sağol canım keşke dr. umuz da bunları bu şekilde açıklayıp da tercihi bize bıraksaydı.
bizim 1 ay sonra başladı kızarmaya şimdi çok belirgin.2. ayda vurulmuştu,3. ay kontrolünde az kırzarmaya başlamıştı,dr.umuz da 1 ay sonra belli olur zaten demişti.
bende sabahtan beri mızmız keremle uğraşıyorum sabahın 8inden beri 1saat uyudu ya
kızlar bebişleriniz sesli gülüyormu kahkahayla kerem artık nadiren yaptığım hareketlere kahkaha atarak gülüyor ona bakıp gülmekten çenem ağrıyor valla :)
bide ağlamasını görseniz gözyaşlarıyla ağlıyor dudağını büzüyor hımmeeeeeeee diyee ağlamaya başlıyor ya
bizim 1 ay sonra başladı kızarmaya şimdi çok belirgin.2. Ayda vurulmuştu,3. Ay kontrolünde az kırzarmaya başlamıştı,dr.umuz da 1 ay sonra belli olur zaten demişti.
bir dahaki öğünde bir tane katsın bakalım yiyecek mi? Yerse, ondan sonraki öğünde yarıma düşürsün, yine yerse, ondan sonraki öğünde hiç koymasın bakalım ne tepki verecek? Böylelikle koymamıs olursunuz mamaya. Eğer tadını anlar reddederse dr.una bir danış bakalım canım ama her öğünde koyun diyeceğini zannetmiyorum. Halbuki milumil için de lezzetli diyorlardı ama bilmem ki niye sevmedi...
kızlar sabah test yaptım negatif ama bu gün 5. günnnnn hala tık yok
bizim 1 ay sonra başladı kızarmaya şimdi çok belirgin.2. ayda vurulmuştu,3. ay kontrolünde az kırzarmaya başlamıştı,dr.umuz da 1 ay sonra belli olur zaten demişti.
ben bugün iyi değilim yaa..
Gitmişim regli topiğine yazmışım.. Birde orda kimsecikler yok diye çiçeğe laf atıyorum...
ben bugün iyi değilim yaa..
gitmişim regli topiğine yazmışım.. birde orda kimsecikler yok diye çiçeğe laf atıyorum...
beren geliyooooooooooooooooooorrr:teytey::teytey::tomato:
sanırım kerem yine kabız oldu 2 gündür yaptığı kaka baya kıvamlıydı eskiden daha sulu olurdu
şimdide ıkınıyı ediyo o kadar ıkınmaya küçücük bir pırt çıktı :)
canım 2010 listesinde bende seni yanlız bırakmıyacağım....(şakası bile kötü)
dün akşam üstünden beri midem de tuaf söyler oluyordu..
en sonunda gece baranı emzirmeye kalktığımda söylemesi ayıp istifra ettim..
doğal olaral acaba mı dedim.. henüz hastalanmadım bende...
akşam pikeyle yattığım halde üşüme,, falan...
sabahta kalktım bir lokma bişey yedikten sonra ...nane limon yaptım kendime...
sanki şuan sırtımdan soğuk terler akıyor...
midemi üşüttüm herhalde...
baranı da emziriyorum.. bişey olurmu.. akşam o kadar zor geldiki emizrmek...
midem bir taraftan bulanıyor.. baranda sanki inadına bırakmadı memeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?