2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlar moralim sıfır resmen rezil rüsva olduk yandaki apartmana..oğlum çok ağlıyo şimdi ona bakıyım yazarım..

hangisi ile basladıysan onunla devam etmek zorundasın diye biliyorum çünkü bagısıklık sağlama şekilleri farklı diye biliyorum canım ama sen yine de doktoruna bir danıs istersen.

Meraklı misafir bunları ezberden mi biliyorsun yoksa bir yerden mi bakıp yazıyorsun,maşallah ne kadar bilgilisin sağlık konusunda,ben hiç aklımda tutamam da bu kadarını..:kedi:

canım ezberden biliyorum bir çoğunu ama güncel olarak kullanmadıkça unutuyor insan. o yüzden sizlere yanlış bilgi aktarmamak adına gerekli araştırmayı yapıp bazen kendim yazıyorum bazen de copy paste yapıyorum.

günaydıııın
bugün doğum yapalı ilk defa oğlum sabaha kadar uyanmadı
ama ben dayanamayıp 6da kalktımniye uyanmıyo bu çocuk diye nefes alışına bakıp emzirdim ama yine uykuda emdi ve uyumaya devam etti
saat 8e kadar çok güzel bi geceydi
darısı başınıza

ÇalıŞan annelerın ıŞı Çok zor..
Hayatım koŞuŞturmayla geÇıyo benım..
DÜn hele sıcakta halımı gÖrmelıydınız.
Terslıkler hep ÜstÜste gelır ya!!
Toplantıya sabah bır gırdık aralıksız 12 ye kadar.halıyle sÜt saĞamadım.
Şırkette bı tane araba kalmamıŞ mecbur dolmuŞa bındım..
Neyse dolmuŞ ev arası uzak..koŞtur koŞtur.arada bankadan maaŞımı Çekeyım dedım 200 tlden fazlasını vermedı bankamatık..
Neyse eve gıttım bızımkı emmeyı reddedıyo mecburen saĞma Çılesı baŞaladı..
Sonra hemen dolmuŞla bankaya maaŞımı Çekmeye bankadakı gÜzel gÖzlÜ oĞlanın aĞır hareket etmesı yÜzÜnden Şırketın arabası kaÇtıııı..gene dolmuŞŞ..ter sırtımda aktı resmen...masama oturdummm hemen ıŞ....
Bıtmez bu koŞuŞturma...
Ablam mama gÖnderıyo numune deneme yapacaĞız sımılac mı mılupamı????

cidden sizin işiniz daha zor canım allah koaylık versin

meraklı mısafırı tebrık edıyorumm..
Hamılelıkten sonra balık hafızalı oldum ben unutuyorum herŞeyı..
Sayfalarca Şey okuyorum hergÜnnnnn..ama sor bakalımm ne kalmıŞ aklımda:))

meraklı mİsafİrİ tebrİk edİyorumm..
Hamİlelİkten sonra balık hafızalı oldum ben unutuyorum herŞeyİ..
Sayfalarca Şey okuyorum hergÜnnnnn..ama sor bakalımm ne kalmıŞ aklımda:))

Teşekkür ederim canım ama sen bir de bana sor bakalım. ıncık cıncık o kadar detayı hatırlarım, 10 dk. önce tanıstıgım insanın ismini unuturum, bir odaya girerim, ne yapacagımı unuturum. hamilelik beni de vurdu anlayacagın..

Allah kolaylık versin,sabır versin. o koşuşturma içinde hem işine hem de bebegine konsantre olmak, kendi dengeni kaybetmeden onların arasındaki dengeyi kurmak çok zor...

ıpek ,peki bu rotavirüs aşılarının en etkili olanı Rotarix mi,ya da öyle bir ayrım var mı?Biz de Rotateq olduk,3 doz vurulacak,2-4-6 . aylarda?

Deniz işin gerçekten zor,hem tamgün çalışmak ,bu arada eve öğle arası gidip gelmek,işe ilgilenmek,eve gelince bebekle ilgilenmek,zor yani.ben de Eylül de başlayacağım ama tam gün olmadığı için bu kadar yoğun geçmez tahminim.

sormayın ya!!
bide annem var evde onuda rahat ettirmeye çalışıyorum.
evde eksik bişey olmasın diye çalışıyorum.
eve gidince bazen dışarı çıkartıyorum.
bide üstüne sıcaktan uyuyamıyorummm!!
neyse allah yardımcımız olsun beee!!!

hep sölediğim gibi bütün nisan anneleri güzel bence kimseyi birbirinden ayırt edemem!!!!(geçmişi okudumda:))))
seçilmişiz seçilmiş...

CANIM ÇOK İYİ ANLIYABİLİYORUM NE ÇEKTİĞİNİ BENDE MEME EMMEDİĞİ İÇİN KIZIM ÖĞLENLERİ GİTMİYORUM ARTIK AKŞAMLEYİN 2 SAAT ERKEN ÇIKIYORUM YALNIZCA SAAT 16.00 ÇIKIYORUM 16.30 BULUYOR KIZIMIN YANINDA RAMAMZAN BAYRAMINDAN SONRA TAM GÜN BİZDE DEVAM EDİCEZ OLABİLİYOR BÖLE DURUMLAR ÖRNEĞİN YARIN ANNEM HASTANEYE GİDECEK İSTANBULA MECBUREN BEN KIZI YANIMA ALICAM 2 SAAT KADAR BENLE MESAİ YAPACAK UYKU SAATİNE DENK GETİRCEZ Kİ PROBLEM YAŞAMAYALIM.........mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…