2009 Nisan Anneleri buraya

herkezin yaklaşımı farklı oluyor dimi arkadaşlar bende etrafımda bu kadar kalabalıktan bunalmış durumdayım evlendiğimden beri ailemin ve akrabalarımın yakınındayım allah eksikliklerini aratmasın ama bebek olduğundan beri ara ara bunaldığım oluyo zaten çalışıyorum bebeğimle şöle doya doya yalnız vakit geçiremiyorum bide insanlar etrafımda hiç yalnız kalamıyoruz hal böyleykende çok akıl veren çok oluyo hiç gocunmam misafirden buyursun gelsinler ama ya ne bileyim zaten üm gün çalışmışım yorulmuşum sabah erken kalkıyorum gece zeynebe uyanıyorum haliyle falasıyla yoruluyorum gelen tek tek gelmiyor ki anacım 2 akşam önce tam 14 kişi birden geldiler bide çocuğu gece uykusundan uyandırmazlar mı sevmek için çocuk ağlar ben ikram derdindeyim nevrim döndü kız kardeşim mesela biz eve gelmişiz yemek yemişiz bulaşıkları kaldırmışım eşim çocuk ben vakit geçiriyoz hoopp kardeşim geliyo çocuğu özlmiş ki çocuk annemde durduğunda ben çalışırken bütün gün vakit geçiriyo zaten onla bide demez mi ben çocuğu severken karnım aç yemek hazırla hadiiii kalk uğraş bi daha ya şimdi beni sevdiklerini istemiyo olarak görmenizi istemem ama bu süreklilik kazanınca dayanma noktası tükeniyo kayınvalidemler hele ayrı bir dert zahmet edip gelmezler ararlar beni veya eşimi çocuğu özledik bize getirin sevelim bazen yalnız kalmak bana cazip geliyor arkadaşlar ne yalan sölim mutlaka onunda zorlukları farklı ama ne bileyim içinde olduğum maraton beni çok yoruyor ...

bizim de c.tesi kontrolümüz asımız var, bakalım nolacak. geçen sefer ateslenmiş huzursuzlanmıstı cok bakalım bu sefer 1 tane olacak, belki o kadar ates yapmaz.

CANIM KUZULARIN BU ARA 1 TANE OLAN AŞISI YOK Kİ BENİM SON GİDİŞİMDE 2. AY AŞISI YANİ 3 TANEYDİ ŞİMDİ 4. AY AŞISIDA 2 TANE BEN Mİ YALNIŞ HATIRLIYORUM ACABA :1shok:

canım seni iyi anlıyorum.
ben artık misafirlerle ilgilenmekten oğluma fırsat bulamayınca kendimi suçlu bile hissediyorum.
oğlumun süt saati geçiyor,uyku düzeni bozuluyor.
özellikle gece misafirliklerini oğlum doğduktan sonra doğru bulmuyorum.
erken yatıyoruz çünkü

tamamiyle katılıyorum!!!!

ya aslında değiştirilecek hediyelerimiz var antaresten ama bugün niyeyse gözümde büyüyo .
müsait olursan dönüşte beklerim şeker.

haklısınız kızlar kalabalık misafir ağırlamak çok zor olmalı onlara hizmet edeceğiniz vakti bebişinize ayırmak en güzeli ben henüz kalabalık misafir ağırlamadım akrabalar ecrin doğduğunda ziyarete geldiler ama yarım saat oturup gittiler bebek rahatsız olur diye işte bazen kayınpederim falan geliyorlar o bile zor oluyor ecrin onların ellerinde ben acıkmasa alamıyorum kucağıma ikram vs. derken zaten kucaktan indirmiyorlar ki.ama şahsen benim istediğim akraba kaynana kayınpeder gelsin gitsin deil candan bir arkadaşım olsa yetecek.

