- 7 Ağustos 2008
- 699
- 11
- 98
canım ben de seninle aynı durumdayım üstelik bırak arkadaşı benim ailelemden kimsede yok burda yani genelimiz böyleyiz üzülme kendini mutlu edecek bişiler bul ben öyle yapmaya çalışıyrum :gitme::gitme: Tabi nisan annelerinden dozkan hariç dilekimle de yani tanışdık fırsat bulup bir kahveye bile gidemedim canım benim çok tatlı biri bi görseniz sizde seversiniz...
bizim de c.tesi kontrolümüz asımız var, bakalım nolacak. geçen sefer ateslenmiş huzursuzlanmıstı cok bakalım bu sefer 1 tane olacak, belki o kadar ates yapmaz.
herkezin yaklaşımı farklı oluyor dimi arkadaşlar bende etrafımda bu kadar kalabalıktan bunalmış durumdayım evlendiğimden beri ailemin ve akrabalarımın yakınındayım allah eksikliklerini aratmasın ama bebek olduğundan beri ara ara bunaldığım oluyo zaten çalışıyorum bebeğimle şöle doya doya yalnız vakit geçiremiyorum bide insanlar etrafımda hiç yalnız kalamıyoruz hal böyleykende çok akıl veren çok oluyo hiç gocunmam misafirden buyursun gelsinler ama ya ne bileyim zaten üm gün çalışmışım yorulmuşum sabah erken kalkıyorum gece zeynebe uyanıyorum haliyle falasıyla yoruluyorum gelen tek tek gelmiyor ki anacım 2 akşam önce tam 14 kişi birden geldiler bide çocuğu gece uykusundan uyandırmazlar mı sevmek için çocuk ağlar ben ikram derdindeyim nevrim döndü kız kardeşim mesela biz eve gelmişiz yemek yemişiz bulaşıkları kaldırmışım eşim çocuk ben vakit geçiriyoz hoopp kardeşim geliyo çocuğu özlmiş ki çocuk annemde durduğunda ben çalışırken bütün gün vakit geçiriyo zaten onla bide demez mi ben çocuğu severken karnım aç yemek hazırla hadiiii kalk uğraş bi daha ya şimdi beni sevdiklerini istemiyo olarak görmenizi istemem ama bu süreklilik kazanınca dayanma noktası tükeniyo kayınvalidemler hele ayrı bir dert zahmet edip gelmezler ararlar beni veya eşimi çocuğu özledik bize getirin sevelim bazen yalnız kalmak bana cazip geliyor arkadaşlar ne yalan sölim mutlaka onunda zorlukları farklı ama ne bileyim içinde olduğum maraton beni çok yoruyor ...
canım seni iyi anlıyorum.
ben artık misafirlerle ilgilenmekten oğluma fırsat bulamayınca kendimi suçlu bile hissediyorum.
oğlumun süt saati geçiyor,uyku düzeni bozuluyor.
özellikle gece misafirliklerini oğlum doğduktan sonra doğru bulmuyorum.
erken yatıyoruz çünkü
dilek biz bugün yine anterese gidiyoruz düğün var ya kayınvalideye bişeyler alıcaz servisi varmış anteresin saat 14:00 den sonra saat başı incirli lisesinin önünden geçiyomuş bilgin olsun gelmek istersen eğer zamanım olursa dönüşde kahve içmeye gelirim sana ararım gelmedn
ya aslında değiştirilecek hediyelerimiz var antaresten ama bugün niyeyse gözümde büyüyo .
müsait olursan dönüşte beklerim şeker.
CANIM KUZULARIN BU ARA 1 TANE OLAN AŞISI YOK Kİ BENİM SON GİDİŞİMDE 2. AY AŞISI YANİ 3 TANEYDİ ŞİMDİ 4. AY AŞISIDA 2 TANE BEN Mİ YALNIŞ HATIRLIYORUM ACABA :1shok:
canım seni iyi anlıyorum.
ben artık misafirlerle ilgilenmekten oğluma fırsat bulamayınca kendimi suçlu bile hissediyorum.
oğlumun süt saati geçiyor,uyku düzeni bozuluyor.
özellikle gece misafirliklerini oğlum doğduktan sonra doğru bulmuyorum.
erken yatıyoruz çünkü/QUOTE]
en nefret ettiğim şey uyuyan çocuk için, bu da ne zaman gelsek uyuyor, uyandır da sevelim demeleri. sizin keyfinizi bekleyecekti çünkü çocuk uyuyup uyanmak için. hayret bir şey yaaklava:
haklısınız kızlar kalabalık misafir ağırlamak çok zor olmalı onlara hizmet edeceğiniz vakti bebişinize ayırmak en güzeli ben henüz kalabalık misafir ağırlamadım akrabalar ecrin doğduğunda ziyarete geldiler ama yarım saat oturup gittiler bebek rahatsız olur diye işte bazen kayınpederim falan geliyorlar o bile zor oluyor ecrin onların ellerinde ben acıkmasa alamıyorum kucağıma ikram vs. derken zaten kucaktan indirmiyorlar ki.ama şahsen benim istediğim akraba kaynana kayınpeder gelsin gitsin deil candan bir arkadaşım olsa yetecek.
