba?

Ben de en çok Gedayı merak ediyorum.E son kızında bebek reflüsü çıkmıştı.Nasıl oldu acaba?

kızlar dün akşam görümcemin 2 oğlunun sünnet düğünü vardı oraya gittik paylaşiim dedim:)

Maşallah,maşallah,maşallah

canım bi arkadaşıma doktor cam açık olarak kullanıldığında sakıncalı olmadığını söylemiş sen de doktoruna sor istersen

valla çiçek bizde yatak odasına taktık üzerinde de bir cam açık olmalı falan filan yazıyor ama napcaz bu sivrisinek işini bilemiyorum valla
selenin park yatağının cibinliği vardı çok rahat ettik yazlıkta.ama açık havada bikaçsinek ısırığı oldu yine de. chicconun sinek kovucu kreminden aldım. ama ağıza temas ettirmemek gerektiğinden eline koluna yüzüne süremedim çünkü elini kolunu çok emiyo selen. bacaklarına sürmüştüm ona rağmen ısırmıştı sinek

bizim kız dil çıkarma olayını abarttı,dili dışarda geziyor yavrum,bide dudaklarını emmeye çalışıyor,dilini hafif çıkararak,şııppp şııp sesler çıkarıyor

camı tam açmıyorum.. sadece yukardan açıyorum o yetermi acaba... odanın kapısına da açık .. zaten prizde odanın kapısının yanında...

en iyisi dr. gittiğimde sorum bi.

camı tam açmıyorum.. sadece yukardan açıyorum o yetermi acaba... odanın kapısına da açık .. zaten prizde odanın kapısının yanında...

en iyisi dr. gittiğimde sorum bi.
biz de de öyle ama işte kendi yatağında yatsa keşke evin her tarafında yattığı için yatağında olsa cibinliği var hem o hem biz rahat ederiz ama nerde paşa nerede isterse orada yatıyor valla.

aliyecim nuby biberon yumuşak olduu için bebek emmediği zaman hafifçe ağzına sıkığp emmesini sağlıosun hava yutmasını da engelliyo vakum yaptığı için. başka da bi halta yaramıyo:)

maşallah çiçek bu ne güzellik ya..hiç bişey kalmamış sende kızların dediği gibi can da yanına kar kalmış..bişey sorcam özel bişey yapıyomusun..yapıyosan çabukkk söyle bende başlıyıımm..

iyi akşamlar.gerçi kimseler yok.olsun.
şirvan canım başın sağolsun.fatiha hemen okudum.
çiçek maşallah çok güzelsin.
deniz bebeğin inşallah düzelir canım üzüldüm.
başka ne vardı unuttum.

arkadaşlar benim kız elini emme olayını çok abarttı ya.başparmak sürekli ağzında siz de durumlar nasıl.bir de başını dik tutuyorlar mı?
benim kzım 5800 falan.azıcık zayıf bebek.annesine çekmiş diyip önemsememeye çalışıyoruz.
bu arada karpuz çok süt yapıyomuş

çiçek can 6 defa yeşil sulu kaka yaptıysa ishaldir.yeşil kaka da 2 3 gün sürekli varsa.endişelenme inşallah ishal değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…