- 7 Ağustos 2008
- 699
- 11
- 98
bakarız açsakmı acaba :)))
canım ailenle mutlu nice senelere diliyorum...
bende 1 ay sonra tam 30 yaşında olacam..
30 yaşında olan bayaa varmış... yeni bir topikmi açşam..
30 yaşındaki 2009 nisan anaları :))))
niye inat olsun şekerim... herkez organizasyon yapmada serbest ....
canım - harem - gebze minüsbüsleriyle gelebilirsin..
indiğin yerle ev arası fazla uzak değil ama..
yinede sen bilirsin.. aramızda görmeyi çok isteriz....
hadi bu seferde 2 tane erkek geliyormuş...
güzelim sen bebişi büyütmüşsün valla....
kızlar selammmm şenayım 30 m oldun olsun bebeğim çok değil 30 bence. nice mutlu yıllara kuşum
canım sen ne tarafta oturuyordun...ne güzel olurdu kahve koyu sohbet koyu......insan bu zamanlarda yaşıtı biriyle konuşmayı o kadar çok arzu ediyor ki.....:çok üzgünüm:
afiyet bal şeker olsun Şirvan, senin ücretsiz izin durumu ne oldu var mı haber ?
İNŞALLAH CANIM KATILMAYA ÇALIŞCAM BAKALIM BENDE SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUCAM BİZİM KIZ BİRAZ BÜYÜDÜ EFET :)))))) BUGÜN İTİBARIYLA 4. AYIMIZI DOLDURDUK YA BİZİM EN BÜYÜK ŞANSSIZLIĞIMIZ BENİM SÜTSÜZ OLMAM OLDU MECBUREN HERŞEYCİKLERE ERKEN ERKEN BAŞLADIK .... KISMET BÖYLEYMİŞ NAPALIM .... KAHVEYE BENDE BAYLIRIM YANINA DA Bİ SİGARA AMA HAMİLELĞİMDEN BU YANA NE KAHVE NE SİGARA İÇMİYORUM AYRI BİR KONU ........ FAL BAKMAYI BAKTIRMAYI SEVEN VAR MI ? BEN ACAYİP FAL BAKIYORDUM Bİ ZAMANLAR KEYİFLE AMA ŞİMDİ BECEREMİYOM NERDEN BULUPTA ANLATIYORMUŞUM ONCA ŞEYİ BİLMEM kaydirigubbakcemile3
sıcaktandır belki bence böyle durumlarda memeyi durmadan ağzına sokup bıktırmamak lazım bebeği aç iyice acıkıp açlık mızırdanmasını beklemek daha doğru diye düşünüyorum
selam herkese 3 gündür üzüntüden başıma ağrılar giriyo oğlum emmiyo...memeyi vermek istediğimde çığlık çığlığa bağırıyo sadece geceleri uykuda emiyo bide arabada zaten çok ufak ve zayıf moralim berbat dün saatlerce ağladım dr a gittim sağlık sorunu yok dedi bırakıcak sanrım emmeyi ne yapmalıyım bilmiyprum.iştahımı kapandı az sonra anneme gidicem ne olur bişeyler yazın akşam gelince bakarım
herkeslere günaydın.
sultan hoşgeldin ve de geçmiş olsun canuım.iyi olduğunuza sevindim.özledim inan seni.
şirvan adreslerimizi verelim birbirimize özelden olur dii mi ?sen de istiyosun ya o anlamda:))
şenay 30 yaşın hayırlı olsun.takma kafana ben 34 yaşındayım.insan alışıyo.hatta seviyo.çizgiler biraz can sıksa da zaman akıp gidiyo işte.
burcu canım bebeğin inşallah emer.geçici bi durumdur.havalar çok sıcak galiba emerken çok terlediklerinden rahatsız oluyolar ve emmeyi reddediyolar.benim kız da 2 gündür emiyo ama arada duruyo ağlıyo zorla veriyorum ben de ama arkadaşların dediği gibi iyce acıkmasını beklemek lazım . o zaman emiyolar.
bi sabah kahvesi de benim canım çekti yaaaa.
bu arada şirvan ben de avrupa yakasındayım.gelmem çok zor.benim tırtıl yollarda çok huzursuz.cesaret edemiyorum.
canım sen ne tarafta oturuyordun...
canım ses seda yok.. ne olacak bilmiyorum valla...
bende bayılırım fal baktırmaya... ama söylenenlere takılıp kalanlardan değilim.. sadece o anlık eğlence...
bencede sıcaktan olabilir.. dünde baran gündüz.doğru dürüst emmedi..
bende zorlamadım..
akşam banyo yaptırdım. memeye yapıştı...
herkeslere günaydın.
sultan hoşgeldin ve de geçmiş olsun canuım.iyi olduğunuza sevindim.özledim inan seni.
şirvan adreslerimizi verelim birbirimize özelden olur dii mi ?sen de istiyosun ya o anlamda:))
şenay 30 yaşın hayırlı olsun.takma kafana ben 34 yaşındayım.insan alışıyo.hatta seviyo.çizgiler biraz can sıksa da zaman akıp gidiyo işte.
burcu canım bebeğin inşallah emer.geçici bi durumdur.havalar çok sıcak galiba emerken çok terlediklerinden rahatsız oluyolar ve emmeyi reddediyolar.benim kız da 2 gündür emiyo ama arada duruyo ağlıyo zorla veriyorum ben de ama arkadaşların dediği gibi iyce acıkmasını beklemek lazım . o zaman emiyolar.
bi sabah kahvesi de benim canım çekti yaaaa.
bu arada şirvan ben de avrupa yakasındayım.gelmem çok zor.benim tırtıl yollarda çok huzursuz.cesaret edemiyorum.
canım ben avrupa yakasındayım......
oturmak isteyen bebeğe yapıcak bişey yok bizimki yırtınıyor otıurmak için....gayette memnun halinden ...bende 5 dakika oturtuyorum şekil Akaydirigubbakcemile3
maşallah herkes burda..... ancak okuyabildim 6 sayfayı.:) kızımla beraber okuyoz teyzeleri......
emmeyen arkadaşım inşallah düzelir
sultan geçmiş olsun, bebişle yolculuk zaten zor oluyo......................
şenaaaaaayyy nice yıllaraaaa........... kısların eşin ve sevdiklerinle................
eeee buluşursunuz tabi........... biz kızımla ancak sanal sosyalleşcez.......... offffffff ..........
baranın bugün bir huysuzluğu var.. anlamadım neden...
devamlı mızındanıyor.. memesi ağzındayken dururdu.. şimdii atıyor.. ayaklar devamlı ayakta ..
karnımı ağrıyor acaba..
şimdi ayağında sallıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?