oh ne güzel yaa bizimki açlığa dayanamıyorsıcaktan uyuyamıyordur yazmışsınız ya,benim kızım da sıcaktan mıdır nedir bugün öğleden beri 3 ssaattir uyuyor,bir ara kalktı emzirdim,devam etti uykusuna.
Gece de 21:30 gibi uyuyor,12,12 buçuk gibi o uyurken emziriyorum ,bir daha taaa sabaha kadar uyuyor,ama ben yine de sabah 6 gibi kalkıp emiziriyorum,uykuyu daha çok sevecek snırım bizimki.
saol canım merakla bekliyorum vallaha daha ben almaya bile çıkamadım yaaabursasu yolladım kargonu yarın eline alırısn inşallah
ay girdim girdim! anam valla demiş ya çiçek ve tanrı kayananayı yarattı diye ben de diyorum ki çiçeğe ve tanrı sabırtaşını yarattı! bu ne yahuuu?! çok sevindim valla kurtulduguna çiçek. yalnız senden halkımıza bir hizmet bekliyoruz, eğer eşinin kardeşleri varsa isimlerini eşgallerini ver de, baskası da bu zulmu çekmesin güzelim.kafamçokkarıştı
bizim can bey 8 buçukta son mamayı yiyo yatıyo sonra 3 buçukta uyanıo mama yiyo 7 ye kadar uyuyo yine
sevİyorum hepİnİzİ ben ya:))))))))
kamasutracı kaynana ha!!!
ÇİÇek alemsİn sen ya;nerden buldunn bÖle kaynanayı Şeker:)))
sultancım benİm tosun hala anne sÜtÜ İÇİyor..
GÜnde 800-900 arası.
Yanlız sÜtÜm azalmaya baŞladı..
Ne yapacaĞım bİlemİyorumm.
Doktor kontrolÜnde sorarım artıkk..
Bu arada ananesİ Çaktırmadan Şeftalİ karpuz suyu verİyo benİm obura.
ÖnlÜĞÜndekİ renklerden Çakıyorumm
hahah eşimin bi ablası var bi de kız kardeşi var:)
ben de haftasonu birkaç markaya baktım ama karar veremedim. teşekkür ederim canım. incelerim bunu da.aliyecim tiny love gymmni tekmele oyna oyun halisi...bahar da yatmaktan hiç hoilanmazdı ama çok şükür sevdi bunu...
sultancım valla benimki çok belirsiz. 90 cc lik mama yapıyorum mesela. zorla içiyo ellerini emmekten. son 30 cc falan kalıyo. bırakıyorum. biraz sonra onu hapur hupur bitiriyo daha istiyo. 60 lık bidaha yapıyorum falan. bikaçkere denedim 120 cc bi defada veriyim diye ama çok geliyo bi defada. 90 cc bi yarim saat sonra 30 cc şeklinde daha iyi oluyo. az az sıkı sık yiyo bizim kız diyette teyzesi:)mesela 120 cc verdiniz gün içinde bir sonraki mamayı kaç saat sonra veriyorsunuz
Çıktım ben byeee...
Hala hedİyemİ alamadımm.vİcdanım rahatsızzz gene
zaman yetmİyo bana...
30 saat olsaydı Şu gÜnler..
bi çıtçıtlı badiyle yatıyor
üstünüde örtmüyorum pencere falan açamıyoruz sıcaktan olabilir
bizimki ağlamıyo konuşuyo kendi kendine bağırıyo baktıki kimse kalkmıyor sonra başlıyo ağamaya
bizde 120 cc içmiyoruz tek kerede 90 cc sonra 3-4 saat sonra 90 daha arada da emiyor sanırım sütüm iyice azaldı daha sık acıkmaya başladı
Ya sorma cnm bugün az emdi diye şimdi de kütle gibi olmuş zorla emziriyorum ki yumuşasın, benim göğüsler zaten büyüktü inş.küçülürler...canımbence süütn azalmamıştır bebilerimizin midesi büyüyo iştah artıyo ondan olabilir
emzirdikçe süt artacak derlerdi inanmazdım ama hergün benim göğüssler büyüyo valla
emmeden önce artık iice ağırlaşıyo okadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?