2009 Nisan Anneleri buraya

dua için saol hayatım..
bu arada parmaklarını emdiğini gördüğümde emziğini veriyorum ben ..

yarın bi ararım ben onu

kimi arayacaksın .. gedayımı - sultanımı

kızlar ben emziği vermeden bir emip öyle barana veriyorum..
aklım sıra tozu gitsin diye...

daha çok mikrop bulaştırıyorum çoçuğa dimi .?

evet şirvan sakın öyle yapma bende yapıyodum doktorum bı kızdı sen çok hasta edersin bebeişini dedi

bizim sıpa gülücükler atınca iki ayakta havaya kalkıyor,, sizinkilerde öylemi..

bu arada bugün dil çıkardı.. bugün çok takip ettim... salyalı böceğim benim..
önlük takmaya başladım.. salyadan önü ıslanmaya başladı

bendede salya soruuu var maşallah tukuruklu kızan artık top gibi yana atıyo kendini az kaldı yuzustu dönücek ve ne bulursa ağzına götürmek istiyo benım zilli

ikiz anası o halinle çekilişlerede katılmışsın...
ben kaçırmışım ... kimsede beni katmamış ((
canım muhtarım benim valla senin katılmayacağın hiç aklıma gelmedi o yüzden sen varmısın yokmusun diye listeye bakmakta aklıma gelmedi zaten ağır aksak anca takip ediyo zavallı ikiz anası bu işler ama ben sanada alırım ruhummmmmmmmm üzülme yolla adresini

evet şirvan sakın öyle yapma bende yapıyodum doktorum bı kızdı sen çok hasta edersin bebeişini dedi

bende öyle yapıyom beeee

parmak emmekten bahsetmişiniz benim kuzumda emmeye başladı gördüğümde emziği veriyorum yada kucağıma alıyorum, okuduğum kadarıyla çocuklar açlıktan değil ilgiden filan emermiş emziğide kaynamış ılıtılmış suda yıkadıktan sonra veriyorum.
çiçek can nasıl oldu normale döndü mü kakası ?
bütün nisan anneleri uykulu geceler hepinize.

hemde ne azmaaa zeren hanımın başına bekçi lazım kalkıp yürücek zilli istediği tarafa dönüyo yatırıyorum ağlıyo gidiyorum ya bulamıyom yatakta koruyucu pedlerin arkasına girmiş oluyo yada yüz üstü buluyodum gel gel yapıyolar hanfendiye kendini atıyo dr anlatıyorum böyle böyle yapıyo diye adam inanmıyo bana yalancı muamelesi yapıyo zilli yüzünden hatta bu gün küçük hanımı yüz üstü yatırdım ellerimide ayaklarının altına dayadım süründü hanfendi yukarı doğru ama zeynep hanım sadece başını kaldırabiliyo bizim zerende bi haltlar var ama du bakalım babası reankarne olmuştur belki diye dalga geçiyo

selam kızlar..nasılsınız...valla ben cartayı çektim sabah dr. gittim...ben tiroid hastasıydım ya hem kontrol hem de acayip baş ağrıs vardı..herkes yat kalk yapıyon ondandır falan diyordu..ama tansiyon 16 10 çıktı dr. bile ödü patladı..kızım sen manyak mıısn felç gecircekmişsin nerdeyse dedi...bastı ilacı anca daha yeni yeni kendime geliyorum..bir de dr. gittiğimde o kadar kötü değildim daha çnce evde daha ağır olduğum günler oluyordu...hemn gözümün önüne yavrum geldi bensiz...amannnn kötü şeyler düşünmeyeyim..

Bu arada ilacı içtim mecburen de emzirdim bizim kız akşam 6 dan beri uyuyor...acaba etkilendi mi gerci dr. bir şey olmaz içmelisin yoksa sana bir şey olacak dedi ...

bu arada çekiliş konusunda ugly ne zmandır girmiyor...bacııımmm bana özelden adresini göndersene...

Şirvanım sen katılamaşsın ama sen bizim muhtarımızsın doğumda bizi nasıl takip ettiğini bizimle nasıl ilgilendiğini unuturmuyuz..valla gönder adresini ben de barana hediye almak istiyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…