ya kızlar bişey sorcam.
benimki uykusu geldiğinde çok huysuzlanıyo bazen.
karnıda aç oluyo inadından almıyo.
resmen inat ediyo eziyet ediyo..
dün öyleydi mesela..
bide kıyafet giymeyi hiç sevmiyo niye bilmiyorum soyarken mutluda giydiriken hep bağırıyo sizinkiler nasıl?
ya kızlar bişey sorcam.
benimki uykusu geldiğinde çok huysuzlanıyo bazen.
karnıda aç oluyo inadından almıyo.
resmen inat ediyo eziyet ediyo..
dün öyleydi mesela..
bide kıyafet giymeyi hiç sevmiyo niye bilmiyorum soyarken mutluda giydiriken hep bağırıyo sizinkiler nasıl?
selam kızlar..nasılsınız...valla ben cartayı çektim sabah dr. gittim...ben tiroid hastasıydım ya hem kontrol hem de acayip baş ağrıs vardı..herkes yat kalk yapıyon ondandır falan diyordu..ama tansiyon 16 10 çıktı dr. bile ödü patladı..kızım sen manyak mıısn felç gecircekmişsin nerdeyse dedi...bastı ilacı anca daha yeni yeni kendime geliyorum..bir de dr. gittiğimde o kadar kötü değildim daha çnce evde daha ağır olduğum günler oluyordu...hemn gözümün önüne yavrum geldi bensiz...amannnn kötü şeyler düşünmeyeyim.
Bu arada ilacı içtim mecburen de emzirdim bizim kız akşam 6 dan beri uyuyor...acaba etkilendi mi gerci dr. bir şey olmaz içmelisin yoksa sana bir şey olacak dedi ...
hayatım bizimkide korkunç şekilde el emiyo hatta parmaklarının hepsini ağzına sokup emiiyo sonra öğürüyo:)
canım 5 kez yaptı kaka ama yeşil değildi sarı ve suluydu
emziren anneler için tavsiye edebileceğiniz bir diyet varmı?
ayrıca şu 5 li çaylar emziren annelere zararlımıdır?
ben şimdi toparlayıcı korse kullanıyorum kullanan varmı?sanki bana bi faydası olmuyo gibi geliyor da
selam kızlar..nasılsınız...valla ben cartayı çektim sabah dr. gittim...ben tiroid hastasıydım ya hem kontrol hem de acayip baş ağrıs vardı..herkes yat kalk yapıyon ondandır falan diyordu..ama tansiyon 16 10 çıktı dr. bile ödü patladı..kızım sen manyak mıısn felç gecircekmişsin nerdeyse dedi...bastı ilacı anca daha yeni yeni kendime geliyorum..bir de dr. gittiğimde o kadar kötü değildim daha çnce evde daha ağır olduğum günler oluyordu...hemn gözümün önüne yavrum geldi bensiz...amannnn kötü şeyler düşünmeyeyim..
Bu arada ilacı içtim mecburen de emzirdim bizim kız akşam 6 dan beri uyuyor...acaba etkilendi mi gerci dr. bir şey olmaz içmelisin yoksa sana bir şey olacak dedi ...
geçmiş olsun iyüksel kendine dikkat et bebeğin mama alması gerekiyorsa bile al ilacını....
benimde uykum var kızımda uyudu ama ben ne yapıyorum...reçel(.......haftasonu saolsun kayınvalide vişne getirmiş trakyadan banada 3 kilo verdi dün akşam şekere bastım bu akşamda kaynatmak farz oldu şimdi onu bekliyorum kıvam alsın diye.....aman reçel neyime benim çocuklu kadınım :))
kızlar kızım ishaldi ya hala ishal maası kullanıyo kakasının rengi koyulaşmış iyice normal mamaya döneyim artık sizinkiler sarı di mi hala
günaydın kızlar
iyukse gecmiş olsun canım
ishal olan bebişler anne sütü alıyorlarsa eger anneleri bir kasık türk kahvesinin (kuru) üzerine limon sıkıp yesin bişeyleri kalmıyor:::)))
bizim burnumuzda genelde tıkalı oluyo.ben de okyanus suyu kullanıyorum.doktorumuz hiçbir zararı yok dedi.hangisine güvencez ya.hepsi bi telden çalıyo resmen.günaydın cici anneler ve bebişleri...