günaydın kızlar, bugün canım çok sıkkın,belli bir sebebi de yok aslında...sanırım asıl sebep yalnızlık istanbula geleli 3 sene olacak ama hiç arkadaşım yok burada,yani komsularım filan var ama hepsi benden yaşlı...o yüzden görüşmüyorum..okuldan arkadaşlarda saolsunlar hiç arayıp sormazlar, hep ben ararım ama artık bende aramak istemiyorum...bütün gün çocukla evde yalnızım ve bazen çok bunalıyorum..eşim eve 7 de gelebiliyr ancak...onunlada zaten ancak 2-3 saat görüşüyoruz sadece oda kızı yıka kızla oyna kızı besle ve kızı uyut şeklinde yani...acaip siniriliyim bu aralar biri dese ne oldu derya diye atlayıvericem yani o kadar işte...offf sabah sabah sizide bunalttım ama paylaşmazsam daha çok birikecek...kusura bakmayın artık..
ah be canım hepimizin ortak derdi bence bu söylediklerin.ben dogma büyüme istanbulluyum. bir sürü arkadasım vardı eskiden.sonra ne oldu, çalışmaya basladık evlendik tasındık hepimiz ayrı yerlere savrulduk, zamansızlık bas gösterdi sonra. bir de üstün çocuk tam oldu. hafta içi, c.tesi çalışıyorlar, hafta sonu kendilerine ancak.e benim de eşim aynı sekilde sonucta, biz de bütün hafta hafta sonunu bekliyoruz kızımla.ancak yetiyor kendimize zaman. h. içi de markete falan çıkıyoruz ancak, büyük değişiklik oluyor :) kocam gelsin diye iple çekiyorum aksamı, hem bebegi alsın diye, hem de konusacak bir insan olsun diye.benim de bir iki tane komsum vardı,artık onlarla da görüsemiyoruz.çocugu çok yaramaz, bebegi de cok sevmek istiyor,tepemize çıkıyor, okullar da açık değil ki okula gitsin.zaten içimden de gelmiyor nedense artık eskisi gibi görüşmek, bebekle eski tadı olmuyor. internet olmasa,sizler de olmasanız kafayı yerdim heralde evde bütün gün.. sonra da bakıyorum bazen halime, ya bebekleyim, ya da bilgisayar basında çökmüş kalmısım. hayat mı bu diyorum bazen kendi kendime. sonra kızım gülüveriyor annesine,sıkıntılarım ucup gidiyor, bir süreliğine...
günaydın kızlaaar
10 gündür adapazarındaydık annemlerde nasıll iyi geldi kızı emzirdim bıraktım anneme çıktım gezdim alışveriş yaptım dedemin mezarınada gittimkuzenim sünnet yaptı oğluna bütün sülale toplanmıştı kızıma mevlüt yaptık illede yapalım dediler ist da yapmıştık ama bütün akrabalar gelememişti tabi çok güzel geçti fecii kalabalıktı mevlüt için süs yaptırdım nikah şekeri gibi herkes bayıllldı.forumu çok takip edemedim eşimin laptopundan bakabildim bazen kendi laptopumu evde bırakmıştım.özledim sizleri :1hug:
deryacım valla aynı kaderi paylaşıyoruz ben sakaryalıyım evlenince ist a geldim hiç akrabam ve tanıdığım yok komşularımda aynen çok yaşlılar bitek kapı komşum bi teyze var o gelip gider bazen ama 60 ı geçkin kadın ne konuşup paylaşılır...sizler olmasanız ne yapardım bilmem burda yazışmak yazamasam bile yazışmaları okumak iyi geliyor.
herkezin yaklaşımı farklı oluyor dimi arkadaşlar bende etrafımda bu kadar kalabalıktan bunalmış durumdayım evlendiğimden beri ailemin ve akrabalarımın yakınındayım allah eksikliklerini aratmasın ama bebek olduğundan beri ara ara bunaldığım oluyo zaten çalışıyorum bebeğimle şöle doya doya yalnız vakit geçiremiyorum bide insanlar etrafımda hiç yalnız kalamıyoruz hal böyleykende çok akıl veren çok oluyo hiç gocunmam misafirden buyursun gelsinler ama ya ne bileyim zaten üm gün çalışmışım yorulmuşum sabah erken kalkıyorum gece zeynebe uyanıyorum haliyle falasıyla yoruluyorum gelen tek tek gelmiyor ki anacım 2 akşam önce tam 14 kişi birden geldiler bide çocuğu gece uykusundan uyandırmazlar mı sevmek için çocuk ağlar ben ikram derdindeyim nevrim döndü kız kardeşim mesela biz eve gelmişiz yemek yemişiz bulaşıkları kaldırmışım eşim çocuk ben vakit geçiriyoz hoopp kardeşim geliyo çocuğu özlmiş ki çocuk annemde durduğunda ben çalışırken bütün gün vakit geçiriyo zaten onla bide demez mi ben çocuğu severken karnım aç yemek hazırla hadiiii kalk uğraş bi daha ya şimdi beni sevdiklerini istemiyo olarak görmenizi istemem ama bu süreklilik kazanınca dayanma noktası tükeniyo kayınvalidemler hele ayrı bir dert zahmet edip gelmezler ararlar beni veya eşimi çocuğu özledik bize getirin sevelim bazen yalnız kalmak bana cazip geliyor arkadaşlar ne yalan sölim mutlaka onunda zorlukları farklı ama ne bileyim içinde olduğum maraton beni çok yoruyor ...
