2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın nisan annelerri
3 lü test bılgılendırme için teşekkürler selinay

Selam BUTTERFLY S cok gecmis olsun canim Allahim bir daha gostermesin hic kimselere. cinsiyet ogrenmektede ayni fikirdeyim saglikli olsunlarda bizlerle olsunlarda kiz erkek hic farketmez tabi insan merak ediyor birde cevrendekiler senden cok merak ediyor. ben doktora bu pazartesi gittim ama bende ogrenemedim cinsiyetini doktorumuz ugrasti ama bir turlu kipirdatamadi bebisi fazlasiyla rahatina duskun bazi gormem gereken yerleride goremedim dedi pozisyonundan dolayi. kan tahlii ve idrar tahlili istedi yarin sonuclari gosterecez belki tekrar bakariz bebise Allah hepmize hayirlisini versin canim bizde opuyoruz sizi hayirli gunler herkeze

i yuksel merhaba uclu testi 16 ve 18 haftalar arasinda yapilir diye yaziyor gebelik sitelerinde benim doktorum ikili testen sonra ucluye gerek gormedi biz yaptirmadik

arkadaşlarım hepinize merhabalar.kimse yok gibi.kanamam koyu kahverengiye döndü ve azaldı gibi sanki.dualarınızı eksik etmeyin.hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum.

kızlar hepinizi çoközlemişim. benimde problem düzeldi artık siteye girebiliyorum ama dünden beri geçmişi okuyordum hiç bir şeyi kaçırmak istamiyorum. öncelikle megulcum büyük geçmiş olsun ben zaten sana çok üzülüyordum bulantın çok diye kıyamam çok korkmuşun ama allahın izniyle atlatıcaksın. geçicek bu günler de bebeğime bir şey olmıycak de güzel düşünmeye çalış. ben inanıyorum canım tekrar toparlanacaksın. :1hug:

şirvan canım senide çok özlemişim. bacaklardaki damar şişliği bende yok ama göğüslerimde mavi damarlar çıkmaya başladı doktorum süt damarları çıkıyor normal dedi. bahsettiğin göğüs ucu ürpermesinden çok bende kaşıntı oluyor. o da çok sinir elimi atıp hatır hatır kaşımak istiyorum bazen o derece yani. :roflol:
selinay demek bebeişin erkek hayırlısı olsun senin büyüğün fotolarını hatırlıyorum maşallah çok güzel bir çocuk kardeşide abisine çeksin inşallah..
urla canım seninde bulantılar devam ediyormuş üzlüdüm güzelim ya inşallah sende toparlarsın bir an önce benim geçti nerdeyse herşeyi yiebiliyorum. kızartmalar hariç.
bu arada göbüş çıkmış baya nazar değmesin bebeğine bizde senin haftalarda öyle olucaz ha gerçi daha benim yok görünürde bişey doktor normal dedi. iç karnım genişmiş. bir de boyun uzun olduğu için ve ilk hamileleiğin olduğu için daha çıkmaz karnın dedi. tüm eski kıyafetlerimi aynen giyiyorum. hatta bulantılarımda dolayı kilo verdiğim için biraz bol bile geliyor. :roflol:
ebrar tuğba bursa sizinde bebişler cinsiyeti belli olmuş hayırlı olsun inşallah darısı başımıza. gedacım accık daha sabret güzelim bulantıların geçicek inşallah. bulantıyı üst düzeyde yaşayan biri olrak sizi çok iyi anlıyorum bir an önce geçer inşallahh.

kızlar bende geçen hafta kontole gittim. bebeğim geçen hafta 13+3 görünmesi gerekirken 14+5 görünüyor du yani 10 gün daha büyük. çok sevindim. bebeişim büyüyor. babası da çok mutlu oldu. cinsiyetini sordum daha erkek dedi. ama şimdi bakıyorum da 13 haftalıkken öğrenenler çok olmuş bizimkini sölemedi doktor. bir dahaki gittiğimde 17 haftalık olucak o zaman kesin söyler herhalde. bu arad bulantılarımın son bulmasıyla iştahım açıldı. bol bol meyve yiyorum. kontrolü elden bırakmamamk lazım kilo problemi yaşamak istemiyorum. neyse kızlar çok uzun oldu. hepinize iyi akşamlar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun. :1hug:

ay bu arada cinsiyetten bahsederken daha erken yazacağıma (daha erkek) yazmışım) kaydirigubbakcemile3 allahmı söletti ne zaten hep erkek hissediyorum aman neyse şimdiden takmıyım kafama daha 3 haftam var kontrole gitmekiçin.

maşallah edaallah bağışlasın...:sm_cool: ne yiyip içiyorsun bebeişi büyütmüşsün.17.haftada doktorun ne yapacak bilgi verdi mi?a.s.

arkadaşlarım hepinize merhabalar.kimse yok gibi.kanamam koyu kahverengiye döndü ve azaldı gibi sanki.dualarınızı eksik etmeyin.hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum.

megul geçmiş olsun cnm inşallah bir an önce iyileşirsina.s.

eda bu kaşıntı sorunu bende de var birkaç gündür çok fazla kaşınıyo devamlı elimi atıp kaşımak istiyorumkaydirigubbakcemile3 nedeni ne acaba bilen varmı

megul iyi olmana çok sevindim canım.o kahve lekeler de azar azar rengi açılarak biticek Alllah ın izniyle.moralini yüksek tut.göbüşünü okşa ara ara konuş bebişinle.faydasını göreceksin.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr karnım kaşınmaya başladı ,kaşınınca sakın ha kaşımayın daha çok yırtık olur karnınızda ama insan dayanamıyo......................

evet canım erkenciyiz oğlumu okula gönderdim uyuyamadım tekrar.............

kızlar bu arada hiç kilo alan yokmu aranızda kilolarınızı güncelleyin lütfen............................

glnm sen kilo almadınmı ben 3 kilo aldım ya korkuyom valla......................

günaydın kızlarrr

rüyamda doktor bebegin oo sıvı içinde degıl normal anne karnında oldugunu söyledi............

benım artık psikolojim bozuluyor yaa

cumartesi olsada bebişimi görüp rahatlasam

ben doktora gidince ögrenicem kilomu ama

almadım gibi gelıyor

hele popom ve yüzüm cok zayıfladı

eşimle dün gece yatıyoruzzzzzzzz ay dedim cumartesi olsada cinsiyetini ögensek
oda bana tatlı tatlı ne gerek var hayatım
kızım olacak dedi...
inancını hiç kaybetmedi....

erkek olursa hayel kırıklıgı olacak onaaaaaaa

urlacım rahat ol canım ya , psikolojini bozma bebişinde tedirgin olur rahat ol......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…