2009 Nisan Anneleri buraya

aradım sımdı gelmış canım,egerkı carsıya cıkabılırsem alıcam gıdıp,olmadı aksam esım getırır.sımdıden cok sagolasın...

merhaba kızlar 2gündür giremedim pek bende dün keremi doktoruna götürdüm
kilosu 6.250 boyuda 63.7cm olmuş doktor beğendi kilo ve boyunu iyiymiş
ek gıdalara ne zaman başlıcam dedim karpuz suyu kiraz suyu tattırdım dedim
bi daha yapma dedi onun hoşuna gider içer ama sindiremez dedi ve alerji olurmuş daha çok erken dedi
bende bundan sonra vermem zaten

bu günde kadın doğumcuma gitttim doğumdan sonra ilk kez kontrole
gerçi kocam çoktan kontrol ettide hihihi (ay ne terbiyesizim)kaydirigubbakcemile3
plastik bişey soktu bide onu açtırdı biraz canım yandı sonrada vajinal ultrasonla baktı temiz dedi
düzenli emzirenler iğne vurulabiliyomuş korunma için
spiral varmış birde hormonlu spiral varmış kanama yaptırmıyomuş
kimisinde iğne kimisinde spiral kanama yapar dedi ben hormonal sprial kullanıyorum deedi
ama benim gözüm sprial taktırmaya yemedi iğne yazdı bitane onuda ve spiralide garanti demedi yani ikisindede hamile kalınabiliyomuş kızlar
ne biçim işmiş bu yaa

maşallah kerem bebişe ne güzelde büyümüş, biz hftya gidicez çok merak ediyorum bende, tebrikler sana valla bende daha kontrole gitmedim gitmek istiyorum bakalım ne zamana artık...

bende biraz önce keremi tek başıma yıkadım yalap şalap yıkadım su dökmek derdi olmasa daha kolay olur ama kombiyede güvenilmiyoki bi sıcak bi soğuk

aradım sımdı gelmış canım,egerkı carsıya cıkabılırsem alıcam gıdıp,olmadı aksam esım getırır.sımdıden cok sagolasın...

kızlar bebişlerinizi hergün güneşe tutabiliyormusunuz ?

semacım resimleri koyamadım daha çam sakızı çoban armağanı kısmına koyucam dünden beri eşimle uğraşmaktan yapamadım canım ya

hediyenin gelmesine sevindim bende bugün kargoyu aradım sabah ulaşacağını söledilerdi umarım beğenirsin canım

sultancım kereme maşallah tosuncuk olmuş sipral konusunda bende senin gibiyim korkuyorum bende emzirmeyi bıraktığım için kendi eski usulüme döndüm yasmin kullanıyorum hiç bir yan etkisinide görmedim doktorlada tekrar konuştum problem yok

sev-rey canım her gün saat sabah 10.00 kadar ara ara balkona çıkarıyoruz zeynebi güneşlenmesi için akşam üstü 16.00 dan sonra hergün olmasada ben işten çıktıktan sonra birlikte çarşıya pazara giderken yada markete güneşleniyo hanım işte

bende biraz önce keremi tek başıma yıkadım yalap şalap yıkadım su dökmek derdi olmasa daha kolay olur ama kombiyede güvenilmiyoki bi sıcak bi soğuk

SULTANCIM BİRAZ GARİP OLACAK BELKİ AMA BEN ZEYNEBİ YALNIZ YIKARKEN HANİ BU YIKANMA SÜNGERLERİ VAR YA BEBEKLERİN FİLEDEN BAŞKA ONU LAVOBANIN İÇİNE GÜZELCE OTURTUYORUM SUYU AYARLIYORUM KIZIDA İÇİNE YATIRIYORUM CIP CIP Bİ GÜZEL YIKANIYO BAŞINDA ZORLANIYORUM Bİ TEK ONUDA HALLEDİYOZ Bİ ŞEKİLDE zemuszemus

aman canımbebişlerin kirinden ne olurki
maksat rahatlasınlar birazdaha mis koksunlar

cnm ya bende aynı hapı kullanıyordum imdi malesef kullanıyorum diğerleride hiç güvenilir gelmiyor

lavaboda yıkamak ii fikir biliyorum o süngerleride canım ya vücut önemli değilde başlarını tutamıyolar ya o korkutuyo beni çarpar marpar

tek anne sütü ise geçirmez canım ama eylüle kadar vakit var o zamana kadar ufak alıştırmalar yaptırır belki....çalışınca herşeye alışıyorlar ne yazık ki onun için üzülme sonlara doğru mamayla idare edersiniz sizde.....okulda sağmakta senin için sorun olur sanırım ama herşeyin çaresi var yerimseniben

bende sıksık güneşe çıkarıyorum malum hvalar iyikene depolaayalım d vitaminini
sultan sprale bende yanaşamadım doktorum dedi kalma olasılığın var o yuzden iğne dedi ama onuda yaptırmadım senın iğnenin adı ne
gülşen idile maşallah kkocaman olmuş

ay canm bende senn gibiyim adam öpmek isityoo off canm istemiyoo diyom adam küstü bana

merhabalar
biz daha 3. ayımızı bitiremedik bitirelim gidecez doktora
ben dün ilk defa annemin ısrarına dayanamyıp şefteli suyu verdim
okadar sevdiğietlıyodu resmen biraz geç kalıncada bağırıyodu çok tatlıydı ona başka bişey yedirmek ilk defa
şimdiye kadar sadece emzirdim
bende artık ek gıda vermek istiyorum ama doktorlar gerek yok diyo
annem bize hep verrimiş şimdi zaman değişti siz bizim yaptığımız hiç bişeyi beyenmiyonuz diyo
acaba bizim çocuklardami bizim gibi olacak...

arkadaşlar merhabalar.bugün şenlenmiş burası ne güzel.
rumelili bursasu maşallah bebeklerinize.bizim de ayın 30 unda randevumuz var.bakalım kaç kilo olmuşuz.benim kızm da zayıf ama boyu var.
geda canım kızıma iltifat etmişsin.çok incesin teyzesi teşekkür ederiz.öpüyoruz.opuyorumnanaktan

valla canım almadımki dur bakıp yazayım arapça zaten doktor yazıları
depo provera gibi bişeyler yazıyor canım

biz 4.ayımızı doldrdk kilomz 6 170 boy62 gelişimi falan ii dedi kucagmda oturr pozisyondaydı desteklide oturabilir kafasınıda tuttabiliyo dedii herşey yolunda anlıcanzz

offff kızlar yaaa aslında çok sinirim bozuk bulaşık makinam bozulduu içindeki tüm bulaşıları yıkamak zorunda kaldımm sırtım sırılsıklam olduu offff makina bozulunca kıymetini anladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…