günaydın kızlar, bugün canım çok sıkkın,belli bir sebebi de yok aslında...sanırım asıl sebep yalnızlık istanbula geleli 3 sene olacak ama hiç arkadaşım yok burada,yani komsularım filan var ama hepsi benden yaşlı...o yüzden görüşmüyorum..okuldan arkadaşlarda saolsunlar hiç arayıp sormazlar, hep ben ararım ama artık bende aramak istemiyorum...bütün gün çocukla evde yalnızım ve bazen çok bunalıyorum..eşim eve 7 de gelebiliyr ancak...onunlada zaten ancak 2-3 saat görüşüyoruz sadece oda kızı yıka kızla oyna kızı besle ve kızı uyut şeklinde yani...acaip siniriliyim bu aralar biri dese ne oldu derya diye atlayıvericem yani o kadar işte...offf sabah sabah sizide bunalttım ama paylaşmazsam daha çok birikecek...kusura bakmayın artık..
kızlar herkesin bir derdi var anlaşılan. ...benimkinide yazım bariii..
eşimle 1 senedir ev bakıyoruz.. bizim salak ev sahibide satacam satacam dedi hala tık yok..
bizde başka bir yerde bakmaya başladık..
ee geçenlerde bir ev beğendik.. mahalle arasında.. fikir olsun diyede büyüklere gösterelim dedik.. zaten başımıza ne geldiyse ondan sonra oldu..
evin konumu .. annemlere biraz daha yakın.. kayınvalidemlerede şimdikinden biraz yakın... uzak bir yer değil...
dün eşimi çağırmışlar kurul toplanmış, niye onların ordan bakmıyormuşuzda.. karşı daireleride satılıyormuş.. (bu arada annemlerinde üst katı satılık, onlar teklif bile etmiyor) niye buraya gelmiyormuş...
ilyas da orası pahalı güçüm yetmez demiş, kibarca.. yalandan biz yardım ederiz falan filan..
ilyas ısrarla olmaz demiş,, çeneler açılmış..
sen zaten bizden kopmak istiyorsun.. bizle görüşmek istemiyorsun.. yaa demiş niye anlamıyorsunuz eşim rahat edemez..niye biz devamlı sizin evinimize gelcez.. (karşı daire yok gelmiyecek.. baran bahanesi, o gelmese bile kayınvalidem hergün bende,, hadi yemek berabaer falan demeler başalanacak.)
ortalık iyice karışmış. anlayacağız.. o konu kapanmış.. eskilere kadar gitmiş,, zaten siz bizle görüşmek istemiyorsunuz..
ramazanda bile bizi iftara çağırmadınız.. (ben gecen sene hamileydin..kimseyi çağırmadık.. eşimde eylül ayında çok yoğun oluyor,, gece hep geç geldi)
daha neler neler... eşim eve dolmuş bir şekilde geldi ,,
bana tam diyemiyor ama.. bir denesekmi demeye başladı...
ilyas kusura bakma.. 1-2 sok. aşağısından ev bakalım ama aynı aprtman ve mah..olmaz dedim...
denemeden nerden bilecez falan demeye başladı....
her neyse akşam dışarda yemekte olay tatlıya bağlandı..(yemek dedim de . babası ilyasa sen hiç bize ailece yemeğe götürmedin.. hep arkadaşların ve eşinle yemeğe gidiyorsun.. isterdimki bir gün bizide kardeşlerinle birlikte yemeğe götür..) daha neler neler
beğendiğimiz evi tapuda sorduracağız..bir aksilik çıkmazsa alacağız.. ama bundan sonra nasıl olur bilemem...
inşallah istediğin yerde istediğin evi almak kısmet olur canım. bu ev alma işi çok zor iş. biz de bakıyoruz ama yerini begensem içini begenmiyorum,içini begensem yerini begenmiyorum. ikisinin bir arada oldukları da bizi çok aşıyor. ama sakın aynı apt.da alma. basına iş açarsın. hatta aynı mahallede alacaksanız bile camdan bakınca birbirinizin ışığı görünmeyecek bir yerde olsun. ışığı görür gelirler, yatmıştık dersin yok ışığınız vardı derler vs. ne me lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?