2009 Nisan Anneleri buraya

aaa ALıYECıM AZ ÖNCE ALDIM HEDıYENı
ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM CANIM BENıM!!!BALIK GÖZLÜ..
Bı ARA ÇEKERıM FOTOSUNU EKLERıM..
KULLANIRKEN ANCAZ SENı OĞLUMLA:))
Bı TEYZE VARDI CHEMıCAL ENGıNEER O ALDI BıZE BUNLARI DıYE:)))

Bıde denızcım mılupamı sımılac mı dıye sormuŞsun mılupayı Önererım ben onu kullanıyorum doktorumun tavsıyesı Üzerıne ....... BıldıĞım kadar bır Çok arkadaŞımda mılupa kullanıyorlar .... (yalnıŞ olmasında yınede)

evet gördüm tatlım topik bile açmışınız ona bakıyorum şimdi:))

İpek ,peki bu rotavirüs aşılarının en etkili olanı Rotarix mi,ya da öyle bir ayrım var mı?Biz de Rotateq olduk,3 doz vurulacak,2-4-6 . aylarda?

rotateq in koruması, rotavirus gastroenteritine karşı koruma %74 hastane yatışı gerektiren ağır gastroenterite karşı koruma %98

rotarix in koruması, rotavirus gastroenteritine karşı koruma %73, hastane yatışı gerektiren ağır gastroenterite karşı koruma %100

rotarix te rotateq e göre daha fazla virüs çeşidi var ama rotateq de dünyadaki rotavirüslerin %85 ini kapsıyor. Buna tr. nin bulundugu iklim kuşagındakiler de dahil. rotarix de tr. nin bulunmadıgı iklim kuşagındaki virüsler de var.

ben seçimimi rotarix ten yana kullandım, hem daha fazla virüs içerdiği için,(bugün tr. de olmayan virüsler, yarın tr.ye gelmeyecek diye bir durum yok,ayrıca yurtdışına çıktıgımızda da koruması devam etmiş olur diye düşündüm) hem iki doz da bittiği için, hem de insandan üretildiği için. (rotateq yarı insan yarı sığır kaynaklı.)Tabi bir de fiyat avantajı oluşuyor 2 doz oldugundan.

Ama sonuç olarak için rahat olsun, ikisi de iyi aşılar ve ikisi de bu hastalığa karşı güvenilir koruma sağlıyor.

günaydın herkese

güle güle kullanın canım. çalıştığın için uygun bi hediye olabileceğini düşündüm.
canım chemical engineer lığım mı kaldı benim yaa! can evimden vurdun beni. çalışmak istiyorum. evde ömür boyu sadece çocuk bakmak bana göre değil. ama nasıl iş bulucam hiç bilmiyorum. 1 yıldır çalışmıyorum.

Ya uffff Çok canım sıkıldı Şımdı annemle telefonda konuŞtuk bızım zeynep hanım tatıle gıttıĞımızden berı farkedıyordum mamayı reddedıyordu ben ıŞtahsız felan dıyordum sıcaktan felan dedım hatta sızlerlede paylaŞtık buradan kontrolde doktorumuzla paylaŞtım bu durumu aÇ olduĞunu bılıyorum ama mamayı reddedıyor dedım aptamıl mılumıl verdı bana bızım 1 haftadır aynı Şekılde Çok Çok acıkmasının dıŞında mamayı reddedıyor ve yedıĞı kadarda nazlı yıyordu Şımdı annemede aynısını yapmıŞ annemde ıÇıne 2 tane cıcı bebe bıskÜvÜ ezmıŞ vermıŞ o kadar sevmıŞ o kadar o kadar sevmıŞ kı bayıla bayla yemıŞ 5 dk Önce reddettıĞı mamasını napsam bılmıyorum ya her ÖĞÜnde de bıskÜvı ezerek vermek ne kadar doĞru olur kı doktor yoĞurduna 2 tane bıskÜvı ezıp verebılırsın demıŞtı ıŞ mamaya dÖnÜnce ŞaŞırdım Şımdı

slm kızlar dün akşamdan beri müthiş başım ağrıyo iki çocukt başımda çok kötüyüm yaaaaa...

sağol canım keşke dr. umuz da bunları bu şekilde açıklayıp da tercihi bize bıraksaydı.

slm kızlar dün akşamdan beri müthiş başım ağrıyo iki çocukt başımda çok kötüyüm yaaaaa...

geçmiş olsun

bizde rotarix vurulduk gerçi gerekli açıklamayı ipek yapacaktır derken yapmış bile:)) ben önceden alıntı yapınca cevap vermiş gibi oldum ama bize bırakmadı seçimi doktorumuz öyle vurdu zaten 2 düz yapılacak olması benim işime geliyor götür getir daha zor benim için...

