çok geçmiş olsun canım.iyi düşün iyi olsun herşey
bizimkide öle.bir elini bütün parmaklarıyla ağzına sokuyo öbür elinide alttan destek yapıyo eli ağzından çıkmasın diye.geçen doktora gittiğimizde elini çekmiştim ağzından.doktoru sakın çekme bırak emsin dedi.hem kaınmaları başlamıştır ondan emiyomuş hemde ağzını keşfediyomuş.bende bırakıyorum artık emiyo doya doya
ya kızlar bişey sorcam.
benimki uykusu geldiğinde çok huysuzlanıyo bazen.
karnıda aç oluyo inadından almıyo.
resmen inat ediyo eziyet ediyo..
dün öyleydi mesela..
bide kıyafet giymeyi hiç sevmiyo niye bilmiyorum soyarken mutluda giydiriken hep bağırıyo sizinkiler nasıl?
ya kızlar bişey sorcam.
benimki uykusu geldiğinde çok huysuzlanıyo bazen.
karnıda aç oluyo inadından almıyo.
resmen inat ediyo eziyet ediyo..
dün öyleydi mesela..
bide kıyafet giymeyi hiç sevmiyo niye bilmiyorum soyarken mutluda giydiriken hep bağırıyo sizinkiler nasıl?
megul inanamıyorum saatleri ve mızıldanmaları bile aynı uykularının..ewet cnm bu da bizim düzelmiş halimiz
ama o 45 şer dklık 4 saatlik gündüz uykusuda 2-2.5 saate düştü sabah 7.30 da kalkan çocuk da artık 6 da kalkıyoo
bizimkide 8 yada 9 da uyuyo 3 de uyanıo mama yiyo 6 da son kalkış yapıo ama. gündüz de 2 saat civarı uyuyo
canım öncelikle geçmiş olsun bende tiroit hastasıyım benşm hipotiroidim var bende kontrole gitmeliyim ama ihmal ediyorum en yakın zamanda gidicem adresimi özeline attım ama becerebildimmi bilmiyorum olmamışsa bana bildir canım
aay sorma yaa 3 gündür gece 1 den sonra 1-1.5 saatte bi kalkmaya başladı sürekli mızmızlanıyo gözü kapalı ağzında biberonla uyuyacakmış emzik takıyorum uyanıyo bi de gaz..bende uykusuzluktan nefret ediyorum zaten şööle verip de 1-2 saat uyuyabileceğim kimse de yok( ama bugün kuşadasına gidiyorum kuzenimin yanına orda açık hava falan uyur mu ki bizimki :uhm:
bir de şööle kumlara ayaklarını soksam sıcak sıcak gaz falan da kalmasa süper olur naniknanik
selam canlarım....... uzuuuun aradan sonra tekrar aranızdayım nihayet.... yazdı mı bilmiyorum bi arkadaşım (mayıs annelerinden) tatile gittiğimi ve et olmadığı için giremediğimi yazmasını istemiştim... inşallah küçük meleklerimiz ve annleri çoooook iyidir.... biz hamdolsun reflümüz duşunda iyiyiz.... Taşındık... artık sakarya da yaşıcaz... ama sevemedim... neyse daha çoooj vaktim olcak i,nşallah yazarım daha.... ama hepinizi çooook özledim inanın.... ruyalarıma girdiniz... :):):):) şimdilik kaçtım... gözlüğüm kırıldı da çok bakamıyorum bu alete.... Allah a emanet olun............
selam canlarım....... uzuuuun aradan sonra tekrar aranızdayım nihayet.... yazdı mı bilmiyorum bi arkadaşım (mayıs annelerinden) tatile gittiğimi ve et olmadığı için giremediğimi yazmasını istemiştim... inşallah küçük meleklerimiz ve annleri çoooook iyidir.... biz hamdolsun reflümüz duşunda iyiyiz.... Taşındık... artık sakarya da yaşıcaz... ama sevemedim... neyse daha çoooj vaktim olcak i,nşallah yazarım daha.... ama hepinizi çooook özledim inanın.... ruyalarıma girdiniz... :):):):) şimdilik kaçtım... gözlüğüm kırıldı da çok bakamıyorum bu alete.... Allah a emanet olun............
elini emmesi iyimiymiş benimkide ellerini emiyo hatta birini yanında tututo olurda ben eliniçekersem hemen öbürünü şapırdatıyo
doktor emsin dediyse ii ben korkuyorum hadi emziğibişekil unuttururuz ama eli nasıl unutur diye
hoşgeldin tekrar aramıza bende büyük ihtimalle yarın tatile çıkıyorum bizimki biraz kamp usulü olacak o yüzden karasızım offfff napsam acaba kızlar
benimkide gece emziği düşürüp ağlıyo ikidebir üfffff ya ne güzel 7 saat fln kesintisiz uyuyodu.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?