2009 Nisan Anneleri buraya

Canım geçmiş olsun.Dikkat et kendine.

geçmiş olsun iyüksel kendine dikkat et bebeğin mama alması gerekiyorsa bile al ilacını....
benimde uykum var kızımda uyudu ama ben ne yapıyorum...reçel(.......haftasonu saolsun kayınvalide vişne getirmiş trakyadan banada 3 kilo verdi dün akşam şekere bastım bu akşamda kaynatmak farz oldu şimdi onu bekliyorum kıvam alsın diye.....aman reçel neyime benim çocuklu kadınım :))

bende yatıyorum artık reçelde oldu,kızı tekrar doyurdum ve nefes bile almadan yatağına taşıdım henüz uyanma olmadı inş. 5 e kadar uyurda bende uykumu alırım yoksa işte uyurum artık...mutlu,huzurlu,sütlü ama ne olursa olsun kesintisiz uykulu geceler.....

çok çok geçmiş olsun güzelim.
aklına kötü şeyler getirme sakın.
bebişinde üzülür bak sonra
kendine dikkat et..

herkeze günaydınlar güzel anneler!!
hepinize mutlu günler..
bebişlere bol uykular diliyorumm.
uyusunlar ki sizde dinlenebilesiniz..

ya kızlar bişey sorcam.
benimki uykusu geldiğinde çok huysuzlanıyo bazen.
karnıda aç oluyo inadından almıyo.
resmen inat ediyo eziyet ediyo..
dün öyleydi mesela..
bide kıyafet giymeyi hiç sevmiyo niye bilmiyorum soyarken mutluda giydiriken hep bağırıyo sizinkiler nasıl?

valla denız benımkıde mama konusunda çok inatcı kıyafette değil ama mamayı bı ınat ediyo açsa ağzını açmıy biturlu sıpahplaya zıplaya yediryoruz

valla denız benımkıde mama konusunda çok inatcı kıyafette değil ama mamayı bı ınat ediyo açsa ağzını açmıy biturlu sıpahplaya zıplaya yediryoruz

insan bazen gerçekten çok sinir oluyo dimi!
işten yorgun gidiyorum zaten.
annemde bütün gün ilgilendiğinden yoruluyor.
artık birbirimize bakıyoruz kim ilgilencek diye.

emziren anneler için tavsiye edebileceğiniz bir diyet varmı?
ayrıca şu 5 li çaylar emziren annelere zararlımıdır?

ben şimdi toparlayıcı korse kullanıyorum kullanan varmı?sanki bana bi faydası olmuyo gibi geliyor da

saol cnm teşekkürler
canım bebeklerin az uyuduğu yada çok uyuduğu günler onların en çok geliştiği günlermiş öyle duydum
amanıınn bizimki ya çook ya çok az uyuyo hiç normali yok hep de enine gelişiyo zaten sırnaşık şey
evet şirvan sakın öyle yapma bende yapıyodum doktorum bı kızdı sen çok hasta edersin bebeişini dedi
nasıl hasta edermişsin cnm senden mikrop mu geçermiş anlamadım
çoook geçmiş olsun cnm dr olmaz dediyse bişii olmaz bebeğine
valla denızcım koca gun ben ilgilendiğim için bizde baba eve gelince o lgilenir

bizde de ööle ama max 1 saat

kızlar kızım ishaldi ya hala ishal maası kullanıyo kakasının rengi koyulaşmış iyice normal mamaya döneyim artık sizinkiler sarı di mi hala

günaydın kızlar

iyukse gecmiş olsun canım

ishal olan bebişler anne sütü alıyorlarsa eger anneleri bir kasık türk kahvesinin (kuru) üzerine limon sıkıp yesin bişeyleri kalmıyor:::)))

günaydın cici anneler ve bebişleri...

oğluşum yatakta çığlık ata ata oynuyor bende karpuz peynile kahvaltımı yapıyorum diyet falan değil canım istedi kızlar benim oğlan doğduğundan beri her sabah burnu tıkanıyor ve sonra geçiyor kbb uzmanı enfesiyon yok alerjik dedi yavrum çok rahatsız oluyor dr okyanus suyu yok serum fizyolojik falan damlatma dedi tuz böbreklerine zarar verir dedi su kaynatıp onu damlat dedi poseidon canım bende 1 haftadır termal sauna şort kullanıyorum acaip terletiyor ama sonuç ne olacak bilmiyorum kullanıp faydasını gören var mı?

GÜnaydın annelerrrr
ıyÜksel geÇmıŞ olsun canım dıkkat et kendıne ve kÖtÜ Şeyler dÜŞÜnme ..... AkŞam epey kalabalık varmıŞ burda muhabbet almıŞ yÜrÜmÜŞ maŞallahh
ya sÜrmelım senın sanırım Özel mesajın kapalı ben benımkını aktıf ettım Çok anlamıyom bu ıŞlerden ama sana Özel mesaj gÖnderemıyom ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…