2009 Nisan Anneleri buraya

canım bebek üşüttü ishal oldu gelemem kusura bakmayın de.

keremin çatlağı ne olmuştu.. yanlış hatırlamıyorumdur umarım..
canım geçti o çoktan şükür
kızım çatlaksın sen çok güldüm:)
kaydirigubbakcemile3

kafamçokkarıştıdelikafadulden

şirvan bence de Baran la ilgili birşey var ,de.mesela Dr. kontrolü var,aşısı var gibi..Ama ben çok korkarım birisi hasta değilken hasta diye yalan söylemekten,ne biliim sanki o zaman gerçekten olacakmış gibi gelir,hele de bebişler sözkonusu olunca hiç diyemem.

şirvanım zor bi durum yaa..
be de şimdi eşimden ayrıyım o ist geldi abimle kalcam 1 hafta.... ağustosta da 1 hafta yalnız kalma durumum var eşim kardeşinin gelmesini istiyo ben de istemediğimi söyledim bakalım nolcak....

Hadi bakalım bir yemek anketi de benden;

dün et sote-pilav yapmıstım sote bitti, pilav kaldı.Bugün pilavın yanına mantarlı tavuk sote mi yapayım yoksa menemen mi yapayım? gerçi menemenin yanına pilav da yakışmaz pek ama:uhm:

eskiden neler neler yapardım yaa, canım hiç alengirli yemek pişirmek istemiyor şimdi. her an yasemin uyanacak ve ben öyle kalakalacagım korkusu yasıyorum. bir de sıcak bir yandan zaten..

bu defa da torun için toplanıp eve gelirler daha bi curcuna olur sankim................

hımmm sevdim ben bu menüyü cokacimcoook
ben bu kafayla çok zor kilo veririm valla

aynen canımbizimkide öyle tabi benimki seyahate değil arkadaşlarıyla okey oynamaya çıkıyor araada

Allah a şükür kerem uyudu maşallah diyeyim ne zaman ii bişeyini sölesem hemen bozuluyo tersi oluyo

bu arada çamaşır yıkadım topladım katladım çamaşır astım
ütü yaptım bi yemek yapmak kaldı
bu akşam bendede tazefasulye ve makarna var

çiçek sen napıyorsun eşin gidince, sevgili kayınvalideciğine mi gidiyorsun? delikafadulden

ay çiçek kusura bakmıyorsundur inşallah ama taktım ben senin bu kayınvalideye yaa, engel olamıyorum kendime :kedi:

kızım ne kusura bakiim en çok dalgayı ben geçiorum zaten:) eşim gitmiyo benim yaa sülük gibi bi insan gitsede özlesem:) kayınvalideye gitmem zaten ya anneme giderim ya evde yalnız kalırım

ıspartamı yok valla olmaz sen en iyisi bize gel şirvan ben ıspartadyım

bencede çok heycanlı hihihi
evet içinden güzel bir hediye paketi ve 2 tane çok güzel kolsuz tişört çıkıyooooorrr
3-6 badi almış asyacenk bana çok teşekkür ediyorum resim koyakmıkine

megüll kız nerelerdesin.. yoksa kaç gündür bana hediye almaya mı çalışıyorsun....

açıkcası bende daha çıkıp bişey almış değilim..

geçenlerde şenay bir site ismi yazmıstı.. bebek hediyemi ydi neydi, ordan bakım

şu hiç bişey bulunamayan şehirde zar zorda olsa oğlumun günlüğünü ajandadan aktarabileceğim bi defter bulabildimm.
beni rahatsız eden vicdan seslerimin birinden kurtulmuş oldum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…