sana kolay gelsin DenizCim inş ismini karıştırmıyorumdur gene, hep güzel şeyler yazman dileğiyle güle güle kullan cnm...
deniz sen kime hediye alacaksın girdinmi sen çekilişe
sana kolay gelsin denizcim inş ismini karıştırmıyorumdur gene, hep güzel şeyler yazman dileğiyle güle güle kullan cnm...
bende yarın keremi kontrole götürcem doktora ordan sonra çıkıp almayı düşünüyorum bi türlü çıkamadımki bende ayşeye alıcam
netten baktım ama nete güvenilmiyor resimde gördüğünü beklerken küçücük birşey geliveriyor
ÇalıŞan annelerİn İŞİ Çok zor..
Hayatım koŞuŞturmayla geÇİyo benİm..
DÜn hele sıcakta halİmİ gÖrmelİydİnİz.
Terslİkler hep ÜstÜste gelİr ya!!
Toplantıya sabah bİr gİrdİk aralıksız 12 ye kadar.halİyle sÜt saĞamadım.
Şİrkette bİ tane araba kalmamıŞ mecbur dolmuŞa bİndİm..
Neyse dolmuŞ ev arası uzak..koŞtur koŞtur.arada bankadan maaŞımı Çekeyİm dedİm 200 tlden fazlasını vermedİ bankamatİk..
Neyse eve gİttİm bİzİmkİ emmeyİ reddedİyo mecburen saĞma Çİlesİ baŞaladı..
Sonra hemen dolmuŞla bankaya maaŞımı Çekmeye bankadakİ gÜzel gÖzlÜ oĞlanın aĞır hareket etmesİ yÜzÜnden Şİrketİn arabası kaÇtıııı..gene dolmuŞŞ..ter sırtımda aktı resmen...masama oturdummm hemen İŞ....
Bİtmez bu koŞuŞturma...
Ablam mama gÖnderİyo numune deneme yapacaĞız sİmİlac mı mİlupamı????
hep sölediğim gibi bütün nisan anneleri güzel bence kimseyi birbirinden ayırt edemem!!!!(geçmişi okudumda:))))
seçilmişiz seçilmiş...
slm kızlar dün akşamdan beri müthiş başım ağrıyo iki çocukt başımda çok kötüyüm yaaaaa...
canım 2010 listesinde bende seni yanlız bırakmıyacağım....(şakası bile kötü)
dün akşam üstünden beri midem de tuaf söyler oluyordu..
en sonunda gece baranı emzirmeye kalktığımda söylemesi ayıp istifra ettim..
doğal olaral acaba mı dedim.. henüz hastalanmadım bende...
akşam pikeyle yattığım halde üşüme,, falan...
sabahta kalktım bir lokma bişey yedikten sonra ...nane limon yaptım kendime...
sanki şuan sırtımdan soğuk terler akıyor...
midemi üşüttüm herhalde...
baranı da emziriyorum.. bişey olurmu.. akşam o kadar zor geldiki emizrmek...
midem bir taraftan bulanıyor.. baranda sanki inadına bırakmadı memeyi..
eşim yarın sabah iş için antalya ya gidecek.. cuma akşamı ısparta da bir arkadaşının düğünü var. onu yapıp c.tesi sabahı gelecek..
bana sende gel dedi ,, ama 2 günlüğüne çoçukla olmaz dedim....
şimdide eşimin gitceğini öğrenen aileler ,, iki tarafta bize gel bize gel diye tek tek arıyorlar..
arada kaldım ne yapacam ben..
ben evimde kalmak istiyorum.. onları terslemekte istemiyorum..
eşime söylendim.. biraz önce sen gidiyrsun arada ben kalıyorum diye
neyse akşama misafir var bizim menüyü söylim dilekçim Biber Dolma - tavuk göğsünden sarmısaklı yoğurtlu oluşan bir çeşit tavuk kızartması adını tam bilmiyorum kayınvalidem çok güzel yapıyo yanına salata - yayla çorbası ben kaçtım öpüldünüz çok işim var ççokkkkkk:dilcikar:
megüll kız nerelerdesin.. yoksa kaç gündür bana hediye almaya mı çalışıyorsun....
açıkcası bende daha çıkıp bişey almış değilim..
geçenlerde şenay bir site ismi yazmıstı.. bebek hediyemi ydi neydi, ordan bakım
ben hala adet olmadımki gedacım ,, tık yok bende...
bende sabahtan beri mızmız keremle uğraşıyorum sabahın 8inden beri 1saat uyudu ya
kızlar bebişleriniz sesli gülüyormu kahkahayla kerem artık nadiren yaptığım hareketlere kahkaha atarak gülüyor ona bakıp gülmekten çenem ağrıyor valla :)
bide ağlamasını görseniz gözyaşlarıyla ağlıyor dudağını büzüyor hımmeeeeeeee diyee ağlamaya başlıyor ya
slm kızlar dün akşamdan beri müthiş başım ağrıyo iki çocukt başımda çok kötüyüm yaaaaa...
Ayyyy ne olur darısı benim başımmaaa daaa uyumayı özledimmmm :dance:şöyle 8 saat kesintisizz.günaydıııın
bugün doğum yapalı ilk defa oğlum sabaha kadar uyanmadı
ama ben dayanamayıp 6da kalktımniye uyanmıyo bu çocuk diye nefes alışına bakıp emzirdim ama yine uykuda emdi ve uyumaya devam etti
saat 8e kadar çok güzel bi geceydi
darısı başınıza
benim hediyem de geldizemuszemus
tamam hazırlıklara başla o zaman sana kaçım bennn :))
canım şöle okudum ben su dağıtan adam asansörde damacanayla mastürbasyon yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?