aslında hep buralardayım canım.geçen hafta siteye girmekte biraz zorlanmıştım.bişiyler yazıyorum ama pek cvp gelmiyor, genelde gece yazıyorum okunmuyor galiba.ben de gelişmeleri takip ediyorum.
geçen haftalarda kanamam olmuştu bayağı uzun süren o yüzden her hafta kalp atışına bakıldı bebeğimin.iki drla görüştük biri erkek biri kız dedi.kafamız karıştı yani.31 ekimde randevum var.bebişimin organlarına falan bakılacak.cinsiyetini de kesin söylerim dedi dr.(tabii gösterirse)hayırlısı bakalım.sağlıklı olsun da önemli değil.ben hasretle bekliyorum yavrumu.ama sadece merak işte belli olsun bir an önce.
senin bebişin cinsiyeti belli mi? :ecrin_bebek: teyzesi öpüyor miniğini...Şeniz
arkadaşlarım hepinize merhabalar.kimse yok gibi.kanamam koyu kahverengiye döndü ve azaldı gibi sanki.dualarınızı eksik etmeyin.hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum.
haklısın selinaycım ama ne bıleyım hep böyle rüyalar görünce acaba bir terslikmi olacak diye hep düşünüyorum
saol betülcüm. dee bebeğin büyük olması yediklerimle alakalı değil çünkü doktora gittiğimde bulantılarımdan dolayı hiçbirşey yieyemiyordum ilacımı bile kullanamamıştım. bebek zaten vucuttan besleniyor. ilk aylar pek yediklerimizle alakası yok ama bundan sonra yediklerimize daha dikkat etmemiz gerekiyor sanırım.maşallah edaallah bağışlasın...:sm_cool: ne yiyip içiyorsun bebeişi büyütmüşsün.17.haftada doktorun ne yapacak bilgi verdi mi?a.s.
canım kaşıntı için dün de çok kaşınıyordu sütyenin biraz dar geldiğini farkettim oysa ben bunu geçen hafta almıştı demek o zamandan bu yana büyümüş dar olunca mı kaşınıyor acaba yoksa büyüdüğü için mi kaşınıyor tam çözemedim. kafamçokkarıştımegul geçmiş olsun cnm inşallah bir an önce iyileşirsina.s.
eda bu kaşıntı sorunu bende de varbirkaç gündür çok fazla kaşınıyo devamlı elimi atıp kaşımak istiyorumkaydirigubbakcemile3 nedeni ne acaba bilen varmı
urlacım bende çok tuaf rüyalar görüyorum. ablam dün rüya görmeye başladın mı dedi. bu haftalarda çok olur dedi rahatladım. bide aklımızda hep o düşünce olduğu için rüyada görmek çok normal. birde endişede ediyoruz zaman zaman bundan dolayı kötü rüyalar görebiliyoruz. ben tamamen bilinçaltı olduğunu düşünüyorum.günaydın kızlarrr
rüyamda doktor bebegin oo sıvı içinde degıl normal anne karnında oldugunu söyledi............
benım artık psikolojim bozuluyor yaa
cumartesi olsada bebişimi görüp rahatlasam
Arkadaşlar hepinize günaydın.Dün tatildi bugünde anca girip yazdıklarınızı okuyabildim.Ayrıca dün benim DOĞUM GÜNÜM dü.Kızımla ve kardeşimle kutladık öğleden sonra.Ayrıca sabahta kötü bişey oldu kızımın okuluna giderken merdivenden düştüm.Tam son basamakta ayağım kaydı dizlerim ve ellerimin üstüne düştüm tabi küçük bir çığlık attım.Allahtan kardeşim vardı yanımda bişey olmadı ama korktum.Şimdide neden hareket etmiyo diye taktım kafaya.Önceki haftalarda kaydığını hissediyodum en son pazar günü tekme attı iki kez.Aklıma herşey geliyo pazartesi gelsede doktora gitsem.sizlerde hareket hisseden varmı? Benmi çok takıyorum yine
merhaba arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.16 nisan bebeğimin doğum tarihi olacak inşallah.benimde ilk aylar bulantılarım oldu.hatta yemek yiyemedim.4 kilo zayıfladım.ama şimdi 16 haftayı bitirdim.yarın randevum var.cinsiyeti belli olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?