2009 Nisan Anneleri buraya

canım bizimkide başladı sesli kahkahalara hele akşam üstüne doğru herkez evde topalnınca resmen bişey yapayın da güleyim diyo çocuk ağlama bizde de aynı direk dudak bükerek hiç kıyamıyorum o haline gözyaşı yok bizimkinin daha sadece gözler sulanıyor doluyor o kadar yaşının aktığını görmedim daha

bizim 1 ay sonra başladı kızarmaya şimdi çok belirgin.2. Ayda vurulmuştu,3. Ay kontrolünde az kırzarmaya başlamıştı,dr.umuz da 1 ay sonra belli olur zaten demişti.

bende bir yerde okumuştum 4 ila 6 hafta sonra aşı yeri belirginleşirmiş bizimki şimdi sanırım en hararetli döneminde kızarıyo iltahaplanıyo kendi kendine akıyo ellemiyoruz hiç enfeksiyon kapmamısı için öle yaniii

selam güsel anneler ve melek bebekleri......
inşallah herkes iyidir... pınar uyudu ben de bi selam veriim dedim... biras size katılıp ev yarleştrmeye devam:) offf bi düzene otursam hep burda olcam da tek başına bi bebiş bi ev yerleştir zor oluyo......

sanırım aşılar konuşuluyo ben de 2. ayında verem yaptırdım 1 ay bişiy yoktu noktadan başka şimdi kırmızı sivilcesi var:)

canım doğru sölüyorsun bide öle deneyelim bakalım aklıma gelmedi ya illa alıcak mamayı alıyorda ama aç bil aç kalmadan almıyo ağzına alıyo çekiyo akıtıyo diliyle ittiriyo v.s. Bakıyım dediğini uygulayalım olmazssa kandıra mandıra yedircez yani napalım ...

bizimkininde aşı yerinde kırmızı bir benek oluştur bu hafta...bu arada ben tüm mama firmalarına üyeyim bilgilendirme açısından az önce cep telefonuma bebelactan mesaj geldi...."ek besinlere geçerken idile özel beslenme programı için beslenme uzmanlarımıza "danışın diye....bende aradım ve görüştüm....ilk olarak pirinçli kaşık mamalarından başlayabilirsiniz dedi... meyve ve sebze pürelerinden kavanoz halinde olanlardan başlayabilirsiniz dedi.miktarlarını konusunda severse zaten yiyecektir ama sevmezse 1-2 kaşıktan fazla zorlamayın önemli olan tatlarla tanışması için...sonra benim adresmi aldı ve ürünlerden numune göndereceğini söyledi...bilginize:))

bu arada yazdığım mesajlarda harf hataları olabilir kızlar ana fikri anlatmaya çalışıyorum kısaca:)) anlamış olduğunuzu biliyorum ama bu kız anlatma özürlü demeyin.....iş arası malum kaçamak yazışmalar olunca böyle oluyor....seviyorum hepiniziopuyorumnanaktan

kızlar sabah test yaptım negatif ama bu gün 5. günnnnn hala tık yok

canım 2010 listesinde bende seni yanlız bırakmıyacağım....(şakası bile kötü)
dün akşam üstünden beri midem de tuaf söyler oluyordu..
en sonunda gece baranı emzirmeye kalktığımda söylemesi ayıp istifra ettim..
doğal olaral acaba mı dedim.. henüz hastalanmadım bende...

akşam pikeyle yattığım halde üşüme,, falan...
sabahta kalktım bir lokma bişey yedikten sonra ...nane limon yaptım kendime...
sanki şuan sırtımdan soğuk terler akıyor...

midemi üşüttüm herhalde...
baranı da emziriyorum.. bişey olurmu.. akşam o kadar zor geldiki emizrmek...
midem bir taraftan bulanıyor.. baranda sanki inadına bırakmadı memeyi..

ben bugün iyi değilim yaa..
gitmişim regli topiğine yazmışım.. birde orda kimsecikler yok diye çiçeğe laf atıyorum...

sanırım kerem yine kabız oldu 2 gündür yaptığı kaka baya kıvamlıydı eskiden daha sulu olurdu

şimdide ıkınıyı ediyo o kadar ıkınmaya küçücük bir pırt çıktı :)

Şımdı 1 hafta sonra yenı aŞılarımız var bızım karma aŞının 2. Dozu dıĞerlerı neydı hatırlamıyorum yıne 3 tane aŞı ateŞ kabusu gene baŞlıyor.....

canım geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…