2009 Nisan Anneleri buraya

bugün hava çok güzel kızlar bende birazdan çıkıcam biraz hava almaya
dün akşam eşimle çıktık bebe mağazalarına baktık daha çok erken ama şöyle arada bakabileceğim bir iki eşyası olsun istedim bebeğimin
ayy öyle güzel şeyler varki hepsini almak istedim zıbın aldık çıtçıtlı badi aldık paket halinde çok güzeller minnacık :ecrin_bebek::asigim:

günayyydıın kızzzllaarrrr

2 gündür siteye giremedim bu aralar işler bizraz yogun

ama takip ettim

herkes iii gibi gözüküyor sükür

göbegimin resmini cektirmeyi basardım ama bu seferde foto arızalandı bilgisayara yükliyemiyorum

herkesleri öpüyormmm

saglıcakla kalınnn

takvim canım hosgeldinnn

Megul cum çok geçmiş olsun ancak okudum yazıları. Moralini bozma sakın herşey düzelicek.
Urlacım göbişlerimiz aynı seninle ama ben çekemedim resmini bi türlü çok anlaşılmıyo resim de:)
Şu cinsiyet konusunda tek meraksız biziz sanırım:)) Ay hiç merak etmiyorum yoksa bende mi var bi tuhaflık:)) Yani belkide etraftan çok baskı var ne? ne? ne? diye sıkıldım sanırım:)

bursa su oh cinsiyetide öğrendin alışverişe başladın demek iyi günlerde giysin inşallah. bende çok merak ediyorum ya hergün cinsiyet rüyaları görüyorum. erkek olacağına dair. urla kız demişti çin takvimi erkek ben hep erkek hissediyorum. hayırlısı bakalım ne olacak.

Son düzenleme:
kızlar herkese merhaba;
2 gündür girmedim, umarım herkes iyidir , yaramaz bir olay olmamıştır.
Dün tatil olunca , havada güzel olunca gezdik biraz ......
bugünde iş başı işte .....

arkadaşalarım merhabalr hepinize mesajalrınız için çok teşkkürler.inşallah herşey yoluna giriyor gibi.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.hayırlı olsun.urla canım aklına hiç kötü şeyler getirme.eminim bebeklerimiz hiçbirimizi bırakmayacak.ben artık kendimi bu duyguya yönlendiriyorum hep.çok fazla nete giremiyorum artık.yatıyorum.ama hergün yazılanları okuyorum.kendinize iyi bakın.bu arada cinsiyetimiz belli değil.doktor baktı ama bebişim göstermedi.zaten cinsiyeti hiç önemli değil.

Megul çok geçmiş olsun canım, iyi haberlerini duymak çok güzel:)
s.ebru normal sanırım bugünlerde bu ağrılar
Allah'ım bizi kuzucuklarımızdan ayırmasın
Allah bütün bebişleri annelerine bağışlasın...

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım dıyebılırım. paylasımlarınız cok guzel .nasıbse bende bır nısan annesı olacagım tahmını dogum tarıhımız 25 nısan .. allah hepımıze saglıklı evlatlar nasıb etsın ınsallah..

Amin inşallah:Saruboceq:
Hoşgeldin canım:)
Hayırlı olsun

arkadaşlar gaz problemi benimde oluyor.galiba normal.çünkü genelde bütün hamilelerde oluyo.ebrartuba çok geçmiş olsun.ben hala hareket falan hissetmiyorum.arada sancı oluyor o kadar.

selam kizlar bende bu cumartesi tam 4 aylik olacagim,iki hafda sonra ise kontrolum var cok merak ediyorum buyudumu kilosu nasil oldu,sabirsizlaniyorum .ben hic bir kiyafet almadim,benim ilk bebegim kizdi ,rahmetlik oldu cennet kokulum,kizimin kiyafetlerini simdiki olacak ogluma giydirmek isdiyorum,kiyafetlerin hepsi pembe gerci ama ,renk pekde farketmez sanirim,

kızlar bu hareket konusu muamma galiba....ben 17+2 de doktora gittiğimde birkaç gündür bişeyler hissediyorum dediğimde bu sözü bana 2 hafta sonra söyleseydin anlamlı derdim ama şu an için değil dedi....yani hareketleri çok önce hisseden arkadaşlar için bilgi dedim....peki ben ne hissediyorum deyincede o kadar çok araştırıyorsunuz ki beklemede olduğun için böyle hissediyorsun dedi...nasıl ki hamileliği çok isteyip kalamayan kişiler reglerini dahi geciktiriyorlar ,sizinde gaz hareketlenmelerini böyle hissetmeniz normal dedi.....tabi ilk gebelik için sylediklerimiz...2.ler 16.haftada duyabiliyorlarmış....hareket yok diyen kızlar normal olan sizsiniz...haberiniz ola:))

Merhaba arkadaşlar...
5 kasım da kontrolum var bebeğimi çok merak ediyorum. belki cinsiyetide belli olurr ama önce sağ salim göreyimde...
Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin!

Merhaba arkadaşlar...
5 kasım da kontrolum var bebeğimi çok merak ediyorum. belki cinsiyetide belli olurr ama önce sağ salim göreyimde...
Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin!

ya ben doktorunun fikrine pek katılmıyorum.yani hissedilebilir.ben 16+0 ken hisssettim ve eminim .ama 1 kere oldu ve şuan hiç tık yok hissedemiyorum.içimde balon patlaması gibi olmuştu pıt pıt çok istiyorum ama yok.sen rumelili 17+2 de doktora gittiğinde neler yaptı?a.s.

çok kötüyüm yaa arkadasım 16 saatir doğumhanede olmuyo bi türlü naptılar diye bi arayım dedim annesi açtı teli ağlıyodu arkadasımın sesini duydum allahım öyle bi bağırıyoduki duymazolaydım annesi teli apar topar kapattı 1 saatir ağlıyorum kızlar dau edin arkadasıma allahım bu kadar zormu zaten korkuyodum daha çok korkuyorum tecrübeli olanlar içimi rahatlatın nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…