benim hiç akrabam yok sayılır. olanlar da ya yurt dısında ya da görüşmüyoruz. eşimin ailesi akrabaları kalabalık,hiç alışık değilim ben de anne baba tek çocuk olarak büyüdüm, o yüzden geldiler mi nevrim dönüyor, nasıl agırlayacagımı ilgileneceğimi şaşırıyorum. müthiş stres yaratıyor ben de, yüzüme de yansıyor. sevmediğimden değil kesinlikle onları ama birer ikişer geldiklerinde çok daha mutlu oluyorum.

kızlar size güzel bir fırsat işte..8 ağustosta görüşmek için,, herkesi bize bekliyorum..
şayet senin ev uzak derseniz... ki zannetmiyorum.. orta nokta gibi görüyorum..
ortaklaşa kararlaştırılacak başka yerde bana uyar..
yeterki birlikte olalım...

all bendende o kadar .. bende sıkılmış durumdayım.. yanlız kalmak istiyorum..
yada candan paylaşım yapacağım arkadaşlarımla görüşmek istiyorum..
benim kayınvalidemlerde gelmez.. ararlar baranımızı özledik getirin.. 2 de bir.. geçenlerde eee yeter dedim eşime ben sıkıldım bu muhabetten.. o da sıkılmış ama .. nereye kadar böyele devam edecek..

canım yazdıklarını okuyunca üzüldüm.bazen insan böyle hissediyo.hepimiz farklı nedenlerle de olsa kendimizi senin gibi hissedebiliyoruz.bugün benim de canım çok sıkkın nedenini bilmiyorum.galiba aktif iş hayatından sonra evde olmak zor geldi bize.ama annelik tüm o kötü duyguları alt ediyo.umarım sen de toparlanırsın.ben de 5 senedir istanbuldayım sevemedim zaten arkadaşlarım var sağolsunlar çok iyler ama uzaktalar ayda bir anca görüşebiliyoruz.uzattım ama demek istediğim hepimiz aynı durumdayız.bu yüzden yaşasın kadınlar kulübü.:enbuyukkk:

kızlar herkesin bir derdi var anlaşılan. ...benimkinide yazım bariii..

eşimle 1 senedir ev bakıyoruz.. bizim salak ev sahibide satacam satacam dedi hala tık yok..
bizde başka bir yerde bakmaya başladık..

ee geçenlerde bir ev beğendik.. mahalle arasında.. fikir olsun diyede büyüklere gösterelim dedik.. zaten başımıza ne geldiyse ondan sonra oldu..

evin konumu .. annemlere biraz daha yakın.. kayınvalidemlerede şimdikinden biraz yakın... uzak bir yer değil...

dün eşimi çağırmışlar kurul toplanmış, niye onların ordan bakmıyormuşuzda.. karşı daireleride satılıyormuş.. (bu arada annemlerinde üst katı satılık, onlar teklif bile etmiyor) niye buraya gelmiyormuş...
ilyas da orası pahalı güçüm yetmez demiş, kibarca.. yalandan biz yardım ederiz falan filan..

ilyas ısrarla olmaz demiş,, çeneler açılmış..
sen zaten bizden kopmak istiyorsun.. bizle görüşmek istemiyorsun.. yaa demiş niye anlamıyorsunuz eşim rahat edemez..niye biz devamlı sizin evinimize gelcez.. (karşı daire yok gelmiyecek.. baran bahanesi, o gelmese bile kayınvalidem hergün bende,, hadi yemek berabaer falan demeler başalanacak.)
ortalık iyice karışmış. anlayacağız.. o konu kapanmış.. eskilere kadar gitmiş,, zaten siz bizle görüşmek istemiyorsunuz..
ramazanda bile bizi iftara çağırmadınız.. (ben gecen sene hamileydin..kimseyi çağırmadık.. eşimde eylül ayında çok yoğun oluyor,, gece hep geç geldi)
daha neler neler... eşim eve dolmuş bir şekilde geldi ,,

bana tam diyemiyor ama.. bir denesekmi demeye başladı...
ilyas kusura bakma.. 1-2 sok. aşağısından ev bakalım ama aynı aprtman ve mah..olmaz dedim...
denemeden nerden bilecez falan demeye başladı....

her neyse akşam dışarda yemekte olay tatlıya bağlandı..(yemek dedim de . babası ilyasa sen hiç bize ailece yemeğe götürmedin.. hep arkadaşların ve eşinle yemeğe gidiyorsun.. isterdimki bir gün bizide kardeşlerinle birlikte yemeğe götür..) daha neler neler

beğendiğimiz evi tapuda sorduracağız..bir aksilik çıkmazsa alacağız.. ama bundan sonra nasıl olur bilemem...

