bursasu gazetede ne okuudm bilemezsin bursada bi damacana su şirketi sularında felaket bişey çıkmış hemde nilüfer mahallesindeymiş senin oralar yani ben diyemem şimdi sen netten bi gazete oku sitesine bi girde bak su alıyosan aklında olsun
canım şöle okudum ben su dağıtan adam asansörde damacanayla mastürbasyon yapıyormuş
buarada vben oğlumu saat 6dan sonra hiç uyutmadım saat 9 da banyosunu yaptırıp yatırdım sabaha kadar tık yok bu günde öyle yapcam bakalım yine işe yarayacakmı
evet öyle demek istemiş bencede bu arada senin oğlanla benin oğlan aynı gün doğdular heralde biz dün 3.ayımıza girdik.rezil olma nedeni çocuk değil de, çocuk agladıgı için
rezil olma nedenini yazamıyor gibi anladım ben ama...
sormayın ya!!
bide annem var evde onuda rahat ettirmeye çalışıyorum.
evde eksik bişey olmasın diye çalışıyorum.
eve gidince bazen dışarı çıkartıyorum.
bide üstüne sıcaktan uyuyamıyorummm!!
neyse allah yardımcımız olsun beee!!!
selam güsel anneler ve melek bebekleri......
inşallah herkes iyidir... pınar uyudu ben de bi selam veriim dedim... biras size katılıp ev yarleştrmeye devam:) offf bi düzene otursam hep burda olcam da tek başına bi bebiş bi ev yerleştir zor oluyo......
sanırım aşılar konuşuluyo ben de 2. ayında verem yaptırdım 1 ay bişiy yoktu noktadan başka şimdi kırmızı sivilcesi var:)
bizimkininde aşı yerinde kırmızı bir benek oluştur bu hafta...bu arada ben tüm mama firmalarına üyeyim bilgilendirme açısından az önce cep telefonuma bebelactan mesaj geldi...."ek besinlere geçerken idile özel beslenme programı için beslenme uzmanlarımıza "danışın diye....bende aradım ve görüştüm....ilk olarak pirinçli kaşık mamalarından başlayabilirsiniz dedi... meyve ve sebze pürelerinden kavanoz halinde olanlardan başlayabilirsiniz dedi.miktarlarını konusunda severse zaten yiyecektir ama sevmezse 1-2 kaşıktan fazla zorlamayın önemli olan tatlarla tanışması için...sonra benim adresmi aldı ve ürünlerden numune göndereceğini söyledi...bilginize:))
canım 2010 listesinde bende seni yanlız bırakmıyacağım....(şakası bile kötü)
dün akşam üstünden beri midem de tuaf söyler oluyordu..
en sonunda gece baranı emzirmeye kalktığımda söylemesi ayıp istifra ettim..
doğal olaral acaba mı dedim.. henüz hastalanmadım bende...
akşam pikeyle yattığım halde üşüme,, falan...
sabahta kalktım bir lokma bişey yedikten sonra ...nane limon yaptım kendime...
sanki şuan sırtımdan soğuk terler akıyor...
midemi üşüttüm herhalde...
baranı da emziriyorum.. bişey olurmu.. akşam o kadar zor geldiki emizrmek...
midem bir taraftan bulanıyor.. baranda sanki inadına bırakmadı memeyi..
kızım ne kusura bakiim en çok dalgayı ben geçiorum zaten:) eşim gitmiyo benim yaa sülük gibi bi insan gitsede özlesem:) kayınvalideye gitmem zaten ya anneme giderim ya evde yalnız kalırım
Allahtan bizimde asansör yokkk . Ay çivisi çıkmış bu dünyanın ya yuh artıkkkkokudum canım bugün gazetede :)bende yazacaktım buaraya aklımdan çıkmış :) berbat bişey yaaa ama hazır su almıyorum doğumdan beri:)hem bizim sitede asansör yok hhihi
sabah 6 dan beri hiç uyutmadıysan iyi yapmamıssın be canım. bebeklerin beyin ve fiziksel gelişimi için öğlen uykuları çok önemli.
