2009 Nisan Anneleri buraya

hepinize günaydın arkadaşlar. selinaycım ben göbekte çatlamış yaaa. görünce şok geçirdim

canım çok geçmiş olsun. asılnda bi kaç doktor birden fazla doktora gitmek pek iyi olmuyor. insanın kafası karışıyo, memnun kaldığın hangisiyse ona devam et.
sağlıcakla kal.a.s.

arkadaşlarım hepinize merhabalar.kimse yok gibi.kanamam koyu kahverengiye döndü ve azaldı gibi sanki.dualarınızı eksik etmeyin.hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum.

megulcüm, allahın izniyle atlatacaksın inşallah. dualarımız seninle canıma.s.

haklısın selinaycım ama ne bıleyım hep böyle rüyalar görünce acaba bir terslikmi olacak diye hep düşünüyorum

şemşamer ben bebe yağı kullanıyorum ilkinde biraz çatlak vardı bunda daha bişe yok canım bakalaım hayırlısı........................

haklısın selinaycım ama ne bıleyım hep böyle rüyalar görünce acaba bir terslikmi olacak diye hep düşünüyorum

anlyorum gerçi seni canım ilkinde bende böyleydim,bunda daha farklı herşey daha iyi,daha huzurluyum darısı başınıza canım ne diyim............

inşallah urlacım allah gönlüne göre versin canım..............

Günaydın hamişlerkaydirigubbakcemile2 Dün siteye giremediğim için yazılarıda okuyamadım. Zaten misafir vardı çok da yoruldum Belimin ağrısı artık çığrından çıktı, gece feci ağrıdı. P.tesi yada Salı gidicez dr.a bende sabırsızlanmaya başladım 1 aydır kuzumu görmüyorum.. Yazıları birazdan okicam, hasta olanlar varsa geçmiş olsun bu arada:)

Yeni gelen herkese günaydın
megul geçmiş olsun canım
april hoşgeldin
şemşamer urla günaydın
günaydınlar tekrardan
bütün nisan annelerine :)

maşallah edaallah bağışlasın...:sm_cool: ne yiyip içiyorsun bebeişi büyütmüşsün.17.haftada doktorun ne yapacak bilgi verdi mi?a.s.
saol betülcüm. dee bebeğin büyük olması yediklerimle alakalı değil çünkü doktora gittiğimde bulantılarımdan dolayı hiçbirşey yieyemiyordum ilacımı bile kullanamamıştım. bebek zaten vucuttan besleniyor. ilk aylar pek yediklerimizle alakası yok ama bundan sonra yediklerimize daha dikkat etmemiz gerekiyor sanırım.

canım kaşıntı için dün de çok kaşınıyordu sütyenin biraz dar geldiğini farkettim oysa ben bunu geçen hafta almıştı demek o zamandan bu yana büyümüş dar olunca mı kaşınıyor acaba yoksa büyüdüğü için mi kaşınıyor tam çözemedim. kafamçokkarıştı

günaydın kızlarrr

rüyamda doktor bebegin oo sıvı içinde degıl normal anne karnında oldugunu söyledi............

benım artık psikolojim bozuluyor yaa

cumartesi olsada bebişimi görüp rahatlasam
urlacım bende çok tuaf rüyalar görüyorum. ablam dün rüya görmeye başladın mı dedi. bu haftalarda çok olur dedi rahatladım. bide aklımızda hep o düşünce olduğu için rüyada görmek çok normal. birde endişede ediyoruz zaman zaman bundan dolayı kötü rüyalar görebiliyoruz. ben tamamen bilinçaltı olduğunu düşünüyorum.

kızlar hepinize günaydınlar. benim bir problem var. wc ye rahat çıktığım halde akşama kadar bir gaz olayım var akşam resmen şişiyorum. karnım gergin oluyor.öyle gaz yapacak bir şey de yemiyorum. benimle aynı şeyi yaşayan var mı.-tatlicadiarzu-

Eda bende de oluyor zaman zaman gaz problemi
Yani yalnız değpilsin canım bu konuda
Haftaya kontrolüm var
Bakalım hayırlsı canım
Geçmiş olsun sana da ...

Arkadaşlar hepinize günaydın.Dün tatildi bugünde anca girip yazdıklarınızı okuyabildim.Ayrıca dün benim DOĞUM GÜNÜM dü.Kızımla ve kardeşimle kutladık öğleden sonra.Ayrıca sabahta kötü bişey oldu kızımın okuluna giderken merdivenden düştüm.Tam son basamakta ayağım kaydı dizlerim ve ellerimin üstüne düştüm tabi küçük bir çığlık attım.Allahtan kardeşim vardı yanımda bişey olmadı ama korktum.Şimdide neden hareket etmiyo diye taktım kafaya.Önceki haftalarda kaydığını hissediyodum en son pazar günü tekme attı iki kez.Aklıma herşey geliyo pazartesi gelsede doktora gitsem.sizlerde hareket hisseden varmı? Benmi çok takıyorum yine

canım doğum günün kutlu olsunda , düşme işini hiç iyi demedin, çok geçmiş olsun. ben çok nadiren hissetiyorum gibi geliyor ama doktor hissetmesin bağırsak haraketidir dedi,:), istersen git sen bi doktora, sürekli onu düşünmektense,
tekrar geçmiş olsun,

urla, cım sende çok düşünüyorsan o yüzden çok rüya görüyorsundur. insan bi şeyi kafaya takınca hep rüyalarına giriyo , bend de bir ara çok oluyodu. ikide bir cinsiyet öğreniyodum rüyalarımda:)

merhaba arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım.16 nisan bebeğimin doğum tarihi olacak inşallah.benimde ilk aylar bulantılarım oldu.hatta yemek yiyemedim.4 kilo zayıfladım.ama şimdi 16 haftayı bitirdim.yarın randevum var.cinsiyeti belli olur mu acaba?

Geçmiş olsun ebrartuba
Dikkat et kendine canım
Bu arada doğumgünün kutlu olsun
Kuzucukarınla birlikte güzel bir ömür geçirmen dileğimle

Takvim sende hoşgeldin aramıza
Sağlıkla al bebişini kucağına

hoş geldin canım, hayırlı olsun, öğrenen arkadaşlar var. erkeklerin ki biraz erken belli oluyomuş galiba.

takvim hoşgeldin aramızaaa

bursasu ve diger nisan anneleriiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…