maşallah kerem bebişe ne güzelde büyümüş, biz hftya gidicez çok merak ediyorum bende, tebrikler sana valla bende daha kontrole gitmedim gitmek istiyorum bakalım ne zamana artık...merhaba kızlar 2gündür giremedim pek bende dün keremi doktoruna götürdüm
kilosu 6.250 boyuda 63.7cm olmuş doktor beğendi kilo ve boyunu iyiymiş
ek gıdalara ne zaman başlıcam dedim karpuz suyu kiraz suyu tattırdım dedim
bi daha yapma dedi onun hoşuna gider içer ama sindiremez dedi ve alerji olurmuş daha çok erken dedi
bende bundan sonra vermem zaten
bu günde kadın doğumcuma gitttim doğumdan sonra ilk kez kontrole
gerçi kocam çoktan kontrol ettide hihihi (ay ne terbiyesizim)kaydirigubbakcemile3
plastik bişey soktu bide onu açtırdı biraz canım yandı sonrada vajinal ultrasonla baktı temiz dedi
düzenli emzirenler iğne vurulabiliyomuş korunma için
spiral varmış birde hormonlu spiral varmış kanama yaptırmıyomuş
kimisinde iğne kimisinde spiral kanama yapar dedi ben hormonal sprial kullanıyorum deedi
ama benim gözüm sprial taktırmaya yemedi iğne yazdı bitane onuda ve spiralide garanti demedi yani ikisindede hamile kalınabiliyomuş kızlar
ne biçim işmiş bu yaa
burdayım bıtanem kusura bakma ben nısan annelerı topıgıne bakmadım,konu cam sakızı coban armaganı bolumunde acıldıgı ıcın dolayısıylada okumadım yazdıklarını,sadece ozeldekılerı okudum,hanı ıstedımkı konuyu ortada paylasalım herkesın yaptıgı gıbı hep ozelde olmasın dıye,yanlıs anlamadın dımı canım?az once okudum yazdıklarını fotoları koycam demıssın onları goremedım?nısan annelerındemı?neyse canım ben ısyerını bı arayayım bakalım gelmısmı?
aradım sımdı gelmış canım,egerkı carsıya cıkabılırsem alıcam gıdıp,olmadı aksam esım getırır.sımdıden cok sagolasın...
merhaba kızlar 2gündür giremedim pek bende dün keremi doktoruna götürdüm
kilosu 6.250 boyuda 63.7cm olmuş doktor beğendi kilo ve boyunu iyiymiş
ek gıdalara ne zaman başlıcam dedim karpuz suyu kiraz suyu tattırdım dedim
bi daha yapma dedi onun hoşuna gider içer ama sindiremez dedi ve alerji olurmuş daha çok erken dedi
bende bundan sonra vermem zaten
bu günde kadın doğumcuma gitttim doğumdan sonra ilk kez kontrole
gerçi kocam çoktan kontrol ettide hihihi (ay ne terbiyesizim)kaydirigubbakcemile3
plastik bişey soktu bide onu açtırdı biraz canım yandı sonrada vajinal ultrasonla baktı temiz dedi
düzenli emzirenler iğne vurulabiliyomuş korunma için
spiral varmış birde hormonlu spiral varmış kanama yaptırmıyomuş
kimisinde iğne kimisinde spiral kanama yapar dedi ben hormonal sprial kullanıyorum deedi
ama benim gözüm sprial taktırmaya yemedi iğne yazdı bitane onuda ve spiralide garanti demedi yani ikisindede hamile kalınabiliyomuş kızlar
ne biçim işmiş bu yaa
kızlar bebişlerinizi hergün güneşe tutabiliyormusunuz ?
bende biraz önce keremi tek başıma yıkadım yalap şalap yıkadım su dökmek derdi olmasa daha kolay olur ama kombiyede güvenilmiyoki bi sıcak bi soğuk
aman canımbebişlerin kirinden ne olurkiSULTANCIM BİRAZ GARİP OLACAK BELKİ AMA BEN ZEYNEBİ YALNIZ YIKARKEN HANİ BU YIKANMA SÜNGERLERİ VAR YA BEBEKLERİN FİLEDEN BAŞKA ONU LAVOBANIN İÇİNE GÜZELCE OTURTUYORUM SUYU AYARLIYORUM KIZIDA İÇİNE YATIRIYORUM CIP CIP Bİ GÜZEL YIKANIYO BAŞINDA ZORLANIYORUM Bİ TEK ONUDA HALLEDİYOZ Bİ ŞEKİLDE zemuszemus
SULTANCIM BİRAZ GARİP OLACAK BELKİ AMA BEN ZEYNEBİ YALNIZ YIKARKEN HANİ BU YIKANMA SÜNGERLERİ VAR YA BEBEKLERİN FİLEDEN BAŞKA ONU LAVOBANIN İÇİNE GÜZELCE OTURTUYORUM SUYU AYARLIYORUM KIZIDA İÇİNE YATIRIYORUM CIP CIP Bİ GÜZEL YIKANIYO BAŞINDA ZORLANIYORUM Bİ TEK ONUDA HALLEDİYOZ Bİ ŞEKİLDE zemuszemus
semacım resimleri koyamadım daha çam sakızı çoban armağanı kısmına koyucam dünden beri eşimle uğraşmaktan yapamadım canım ya
hediyenin gelmesine sevindim bende bugün kargoyu aradım sabah ulaşacağını söledilerdi umarım beğenirsin canım
sultancım kereme maşallah tosuncuk olmuş sipral konusunda bende senin gibiyim korkuyorum bende emzirmeyi bıraktığım için kendi eski usulüme döndüm yasmin kullanıyorum hiç bir yan etkisinide görmedim doktorlada tekrar konuştum problem yok
sev-rey canım her gün saat sabah 10.00 kadar ara ara balkona çıkarıyoruz zeynebi güneşlenmesi için akşam üstü 16.00 dan sonra hergün olmasada ben işten çıktıktan sonra birlikte çarşıya pazara giderken yada markete güneşleniyo hanım işte
tek anne sütü ise geçirmez canım ama eylüle kadar vakit var o zamana kadar ufak alıştırmalar yaptırır belki....çalışınca herşeye alışıyorlar ne yazık ki onun için üzülme sonlara doğru mamayla idare edersiniz sizde.....okulda sağmakta senin için sorun olur sanırım ama herşeyin çaresi var yerimsenibenGülşen biz de Çrş günü gideceğiz Dr.a ,aşıya hem de kontrole diye,ben de ekgıda olayını merak ediyorum,hem de geçmek isiyorum,ama bizim Dr.kilosu gelişimi iyi deyip duruyordu,sanmıyorum geçireceğini,tek annesütü ya bizim,ama ben istiyorum Eylül de okul başlayacak,o zamana kadar bakarız bir neyi seviyor neyi sevmiyor?
ayy süper ya idil kocaman olmuş yerim ben onu:) nisan bebekleri de yavaş yavaş 4 ayı doldurmaya başlıyo yani:)
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben de mi sorun var sizdede cinsel isteksizlik var mı bilmiyorum frijit oldum bennnnnnn
bende sıksık güneşe çıkarıyorum malum hvalar iyikene depolaayalım d vitaminini
sultan sprale bende yanaşamadım doktorum dedi kalma olasılığın var o yuzden iğne dedi ama onuda yaptırmadım senın iğnenin adı ne
gülşen idile maşallah kkocaman olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?