2009 Nisan Anneleri buraya

gÜNAYDIIIN
Benim kızım da bazen öyle yapıyor,özellikle de akşamüstü,çok biliyorum ayakta emzirdiğimi,otururken almıyor mmyi,ayağa kalkıyorum alıyor,emiyorken oturuyorum,ağlamaya başlıyor emmiyor,ne anlıyorsa oturmaktan kalkmaktan..

günaydın arkadaşlar...iyi dilekleriniz için çok teşekkürler bugun daha iyiyim ....yarın tahlilller için gidecem...benim kızda yanımda ana kucağında mızıldanıyor uykusu geldi...anlamam ki neden bebekler uykusu geldiğinde huysuzlanır vur kafayı yat...

aynen poseidon..çıplak dolaşsın nasıl kahlaha atıyor soyduğumda bir görmeniz lazım...

çok geçmiş olsun canım.iyi düşün iyi olsun herşey

hayatım bizimkide korkunç şekilde el emiyo hatta parmaklarının hepsini ağzına sokup emiiyo sonra öğürüyo:)

canım 5 kez yaptı kaka ama yeşil değildi sarı ve suluydu

bizimkide öle.bir elini bütün parmaklarıyla ağzına sokuyo öbür elinide alttan destek yapıyo eli ağzından çıkmasın diye.geçen doktora gittiğimizde elini çekmiştim ağzından.doktoru sakın çekme bırak emsin dedi.hem kaınmaları başlamıştır ondan emiyomuş hemde ağzını keşfediyomuş.bende bırakıyorum artık emiyo doya doya

benim dr. dün bana 1800 lük diet verdi...malum ben hepinizden daha kiloluyum ve metobalizmama çalışmıyor..:çok üzgünüm: yarın alınca isterseniz yazarım emzirirken uygulayabileceğim bir dietmiş daha görmedim ama az ye sık ye mantığında ...pilav makarna hamur işi ve tatlıdan uzak durmalıyız dedi sütü yapan yeşil yapraklı sebzeler ve su imiş....iyide gel bunu boğazıma anlat....diyemedimkafamçokkarıştı

ilknur valla çok iyi olur diyeti yazarsan,aslında yazın diyet için çok güzel,bir sürü meyve var,ama meyveyi de çok yersen o da zayıflamayı engelliyor tabi,aşırıya kaçmamak lazım.Ama beynimiz mideye söz geçiremiyor malesef ki

canım geçmiş olsun.içini rahat tut.bebeğe zararı olsaydı dr vermezdi.

ohh afiyet olsun.en sevdiğim reçeldir.ben de 3 gün önce yaptım.

kızlar kızım ishaldi ya hala ishal maası kullanıyo kakasının rengi koyulaşmış iyice normal mamaya döneyim artık sizinkiler sarı di mi hala

sevindim canım ya.dr sor istersen mama meselesini.

günaydın kızlar

iyukse gecmiş olsun canım

ishal olan bebişler anne sütü alıyorlarsa eger anneleri bir kasık türk kahvesinin (kuru) üzerine limon sıkıp yesin bişeyleri kalmıyor:::)))

canım ya mikrobik ishalde ne yersen ye fayda etmiyor malesef.:1no2:

bizim burnumuzda genelde tıkalı oluyo.ben de okyanus suyu kullanıyorum.doktorumuz hiçbir zararı yok dedi.hangisine güvencez ya.hepsi bi telden çalıyo resmen.

canım öncelikle geçmiş olsun bende tiroit hastasıyım benşm hipotiroidim var bende kontrole gitmeliyim ama ihmal ediyorum en yakın zamanda gidicem adresimi özeline attım ama becerebildimmi bilmiyorum olmamışsa bana bildir canım

kızlar bizim bebeğin gündüz de gece de uykusu çok azaldı kimle konuşsam bizim çocuğunda ööle diyolr sizinde ööle mi??

kızlar bizim bebeğin gündüz de gece de uykusu çok azaldı kimle konuşsam bizim çocuğunda ööle diyolr sizinde ööle mi??

gece 1 kere uyanıyo ama gündüz en uzun uykusu 45 dakka.aksam 8 den gece 12 ye kadarda imkanı yok uyumuyo.gözleri kapanıyo,esniyo,huysuzlanıyo ama kesinlikle uyumuyo.zaten daha cok degişirmiş uyku düzenleri canım

benim kızım çok uykucau valla,maşallah diyeyim de,bana çekmiş bu huyu herhalde,sabah 8 de babası giderken bir uyanıyor,emziriyorum altını açıyorum,oynuyoruz derken 1-1,5 ssat uyanık kaldıktan sonra uyuyor ,bugün 12 de uyandı mesela,13:00 de oynarken yine mızırdanmaya başladı,emzirdim,emerken yine uyudu,ve hala uyuyor .Çok mu uyuor ya!Gece de 21:30 gibi uyuyor,taaaa sabaha kadar,tabi aralarda ben emziriyorum,bazen o mızırdanıyor bazen de mızırdanmadan ben emziriyorum ama uyanmıyor hiç.Tabi mızırdanmaya başlayıonca hemen alıyorum emziriyoum.

gündüz toplamda 40 veya 20 dk şeklinde 4 saati buluyo.akşam 8 veya 9 gibi uyuyo 1 de uyanıyo emiyo sonra sabaha kadar mızırdanıyo malesef.bizim hala gaz sorunumuz bitmedi.5 te kakasını yaparsa eğer 7 veya 8 e kadar uyuyo.bu bizim düzelmiş halimiz.kafamçokkarıştı
bizimkide 8 yada 9 da uyuyo 3 de uyanıo mama yiyo 6 da son kalkış yapıo ama. gündüz de 2 saat civarı uyuyo

fena sayılmaz çiçek.gündüz bi şekilde idare ediyo insanda gece uykusunun olmyışı çok yoruyo insanı.

oh maşallah nazar değmesin.darısı başımıza.ben de eşim de uykuyu severiz gerçi benim kızım da seviyo da teyzeleri gazları izin vermiyo ki uyusun çitlenbiğim.a.s

canım benim hem diyetini hemde özelden adresini bekliyorummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…