2009 Nisan Anneleri buraya

İNŞALLAH CANIM KATILMAYA ÇALIŞCAM BAKALIM BENDE SİZLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUCAM BİZİM KIZ BİRAZ BÜYÜDÜ EFET :)))))) BUGÜN İTİBARIYLA 4. AYIMIZI DOLDURDUK YA BİZİM EN BÜYÜK ŞANSSIZLIĞIMIZ BENİM SÜTSÜZ OLMAM OLDU MECBUREN HERŞEYCİKLERE ERKEN ERKEN BAŞLADIK .... KISMET BÖYLEYMİŞ NAPALIM .... KAHVEYE BENDE BAYLIRIM YANINA DA Bİ SİGARA AMA HAMİLELĞİMDEN BU YANA NE KAHVE NE SİGARA İÇMİYORUM AYRI BİR KONU ........ FAL BAKMAYI BAKTIRMAYI SEVEN VAR MI ? BEN ACAYİP FAL BAKIYORDUM Bİ ZAMANLAR KEYİFLE AMA ŞİMDİ BECEREMİYOM NERDEN BULUPTA ANLATIYORMUŞUM ONCA ŞEYİ BİLMEM kaydirigubbakcemile3

selam herkese 3 gündür üzüntüden başıma ağrılar giriyo oğlum emmiyo...memeyi vermek istediğimde çığlık çığlığa bağırıyo sadece geceleri uykuda emiyo bide arabada zaten çok ufak ve zayıf moralim berbat dün saatlerce ağladım dr a gittim sağlık sorunu yok dedi bırakıcak sanrım emmeyi ne yapmalıyım bilmiyprum.iştahımı kapandı az sonra anneme gidicem ne olur bişeyler yazın akşam gelince bakarım

sıcaktandır belki bence böyle durumlarda memeyi durmadan ağzına sokup bıktırmamak lazım bebeği aç iyice acıkıp açlık mızırdanmasını beklemek daha doğru diye düşünüyorum

ya arkadaşlar bizim zeynep hanıma bir haller oldu kesinlikle yatmak istemiyo kucağımıza aldığımız anda veya durması için bir yere yatırdığım anda kalkmak için çaba sarf ediyor diyorum sen daha miniciksin oturamazssın yatacaksın diye ama nafileee kafayı kaldırıyo kalkmaya çalışıyo mızıklanıyo iki büklüm oluyo yastıktan hele neredeyse kendini kaldırıyo ve yan tarafına doğru düşüyo mecbur bizde kucağımızda oturtuyoruz hafif yatırır gibi oturtuyorum onuda kabul etmiyo birileri görüncede çocuğun kemikleri batacak oturtma diyo sanki keyfimden oturutyorum ama napıyım ağlyo zararı olurmu bilmiyorum ama mecbur oturuk tutuyorum çocuğu ......

ne güzel olurdu kahve koyu sohbet koyu......insan bu zamanlarda yaşıtı biriyle konuşmayı o kadar çok arzu ediyor ki.....:çok üzgünüm:
canım sen ne tarafta oturuyordun...

afiyet bal şeker olsun Şirvan, senin ücretsiz izin durumu ne oldu var mı haber ?

canım ses seda yok.. ne olacak bilmiyorum valla...

bende bayılırım fal baktırmaya... ama söylenenlere takılıp kalanlardan değilim.. sadece o anlık eğlence...

sıcaktandır belki bence böyle durumlarda memeyi durmadan ağzına sokup bıktırmamak lazım bebeği aç iyice acıkıp açlık mızırdanmasını beklemek daha doğru diye düşünüyorum

bencede sıcaktan olabilir.. dünde baran gündüz.doğru dürüst emmedi..
bende zorlamadım..
akşam banyo yaptırdım. memeye yapıştı...

