2009 Nisan Anneleri buraya

şu hiç bişey bulunamayan şehirde zar zorda olsa oğlumun günlüğünü ajandadan aktarabileceğim bi defter bulabildimm.
beni rahatsız eden vicdan seslerimin birinden kurtulmuş oldum:)))
sana kolay gelsin DenizCim inş ismini karıştırmıyorumdur gene, hep güzel şeyler yazman dileğiyle güle güle kullan cnm...

sana kolay gelsin denizcim inş ismini karıştırmıyorumdur gene, hep güzel şeyler yazman dileğiyle güle güle kullan cnm...

yok karıştırmadın deniz ben:))
inşallah bende öle ümit ediyorum güzel şeyler yazmak istiyorum
güzel şeyler yaşamak istiyorum!!

bende yarın keremi kontrole götürcem doktora ordan sonra çıkıp almayı düşünüyorum bi türlü çıkamadımki bende ayşeye alıcam

netten baktım ama nete güvenilmiyor resimde gördüğünü beklerken küçücük birşey geliveriyor

a.s aynen canım katılıyorum.netten almayı düşünmüyorum..çoğu zaman hayal kırıklığı oluyo..
bende bugün bakayım diyorumm.

hediye almaya fırsat bulamayan anneler, internetten şööle güzelinden bir buket çiçek gönderin,kocaları kıskandırın, kafalarına taş gelsin hehehe delikafadulden

denizcim benim okurken bile başım döndü.Allah yardımcın olsun.

hep sölediğim gibi bütün nisan anneleri güzel bence kimseyi birbirinden ayırt edemem!!!!(geçmişi okudumda:))))
seçilmişiz seçilmiş...

üzerime alınayım thanks şeker.

slm kızlar dün akşamdan beri müthiş başım ağrıyo iki çocukt başımda çok kötüyüm yaaaaa...

geçmiş olsun selinaycım

geçmiş olsun şirvancım .aman dikkat inan 1 aydır çekiyorum ben de sinüzitten.

bence gitme çocukla sefil olursun.

kolay gelsin.ben çok tembelim ya hiçbişey yapamıyorum.misefir bile almıyorum.oysa ki 3 haftadır annem yanımda.

burdayım canımcım.hafta sonu alacam inşallah barancığın hediyesini.öpüyorum annesi.opuyorumnanaktan

bidenem uyanmış teyzeleri ben kaçtım.
bu arada biz de rotarix vurunduk.doktorumuz tavsiye etti sağolsun.bizim bişeyden haberimiz yoktu.2 doz daha ucuza gelir demişti.ayın 30 unda 2. dozumuz var.
bizim idrar kültürü tarihimiz yaklaşıyo ben yine stres oldum ya.her ay aynı sıkıntıyı yaşıyoruz.bakalım bu ay ne olacak.

ben hala adet olmadımki gedacım ,, tık yok bende...

al bendende o kadar biz ne zaman olucaz yaa doğum yapalı 3 ay oldu....

benimki mama mamaaa diye ağlıyo çok komikk:ecrin_bebek:
slm kızlar dün akşamdan beri müthiş başım ağrıyo iki çocukt başımda çok kötüyüm yaaaaa...

allah kolaylık versin canım Bu arada 8 ağustosda buluşuyoruz haberin var dimi ?

Ayyyy ne olur darısı benim başımmaaa daaa uyumayı özledimmmm :dance:şöyle 8 saat kesintisizz.

tamam hazırlıklara başla o zaman sana kaçım bennn :))

gel tabi bekliyoruz oğlumla teyzesi
gerçekten bu sıcakta yolculuk hiç çekilmiyor eşimde kaynanamlara her gidişinde bizede diyor gelin gidelllllim diye ama yok hem kaynana olunca hemde hiç çıkmak istemiyorum
zaten hazırlanmak mesele
umarım iyileşmişsindir canım
ben buarada bugün ilk kez regli oldum

buarada vben oğlumu saat 6dan sonra hiç uyutmadım saat 9 da banyosunu yaptırıp yatırdım sabaha kadar tık yok bu günde öyle yapcam bakalım yine işe yarayacakmı

bursasu gazetede ne okuudm bilemezsin bursada bi damacana su şirketi sularında felaket bişey çıkmış hemde nilüfer mahallesindeymiş senin oralar yani ben diyemem şimdi sen netten bi gazete oku sitesine bi girde bak su alıyosan aklında olsun

okudum canım bugün gazetede :)bende yazacaktım buaraya aklımdan çıkmış :) berbat bişey yaaa ama hazır su almıyorum doğumdan beri:)hem bizim sitede asansör yok hhihi

offffff ya ne biçim adammış,ben hiç okumadım ,biz de damacana almıyoruz Allah tan.
Sultan sen nilüfer in neresindensin,ben de ıhsaniye deyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…