2009 Nisan Anneleri buraya

off ya bi yandan yazılanları okuyorum bi yandan akşama ne pişirsem diye
düşünüyorum. bu saate akşamın derdine düştüm valla bi ismini koysam
yapması dert olmayacak. ayyy biz niye hergün hergün açıkıyoruz ya öfff.

canım hangi muhallebi ile başladın ve bu ölçüler muhallebi ölçülerimi....yavaş yavaş çoğaltarak başlamıyoruz yani muhallebiye direk dalıyoruz:)

canım bizim muhallebimizi doktor önerdi milupanın sütlü pirinçli muhallebisi var ya onu işaretledi başlayabilirsiniz dedi açıçası o anda ölçülerini sormak aklıma gelmedi ama alıpta ölçülere bakınca biraz şaşırdım 130 cc su içine 5 yemek kaşığı diyor ilk yaparken tarife uygun yaptım ama yarısını yedirdim tamamını versemde yerdi çok sevmişti ama açıkçası çok gelir diye tedirgin oldum 2. yapışımı yine üzerinde yazılana göre sulu yapabilirsiniz diyordu bende 130 cc suya 2,5 yemek kaşığı koydum o çalkanınca 150 cc oldu akışkan biberon maması kıvamına geldi bizim kızda bayıla bayıla içti gazında da en ufak bir problem yaşamadı

canım her iki türlüde yediriyorum zaten daha 2 kere verdiğim için çok yorum yapamıyorum ama her iki türlüde olayca yedi hazır muhallebi yapıyorum milupanın sütlü pirinçli muhallebesini doktorumuz verdi günde yalnızca bir öğün oda miktarını ben ayarlıyorum doyduğunda asla bitirmesi için zorlamıyorum ....

canım günaydın ve kolay gelsin öncelikle benim menümü vereyim sana belki fikir olur sanada ....
mercimek çorbası rosto köfte pilav ve salata ......... akşamada dondurma :icecream:

-bamye
-börülce
biber dolması
domates çorbası
kuskus pilav

seç arasındannn

önceden bir sağoşta 300 ml oluyordu şimdi 150 yi ancak zorla sağıyorum.
Sabah mesela 150 ancak çıktı şimdi 1,30 da gitcem ozamanda kadar nasıl yetcek bilmiyorum..

mamada almadım eve.

Sabah mesela 150 ancak çıktı şimdi 1,30 da gitcem ozamanda kadar nasıl yetcek bilmiyorum..

mamada almadım eve.
aynı durumu yaşıyorum 2 gündür benimde 300 cc gelen sütüm 150-170 geliyor 5-6 saatte bir.:gitme:
mama takviyesi yapıyorum ben.

mamada almadım eve.

dur bakalım canım ya öğlende bir sağ bakalım ona göre değerlendir.... sen tedbir amaçlı mama al istersen ama en son çare olsun artık hem bebeişlerin açlık süreleri uzuyor problem olmaz sanırım olmazssa yapabiliyorsan bugün 1 saat erkene çekersin çıkış saatini olamaz mı ya işte çalışan annelerin bu sorunları hiç bitmiyor yinede şükür ki bebekler annane elinde babaanne elinde ne kadar olmasa akıllar kalıyo ama işte ...

e be meraklı misafir rota virüsü aşı özelliklerini önceden anlatsaydın ya biz hst vurulduk dr 114 lükten yazdı bizde bilmediğimizden yaptırdık eylül de 2.dozu var yaptırmasakmı sence ??

bu arada herkese mutlu günler....

Meraklı misafir bunları ezberden mi biliyorsun yoksa bir yerden mi bakıp yazıyorsun,maşallah ne kadar bilgilisin sağlık konusunda,ben hiç aklımda tutamam da bu kadarını..:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…