2009 Nisan Anneleri buraya

canım geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim..takılma fazla. eşin gitse bile, kendi balkonumuza çıkamaz mıyız kardeşim, sizin içiniz fesat, öyleyse ya usturuplu giyinin ,ya da kapatın kapınızı ,sizinle mi ugrasıcaz gibi bir cevap alabilir ,işler daha da sarpa sarabilirdi. belki adam sizi görmemiştir bile. ya da gördüyse ve izliyorsa ilerleyen günlerde kendini belli eder zaten.daha sık balkona çıkar,seni gözler evde yalnızken falan, ne bileyim. azıtırsa da o zaman şikayet edersiniz polise.

günaydın kızlar, bugün canım çok sıkkın,belli bir sebebi de yok aslında...sanırım asıl sebep yalnızlık istanbula geleli 3 sene olacak ama hiç arkadaşım yok burada,yani komsularım filan var ama hepsi benden yaşlı...o yüzden görüşmüyorum..okuldan arkadaşlarda saolsunlar hiç arayıp sormazlar, hep ben ararım ama artık bende aramak istemiyorum...bütün gün çocukla evde yalnızım ve bazen çok bunalıyorum..eşim eve 7 de gelebiliyr ancak...onunlada zaten ancak 2-3 saat görüşüyoruz sadece oda kızı yıka kızla oyna kızı besle ve kızı uyut şeklinde yani...acaip siniriliyim bu aralar biri dese ne oldu derya diye atlayıvericem yani o kadar işte...offf sabah sabah sizide bunalttım ama paylaşmazsam daha çok birikecek...kusura bakmayın artık..

deryacam üzülme canım benımde burda tandığım yok ve komşularım yaşlı sadece kaynanam var ona gıdıyorum ve surekli evde kızlayım yani aynı dert var arada bir annenlere falan ıtsen yakınsa bızım aramız 1.30 saat ben gıdıyorum bazen

ah be canım hepimizin ortak derdi bence bu söylediklerin.ben dogma büyüme istanbulluyum. bir sürü arkadasım vardı eskiden.sonra ne oldu, çalışmaya basladık evlendik tasındık hepimiz ayrı yerlere savrulduk, zamansızlık bas gösterdi sonra. bir de üstün çocuk tam oldu. hafta içi, c.tesi çalışıyorlar, hafta sonu kendilerine ancak.e benim de eşim aynı sekilde sonucta, biz de bütün hafta hafta sonunu bekliyoruz kızımla.ancak yetiyor kendimize zaman. h. içi de markete falan çıkıyoruz ancak, büyük değişiklik oluyor :) kocam gelsin diye iple çekiyorum aksamı, hem bebegi alsın diye, hem de konusacak bir insan olsun diye.benim de bir iki tane komsum vardı,artık onlarla da görüsemiyoruz.çocugu çok yaramaz, bebegi de cok sevmek istiyor,tepemize çıkıyor, okullar da açık değil ki okula gitsin.zaten içimden de gelmiyor nedense artık eskisi gibi görüşmek, bebekle eski tadı olmuyor. internet olmasa,sizler de olmasanız kafayı yerdim heralde evde bütün gün.. sonra da bakıyorum bazen halime, ya bebekleyim, ya da bilgisayar basında çökmüş kalmısım. hayat mı bu diyorum bazen kendi kendime. sonra kızım gülüveriyor annesine,sıkıntılarım ucup gidiyor, bir süreliğine...

günaydın kızlaaar

10 gündür adapazarındaydık annemlerde nasıll iyi geldi kızı emzirdim bıraktım anneme çıktım gezdim alışveriş yaptım dedemin mezarınada gittim kuzenim sünnet yaptı oğluna bütün sülale toplanmıştı kızıma mevlüt yaptık illede yapalım dediler ist da yapmıştık ama bütün akrabalar gelememişti tabi çok güzel geçti fecii kalabalıktı mevlüt için süs yaptırdım nikah şekeri gibi herkes bayıllldı.forumu çok takip edemedim eşimin laptopundan bakabildim bazen kendi laptopumu evde bırakmıştım.özledim sizleri :1hug:

deryacım valla aynı kaderi paylaşıyoruz ben sakaryalıyım evlenince ist a geldim hiç akrabam ve tanıdığım yok komşularımda aynen çok yaşlılar bitek kapı komşum bi teyze var o gelip gider bazen ama 60 ı geçkin kadın ne konuşup paylaşılır...sizler olmasanız ne yapardım bilmem burda yazışmak yazamasam bile yazışmaları okumak iyi geliyor.

kızlar herkese günaydınn ben hala annemdeyim çok nadir girebiliyorum
sultan gelmiş hoşgelmiş
şenaay nice mutlu senelere çocukların ve eşinle cnm
şimdilik bu kadar okuyabildim daha 30 sayfam var ama çookk zor okumam :)) pazara evimdeyim inşallah görüşürüz kızlar

canım annemler eskişehirde kaynanamlar antepte dolayısıyla burda akraba filan yok gidilecek kadar kısa mesafeler değil maalesef...

aynı canım ya...ya bilgisayar ya bebek...kızımdan yana şikayetçi değilim dediğin gibi gülüşleri bi ömre bedel ama ne bileyim işte eskiden çok sosyaldim..şimdi bebek olunca tıkıldım kaldım işte...

evet canım iiki sizler varsınız en azından bunları yasayan bi tek ben değilmişim diye kendimi avutuyorum..

