cnm bana sormamışın ama söylim genedeevde nereye kurdunuz beşiği? şimdi düşünüyorum da kurmaya kalksam nerye kurarım diye, bulamıyorum..
cnm bana sormamışın ama söylim genede
bir tarafı karyolasına bağlı diğer tarafda kanepe var odada onun koluna bağlı cnm....
cnm bana sormamışın ama söylim genede
bir tarafı karyolasına bağlı diğer tarafda kanepe var odada onun koluna bağlı cnm....
ya bir arkadaşımda benim kumaş değil mobilya kolu var, eşimde matkapla deleyim dedi ben istemedim annemin zoruyla yaptık bizde,bir arkd.karyolanın içine yapmış karşılıklı olarak ama artık uzadı çocuklar hala olurmu bilmemcanım ben ortaya attım lafı :)
kanepenin kolu alcak gelmiyor mu? yuvarlak tip kullardan mı kumas olanlardan?
seninkide çok mantıklıymış
bizimki orjinal çocuk odasına karyolasının üstüne matkapla ikitane çengel
birde karşı duvara iki çengel eşimle babam yaptı matkapla
ev bizim olsa yapardık böyle ama kiralık. bilmiyorum duvarlara fazla zarar vermeden olur mu acaba, bir eşime sorayım bakalım
cnm evin her tarafına bak illa odasında olmalı diye birşey yok müsait neresiyse sallarsın sonra iyice uykusu gelince kucağında uyutup yatağına yatırırsın ben bu aralar öyle yapıyorum...ev bizim olsa yapardık böyle ama kiralık. bilmiyorum duvarlara fazla zarar vermeden olur mu acaba, bir eşime sorayım bakalım
inanmıyorum yaaa ben hala hstden verdigöbek falan deyince aklıma geldi bi tartılayım dedim
57 kiloyum 54le hamile kalmıştım benim kilolar hızla gidiyo darısı başınıza
sadece sorunum gögüslerimle
pantolonlar oluyor ama üstler olmuyo çok sinir bozucu
göbek falan deyince aklıma geldi bi tartılayım dedim
inanmıyorum yaaa ben hala hstden verdiğimden başka veremedim işe başlayınca veririm inş.koşuşturmacadan genede nazarım değmesin maşallah
kızlar göbekler gittimi yaa bende hala göbek var deli olcam yaaa
göbek falan deyince aklıma geldi bi tartılayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?