anladım canım biberonla daha sıvı kıvam olması çabuk almasınıda yardım ediyordur...bizimkiler daha biberon çocuğu kaşıklara ben tahammülleri yok ama gündüz verilen besinlerde kaşığa alıştırmamızda fayda var diyorum....bizde yarından sonra yazacağız listeyi....

işte ek gıda kabusu...hem istiyorum geçmeyi hem istemiyorum....mamada kolay belli olanların içinden seç var ama ek besin öylemiya....hangi meyveyi sevdi hangi sebzeden hoşlandı ne versemde besleyici olsa,yoğurdu tutmadı off ki ne off çok işimiz var...her öğünde vermek güzel olmaz evet ama günde bir kere mamasına katın..yoğurda katmaktan daha iyi bence..yoğurdun hep sade olmasına özen gösterin diyordu bir makalede...nerde ne okuduğumuda unutur oldum ya neyse Allah yardımcın (yardımcımız)olsun sinem :Saruboceq:

bende sabahtan beri mızmız keremle uğraşıyorum sabahın 8inden beri 1saat uyudu ya

kızlar bebişleriniz sesli gülüyormu kahkahayla kerem artık nadiren yaptığım hareketlere kahkaha atarak gülüyor ona bakıp gülmekten çenem ağrıyor valla :)

bide ağlamasını görseniz gözyaşlarıyla ağlıyor dudağını büzüyor hımmeeeeeeee diyee ağlamaya başlıyor ya

benim kızım da renkli ekrana bakmayı çok seviyor ya,karnı tok altı temiz,yanıma yatırdım ben de biraz nete gireyim dedim,ama ağlamaya başladı,aldım kucağıma ,sırtı bilgisayara dönük,yine ağlıyor,bir de çevirdim yüzünü ekrana,aaa sustu bizimki,sanki anlıyor gibi bakıyor,ben de tek elimle yazdıkça elimi takip ediyor.
evde gündüz hiç tv açmıyorum ,ama akşam açıyoruz ,o zaman da tv nin sesine doğru yöneliyor hemen,şimdi aynı şeyi bilgisayar ekranına yaptı..

bir dahaki öğünde bir tane katsın bakalım yiyecek mi? yerse, ondan sonraki öğünde yarıma düşürsün, yine yerse, ondan sonraki öğünde hiç koymasın bakalım ne tepki verecek? Böylelikle koymamıs olursunuz mamaya. eğer tadını anlar reddederse dr.una bir danış bakalım canım ama her öğünde koyun diyeceğini zannetmiyorum. halbuki milumil için de lezzetli diyorlardı ama bilmem ki niye sevmedi...

Benim minik aşkım da kahkaha atıyor, uykusu gelince de dudak büzerek ağlıyor. Şimdi uyuyor ama uyurken de özlüyorum ben onu ya.

bende amasradayken vurdurdum keremin aşılarını rota aşısını eczaneye sordum eczacı şaşırdı böle bi aşımı var die fiyatınıda görünce iice afalladı ecza deposuna sordular getirttiler rotarixdi adı kızlar birde verem aşısı vuruluyor ya yara oldumu iltihap olması gerekiyormuş kerem vurulalı 1 hafta oldu veremi iğne yeri zor seçiliyor

miray da her zaman değil ama özellikle sabahları sesli gülüyor,ben de kameraya almak istiyorum ama kamerayı gördüğü anda yaptığı şeyi yapmıyor ve dikiyor gözleri kameraya,onu incelemeye başlıyor.ben de dün çaktırmadan cep telefonunu koydum yanına,ses kaydını da açtım o şekilde kaydettim kahkahasını.

canım sorma işimiz zor ki ne zor ya tamam çocuğuda anlıyorum annede süt yok hadi mama verdiniz bişeye benzemiyor tadı diyor bence bilmiyorum ki canım yaaa neyse böle yerse günde 1-2 sefer diğer öğünleri nasılsa veririm normal mama şeklinde kaşıkla mamayı almasına gelince bir problem yok güzel kaşıklada yiyor biraz beni uğraştırıyor o kadar oda varsın öle olsun napalım

keremde öyle ceyo bilgisayara ve tvye bakmaya bayılıyor

canım birde senin listeni sabırsızlıkla bekliyorum bakıyım neler diyecek doktorun zeyneple idilin arası 1 gün bakalım sana neler sölicek

bizim 1 ay sonra başladı kızarmaya şimdi çok belirgin.2. ayda vurulmuştu,3. ay kontrolünde az kırzarmaya başlamıştı,dr.umuz da 1 ay sonra belli olur zaten demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…