oğluşum yatakta çığlık ata ata oynuyor bende karpuz peynile kahvaltımı yapıyorum diyet falan değil canım istedi kızlar benim oğlan doğduğundan beri her sabah burnu tıkanıyor ve sonra geçiyor kbb uzmanı enfesiyon yok alerjik dedi yavrum çok rahatsız oluyor dr okyanus suyu yok serum fizyolojik falan damlatma dedi tuz böbreklerine zarar verir dedi su kaynatıp onu damlat dedi poseidon canım bende 1 haftadır termal sauna şort kullanıyorum acaip terletiyor ama sonuç ne olacak bilmiyorum kullanıp faydasını gören var mı?
benim dr. dün bana 1800 lük diet verdi...malum ben hepinizden daha kiloluyum ve metobalizmama çalışmıyor..:çok üzgünüm: yarın alınca isterseniz yazarım emzirirken uygulayabileceğim bir dietmiş daha görmedim ama az ye sık ye mantığında ...pilav makarna hamur işi ve tatlıdan uzak durmalıyız dedi sütü yapan yeşil yapraklı sebzeler ve su imiş....iyide gel bunu boğazıma anlat....diyemedimkafamçokkarıştı
kızlar bizim bebeğin gündüz de gece de uykusu çok azaldı kimle konuşsam bizim çocuğunda ööle diyolr sizinde ööle mi??
kızlar bizim bebeğin gündüz de gece de uykusu çok azaldı kimle konuşsam bizim çocuğunda ööle diyolr sizinde ööle mi??
gündüz toplamda 40 veya 20 dk şeklinde 4 saati buluyo.akşam 8 veya 9 gibi uyuyo 1 de uyanıyo emiyo sonra sabaha kadar mızırdanıyo malesef.bizim hala gaz sorunumuz bitmedi.5 te kakasını yaparsa eğer 7 veya 8 e kadar uyuyo.bu bizim düzelmiş halimiz.kafamçokkarıştıkızlar bizim bebeğin gündüz de gece de uykusu çok azaldı kimle konuşsam bizim çocuğunda ööle diyolr sizinde ööle mi??
bizimkide 8 yada 9 da uyuyo 3 de uyanıo mama yiyo 6 da son kalkış yapıo ama. gündüz de 2 saat civarı uyuyo
benim kızım çok uykucau valla,maşallah diyeyim de,bana çekmiş bu huyu herhalde,sabah 8 de babası giderken bir uyanıyor,emziriyorum altını açıyorum,oynuyoruz derken 1-1,5 ssat uyanık kaldıktan sonra uyuyor ,bugün 12 de uyandı mesela,13:00 de oynarken yine mızırdanmaya başladı,emzirdim,emerken yine uyudu,ve hala uyuyor .Çok mu uyuor ya!Gece de 21:30 gibi uyuyor,taaaa sabaha kadar,tabi aralarda ben emziriyorum,bazen o mızırdanıyor bazen de mızırdanmadan ben emziriyorum ama uyanmıyor hiç.Tabi mızırdanmaya başlayıonca hemen alıyorum emziriyoum.
benim dr. dün bana 1800 lük diet verdi...malum ben hepinizden daha kiloluyum ve metobalizmama çalışmıyor..:çok üzgünüm: yarın alınca isterseniz yazarım emzirirken uygulayabileceğim bir dietmiş daha görmedim ama az ye sık ye mantığında ...pilav makarna hamur işi ve tatlıdan uzak durmalıyız dedi sütü yapan yeşil yapraklı sebzeler ve su imiş....iyide gel bunu boğazıma anlat....diyemedimkafamçokkarıştı
gülşen polyo aşısı ne oluyo.ben saflaştım yine heralde.:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?