- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
günaydın annecikler
kendime dair birşeyler yazayım
bu gün 30 oldum dile kolayyyyyyy koskocaman 30 amannnnn ne olmş yani diyebilirsiniz ama 30 un benim için anlamı hep başka olmuştur hep yaşlılıktı benim için 30 gerçi bugün dünden farklı hissetmiyrum ama içimde bi ses durmadan bana 30 oldun diyip duruyo 30 30 30 30
evlenmeden önce 30 yaşıma geldiğimde halen çocuğum yoksa kesin evlatlık alırım diyodum annem çıldırırdı çocuk aklı işte bu gün 30 oldum koskocaman 30 ve bir diil iki sıpam var Allah acılarını göstermesin nereye kadar ne kadar onlarla beraber olucam bilmiyorum ama 30 oldum işte koskocaman 30 aynada kendime baktım sabah küçük küçük çizgilerimi gördüm bak şenay 30 oldun dedim kendikendime evet belki dün de ondan önceki günde oradalardı ama ben bu gün gördüm koskocaman 30 olmuşum işte şimdi kendimi 30 da yaşlı değil beee 5 sene önce ne hissediyosan aynı diye avutuyorum ama içimdeki cadı durmadan kulagıma 30 30 30 diye fısıldıyor eeeeeeey cadııııııı tek başıma 30 olmadım sende 30 sun işteeeeeeeeeee pis cadııııııııııııııııııııııııııııı
iyi geceler bütün annelere ve bebişlerine bugün benim için kabus gibi bir gündü o kadra gerginm ki anlatamam çoooook uzun olur kısacası oğluma serum verilyor dün 8 saat sürdü bugünde serum damardan çıktı ve kolu şişti allahtan yavrum çığlık atınca hemen anlaım şimdi kolu tombul bir vaziette yatıyor ve kolu morardı sanki etimden et koptu benim eşimde doktor fakat şimdiki doktorlar çok 3 kağıtçı serum çocuğun iştahını açar dedi 2 şişe srum 180 kağıt bence hiç işe yaramadı bugün toplam 120 cc süt içti bel boyun haşat yoruluncada uyuyamıyorum erkek olmak varmış eşiminde yeğeni bizde sıpa gibi bir oğlan işim azdı biraz daha eklendi neymiş önümüzdeki sene öss ye gircek çocuğa sınav hazırlığıymış ben nelerle uğrşıyorum o da ders çalışıyor aradan çok zaman geçmiş bilgileri tazeliyim diyo allahım hep deliler beni mi bulur yakında tmarhane yolları gözüktü benim sıpamda gündüz bana kök söktürüyor helaya bile gidemiyorum hasta bezimi alsam acaba velhasıl baba oğul beni hakkın rahmetine yolluycaklar benimde çenem düştü eee aşk ağlatır dert söyletirmiş iyiki burası var güzin abla köşesi gibi oldu.
günaydın annecikler
bu gün 30 oldum dile kolayyyyyyy koskocaman 30 amannnnn ne olmş yani diyebilirsiniz ama 30 un benim için anlamı hep başka olmuştur hep yaşlılıktı benim için 30 gerçi bugün dünden farklı hissetmiyrum ama içimde bi ses durmadan bana 30 oldun diyip duruyo 30 30 30 30
evlenmeden önce 30 yaşıma geldiğimde halen çocuğum yoksa kesin evlatlık alırım diyodum annem çıldırırdı çocuk aklı işte bu gün 30 oldum koskocaman 30 ve bir diil iki sıpam var Allah acılarını göstermesin nereye kadar ne kadar onlarla beraber olucam bilmiyorum ama 30 oldum işte koskocaman 30 aynada kendime baktım sabah küçük küçük çizgilerimi gördüm bak şenay 30 oldun dedim kendikendime evet belki dün de ondan önceki günde oradalardı ama ben bu gün gördüm koskocaman 30 olmuşum işte şimdi kendimi 30 da yaşlı değil beee 5 sene önce ne hissediyosan aynı diye avutuyorum ama içimdeki cadı durmadan kulagıma 30 30 30 diye fısıldıyor eeeeeeey cadııııııı tek başıma 30 olmadım sende 30 sun işteeeeeeeeeee pis cadııııııııııııııııııııııııııııı
ne demiş cahit sıtkı yaş 35 yolu yarısı eder!!
yarıya çok az kalmışşş..üzülme ama yanlız değilsin!!!
nice güzel yıllara..
rakamlara takılma tadını çıkar herşeyin!!!
teşekkür ederim kızlar sizlerede canlarınızla uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun huzurlu ömürler nasip etsin rabbim:içelim:GÜNAYDINNN NİSAN ANNECİKLERİİİ
sultan geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın yinede zorda olsa tatili yapmışsınız .......... sanırım ser-vey ayvalık tarafına gitmeyi düşünüyormuş 2 hafta önce oradaydım dünde annemler oradan geldi acayip bir sıcak varmış rüzgar oldu kadar bile sıcak rüzgar esiyormuş bilginiz olsun şenaycım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk getirsin ikizlerinle beraber daha nice yaşlara inşallah ... şirvan ben gebzede oturuyorum açıkçası katılmayı çok istiyorum ama bilemiyorum eşim cumartesileri çalışıyor yoldan minübüslerle ve bebekle nasıl olur bilmiyorum ama katılmayı canı gönülden istiyorum sen bana açık adresini ver bir yolunu bulabilirsem mutlaka katılmaya çalışıcam ....
Sevdiklerinle beraber daha nice 30 lara canım. ben de küçükken yanımda " Daha 40 yasındaymış adam gencecik gitti vah vah vah" dediklerinde, ne genceciği be 40 yasına kadar yasamıs işte derdim içimden :)) 30 bir kadının hayatında dönüm noktası, en güzel yaslardan da biri. 30 yaş kadının en kadın oldugu yas gibi gelmiştir bana hep.. O yüzden kırışıklıklarınla barısık güzel bir 30 yas diliyorum sana...a.s.
şenayCım nice nice mutlu yıllara bebişlerinle beraber çok mutlu olursun inşallah
şenaycım doğum günün kutlu olsun bende nisanda 30 yaşıma girdim kızımla aramda tam 30 yaş var :)
günaydın annecikler
[canım nice mutlu yaşlara ailenle beraber bende gecen hafta 30 oldum anlıyorum seni o yüzden...
günaydın anneler
ve özel 30 yaş annesi şenay
biliyomusun 30 yaş çok önemliymiş çünkü ahirettte yeniden dirildiğimizde 30 yaşında olacakmışız
kadını en güzel lduğu yaş 30 muş ben bunu yıllar önce okuldaki öğretmenimizden duymuştum bana
çok yaşlı oluruz ozamna gibi gelmişti ama şimdi anlıyorum gerçekten 30 yaş kadının en güzel yaşı
iyiki doğdun iyiki varsın bizde iyiki seni tanıdık....
senasyyyyyyyy uzun ömürler canım saglıkla
şenay sağlıkla ve güzelliklerle dolu 30 yaş dilerim......ne kadar çok 30 luk nisan anası varmış vay bee....bir 30 luk nisan anasından bir 30 luk nisan anasına İYİKİ DOĞDUN ŞENAY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?