2009 Nisan Anneleri buraya

canım şöle okudum ben su dağıtan adam asansörde damacanayla mastürbasyon yapıyormuş

Evet ya ben de okudum o haberi.Var mı böle bi iğrençlik?Sapıklık resmen.

buarada vben oğlumu saat 6dan sonra hiç uyutmadım saat 9 da banyosunu yaptırıp yatırdım sabaha kadar tık yok bu günde öyle yapcam bakalım yine işe yarayacakmı

sabah 6 dan beri hiç uyutmadıysan iyi yapmamıssın be canım. bebeklerin beyin ve fiziksel gelişimi için öğlen uykuları çok önemli.

rezil olma nedeni çocuk değil de, çocuk agladıgı için
rezil olma nedenini yazamıyor gibi anladım ben ama...
evet öyle demek istemiş bencede bu arada senin oğlanla benin oğlan aynı gün doğdular heralde biz dün 3.ayımıza girdik.

Ahhh canım seni çok iyi anlıyorum üstelik benim iş eve çok uzak yani sabah çıkıp akşam gelicem :gitme:

Kolay gelsin canım kendini yormadan yap senin dinç olman gerek bebeğine bakman için unutma lmaz:

Valla ben herşeyin tazesini yapıcam hazır gıda kullanmayı düşünmüyorum... Daha sağlıklı bence

Geçmiş olsun canımmmmm

kızım ne kusura bakiim en çok dalgayı ben geçiorum zaten:) eşim gitmiyo benim yaa sülük gibi bi insan gitsede özlesem:) kayınvalideye gitmem zaten ya anneme giderim ya evde yalnız kalırım

Çiçek bir derdim var'a bende baktım ,hatta yorum da yaptım bir bak istersen yerimseniben kaydirigubbakcemile3

okudum canım bugün gazetede :)bende yazacaktım buaraya aklımdan çıkmış :) berbat bişey yaaa ama hazır su almıyorum doğumdan beri:)hem bizim sitede asansör yok hhihi
Allahtan bizimde asansör yokkk . Ay çivisi çıkmış bu dünyanın ya yuh artıkkkk

sabah 6 dan beri hiç uyutmadıysan iyi yapmamıssın be canım. bebeklerin beyin ve fiziksel gelişimi için öğlen uykuları çok önemli.

SAat 18:00 den itibaren demek istedi heralde ....

kıslaaar iyi gecelerrr... benim kıs üç gündür değişti.... gündüz 2den sonra hiç uyumuyo belki 1 saat..... gece 1lere kadar.............. offfffffff kakasını yapmadı dün geceden beri....... bi arada bööle olmuştu.... kabız deil ama yapamıyo..... ancak ıkınıyo ve bağırıyo...... dr normal diyo... ne yapmam lazım yaaaaa

Miray da 2-3 ay arasında 3-4 günde bir yapıyordu,dediğin gibi rahatsız değildi,Dr.umuz da olabilir demişti,bence endişe decek birşey yoktur.Uyumaması da acaba sıcaktan olabilir mi?Akşam üzeri bir banyo yaptırsanız belki bir faydası olur canım .

hadi gözün aydın olsun..senle doğumlarımız aynı zamandaydı.. bakalım biz ne zaman olacağız....

buarada vben oğlumu saat 6dan sonra hiç uyutmadım saat 9 da banyosunu yaptırıp yatırdım sabaha kadar tık yok bu günde öyle yapcam bakalım yine işe yarayacakmı

tabii bu arada bebeği kaldırıp emziriyorsun dimi şeker,,,

canım şöle okudum ben su dağıtan adam asansörde damacanayla mastürbasyon yapıyormuş

ohaaa yanii..

akşam 6 dır

bence de akşam 6 dır,mümkün değil ki sabah 6 dan akşama kadar uyanık kalması bir bebğin.

bencede...