Son düzenleme:

inşallah istediğin yerde istediğin evi almak kısmet olur canım. bu ev alma işi çok zor iş. biz de bakıyoruz ama yerini begensem içini begenmiyorum,içini begensem yerini begenmiyorum. ikisinin bir arada oldukları da bizi çok aşıyor. ama sakın aynı apt.da alma. basına iş açarsın. hatta aynı mahallede alacaksanız bile camdan bakınca birbirinizin ışığı görünmeyecek bir yerde olsun. ışığı görür gelirler, yatmıştık dersin yok ışığınız vardı derler vs. ne me lazım.

kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu...

eşim bu sabaha karşı yola çıktı.. benimkiler aramaya başladı hadi bize gel demeye...

şimdi onlara gitsem... ortalık daha çok karışacak..

anneme ben gelmiyorum.. arzu ederseniz siz bize gelin dedim..

ben öyle dememişim .. aradan 15 dak geçti babam geldi,, yoklama çekti gitti,,

akşam gelir alırım seni diye.. yada biz geliriz dedi...

üfff arada kalmak çok zor...

valla dün ilyas herşeyi bırakıp yurtdışınamı çıksak, orda yeni bir düzen kurmaya başlasak dedi...,
adam o kadar bunalmışki.. onuda biz yapamayız...

anlayacağız uzakta olanlar üzülmesin.. tamam onunda kötü tarafları var,, ama yakınlıkta iyi değil..

aynı şeyleri düşünüyoruz canım ben de o onları düşünüyorum
canım valla.. beğendiğiz ev mah. arasında.. şuanda mah. arsında oturuyorum..
neymişş çoçuk varmış.. o büyüyecekmiş.. oyun oynayacak bir alanı bile yokmuş...
be adam ben genç kızkan sitede oturuyordum.. ben o kadar mah. arasında oturmam dememe rağmen.. ev tutuldu... alıştımda şimdi zor gelmiyor..
o zaman benim çoçuğum olacağı düşünülmüyordu ama..

tamam doğru söyleniyor..çoçuk lanı yok.. ama ne yapım.. alır çoçuğumu parka götürürüm..hem artık kreşle rvar..

ev tam istediğimzi gibi,, dupleks kocaman terası var.. nargile tutkumuz varya hep o yüzden öyle bir yer bakındık.. fiyatıda uygun geldi..

amannn ne bilim bunaldım resmennnn,,,
hayırlısı bakalım.. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...

valla ben ay aynı apartmandayım 1 kat onlar 5 kat ben akşam yemekleri bir arada yenir yer bulaşıkları makinaya kor eve çıkarım bana tel açamadan gelmezler torunu ben indirirsem severler yada ben gelin uyandı sevin dersem gelirler öyle zırt pırt yok hele eşim eve geldiyse gece hiç gelmezler hafta sonlarıda aynı şekil eşim evdese onlar aramazlar bile eşim dışardaysada ben anneme gider kalırım yada evimde tek kalırım öle karışma hhuyları yok ama ben baştan belli ettim cadılığımı herhalde yanaşamıyolar

baran uyurken devamlı ayaklarıyla üstünü açıyor.

sıcakta olmasın diye bir bady var üstünde.. üstünede usulan bir çarşaf örtüyorum...

ama bizim zipidi ayaklar devamlı havada..üstünü açıp duruyor..

yaa birde baş parmak devamlı ağızda.. ben memesini veriyorum.. onu atıp parmağını alıyor...oyun oynuyor benle resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…