eşim yarın sabah iş için antalya ya gidecek.. cuma akşamı ısparta da bir arkadaşının düğünü var. onu yapıp c.tesi sabahı gelecek..
bana sende gel dedi ,, ama 2 günlüğüne çoçukla olmaz dedim....
şimdide eşimin gitceğini öğrenen aileler ,, iki tarafta bize gel bize gel diye tek tek arıyorlar..
arada kaldım ne yapacam ben..
ben evimde kalmak istiyorum.. onları terslemekte istemiyorum..
eşime söylendim.. biraz önce sen gidiyrsun arada ben kalıyorum diye
canım geçti o çoktan şükürkeremin çatlağı ne olmuştu.. yanlış hatırlamıyorumdur umarım..
kaydirigubbakcemile3kızım çatlaksın sen çok güldüm:)
saol canım ,, bende öyle olduğunu umut ediyorum..
sus kız azından yel alsın.. allah korusun. allah isteyene versin.. daha ne denirki...
şayet öyle bişey varsa da 2010 nisan analarında belediye başkanı olurum.. :
2011 vali ,, başbakakan falan derken gidermiş...
ya sanal markette migros taki ürünlerin hepsi yok, sinir oluyorum ben. hep belli baslı şeyler,bazı markalar.
şirvan bence de Baran la ilgili birşey var ,de.mesela Dr. kontrolü var,aşısı var gibi..Ama ben çok korkarım birisi hasta değilken hasta diye yalan söylemekten,ne biliim sanki o zaman gerçekten olacakmış gibi gelir,hele de bebişler sözkonusu olunca hiç diyemem.
hımmm sevdim ben bu menüyü cokacimcoookneyse akşama misafir var bizim menüyü söylim dilekçim Biber Dolma - tavuk göğsünden sarmısaklı yoğurtlu oluşan bir çeşit tavuk kızartması adını tam bilmiyorum kayınvalidem çok güzel yapıyo yanına salata - yayla çorbası ben kaçtım öpüldünüz çok işim var ççokkkkkk:dilcikar:
ay en sinir oldugum şey yaa.. bir de eşim de beni evde yalnız bırakmak istemiyor, illa ya annemlere bırakacak, ya da evde kalacak olursam da görümcem gelecek yanımda kalacak. tamam anlıyorum endişesini ama belki ben kafa dinlemek istiyorum kimse olmadan... yasakkelime bir de benim eşim sık seyahat ediyor. ay, dertlendim yine!
canım bebek üşüttü ishal oldu gelemem kusura bakmayın de.
çiçek sen napıyorsun eşin gidince, sevgili kayınvalideciğine mi gidiyorsun? delikafadulden
ay çiçek kusura bakmıyorsundur inşallah ama taktım ben senin bu kayınvalideye yaa, engel olamıyorum kendime :kedi:
eşim yarın sabah iş için antalya ya gidecek.. cuma akşamı ısparta da bir arkadaşının düğünü var. onu yapıp c.tesi sabahı gelecek..
bana sende gel dedi ,, ama 2 günlüğüne çoçukla olmaz dedim....
şimdide eşimin gitceğini öğrenen aileler ,, iki tarafta bize gel bize gel diye tek tek arıyorlar..
arada kaldım ne yapacam ben..
ben evimde kalmak istiyorum.. onları terslemekte istemiyorum..
eşime söylendim.. biraz önce sen gidiyrsun arada ben kalıyorum diye
kızlar hediyem geldi şimdi açıyorum
kızlar hediyem geldi şimdi açıyorum
ıspartamı yok valla olmaz sen en iyisi bize gel şirvan ben ıspartadyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?