2009 Nisan Anneleri buraya

elini emmesi iyimiymiş benimkide ellerini emiyo hatta birini yanında tututo olurda ben eliniçekersem hemen öbürünü şapırdatıyo
doktor emsin dediyse ii ben korkuyorum hadi emziğibişekil unuttururuz ama eli nasıl unutur diye

huysuzluk ediyo o kesin zaten ama bide hani çoçuklar yaparya elleriyle gözlerini ovuçturur uykusu gelince benim cenkimde onu yapmaya çalışıyoama tabii tam beceremiyo gözlerine sokuyo kıpkırmızı açılamayan gözleri oluyo ben sallamıyorum kendi kendine uyuyo ama elleriyle gözlerini korucam diye şekil oluyom savaşıyoz resmen

megul inanamıyorum saatleri ve mızıldanmaları bile aynı uykularının..ewet cnm bu da bizim düzelmiş halimiz
ama o 45 şer dklık 4 saatlik gündüz uykusuda 2-2.5 saate düştü sabah 7.30 da kalkan çocuk da artık 6 da kalkıyoo

aynen benimki de beni öldürüyor uyuyana kadar memeyi de kesinlikle almıyor aç olsa bile. uyuyunca da yarım saat sonra karnı aç olduğundan uyanıyor off 1 haftadır falan böle inşallah geçer. ama giyinmeyi seviyor Allahtan

hadi ya.sen bizden öndesin.acaba bizim gündüz uykumuzda mı azalacak deniz.uykusuzluğa hiç gelmiyo benim bünyem.hemen hasta oluveriyorum malesef.

aay sorma yaa 3 gündür gece 1 den sonra 1-1.5 saatte bi kalkmaya başladı sürekli mızmızlanıyo gözü kapalı ağzında biberonla uyuyacakmış emzik takıyorum uyanıyo bi de gaz..bende uykusuzluktan nefret ediyorum zaten şööle verip de 1-2 saat uyuyabileceğim kimse de yok ( ama bugün kuşadasına gidiyorum kuzenimin yanına orda açık hava falan uyur mu ki bizimki :uhm:
bir de şööle kumlara ayaklarını soksam sıcak sıcak gaz falan da kalmasa süper olur naniknanik

ay kader arkadaşım...sakın ihmal etme ben 5 ayla yamuldum hele doğumdan sonra tiroid hastası olmayanların bile düzeni bozuluyormuş (KİLO VEREMİYOM DİYEN ARKADAŞLAR TİROİD DEERLERİNİZİ ÖLÇTÜRÜN)

bu arada adresin bana ulaşmamış tekrar dener misin ?kaydirigubbakcemile5

aynısı ya.gözü kapalı ama sürekli mızırdanıyo.ama açık hava iyi gelir.biz geçen hafta sabah 7 de yıldız parka gittik.3 te evdeydik.gülfem o gün çok güzel uyudu.şimdiden iyi tatiller.

selam canlarım....... uzuuuun aradan sonra tekrar aranızdayım nihayet.... yazdı mı bilmiyorum bi arkadaşım (mayıs annelerinden) tatile gittiğimi ve et olmadığı için giremediğimi yazmasını istemiştim... inşallah küçük meleklerimiz ve annleri çoooook iyidir.... biz hamdolsun reflümüz duşunda iyiyiz.... Taşındık... artık sakarya da yaşıcaz... ama sevemedim... neyse daha çoooj vaktim olcak i,nşallah yazarım daha.... ama hepinizi çooook özledim inanın.... ruyalarıma girdiniz... :):):):) şimdilik kaçtım... gözlüğüm kırıldı da çok bakamıyorum bu alete.... Allah a emanet olun............

hoşgeldin tekrar aramıza bende büyük ihtimalle yarın tatile çıkıyorum bizimki biraz kamp usulü olacak o yüzden karasızım offfff napsam acaba kızlar

Hoşgeldin.Dün seni anmıştık nerelerde acaba diye.Uzun süre girmeyince merak etmiştik.

aynı şeyi bende düşünüyorum.bizimki emzikte emmiyo zaten.eline iyice dadanırsa nasıl bırakır bilemem.ama doktor elini çekme bırak emsin deyince bende karışmıorum artık

selam kıslar,

ugly canım msn e eklemişsin ama bana gelmedi...sen msn adresini özelden yaz ben ekleyeyim seni..veeee aliyecim sende yollarmısın bana ev adresini?

Bizimki hem elini emiyor hemde emzigini bende ne yapacağım bilmiyorum bakalım. Bebeklerin iyi uyuması icin yatmadan once bir guzel yıkayın haşat oluyorlar sonrada horul horul uyuyorlar..

benimkide gece emziği düşürüp ağlıyo ikidebir üfffff ya ne güzel 7 saat fln kesintisiz uyuyodu.......................

hoşgeldin geda.biz de seni andık dün.reflünüz ne alemde hala aynı şiddette mi devam ediyo.ilaca devam mı ediyosun.

hoşgeldin tekrar aramıza bende büyük ihtimalle yarın tatile çıkıyorum bizimki biraz kamp usulü olacak o yüzden karasızım offfff napsam acaba kızlar

bebekle çadırda mahvolursun ya.bilmiyorum ama .

benimkide gece emziği düşürüp ağlıyo ikidebir üfffff ya ne güzel 7 saat fln kesintisiz uyuyodu.......................

selşnay canım ya 7 saat kesintisiz uyku mu dedin o ne ki :))

kızımı yıkadım emzirdim uyuttum.hergün yaptığım şeyler ama hergün ayrı bi zevk alıyorum.anneliğin tadı gittikçe artıyo.

kızım uyumuşken ben de yatayım biraz.deniz bugün benim bıcırık da 2 saat uyudu.sizi takipteyiz güzelim.hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…