çiçekcim yalnız değilsin kesinlikl ama bu normal bu durummuş sanırım ilk 6 ayda hatta neredeyse 1 senede isteksilik olması söz konusu olabiliyormuş valla bende senin gibi bazen sırf gönlü olsun diye oluyo :kedi: .......... çözüm bulan olursa banada sölesin kaydirigubbakcemile3
oğluşum mızmızlanıo gidiyorum..
saat 2 de dr amcaya gidiyoz bakalım meleğim kilo almışmı..ay ne çok heyecanlanıyorum ya..hemen günde kaç gr almış az mı çok mu hesap yapıyom..boyunuda öğrenicez 10 gün önce 65 cm di bakalım kaç olmuş..bide sanırım artık ek gıdaya başlıycaz..kızlar dr a soru listesi bile hazırladım valla..napıiim unutuyorum yoksa..:)) by byy
ayy süper ya idil kocaman olmuş yerim ben onu:) nisan bebekleri de yavaş yavaş 4 ayı doldurmaya başlıyo yani:)
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben de mi sorun var sizdede cinsel isteksizlik var mı bilmiyorum frijit oldum bennnnnnn
bir de diyorlar ki bebeklerin arası fazla olmasın! Anacım 6 ay 1 sene kilo verme problemi, aynı zamanda isteksizlik, 2 seneye kadar emzirme dönemi. Tam kendimi toparladım derken hop! Bir daha hamilelik. Olmaz be anacım koca süs mü ki duracak orada? :jeyyar:
çiçeeekk sen nerdeydin dün bakiim niye gelmedin yoklamaya? :jeyyar:
ÇİÇek tam senİn seveceĞİn hatta akıllar verebİleceĞİn muhabbetler vardı .. :)))))))
ya kızmıyorsun İnŞallah bÖle sÖylÜyorum ama
Gülşen biz de Çrş günü gideceğiz Dr.a ,aşıya hem de kontrole diye,ben de ekgıda olayını merak ediyorum,hem de geçmek isiyorum,ama bizim Dr.kilosu gelişimi iyi deyip duruyordu,sanmıyorum geçireceğini,tek annesütü ya bizim,ama ben istiyorum Eylül de okul başlayacak,o zamana kadar bakarız bir neyi seviyor neyi sevmiyor?
dün annemle kaçtık evden alışverişe gittik
tatlım kızmıyorum yaaa kaynana muhabbetiyse bayılırım keşke bende olsaydım tüh bee naasıl kaçırmışım hhhihiihhi
gülşen biz de çrş günü gideceğiz dr.a ,aşıya hem de kontrole diye,ben de ekgıda olayını merak ediyorum,hem de geçmek isiyorum,ama bizim dr.kilosu gelişimi iyi deyip duruyordu,sanmıyorum geçireceğini,tek annesütü ya bizim,ama ben istiyorum eylül de okul başlayacak,o zamana kadar bakarız bir neyi seviyor neyi sevmiyor?
asyacım güle güle kullan hediyeni ummarım begenmişsndr k.bakma biraz geç oldu ama
bizimki çok komik kayısı seviyo şeftali sevmedı gıcık:)
aa sinem sendede mi var problem. Bizde roller değişti artık lafları ben sokuyorum arı gibiyim vızvızvız:)
dur bi gerideki sayfaları okuyayım
saol canım . .baranın keyfi tıkırında valla..
ya kızlar ben yanlış anlaşıldım herhalde.. benim sorunun kayınvalidem değil,, onla aram iyi...
KAYINPEDER.... gerçi adam benden şimdiye kadar 1 bardak su istemedi ama...
eşimi yönetmeye çalışıyor.. onu dolduruyor.. tabii bizde yapmayınca araları bozuluyor..
tabii onların arası bozulunca bende üzülüyorum...
aferim sana bu yüzden para veriyorlar dimi...
ben gelmiyim mi koruya.. aaaa koruda ne anılarım var..
üsküdar kız lisesinde 6 sene okudum... anlıyacağın senden eskiyim fıstıkağacında.. helede o okulun önündeki park yokmu..
erkek arkadaşımla hocaya yakalanmıştım.. hemde din hocasına... (müdürün kardeşi)
vayyy be ne günlerdi.. üstünden 13 sene geçmiş....
canım gönlüne göre bir ev bulursun inşallahcanım haklısında evimiz soğuk oluyo ısıtamıyoruz.bebekten önce hep işte oluyoduk önemli değildi.ama şimdi çoğunlukla evde olucam.ev de bulmuşken kacırmayalım diyoruz.
Semacım buralardasın bende senİ beklİyordum kargon geldİ mİ canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?