2009 Nisan Anneleri buraya

cnm bana sormamışın ama söylim genede

bir tarafı karyolasına bağlı diğer tarafda kanepe var odada onun koluna bağlı cnm....

seninkide çok mantıklıymış
bizimki orjinal çocuk odasına karyolasının üstüne matkapla ikitane çengel
birde karşı duvara iki çengel eşimle babam yaptı matkapla

canım ben ortaya attım lafı :)

kanepenin kolu alcak gelmiyor mu? yuvarlak tip kullardan mı kumas olanlardan?
ya bir arkadaşımda benim kumaş değil mobilya kolu var, eşimde matkapla deleyim dedi ben istemedim annemin zoruyla yaptık bizde,bir arkd.karyolanın içine yapmış karşılıklı olarak ama artık uzadı çocuklar hala olurmu bilmem

ya kusura bakmayın oğluşumla laflarken çok kelime düşüklüğü yapmışım valla yanımda bir ton laf söylüyor bir yandan da ona cevap yetiştiriyorum

seninkide çok mantıklıymış
bizimki orjinal çocuk odasına karyolasının üstüne matkapla ikitane çengel
birde karşı duvara iki çengel eşimle babam yaptı matkapla

ev bizim olsa yapardık böyle ama kiralık. bilmiyorum duvarlara fazla zarar vermeden olur mu acaba, bir eşime sorayım bakalım

ev bizim olsa yapardık böyle ama kiralık. bilmiyorum duvarlara fazla zarar vermeden olur mu acaba, bir eşime sorayım bakalım

olur bence neden olmasın bizde zaten işimiz bitince biraz alçıyla kapatıp boyarız
hem gerçektende deyiyo
sonuçta çocuklarımız çok kıymetli ve bizde bi okadar kıymetliyiz kendimized zaman ayırmamız lazım

cnm evin her tarafına bak illa odasında olmalı diye birşey yok müsait neresiyse sallarsın sonra iyice uykusu gelince kucağında uyutup yatağına yatırırsın ben bu aralar öyle yapıyorum...

göbek falan deyince aklıma geldi bi tartılayım dedim
57 kiloyum 54le hamile kalmıştım benim kilolar hızla gidiyo darısı başınıza
sadece sorunum gögüslerimle
pantolonlar oluyor ama üstler olmuyo çok sinir bozucu

inanmıyorum yaaa ben hala hstden verdiğimden başka veremedim işe başlayınca veririm inş.koşuşturmacadan genede nazarım değmesin maşallah

benim de 3 kilom var hamile kaldıgım kiloya ama göbek çok kötü kaldı bende, eski pantolonların fermuarı yarım karıs acık kalıyor.

beşik gerçekten güsel annemlerde köyde pınara biiz de yapmıştık uyumasa da oynuyodu..... ama artık burda olmas heralde.........imkanı olanlara tavsiye ederim..........

hale bacım nasıl verdin .... ben 11 verdim daha yok.... 4 5 kg daha vermek istiyom..... ama bakalım.... şuan 60ım...

Ben geldim kızlar iyi akşamlar herkese benanber, chveneburi, merakli_misafir bu kadar kişi var huuu nerdesiniz yahuuuu geçmişe bi bakım okuyacak çok sayfam var.

ayy kızlar bizim sıpa uyudu sonnda artık fazla uyumak istemiyoo benmle oyna diyoo devmlıı laf vercm o zamn ii vermezsm huyszlaşıyooo büyüdü artık sıpaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…