Boşver hiç üzerine gitmeyin olayın bulunduğunuz şehiri de gözönüne alın maraşın insanları biraz tutucu diye biliyorum tabii bulunduğunuz semt belkide iyidir ama yinede durduk yere bela olmasın başınıza eğer adam görmemişse bu sefer söylediğinizde ister istemez daha çok bakar sen rahatsz olursun eşin olmadığı zaman filan,asıl ben kuzuyu merak ettim ceryanda kalmamıştır umarım.Takma kafana ...:umursamaz:

günaydın herkese kızlar......yarın son iş günü çok güzel çok seviniyorum ama haftasonu ateş takibinde olacağım(....yarın idili aylık kontrolleri ve aşısı için götüreceğim umarım ateşi çok çıkmaz....bu arada ben kızıma dün bebelac sütlaç aldım ve akşam denemesini yaptık çok sevdi ama fazla vermedim belki yorar diye.....babaannesi bile endişeli ek besin hususunda...ne güzel mamayı veriyorduk kızıma doyduğunu biliyorduk, bunda nasıl alışacağız bilmem diyor...şapırdata şapırdata yedi kuzum....

canım ben de seninle aynı durumdayım üstelik bırak arkadaşı benim ailelemden kimsede yok burda yani genelimiz böyleyiz üzülme kendini mutlu edecek bişiler bul ben öyle yapmaya çalışıyrum :gitme::gitme: Tabi nisan annelerinden dozkan hariç dilekimle de yani tanışdık fırsat bulup bir kahveye bile gidemedim canım benim çok tatlı biri bi görseniz sizde seversiniz...

Son düzenleme:
bizde dün mama denemesi yaptık..
bizimki koca biberonu hüpletip gümletti:)))
denemeye gerek yok ne olsa yicek obur maşallah!!
bi biiberon süt n-ve yeni mamasıyla başbaşa bıraktım onlar..

milupa aptamil 2

günaydın annecikler hoşşşş bize sabah 5 te gün ayıyo oda ayrı mevzu zeynep bütün gece uyumadı ep emmek istedi bütün gece meme ağzında ben perişan niye böyle oldu anlamadım

dilek biz bugün yine anterese gidiyoruz düğün var ya kayınvalideye bişeyler alıcaz servisi varmış anteresin saat 14:00 den sonra saat başı incirli lisesinin önünden geçiyomuş bilgin olsun gelmek istersen eğer zamanım olursa dönüşde kahve içmeye gelirim sana ararım gelmedn

Bizimki koca biberonu hüpletip gümletti:)))
Bi biiberon süt n-ve yeni mamasıyla başbaşa bıraktım onlar..

Milupa aptamil 2

denizcim günaydın benim bildiğim kadarıyla aptamil 1 ile başlanıyor ama doktorumu önerdi aptamil 2 yi

canım aynı ateş takibi pazartesi - salı bizde olacak .... Offf ya aşılar resmen kabusum ateşi oldu mu olacak mı (((( inşallah ateşsiz atlatır tüm kuzucuklar ....

bizimki koca biberonu hüpletip gümletti:)))
bi biiberon süt n-ve yeni mamasıyla başbaşa bıraktım onlar..

milupa aptamil 2

denizcim neden aptamil 2 kim tavsiye etti...çünkü 4.aydan sonra kullanılıyor hatta şimdi aptamil 1 olanı 6 aya kadar kullanabiliyoruz...

günaydın annecikler hoşşşş bize sabah 5 te gün ayıyo oda ayrı mevzu zeynep bütün gece uyumadı ep emmek istedi bütün gece meme ağzında ben perişan niye böyle oldu anlamadım

zeynep büyüme atağı yapıyor demek ki şenay....çok uyudukları veya çok uyanık kaldıkları dönemlerde böyle olurmuş....büyümüş zeynebimiz..

canım belkide görmemiştir adam ya.ama eşin iyiki gitmemiş olay daha da büyüyüp can sıkıcı olabilirdi.artık daha dikkatli olursun canım.moralini bozma

evet canım iiki sizler varsınız en azından bunları yasayan bi tek ben değilmişim diye kendimi avutuyorum..[/QUOTE]

evet canım yalnız değilsin.benimde bütün akrabalarım arkadaslarım istanbulda.alışamadım buraya.ama yapacak bişeyde yok.bazen çok bunalıyorum,sıkılıyorum offf......

canım aynı ateş takibi pazartesi - salı bizde olacak .... Offf ya aşılar resmen kabusum ateşi oldu mu olacak mı (((( inşallah ateşsiz atlatır tüm kuzucuklar ....

bizim de c.tesi kontrolümüz asımız var, bakalım nolacak. geçen sefer ateslenmiş huzursuzlanmıstı cok bakalım bu sefer 1 tane olacak, belki o kadar ates yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…