2009 Nisan Anneleri buraya

bir de diyorlar ki bebeklerin arası fazla olmasın! anacım 6 ay 1 sene kilo verme problemi, aynı zamanda isteksizlik, 2 seneye kadar emzirme dönemi. tam kendimi toparladım derken hop! bir daha hamilelik. olmaz be anacım koca süs mü ki duracak orada? :jeyyar:

ÇıÇek tam senın seveceĞın hatta akıllar verebıleceĞın muhabbetler vardı .. :)))))))
ya kızmıyorsun ınŞallah bÖle sÖylÜyorum ama

valla bende öyle oraya gidince heyecandan telaştan birşey soramadn geliyorum,senin o listenden bana da mı versen acabazemuszemus

aynen bende de var,eşim de anlayışlı ama nereye kadar,doğumdan sonra saysam parmaklarımı geçmez yaneeemafoldumben

ya hakkaaten acaba ikinci çocuk isteğin geri dönmesiyle bir anda kendi kendine mi geliveriyor ........ Herşey normale dönmüş gece kalkmıyorsun meme vermiyorsun vucudun normale kavuşmuş eşler birbirini özlemişşş hooppp ikinci çocuk kucakta :)))))))

çiçeeekk sen nerdeydin dün bakiim niye gelmedin yoklamaya? :jeyyar:

dün annemle kaçtık evden alışverişe gittik

ÇİÇek tam senİn seveceĞİn hatta akıllar verebİleceĞİn muhabbetler vardı .. :)))))))
ya kızmıyorsun İnŞallah bÖle sÖylÜyorum ama

tatlım kızmıyorum yaaa kaynana muhabbetiyse bayılırım keşke bende olsaydım tüh bee naasıl kaçırmışım hhhihiihhi

Gülşen biz de Çrş günü gideceğiz Dr.a ,aşıya hem de kontrole diye,ben de ekgıda olayını merak ediyorum,hem de geçmek isiyorum,ama bizim Dr.kilosu gelişimi iyi deyip duruyordu,sanmıyorum geçireceğini,tek annesütü ya bizim,ama ben istiyorum Eylül de okul başlayacak,o zamana kadar bakarız bir neyi seviyor neyi sevmiyor?

bizimki çok komik kayısı seviyo şeftali sevmedı gıcık:)

dün annemle kaçtık evden alışverişe gittik

tatlım kızmıyorum yaaa kaynana muhabbetiyse bayılırım keşke bende olsaydım tüh bee naasıl kaçırmışım hhhihiihhi

BACIM İSTEDİĞİN KAYNANA MUHABBETİ OLSUN DOĞUMDAN BERİ HATTA HAMİLELİĞİMDEN BERİ O KADAR KIZGINIM Kİ DÜN DE SÖLEDİM NASIL ANLATMAMIŞIM BU ZAMANA KADAR BEN ANLATIRIM SİZ DİNLERSİNİZ opuyorumnanaktan

canım tek anne sütüyle gidiyorsa bırak öle devam etsin keşke inşallah yetsin sütünde ek gıdaya nasılsa geçilecek .....

aa sinem sendede mi var problem. bizde roller değişti artık lafları ben sokuyorum arı gibiyim vızvızvız:)
dur bi gerideki sayfaları okuyayım

aa sinem sendede mi var problem. Bizde roller değişti artık lafları ben sokuyorum arı gibiyim vızvızvız:)
dur bi gerideki sayfaları okuyayım

:)))))))))))))) yok canım bizde sorunlar yeni baş gösterdi.......... O yüzden biz yolun başında sayılırız şimdilik üzerlerine örtüler örtüldü yoluna girdi gibi ama fazla gitmez bizimkide patlak verir ve eğer bir kez daha patlak verirse iyi bir curcurna olur sanırım .......

aa canım gel tabi kambersiz düğün olur mu? :1hug:

Semacım buralardasın bende senİ beklİyordum kargon geldİ mİ canım

burdayım bıtanem kusura bakma ben nısan annelerı topıgıne bakmadım,konu cam sakızı coban armaganı bolumunde acıldıgı ıcın dolayısıylada okumadım yazdıklarını,sadece ozeldekılerı okudum,hanı ıstedımkı konuyu ortada paylasalım herkesın yaptıgı gıbı hep ozelde olmasın dıye,yanlıs anlamadın dımı canım?az once okudum yazdıklarını fotoları koycam demıssın onları goremedım?nısan annelerındemı?neyse canım ben ısyerını bı arayayım bakalım gelmısmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…