2009 Nisan Anneleri buraya

ne demiş cahit sıtkı yaş 35 yolu yarısı eder!!
yarıya çok az kalmışşş..üzülme ama yanlız değilsin!!!
nice güzel yıllara..
rakamlara takılma tadını çıkar herşeyin!!!

GÜNAYDINNN NıSAN ANNECıKLERııı
sultan geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın yinede zorda olsa tatili yapmışsınız .......... sanırım ser-vey ayvalık tarafına gitmeyi düşünüyormuş 2 hafta önce oradaydım dünde annemler oradan geldi acayip bir sıcak varmış rüzgar oldu kadar bile sıcak rüzgar esiyormuş bilginiz olsun şenaycım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk getirsin ikizlerinle beraber daha nice yaşlara inşallah ... şirvan ben gebzede oturuyorum açıkçası katılmayı çok istiyorum ama bilemiyorum eşim cumartesileri çalışıyor yoldan minübüslerle ve bebekle nasıl olur bilmiyorum ama katılmayı canı gönülden istiyorum sen bana açık adresini ver bir yolunu bulabilirsem mutlaka katılmaya çalışıcam ....

canım ya geçmiş olsun nasıl doktorlar var ya para için yapılır mı bende doktorumuzu bulana kadar 3 doktor gezdim şimdi 4. doktorumuz ama çok şükür çok memnunuz sen bence iyce araştır başka bir doktor bul bebişe ...

günaydın kızlar
geçen gün bir arkadaşımız bebeğim 180 cc ve günde 5 kez emmesi gerek demişti yani doktoru o şekilde söylemiş
benimde bu c.tesi kontolümüz vardı ve doktorumuza sordum
bebeğin kilosuna göre yani her kiloya 160 cc ve 200 cc arası verilmesi gerekiyormuş
benim öyküm 6820 kiloso buda yaklaşık günde 1250 1350 cc arası yapıyor
bana çok geldiğini söyledim hayır dedi içmesi gereken bu dedi
benim öyküm günde ben işteyken 300 cc içiyordu akşamlarıda 300cc bende emze 600 cc yapar kafam çok karıştı
bende gündüz içmesi için 500 cc bıraktım eve içim rahat etmedi dedim bakıcısını zorla içir bunları :)
gece yatarkende aptimil veriyorum 90 cc acayip güzel uyuyor kızım benimle yatıp benimle uyanıyor sabahları tok tutuyor mama sanırım

Sevdiklerinle beraber daha nice 30 lara canım. ben de küçükken yanımda " Daha 40 yasındaymış adam gencecik gitti vah vah vah" dediklerinde, ne genceciği be 40 yasına kadar yasamıs işte derdim içimden :)) 30 bir kadının hayatında dönüm noktası, en güzel yaslardan da biri. 30 yaş kadının en kadın oldugu yas gibi gelmiştir bana hep.. O yüzden kırışıklıklarınla barısık güzel bir 30 yas diliyorum sana...a.s.

ne demiş cahit sıtkı yaş 35 yolu yarısı eder!!
yarıya çok az kalmışşş..üzülme ama yanlız değilsin!!!
nice güzel yıllara..
rakamlara takılma tadını çıkar herşeyin!!!

teşekkür ederim kızlar sizlerede canlarınızla uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun huzurlu ömürler nasip etsin rabbim:içelim:

şenayCım nice nice mutlu yıllara bebişlerinle beraber çok mutlu olursun inşallah

şenaycım doğum günün kutlu olsun bende nisanda 30 yaşıma girdim kızımla aramda tam 30 yaş var :)

mucccccccccccccccccckkkkkkkkksssssssssss kaydirigubbakcemile5 a.s.

şenaycım ne dert ettin yahu 30 u.
engüzel yaşların başladığı yaş 30.
hem sevdiğin adamı bulmuşsun hemde
sağlıklı iki fıstık kızın var.şimdiden sonrası
çok daha güzel olacak emin ol.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNN.

[canım nice mutlu yaşlara ailenle beraber bende gecen hafta 30 oldum anlıyorum seni o yüzden...

günaydın anneler
ve özel 30 yaş annesi şenay
biliyomusun 30 yaş çok önemliymiş çünkü ahirettte yeniden dirildiğimizde 30 yaşında olacakmışız
kadını en güzel lduğu yaş 30 muş ben bunu yıllar önce okuldaki öğretmenimizden duymuştum bana
çok yaşlı oluruz ozamna gibi gelmişti ama şimdi anlıyorum gerçekten 30 yaş kadının en güzel yaşı
iyiki doğdun iyiki varsın bizde iyiki seni tanıdık....

senasyyyyyyyy uzun ömürler canım saglıkla

çok tatlısınız çok teşekkür ederim bende iyiki nisan annesi olmşumda sizleri tanımışım mucccckkkkkkks:enbuyukkk:

şenay sağlıkla ve güzelliklerle dolu 30 yaş dilerim......ne kadar çok 30 luk nisan anası varmış vay bee....bir 30 luk nisan anasından bir 30 luk nisan anasına ıYıKı DOĞDUN ŞENAY

şenay sağlıkla ve güzelliklerle dolu 30 yaş dilerim......ne kadar çok 30 luk nisan anası varmış vay bee....bir 30 luk nisan anasından bir 30 luk nisan anasına İYİKİ DOĞDUN ŞENAY

sositososito hakikaten çokmuşuz içim rahatladı heeeee teşekkür ederim 30 luk nisan anasıııııııııııııa.s.

İyiki doğdun ikiz anası......Yaşı falan boş ver. Bak ben 77 liyim Cumartesiydi doğum günüm ama gözüm oğlumdan başka bir şeyi görmüyor (kendimi bile...)opuyorumnanaktan

kızlar ben oğluma 1 çay kaşığı şeftali suyu verdim dün ilk kez.
sevdi yalanıp durdu.
4.aya girdiğinde mi meyve suyuna başlanıyordu?
yoksa 4.ayı doldurduğunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…