2009 Nisan Anneleri buraya

canım az önce gördüm bende yazdıklarını cevap yazdım oradan sana üşütmüş olabileceğini düşündüm ben

saol canım ,, bende öyle olduğunu umut ediyorum..

beren geliyooooooooooooooooooorrr:teytey::teytey::tomato:

sus kız azından yel alsın.. allah korusun. allah isteyene versin.. daha ne denirki...

şayet öyle bişey varsa da 2010 nisan analarında belediye başkanı olurum.. :

2011 vali ,, başbakakan falan derken gidermiş...

ikiz falan olursa torpil geçer çift kademe atlatırlar inşallh... yoksa sen takım kurarsın:) ayyy Allah hayırlısını versin.... ben de geçenlerde baya korkmuştum..... hala adet olmayınca.....

karnımda hafiften ağrıyor...
düb evde ütü yaparken evin tam ortasında yaptım.. camları da açtım ceyran yapsın diye..
o anda bir titreme gelmişti ama .. üstelemedim..

akşamda böyle oldum.. üşüttüm herhalde..

eşim yarın sabah iş için antalya ya gidecek.. cuma akşamı ısparta da bir arkadaşının düğünü var. onu yapıp c.tesi sabahı gelecek..

bana sende gel dedi ,, ama 2 günlüğüne çoçukla olmaz dedim....

şimdide eşimin gitceğini öğrenen aileler ,, iki tarafta bize gel bize gel diye tek tek arıyorlar..
arada kaldım ne yapacam ben..

ben evimde kalmak istiyorum.. onları terslemekte istemiyorum..
eşime söylendim.. biraz önce sen gidiyrsun arada ben kalıyorum diye

zor bir durum açıkçası kırmak istemiyor insan onlarıda anlayabiliyorum çok iyi canım şey desen olmaz mı yani diğer taraftanda çağırıyorlar size gelsem onlara haksızlık oraya gitsem size haksızlık kendimde evde daha rahat edicem hemde haksızlık olamamış olur dersin kabul etmezler mi ki acep ....

kızzlar istanbuldakler için söölüorum migros sanal market uygulaması başlatmış ben evin ihtiyaçlarını ordan alıorum artık çok kolay oluyo eşimi beklemeye gerek kalmıo

ay en sinir oldugum şey yaa.. bir de eşim de beni evde yalnız bırakmak istemiyor, illa ya annemlere bırakacak, ya da evde kalacak olursam da görümcem gelecek yanımda kalacak. tamam anlıyorum endişesini ama belki ben kafa dinlemek istiyorum kimse olmadan... yasakkelime bir de benim eşim sık seyahat ediyor. ay, dertlendim yine!

ben de bugün her şeye sinir oluyorum haa

bak bende sinir oldum şimdi ama sana değil rota virüsünü aldığım eczaneye bana 3 dozdan bahsetmedi tüh yaa valla gidip kavga edicem salak adamla beni kendisi yanılttı bu daha ucuz aynı işevi görüyor diye rotateg verdi bende inandım yaa asıl salaklık bende klava: niye doktorun yazdığını almıyosunki neyse peki 2 doz yaptırınca aşı fayda etmiyormu yoksa ilaa 3 dozmu gerekli biliyomusun canım...

illa 3 doz yapılması gerekiyor canım ne yazık ki. eczacı bilmez büyük ihtimalle onun kaç doz yapıldıgını, küpür fiyatına bakıp bu daha ucuz bunu al demiştir sana.

Son düzenleme:
valla bilmiyorum şeker.. ne olcak bakalım...

neyse akşama misafir var bizim menüyü söylim dilekçim Biber Dolma - tavuk göğsünden sarmısaklı yoğurtlu oluşan bir çeşit tavuk kızartması adını tam bilmiyorum kayınvalidem çok güzel yapıyo yanına salata - yayla çorbası ben kaçtım öpüldünüz çok işim var ççokkkkkk:dilcikar:

o derdi ben çok iyi bilirim.. . evlendim balayından geldim.. eşim seyehata.. arada kaldım...

elimde bir sırt çantası 1 gün ona 1 gün buna.. eşim gelincede kavga...

allahtan o günler bitti.. arada bir oluyor şimdi....

geçmiş olsun Şirvan, inş.hamile değilsindir, süt korur diyorlar ama emzirirken hamile kalan çok var dikkat et cnm....
walla benim hiç yemek yapacak halim yok bugün bi menemen yaptım yanınada tavuk patates kızartacam çok alakasız ama keyfim yok hiç değilse kilo yapmayan bir menü, allah çocuklulara yrd etsin bizim oğlanda büyüyünce mecburen yemek yapıcaz keyfim yok filan işlemez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…