2009 Nisan Anneleri buraya

biz 4.ayımızı doldrdk kilomz 6 170 boy62 gelişimi falan ii dedi kucagmda oturr pozisyondaydı desteklide oturabilir kafasınıda tuttabiliyo dedii herşey yolunda anlıcanzz
maşallah bebeğine biz daha küçüğüz ama benimkide oturmak için kendini okadar diriyoki mecburen otorur vaziyette tutuyorum biraz.yoksa başını yaslamıyo
offff kızlar yaaa aslında çok sinirim bozuk bulaşık makinam bozulduu içindeki tüm bulaşıları yıkamak zorunda kaldımm sırtım sırılsıklam olduu offff makina bozulunca kıymetini anladm

bulaşık makinesi gerçekten çok önemli inşallah hemen düzelir de kurtulursun geçen sene benimde bozulmuşta beyni değişti bende ozamn anladım kıymetini hele çamaşır ufacık bi leke olsa düşüneden atıyoruz kirli sepetine aaah annelrimizn kıymetini nasıl bilmeyelim...

ya eskiden hepsi elde yıkanırdı ay biz valla tembeliz jabul edelim çamaşırı makina bulaşığı makina

t.ederim canm yaaa her ay gelişimini gördkce insan daha bi ayrı haz duyyo şimdi de5.ayını merak etmmeye başlıyorum benn
ayy ewt yaa biran önce düzelir inşş altından bir yerden su kaçırıyo içeri su vermiyoo hakkatten annelirmzn kıymetini şimdi daha ii anlıyorumm

ya buarad bişey söylicem
annemler abimin kızı için evlerine çingene salıncağı yapmışlardı geçenlerde benim oğlumu yatırdık altı düz olacak bi şekilde
inanmazsınız susturu etkisi yaptı akşama kadar amzirdim sevdim yatırdım gıkı çıkmadı ben almasam kaldır demiyecek bi kak gün sıkıldıkca anneme gittik evde kıyameti koparan çocuk salıncağa yatınca susuyo
babamda geldi bizim çocuk odasınada kurdu dün
önce istemedim ama babam çok ısrara etti
ben sizi bunda büyüttüm heme çocuk çok rahat etti deyince kur dedim
bugün evde hiç yorulmadan geçirdidiğim nadir bir gün okadar huzurluki oğlum

benim de varmıs küçükken yazlıkta, hatta içinde resmim bile var :)

dr' a giden bebişlere maşallah nazar değmesin, bulaşık mak.çok kıymetli inş.çok büyük derdi yoktur benimde bozulunca götürdüler 2 günde anca geldi fab.hatası motor yanmış değiştirdiler.
valla sultan bende de az bi göbek var bakalım nasıl vericez kiloları regl olunca rahat veriliyor diyorlardı görücez.
bizde de çingene beşiği nerdeyse 20 gündür var çok işime yaradı çoookkk tavsiye ederim.

ayak ve baş taraflarına sopa koyarsanız daha iyi olur bizde var çocuk içinde daha geniş kalıyor alan çok dar olmuyor benden tavsiye

ben de mi kursam acep eve çingene salıncağı yaw :uhm:

sonra da sallanmaya alışır her gittiği yerde ister diye korkuyorum. battaniyeye koyup sallamak gibi bir şey ne de olsa. tek fark öyle iki kişi, böyle bir kişi sallıyor :)

bugün benimki de çok huysuzdu, uyudu agladı uyandı agladı sıcaktan heralde. h. sonu da 38-40 derece olacakmıs sıcaklık. ne evde ne dısarda durulur,hedef alışveriş merkezleri valla..

çok şükür bende regl oldum ve çok rahatlamış hissettim kendimi
beşik kurdurmamak için boşuna inatlaşmışım babamla
artık kendime vakit ayırabiliyorum
aynaya bakmayı bile unutuyodum çocuk uyuyunca koştur mutfağa
yok biraz uzanayım dinleneyim derken gün bitiyordu
artık rahatım
ben de şiddetle tavsiye edrim

valla tavsiye ederim bu sıcaklarda hayatımı kurtardı yoksa terden sırılsıklam oluyorduk hep kucakta babaanne görümce hep kucağa alıyorlardı şimdi orada rahat diyorum serin serin sallandıkca serinliyor, walla daha alışırmı bilmem 20 gün oldu annemlere giderken istemiyor yada dışarıdayken o zaman kucağımda filan uyuyor.

evde nereye kurdunuz beşiği? şimdi düşünüyorum da kurmaya kalksam nerye kurarım diye, bulamıyorum..

walla aynen öyle cnm bende öyleydim uyumasa da 1-2 sallıyorum yemek yapıyorum kk ye giriyorum eskiden bilg.bile açamıyordum çocuk hep ağlamayınca da daha uslu oldu sade mız mız ve uykuya dalamazsa koyuyorum ben

ayak ve baş taraflarına sopa koyarsanız daha iyi olur bizde var çocuk içinde daha geniş kalıyor alan çok dar olmuyor benden tavsiye

evet ben öyle yaptım hatta babam taht a hazırlamış ki çocuk düz zeminde yatsın diye
ellerini ayaklarını rahatlıkla oynatıyo zaten çok sallamıyorum yavaşca geceleri uykumuz iyi şükür salıncağa ihtiyaç duymadan 9da uyuyoruz benim derdim gündüzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…