evliler mi bari???
sevİyorum hepİnİzİ ben ya:))))))))
kamasutracı kaynana ha!!!
ÇİÇek alemsİn sen ya;nerden buldunn bÖle kaynanayı Şeker:)))
sultancım benİm tosun hala anne sÜtÜ İÇİyor..
GÜnde 800-900 arası.
Yanlız sÜtÜm azalmaya baŞladı..
Ne yapacaĞım bİlemİyorumm.
Doktor kontrolÜnde sorarım artıkk..
Bu arada ananesİ Çaktırmadan Şeftalİ karpuz suyu verİyo benİm obura.
ÖnlÜĞÜndekİ renklerden Çakıyorumm
valla ben de dışarıda çıkıp dolaşamayacağım için netten aldım hediyemi.
bizimki 3-4 gündür çok az yiyo ama ben memnunum bu durumdan şişkoluğu azalıyo bariz bi şekilde
NOLUYO BEEEEEEEEEE KIRACAM CAMLARINIZI HEEEEEEEEE:umursamaz:
komşucum ben buralardayım sen yoksun asıl.
misafirler hala evde herhalde sizin.
arzu bende bugün gittim antarese yiğenimin doğum günüydü hanımefendiyi
hediye alışverişine götürdüm.
siz kayınvalideyle yapın alışverişi.
ben seni bana bekliyorum en kısa zamanda
senin dağınık ev özlemini gidermek istiyorumm heheheheeh
Valla bence herkes özelden oturduğu yerleri söylesin kapı komşun bir nisan annesi çıkabilir olur yaa ,, bak bize ne iyi oldu birde daha sık görüşebilsek benim zamanım kısıtlı valla dileğin bi suçu yokk yerimsenibenacaba sizin gibi bizim bilmeden yazıştığımız komşularımız varmıdır???
varsa nasıl bulcaz yahu
Çiçekçim bir kaynana furyasıdır gidiyoo nedir bu olay benimde merakımı cezbetti bu arada en güzel nisan annesi demek istiyorum sana tabii diğer nisan anneleri alınmasınlar benim fotolarını gördüğüm anneler içerisinden yani a.s.kızlar iyi akşamlar nasıl gidiyoo
iyi akşamlarrr kızlarrrr anaa kimsecikler yok nerdesiniz yaa , benim de tam çenem düşmüşken biraz laflayım diyordum ama kimse yok yaaa. Neyse geçmişe bi bakım neler olmuş bakalım..
dilekkk hoşgeldin msn açıkmı canım
Çıktım ben byeee...
Hala hedıyemı alamadımm.vıcdanım rahatsızzz gene
zaman yetmıyo bana...
30 saat olsaydı Şu gÜnler..
gerçi bizim heryer ama evdeki heryer açık buna rağmen sıcaktan başından ter akıyo hele emerken nasıl terliyo günde kaç kıyafet deşiyo bilmem terden
klima açıyoruz diğer odadan direkt etki emesin diye ama bu sıcakta başka odaya gelesiye yolda ohavada ısınıyo
Kızlar bu arada bugün oğluma rota virüsü aşısı yaptırdım bilginiz olsun bu aşının iki markası var biri rotaix diyeride rotateg arasındaki tek fark fiyatı rotateg 114 tl diğeri ise 142 tl ben 114 lüğü aldım birde eczacıma %10 da peşin indirimi yaptırdım yani 103 geldi aşının fiyatı boşuna fazla para vermeyin bu arada ben şunu öğrendim ki araştırmadan bir şeyi hemen allamak lazım burası türkiyeeee
biri evli 40 yaşında biri bekar 26 yaşında
Kızlar bu arada bugün oğluma rota virüsü aşısı yaptırdım bilginiz olsun bu aşının iki markası var biri rotaix diyeride rotateg arasındaki tek fark fiyatı rotateg 114 tl diğeri ise 142 tl ben 114 lüğü aldım birde eczacıma %10 da peşin indirimi yaptırdım yani 103 geldi aşının fiyatı boşuna fazla para vermeyin bu arada ben şunu öğrendim ki araştırmadan bir şeyi hemen allamak lazım burası türkiyeeee
Benim kızım bugün 3. ayını bitirdiii!.. :dance: hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?