canım sen yediklerine biraz dikkat etsen...
mesela ishal yapacak şeyler yesen .. ona da etkiler mi acaba...

uyuması için ben hergün saat 1 -2 arası yıkıyorum.. güzelce uyuyor..
üstünde de sadece bir bady oluyor....

sıcak çünkü

bizde bu akşam kanlıcada çay içemeye gittik eşimle birlikte....baranı kısa kollu şırtlu bir takım giydirmistimm. baktım biraz esiyor.. hemen çantadaki uzun kollu kıyafetleri hırkasını giydirdim..
hamak vardı.. ona yatırdm.. sıpa bir iki sallamada hemen uyudu.. açık hava iyi geldi herhalde...

ama keyfi kısa sürdü.. evimize sıcak ortamıza geri döndük.. şuan üstünde bir bady uyumaya çalışıyor...

canım kakasını yapmadığından uyuyamıyo.... ıkınırken uyanıyo..... ohhhhhh şimdi yaptı:):):) artık uyur..............

ii bakalım gözün aydın gedacım Ne hallere düştük çocuk kakasını yapsın diye gözünün içine bakar olduk onlar da bizim gibi büyücek ve biz bu günleri tatlı bir anı olarak hatırlayacağız...Allah hepimizin yavrularını korusun kazasız belasız büyütmeyi nasip etsin inşallah neyse ben yatım artık benim paşam uyumuşken hali hazırda saat 3 de uyanıır çünkü süt ister benden uyuyayımda sütü hazır olsun alah alah çenem düştü yinee hadi ben kaçtımmm iyigeceler herekesemirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

ceyo ve arzu teşekkürler.... ayyy ebet.... ne değerli oldu kaka bile.... annelik.............. ben çok iğrenen biriyimdir ama pınar dan sonra............. neyse herkese uzuuunnn ve tatlı uykular.... şimdi bi uyusa sabah 7.30- 8 e kadar uyuruz.inşallah....

onların herşeyi kaksı bile özel itinayle bekliyoruz:))

kızlar dün yazıyım dedim ama bi türlü yazamadım önce internet kesildi..sonrada biz biraz sakinleşelim diee evden çıktık ancak şimdi yazabiliyorum...allaha şükür eşimde sakinleşti..

evimiz özellikle yatak odamız çok sıcak oluyor bizde o yüzden balkon kapısını çok az aralık bırakıp ölee yatıyoz ev 3.kat neyse eşim yine açmış kapıyı yatmış..saat 5 gibi kalkmış bebek üşüyomu die bakmış üzerini örtmüş kapıyı kapamadan tekrar yatmış..sabah 6 buçukta ben uyandım oğlumu emzirmek için kapı yine azcık açıktı kapamadım..saat 8 de emir ağladı bi uyandım kapı sonuna kadar açık bizim yatakta kapını tam karşısında adamın biride evinin balkonuna çıkmış bakıyo.(apartmanların arası biraz yakın).şimdi günahını almıyım sigara içmeye mi çıkmış yoksa odaya mı bakıyodu anlmadık ..ben uyandım hemen eşimi uyandırdım adam eşimi görünce tivvv içeri girdi eşim bi hışımla kapıyı örttü..bende malesef ip askılı mini sabahlıkla yatıyodum ama üzerim kapalıydı..eğer o adam art niyetli olarak odayı izlediyse allah belasını versin diyoruz..

allahtan daha sabahın sekiziydi kimseler uyanmamıştı tek o adama gördü yada biz öyle sanıyoz..eşim gidip evine olay çıkarcaktı ama diyecek bişeyde yok ki kapıyı açmasaydınız derdi.inşallah o adamdan fazlası görmemiştir..bu arada buralıda değiliz bu mahalleyede yeni taşındık inşallah laf etmezler..

canım takma kafana okadar olur böleşeyler adam belki görmemiştir bile sizi amam bundan sonra dikkatli olun canım benım bu rada tum nisan analarına günaydınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…