canım endişelenme hemen. sıcaklardan olabilir zaten arkadasların da dediği gibi. ayrıca çok soganlı, sarımsaklı şeyler yediysen de sütünün tadını değiştiriyor, ondan da istememiş olabilir. Sütün çoğalmış, ağzına fazla akıyor, yutamadıgı için istemiyor olabilir. Bir de bagırdıgı zaman zorlama,kucagına al, sakinleştir, şöyle bir dolaş,tekrar vermeyi dene. Hemen bırakma mücadeleyi. benimkinin de oluyor bazen öyle, almak istemiyor zorlamıyorum. acıkmasını sağla,tekrar ver. Duşta emzirmeyi dene. girin duşa, otur bir sandalyeye, aç duşun fıskiyesini, ıslat yavas yavas, sonra memeyi ver, bir yandan da ıslat yine hafif hafif, üşümesin. bir de böyle dene bakalım.

Son düzenleme:
herkeslere günaydın.

sultan hoşgeldin ve de geçmiş olsun canuım.iyi olduğunuza sevindim.özledim inan seni.

şirvan adreslerimizi verelim birbirimize özelden olur dii mi ?sen de istiyosun ya o anlamda:))

şenay 30 yaşın hayırlı olsun.takma kafana ben 34 yaşındayım.insan alışıyo.hatta seviyo.çizgiler biraz can sıksa da zaman akıp gidiyo işte.

burcu canım bebeğin inşallah emer.geçici bi durumdur.havalar çok sıcak galiba emerken çok terlediklerinden rahatsız oluyolar ve emmeyi reddediyolar.benim kız da 2 gündür emiyo ama arada duruyo ağlıyo zorla veriyorum ben de ama arkadaşların dediği gibi iyce acıkmasını beklemek lazım . o zaman emiyolar.

bi sabah kahvesi de benim canım çekti yaaaa.

bu arada şirvan ben de avrupa yakasındayım.gelmem çok zor.benim tırtıl yollarda çok huzursuz.cesaret edemiyorum.

canım mail atmıştım...geldimi sana... gelmediyse yeniden gönderim..

canım ben avrupa yakasındayım......

oturmak isteyen bebeğe yapıcak bişey yok bizimki yırtınıyor otıurmak için....gayette memnun halinden ...bende 5 dakika oturtuyorum şekil Akaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $CIMG0471.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 30
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ŞİRVAN, benanber, croxilex, geda, merakli_misafir, merilanka, Nisotto, RUMELİLİ, sapphire+, sev_rey, sinemsin2811, şen_ay+
kalabalıklığa bak...

maşallah herkes burda..... ancak okuyabildim 6 sayfayı.:) kızımla beraber okuyoz teyzeleri......
emmeyen arkadaşım inşallah düzelir
sultan geçmiş olsun, bebişle yolculuk zaten zor oluyo......................

şenaaaaaayyy nice yıllaraaaa........... kısların eşin ve sevdiklerinle................

eeee buluşursunuz tabi........... biz kızımla ancak sanal sosyalleşcez.......... offffffff ..........

baranın bugün bir huysuzluğu var.. anlamadım neden...

devamlı mızındanıyor.. memesi ağzındayken dururdu.. şimdii atıyor.. ayaklar devamlı ayakta ..
karnımı ağrıyor acaba..

şimdi ayağında sallıyorum...

canım ben avrupa yakasındayım......

oturmak isteyen bebeğe yapıcak bişey yok bizimki yırtınıyor otıurmak için....gayette memnun halinden ...bende 5 dakika oturtuyorum şekil Akaydirigubbakcemile3

tamam avrupa yakasıda -- neresinde..

canım ne yapalım ..sende uzaklara gitmeseydşn...
gelmiyormusun bu tarafa hiç..
senin geleceğin tarih ayarlayalım istersen buluşma tarihini...

canım ebet karnı ağrıyodur.... sırtını hafif masajla vur........ pınardan biliyoım..... bağırsakları hareketlensin çalışsın diye vururduk.... rahatlardı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…