gel tabi bekliyoruz oğlumla teyzesi
gerçekten bu sıcakta yolculuk hiç çekilmiyor eşimde kaynanamlara her gidişinde bizede diyor gelin gidelllllim diye ama yok hem kaynana olunca hemde hiç çıkmak istemiyorum
zaten hazırlanmak mesele
umarım iyileşmişsindir canım
ben buarada bugün ilk kez regli oldum
buarada vben oğlumu saat 6dan sonra hiç uyutmadım saat 9 da banyosunu yaptırıp yatırdım sabaha kadar tık yok bu günde öyle yapcam bakalım yine işe yarayacakmı
canım şöle okudum ben su dağıtan adam asansörde damacanayla mastürbasyon yapıyormuş
sabah 6 dan beri hiç uyutmadıysan iyi yapmamıssın be canım. bebeklerin beyin ve fiziksel gelişimi için öğlen uykuları çok önemli.
bence de akşam 6 dır,mümkün değil ki sabah 6 dan akşama kadar uyanık kalması bir bebğin.
kıslaaar iyi gecelerrr... benim kıs üç gündür değişti.... gündüz 2den sonra hiç uyumuyo belki 1 saat..... gece 1lere kadar.............. offfffffff kakasını yapmadı dün geceden beri....... bi arada bööle olmuştu.... kabız deil ama yapamıyo..... ancak ıkınıyo ve bağırıyo...... dr normal diyo... ne yapmam lazım yaaaaa
Miray da 2-3 ay arasında 3-4 günde bir yapıyordu,dediğin gibi rahatsız değildi,Dr.umuz da olabilir demişti,bence endişe decek birşey yoktur.Uyumaması da acaba sıcaktan olabilir mi?Akşam üzeri bir banyo yaptırsanız belki bir faydası olur canım .
ceyo ve arzu teşekkürler.... ayyy ebet.... ne değerli oldu kaka bile.... annelik.............. ben çok iğrenen biriyimdir ama pınar dan sonra............. neyse herkese uzuuunnn ve tatlı uykular.... şimdi bi uyusa sabah 7.30- 8 e kadar uyuruz.inşallah....
kızlar dün yazıyım dedim ama bi türlü yazamadım önce internet kesildi..sonrada biz biraz sakinleşelim diee evden çıktık ancak şimdi yazabiliyorum...allaha şükür eşimde sakinleşti..
evimiz özellikle yatak odamız çok sıcak oluyor bizde o yüzden balkon kapısını çok az aralık bırakıp ölee yatıyoz ev 3.kat neyse eşim yine açmış kapıyı yatmış..saat 5 gibi kalkmış bebek üşüyomu die bakmış üzerini örtmüş kapıyı kapamadan tekrar yatmış..sabah 6 buçukta ben uyandım oğlumu emzirmek için kapı yine azcık açıktı kapamadım..saat 8 de emir ağladı bi uyandım kapı sonuna kadar açık bizim yatakta kapını tam karşısında adamın biride evinin balkonuna çıkmış bakıyo.(apartmanların arası biraz yakın).şimdi günahını almıyım sigara içmeye mi çıkmış yoksa odaya mı bakıyodu anlmadık ..ben uyandım hemen eşimi uyandırdım adam eşimi görünce tivvv içeri girdi eşim bi hışımla kapıyı örttü..bende malesef ip askılı mini sabahlıkla yatıyodum ama üzerim kapalıydı..eğer o adam art niyetli olarak odayı izlediyse allah belasını versin diyoruz..
allahtan daha sabahın sekiziydi kimseler uyanmamıştı tek o adama gördü yada biz öyle sanıyoz..eşim gidip evine olay çıkarcaktı ama diyecek bişeyde yok ki kapıyı açmasaydınız derdi.inşallah o adamdan fazlası görmemiştir..bu arada buralıda değiliz bu mahalleyede yeni taşındık inşallah laf etmezler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?