İyiki doğdun ikiz anası......Yaşı falan boş ver. Bak ben 77 liyim Cumartesiydi doğum günüm ama gözüm oğlumdan başka bir şeyi görmüyor (kendimi bile...)opuyorumnanaktan
kızlar ben oğluma 1 çay kaşığı şeftali suyu verdim dün ilk kez.
sevdi yalanıp durdu.
4.aya girdiğinde mi meyve suyuna başlanıyordu?
yoksa 4.ayı doldurduğunda mı?
Deniz ben bu ayki kontrolde dr. ısrarla sordum. Dişlik alsam diye... Asla istemiyor. Ellerini ağzına sokmasını daha faydalı buluyor.....
kızlar ben oğluma 1 çay kaşığı şeftali suyu verdim dün ilk kez.
sevdi yalanıp durdu.
4.aya girdiğinde mi meyve suyuna başlanıyordu?
yoksa 4.ayı doldurduğunda mı?
parti veriyommmmmmmmm:roflol:aman ne kalabalık burası böyle
şenay doğum günü içinmi toplaştı herkez
Şenay,kızlarınla ve eşinle birlikte nice mutlu yaşlara inşallah!
aman cnm dikkat et allah korusun ama belli de olmaz, ben daha hiç regl olmadım acep bende mi bir tuhaflık var ??2010 da da nisan anası olursam kafama huni takar dolaşırım valla
her nisan doğuruyomuşum bide kedi gibi
sultan hoş geldin ve geçmiş olsun canım.
croxilex bende de nuby var, 2 kere verdi annem ben yokken, sonrasında problem olmadı, ilk basta da istememiş ama sonra almıs biberonu, karnı aç olunca. ama daha fazla kullanımda alışkanlık yapar mı bilmiyorum.
roseberry çok geçmiş olsun, piyasada böyle dr.lar gün geçtikçe çoğalıyor ne yazık ki...gitmeyin bence bir daha o dr.a, değişitrin. sinirlerine hakim olmaya çalış canım.
şirvan ben de gelmek isterim buluşmaya ama zor be canım. Ben avrupa yakasında oturuyorum. Kocişe bırak desem, c.tesi leri çalışıyor öğleden sonraya kadar. Olmaz yani. Ama internette msn den kameralı yayın yaparsanız katılabilirim belki :)))
canım ailenle mutlu nice senelere diliyorum...günaydın annecikler
kendime dair birşeyler yazayım
bu gün 30 oldum dile kolayyyyyyy koskocaman 30 amannnnn ne olmş yani diyebilirsiniz ama 30 un benim için anlamı hep başka olmuştur hep yaşlılıktı benim için 30 gerçi bugün dünden farklı hissetmiyrum ama içimde bi ses durmadan bana 30 oldun diyip duruyo 30 30 30 30
evlenmeden önce 30 yaşıma geldiğimde halen çocuğum yoksa kesin evlatlık alırım diyodum annem çıldırırdı çocuk aklı işte bu gün 30 oldum koskocaman 30 ve bir diil iki sıpam var Allah acılarını göstermesin nereye kadar ne kadar onlarla beraber olucam bilmiyorum ama 30 oldum işte koskocaman 30 aynada kendime baktım sabah küçük küçük çizgilerimi gördüm bak şenay 30 oldun dedim kendikendime evet belki dün de ondan önceki günde oradalardı ama ben bu gün gördüm koskocaman 30 olmuşum işte şimdi kendimi 30 da yaşlı değil beee 5 sene önce ne hissediyosan aynı diye avutuyorum ama içimdeki cadı durmadan kulagıma 30 30 30 diye fısıldıyor eeeeeeey cadııııııı tek başıma 30 olmadım sende 30 sun işteeeeeeeeeee pis cadııııııııııııııııııııııııııııı
Annişler, hadi bakalım benden de şirvan a inat baska bir organizasyon teklifi! delikafadulden
AFM Sinemaları'ndan, yeni doğmuş bebeği olan ebeveynler için çok özel bir hizmet:
Dikkat! Sinemada Bebek Var.
Anneler, babalar, büyükanneler, dedeler;
her salı öğlen seanslarında AFM Sinemaları'nda bebekleriyle/torunlarıyla birlikte sinemaya gidip, sevdikleri filmleri beyazperdede ve son teknoloji salonlarda izleyebiliyor.
Gerek ebeveynlerin filmi sinemada izleme keyfini yaşamaları, gerekse bebeklerin gürültüden rahatsız olmamaları
için düzenlenen uygulamada salondaki ses seviyesi azaltılıp,
ışıklar yarı açık konuma getiriliyor.
Sinemada biberon ısıtma hizmetinin yanında alt değiştirme üniteleri
ve puset parkı alanı da bulunuyor.
Finansbank AFM Mohini;
Buz Devri 3 35mm 13:00 (20-21-22-23 Temmuz 2009)
Finansbank AFM Budak Caddebostan;
Tabu 12:00 (21 Temmuz 2009)
Finansbank AFM Beylikdüzü;
Halk Düşmanları 13:30 (21 Temmuz 2009)
Finansbank AFM ANKAmall Akköprü;
Buz Devri 3 35mm 13:15 (21 Temmuz 2009)
Finansbank AFM Antares;
Melekler ve Şeytanlar 12:15 (21 Temmuz 2009)
Finansbank AFM Ege Park Mavişehir;
Buz Devri 3 35mm 12:00 (21 Temmuz 2009)
İstanbul lu anneler, buz devri 3 e ne dersiniz???
GÜNAYDINNN NİSAN ANNECİKLERİİİ
sultan geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın yinede zorda olsa tatili yapmışsınız .......... sanırım ser-vey ayvalık tarafına gitmeyi düşünüyormuş 2 hafta önce oradaydım dünde annemler oradan geldi acayip bir sıcak varmış rüzgar oldu kadar bile sıcak rüzgar esiyormuş bilginiz olsun şenaycım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk getirsin ikizlerinle beraber daha nice yaşlara inşallah ... şirvan ben gebzede oturuyorum açıkçası katılmayı çok istiyorum ama bilemiyorum eşim cumartesileri çalışıyor yoldan minübüslerle ve bebekle nasıl olur bilmiyorum ama katılmayı canı gönülden istiyorum sen bana açık adresini ver bir yolunu bulabilirsem mutlaka katılmaya çalışıcam ....
yaaaaaaaa kızlar bu arada ben bu ay adet olmadım biliyonuzmu 2 aydır düzenli oluyodum 17 sinde olmam lazımdı 3 gün geçti
2010 da da nisan anası olursam kafama huni takar dolaşırım valla
güzelim sen bebişi büyütmüşsün valla....:)))))))))))) AY ÇOK HOŞSUN CANIM YAA
arkadaşar meyva sularına başladık biz ama 4. ayımızıda doldurduk sadece 1 hafta erken başladık o kadar onuda doktorumuz anne sütünü bıraktığı için başlayabileceğimizi söledi şimdi düzenli olarak öğlenden önce ve öğlenden sonra olmak üzere iki ayrı meyvanın sularını 30 cc civarında veriyoruz .....
kızlar canım kahve istedi, yaptım..
ama tek başına bir tat alamadım...
keşke biriniz yakında olsa sabah kahvesini birlikte içsek....
afiyet bal şeker olsun Şirvan, senin ücretsiz izin durumu ne oldu var mı haber ?kızlar canım kahve istedi, yaptım..
ama tek başına bir tat alamadım...
keşke biriniz yakında olsa sabah kahvesini birlikte içsek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?