2009 Nisan Anneleri buraya

oh ne güzel yaa bizimki açlığa dayanamıyor
hemen uyanıyor

bursasu yolladım kargonu yarın eline alırısn inşallah
saol canım merakla bekliyorum vallaha daha ben almaya bile çıkamadım yaaa

hahah eşimin bi ablası var bi de kız kardeşi var:)

sevıyorum hepınızı ben ya:))))))))
kamasutracı kaynana ha!!!
ÇıÇek alemsın sen ya;nerden buldunn bÖle kaynanayı Şeker:)))

sultancım benım tosun hala anne sÜtÜ ıÇıyor..
GÜnde 800-900 arası.
Yanlız sÜtÜm azalmaya baŞladı..
Ne yapacaĞım bılemıyorumm.
Doktor kontrolÜnde sorarım artıkk..

Bu arada ananesı Çaktırmadan Şeftalı karpuz suyu verıyo benım obura.
ÖnlÜĞÜndekı renklerden Çakıyorumm

akŞam9:30-10:00 uyuyo 4-5 gıbı kalkıp emıyor...
GÜn ıÇınde ananesı beslıyor herhalde 3-4 saatte bırrr

Çıktım ben byeee...
Hala hedıyemı alamadımm.vıcdanım rahatsızzz gene
zaman yetmıyo bana...
30 saat olsaydı Şu gÜnler..

kamasutracı ne demek yaaa :S
maşalllah canım benimki çoktan mamaya baaşladı eskiden geceleri yetiyordu artık o da yetmiyor
biraz önce şeftali suyu sıktım verdim şapur şupur yedi

benim bebişşin ne kadar anne sütü aldığını bilmiyorum sağmıyorum çünkü ama mama olarak günde 400 en fazla

aliyecim tiny love gymmni tekmele oyna oyun halisi...bahar da yatmaktan hiç hoilanmazdı ama çok şükür sevdi bunu...
ben de haftasonu birkaç markaya baktım ama karar veremedim. teşekkür ederim canım. incelerim bunu da.
mesela 120 cc verdiniz gün içinde bir sonraki mamayı kaç saat sonra veriyorsunuz
sultancım valla benimki çok belirsiz. 90 cc lik mama yapıyorum mesela. zorla içiyo ellerini emmekten. son 30 cc falan kalıyo. bırakıyorum. biraz sonra onu hapur hupur bitiriyo daha istiyo. 60 lık bidaha yapıyorum falan. bikaçkere denedim 120 cc bi defada veriyim diye ama çok geliyo bi defada. 90 cc bi yarim saat sonra 30 cc şeklinde daha iyi oluyo. az az sıkı sık yiyo bizim kız diyette teyzesi:)

bizde 120 cc içmiyoruz tek kerede 90 cc sonra 3-4 saat sonra 90 daha arada da emiyor sanırım sütüm iyice azaldı daha sık acıkmaya başladı

Çıktım ben byeee...
Hala hedİyemİ alamadımm.vİcdanım rahatsızzz gene
zaman yetmİyo bana...
30 saat olsaydı Şu gÜnler..

ben bosuna mı katılmadım çekilişe,sesimi çıkarmadım korkumdan valla. nasıl çıkar alırım, nasıl gönderirim diye düşündüm,içim içimi yedi.sonra dedim gönderemem falan, vicdan yaparım, çok ayıp olur karsı tarafa. bir dahaki çekilişe inşallah. internetten alır gönderirim, kargo derdi de olmaz.aklıma gelmemişti netten almak.

ben de akşamüstü kayısı yalattım,nasıl emiyor,çok hoşuma gitti,annem de yanımdaydı ,ben şaşırdıkça,oooo sen bana bıraksaydın ben daha neler verirdim şimdiye kadar yemeklere geçerdik diyor,benim 3,5 aylıkken dişim çıkmış mesela,diyor benim kızımın okadarken dişi bile vardı,daha senin kızının yok,yarışıyoruz yani annemle,senin kızın benim kızımkaydirigubbakcemile3

gerçi bizim heryer ama evdeki heryer açık buna rağmen sıcaktan başından ter akıyo hele emerken nasıl terliyo günde kaç kıyafet deşiyo bilmem terden
klima açıyoruz diğer odadan direkt etki emesin diye ama bu sıcakta başka odaya gelesiye yolda ohavada ısınıyo

bizde 120 cc içmiyoruz tek kerede 90 cc sonra 3-4 saat sonra 90 daha arada da emiyor sanırım sütüm iyice azaldı daha sık acıkmaya başladı

canımbence süütn azalmamıştır bebilerimizin midesi büyüyo iştah artıyo ondan olabilir
emzirdikçe süt artacak derlerdi inanmazdım ama hergün benim göğüssler büyüyo valla
emmeden önce artık iice ağırlaşıyo okadar yani

Ya sorma cnm bugün az emdi diye şimdi de kütle gibi olmuş zorla emziriyorum ki yumuşasın, benim göğüsler zaten büyüktü inş.küçülürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…