selam kızlar..nasılsınız...valla ben cartayı çektim sabah dr. gittim...ben tiroid hastasıydım ya hem kontrol hem de acayip baş ağrıs vardı..herkes yat kalk yapıyon ondandır falan diyordu..ama tansiyon 16 10 çıktı dr. bile ödü patladı..kızım sen manyak mıısn felç gecircekmişsin nerdeyse dedi...bastı ilacı anca daha yeni yeni kendime geliyorum..bir de dr. gittiğimde o kadar kötü değildim daha çnce evde daha ağır olduğum günler oluyordu...hemn gözümün önüne yavrum geldi bensiz...amannnn kötü şeyler düşünmeyeyim..
Bu arada ilacı içtim mecburen de emzirdim bizim kız akşam 6 dan beri uyuyor...acaba etkilendi mi gerci dr. bir şey olmaz içmelisin yoksa sana bir şey olacak dedi ...
şirvan 2.ciyi yaparız canım yeterki sen üzülme olmazmı ceyocum
selam kızlar..nasılsınız...valla ben cartayı çektim sabah dr. gittim...ben tiroid hastasıydım ya hem kontrol hem de acayip baş ağrıs vardı..herkes yat kalk yapıyon ondandır falan diyordu..ama tansiyon 16 10 çıktı dr. bile ödü patladı..kızım sen manyak mıısn felç gecircekmişsin nerdeyse dedi...bastı ilacı anca daha yeni yeni kendime geliyorum..bir de dr. gittiğimde o kadar kötü değildim daha çnce evde daha ağır olduğum günler oluyordu...hemn gözümün önüne yavrum geldi bensiz...amannnn kötü şeyler düşünmeyeyim..
Bu arada ilacı içtim mecburen de emzirdim bizim kız akşam 6 dan beri uyuyor...acaba etkilendi mi gerci dr. bir şey olmaz içmelisin yoksa sana bir şey olacak dedi ...
valla denız benımkıde mama konusunda çok inatcı kıyafette değil ama mamayı bı ınat ediyo açsa ağzını açmıy biturlu sıpahplaya zıplaya yediryoruz
saol cnm teşekkürleriyi akşamlar.gerçi kimseler yok.olsun.
şirvan canım başın sağolsun.fatiha hemen okudum.
çiçek maşallah çok güzelsin.
deniz bebeğin inşallah düzelir canım üzüldüm.
başka ne vardı unuttum.
amanıınn bizimki ya çook ya çok az uyuyo hiç normali yok hep de enine gelişiyo zaten sırnaşık şeycanım bebeklerin az uyuduğu yada çok uyuduğu günler onların en çok geliştiği günlermiş öyle duydum
nasıl hasta edermişsin cnm senden mikrop mu geçermiş anlamadımevet şirvan sakın öyle yapma bende yapıyodum doktorum bı kızdı sen çok hasta edersin bebeişini dedi
çoook geçmiş olsun cnm dr olmaz dediyse bişii olmaz bebeğineselam kızlar..nasılsınız...valla ben cartayı çektim sabah dr. gittim...ben tiroid hastasıydım ya hem kontrol hem de acayip baş ağrıs vardı..herkes yat kalk yapıyon ondandır falan diyordu..ama tansiyon 16 10 çıktı dr. bile ödü patladı..kızım sen manyak mıısn felç gecircekmişsin nerdeyse dedi...bastı ilacı anca daha yeni yeni kendime geliyorum..bir de dr. gittiğimde o kadar kötü değildim daha çnce evde daha ağır olduğum günler oluyordu...hemn gözümün önüne yavrum geldi bensiz...amannnn kötü şeyler düşünmeyeyim..
valla denızcım koca gun ben ilgilendiğim için bizde baba eve gelince o lgilenir
tamam ben çalışayımm bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?