2009 Nisan Anneleri buraya

evliler mi bari???

biri evli 40 yaşında biri bekar 26 yaşında

canım harbi üşütük kadın şaka değil yani her konuda öyle

iyi akşamlarrr kızlarrrr anaa kimsecikler yok nerdesiniz yaa , benim de tam çenem düşmüşken biraz laflayım diyordum ama kimse yok yaaa. Neyse geçmişe bi bakım neler olmuş bakalım..

bizimki 3-4 gündür çok az yiyo ama ben memnunum bu durumdan şişkoluğu azalıyo bariz bi şekilde

çiçekim benim oğlanda senin oğlunla yarışıyo valla bugün tam 3 aylık oldu 7 kilo olmuş valla ben 2 defa veriyorum mamayı demek daha fazla versem kimbilir kaç kilo olucak korkuyorum ya obez olmasında şu son zamanlarda çocukların çoğu obez oluyormuş dikkat etmek gerek..
NOLUYO BEEEEEEEEEE KIRACAM CAMLARINIZI HEEEEEEEEE:umursamaz:

:teytey: naazar etme ne olurr çalış seninde olur :teytey::sm_cool:

Ahhh canım benim valla tadı damağımda kaldı o kısa sohbetimizin,en çokda rüzgar esince can havliyle çocuklarımızın arabalarının perdesini kapattığımız sahne gözümün önüne geldikçe gülmekten kırılıyorum ya .Misafirler burdalar canım bu hafta sonu düğün var eşimin amca kızı evleniyor giyecek bişiler bakım dedim ama neredeyse sinir krizi geçiriyordum istediğim ve beğendiğim hiç bişey olmadı en son bi mağaza buldum hamile kıyafeti satan ordan buldum bişiler aldım :gitme: neyse ki fazlalıklarımı kısmende olsa örttü biraz...Anterese gitmedik bu arada a.eğlencede dolaştık benimki arabada oturmak istemedi tabii kucağa alınınca arabaya geri oturtana aşk olsun . Şöyle kıyafetlere bi bakım derken bi baktım kayınvalide kucağına almış tabii bi daha senin dediğin gibi oturtamadık arabaya eve gelene kadar kucağımızdaydı

acaba sizin gibi bizim bilmeden yazıştığımız komşularımız varmıdır???
varsa nasıl bulcaz yahu
Valla bence herkes özelden oturduğu yerleri söylesin kapı komşun bir nisan annesi çıkabilir olur yaa ,, bak bize ne iyi oldu birde daha sık görüşebilsek benim zamanım kısıtlı valla dileğin bi suçu yokk yerimseniben

kızlar iyi akşamlar nasıl gidiyoo
Çiçekçim bir kaynana furyasıdır gidiyoo nedir bu olay benimde merakımı cezbetti bu arada en güzel nisan annesi demek istiyorum sana tabii diğer nisan anneleri alınmasınlar benim fotolarını gördüğüm anneler içerisinden yani a.s.

iyi akşamlarrr kızlarrrr anaa kimsecikler yok nerdesiniz yaa , benim de tam çenem düşmüşken biraz laflayım diyordum ama kimse yok yaaa. Neyse geçmişe bi bakım neler olmuş bakalım..

ya hemen niye kaçtınız.
nasıl geçti antares geziniz.
bende çocuklarla altınparka gittim çok güzeldi.
tavsiye ederim.

Çıktım ben byeee...
Hala hedıyemı alamadımm.vıcdanım rahatsızzz gene
zaman yetmıyo bana...
30 saat olsaydı Şu gÜnler..

Aşkolsun Deniz ya niye vicdanın rahatsız olsun.Bu işi birbirimize rahatsızık çıkaralım diye yapmadık ya.Fırsat bulduğunda alırsın.Zorlama kendini lütfen.

Buyrun Kastamonu'ya geln.Biz hala yorganla yatıyoruz:))

Kızlar bu arada bugün oğluma rota virüsü aşısı yaptırdım bilginiz olsun bu aşının iki markası var biri rotaix diyeride rotateg arasındaki tek fark fiyatı rotateg 114 tl diğeri ise 142 tl ben 114 lüğü aldım birde eczacıma %10 da peşin indirimi yaptırdım yani 103 geldi aşının fiyatı boşuna fazla para vermeyin bu arada ben şunu öğrendim ki araştırmadan bir şeyi hemen allamak lazım burası türkiyeeee

Biz hastanede yaptırdık,88 TL ye.

Canım iki aşı arasındaki tek fark fiyat değil. şöyle ki;

Monovalan insan rotavirüs aşısı (Rotarix) canlı antenüe bir rotavirüs aşısıdır. Monovalan olmasına karşın G1 dışında benzer VP4 ve VP7 antijenleri içeren G3, G4, G9 serotiplerine karşı çapraz koruma sağlamaktadır. Avrupa da sık rastlanmayan G2 tipine karşı %67 koruyuculuk sağlamaktadır.
Pentavalan reassortan rotavirüs aşısı (Rotateg) WC-3 sığır rotavirüs G6 P5 (7) ile insan P7 G1-G4 ve VP4 P1A (8) içermektedir. Serotipe özgü nötralizan antikorlar ile korumaktadır.

Rotarix aşısı; 2 doz olarak oral verilir. ılk dozun, aşının güvenliği açısından 14 haftadan önce yapılması gereklidir. Aşıaltı haftalıktan itibaren en az dört hafta ara ile uygulanır.
Rotateg aşısı; oral olarak 3 doz ( en az dört hafta ara ile) olarak verilir. ılk dozu en erken altı haftalıkken verilebilir. Aşının güvenliği açısından ilk dozun 12 haftadan geç, son dozun ise 32 haftadan geç uygulanmaması gereklidir.

Yani aslında daha ucuza da gelmiyor 3 doz oldugu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…