2009 Nisan Anneleri buraya

bne de kızımı yatırdım bi bakayım kimler var dedim.uzun süreli giremiyorum.benim kız uykusuz yaşama rekoru kırmaya çalışıyo da teyzesi.
 

çiçek can 6 defa yeşil sulu kaka yaptıysa ishaldir.yeşil kaka da 2 3 gün sürekli varsa.endişelenme inşallah ishal değildir.

hayatım bizimkide korkunç şekilde el emiyo hatta parmaklarının hepsini ağzına sokup emiiyo sonra öğürüyo:)

canım 5 kez yaptı kaka ama yeşil değildi sarı ve suluydu
 
Çiçek Canın kakaları normalde katı mı ki sen şimdi ishal oldu diyorsun,Miray ın hala sıvı kakası,ama Megul un dediği gibi yeşil değil.
 
kızlar bizim ishal olayımızda 1 hafta boyunca kakamız yeşildi.günde 6 hatta 7 yi buluyordu.çişinide bile leke şeklinde kaka oluyodu (
 
inşallah çiçekçim ya.bizim bi idrar yollarında enfeksiyon olayımız var.2 defa oldu kızım antibiyotik kullandık sonra ishal oldu.dolayısıyla gelişimimiz biraz geriledi.şimdi uyku da olmayınca ben iyce stres oldum.demek gelişimi hızlandı teyzesi
 
sultan nerelerde tatile falan mı gitti.önceden her girdiğimde görürüdüm.şimdilerde hiç denk gelmedim.gedayı ben de merak ediyorum.kızı hastaydı en son.
 
ne demek ceyocum.bu arada bebeklerin fotolarına baktım maşallah hepsine.canlarım benim rabbim hepsine uzun hayırlı sağlıklı ömür versin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…