2009 Nisan Anneleri buraya

Canım Allah yardımcısı olsun arkadaşının..:Saruboceq:
Bendede var o korku ama şu an düşünmek istemiyorum
Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin:Saruboceq:

elevinya 18 saat suni sancı çektim bende canım kolay değil tabi,ama herkezin öle olacak diye bişe yok 2 saatte doğurup çıkabilirsin yani ama sezeryan kadar zor değil inanki, sezeryan doğum değil ameliyat yani....................

allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah....................................

evet canım allah hepimize kolay doğum sağlıklı bebek nasip eylesin

selinay sen normal mi doğurdun yaaa nasıldı biraz anlatsana doğum hikayeni yani o sancı nerede yoğunlaşıyo bel kasık yada vagina en dayanılmaz olan sonuncu yazdığım gibi geliyo ne biliyim kolaymıydı seninki

slm arkadaşlar şimdi dr.dan geliyorum .. doplere gittim sizinle paylaşmak istedim .. bebeğimin cinsiyeti %70 erkekmiş. dr.. 1.sinin kız olduğunu biliyodu ..bu yüzden hani hayal kırıklığına sebeb
olmayayım diye kesin demek istemiyor ama kolay kolayda bu erkek demezdi dr biliyorum ..üstelik pipisini kaç kez eşimde bende gördük .bide görseniz bacaklarını iki yana baya bi açmış alın bakın der gibi öylece yatıyodu dr..da bu pipi olması çok muhtemelen dedi.sağlığıda gayat iyiymiş . kilosu 117 gram..:dance::sm_cool:

gözün aydın giznurcum canım .....................
elevinya karın ve bel bölgesinde şiddetli hissediliyo ağrı ama suni sancı zor canım,normal sancı daha kolaymış bebeğin doğduğu an herşey bitiyo ama ,çok farklı bi duygu canım...............

selam arkadaşlar... 2 gündür fazla giremiyorum nete yazılanları okumaya çalışıyorum cevap veremesem de.... inşallah herkes iyidir. hasta olanlara geçmiş olsun. düşme tehlikesi geçirenler ben de aynını yaşadım ama düşmedim:) aman dikkat edelim...
megülcüm iyi olmana sevindim... inşalah daa iyi olursun..
giznur hayırlı olsun inşallah...
herkese sağlılklı ve mutlu günler ....

rahim ve plesentanın yukarı tırmanışı devam ediyor.çok şiddetli olmadığı sürece bu ağrılar normalmiş.o yüzden korkma...

herkese günaydın kızlar. bugün erkenciyim biraz. ne zamandır giremiordum. kızlar geçen hafta 16. haftamdı ve ben bebişimin hareketlerini hisseder gibi oldum, kontrolümüz vardı bunu dr.uma sorduğumda tabii dedi, onlar bebek hareketleri artık. 1,5 hafta sonra tam olarak hissedeceksin dedi. çok sevindim. ve gerçekten kuzucum bana kendini günde en az bir defa hafifçe hissettiriyor. bu arada dr. erkeğe benzior ama göbek kordonu veya eli de olabilir. 2 hafta sonra netleştiririz dedi. tabii ki önce sağlık ama ya ben de artık acayip meraklanmaya başladım :1shok: neyse şimdilik hoşçakalın kızlar, okula doğru yol almam lazım. bu arada megul sanırım bir rahatsızlık geçirmişsin. umarım herşey yolundadır şimdi. geçmiş olsun... a.s.

Günaydın kızlar dün gece bir miğdem bulandı sormayın sabaha kadar uyuyamadım şimdi iyiyim.....................................

sizler nasılsınız, bu gün uykusuz uykuz-suz merakımdan girdim yine,
hepinize öle alıştımki bazen net yavaşlıyo sinir oluyorum ne kaçırdım diye.....a.s.

şirvancım ve 14 ve 15. haftalarda bendede oldu canım ,sabah yataktan kalkarken bazen çok şiddetli oluyodu ,şimdi geçti doktor normal dedi kafana takma yani..................

gedacım dikkat edin aman düşmeyin gerçi ben ilk gebeliğimde 2 kere düştüm allaha şükür bişe olmadı hehe.........................................

2009 erkek yılı olacak

günaydın nisan anneleri...............

daha kahvaltı yapmadım ve bulantım var

yarın saat :10 da doktorumuza gidecegiz

3 lü testimiz yapılcak
ve bebişgösterirse cinsiyet tahmini

hayırlısıylaaaaaaa

günaydın urla, selinay, diğer arkadşlarada günaydın. yeni gelenler hoş geldiniz. dün benim arkadaşımda doğum yapmış. tüm gece onu düşündüm. ne noş biduygu, aylardır karnında taşıdığı bebğiyle nihayet tanıştı. geceyi onunla geçirdi. allah hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın.
ağrısı olan arkadaşlar, benim sağ tarafımdada var ağrı, sanırım karnımız genişlediği için oluyor bu ağrılar, ee beişler büyüyo tabi,yerlerine sığamıyorlar. hayrılısı olsun bakalım.

kızlar hepinize günaydın;
ilginiz için teşekkür ederim, şuanlık ağrım yok,

akşamları uyku problemi çeken varmı; daha doğrusu uyku problemi değilde, yatış pozisyonu;
ben hala kendimi alıştıramadım. sağa yatıyorum olmuyor, sola dönüyorum olmuyor, sırt üstü yatım diyorum . öyle yatıncada kan basınçımı azalıyormuş ne.....
ben yüz üstü uyumak istiyorum. ....

hayırlı olsun canım.

geçmiş olsun sanada selinay. bende bu gün uykusuzum. gece oğglumu çişe kaldırıyorum. hep uykum bölünüyor. bebk oluncada hep bölünecek, yine bizi uykuya hasret günler bekliyo sanırım.

benim şu aşamada yok, genelde sağa yatıyorum, bazen yüz üstü. ama büyüdükçe olacak. malaasef yüz üstü yatmayı unutacaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…