2009 Nisan Anneleri buraya

selinayyyy huuu ankaralı arkadaşım
hiç sesin çıkmıyo buluşmayla ilgili
yoksa tatil falan mı planlıyosun.

slm kızlar ek gıdalara başlamak için çok erken değilmii ya büyük oğlumda 6. ayda başladım ben bu oğlumdada 6 ay sadece anne sütü veya mama diyo doktor ................

idilin menüsü çok ağır geldi bana 4 aylık bebiş için..................

dozkan o rota aşısı hazır değil kutu içinde karıştılıyo ediliyor enjektör var içinde yani sen yinede eczaneciye yaptır
seraap nerelerdesin bacım sen yaa

ekim Allah korusun valla zaten sakınan göze çöp batarmış bende çok korkuyorum

evet dozkancım büyük ihtimalle kıbrısta olacam ama tam belli değil onun için cvp

vermedim canım hayırlısı bakalım...........

bana da öyle geldi yaa benim doktorum tattırma bile dedi meyveleri alerji yapar daha çok erken dedi

ee o zaman ben getirtiyim aşıyı sıkıyım ağzına
olsun bitsin.peki bi dahakini 2 ay arayla mı yapıcam
söylemişken onuda söyle başka soru yok söz.

canım mesajı editlemiştim göremedin heralde.

sen başldınmı dozkancım ek gıdalara.................................

selam kızlar. geçmişi okuyarak geliyodum. baktım baya kalabalıksınız bi selam vereyim dedim. selen uyudu. ben de yatmadan bi bakayım dedim.kociş te koltukta sızdı. yarın bizim evlilik yıldönümümüz bu arada. 5 yılımız bitiyo. ama kociş bu durumdan pek bihaber

hoşgeldin canım.
şimdiden kutluyorum sizi.
belki kocişinde öyle hissetmeni istemiş ve süpriz yapacaktır(hayalde olabilir)
valla ben bir hafta öncesinden anonsa başlıyorum bizimki genede unutuyo heheh

yok canım biz daha bekliyoruz.
açıkcası işimede gelmiyo 6 ay olsun
bakalım inşallah ozamana kadar sadece emerek hallede biliriz.

bende sadece belki meyva suyu vermeyi düşünüyorum canım................

çiçekte ii cene kaynana topiklerine sardı hee kız buralara uğramaz oldu hehe

hehe alemsin kız..................................

bi haber değildir hatırlar canım yaaa nice mutlu yıllara bu arada...........................

selinaycım benim niyetim becerebilirsem kızımda da olduğu gibi sebzeyle başlamak
meyve suyu verirsem sonra o tatsız tuzsuz sebzeleri yediremem diye korkuyorum.

hoşgeldin canım.
şimdiden kutluyorum sizi.
belki kocişinde öyle hissetmeni istemiş ve süpriz yapacaktır(hayalde olabilir)
valla ben bir hafta öncesinden anonsa başlıyorum bizimki genede unutuyo heheh

hoşbulduk dilekçim. çok teşekkür ederim. valla hiç sanmıyorum. ama pek te takmıyorum. böyle şeylerle kendimi üzemem. ama yine de ben hediyesini aldım.bu akşamdan da verdim. aslında vermicektim ama birden öyle gelişti. o da " 10 günden beri ben bu günü sayıklıyorum unutmamak için" dedi. ama unutmuş yine de yarın da özel bişey yapmazsa yuh yani. ama yine de pek kızmam. çünkü işleri o kadar yoğun ve o kadar çok derdi var ki.kırılıyorum ama kızmıyorum işte.ben bu sefer yapmadım o anons işini:)

biz özel günleri yemeğe çıkarak geçiştiriyoruz artık bide çiçek tamam.
hediye işini beceremiyo benimki.

teşekkür ederim selinaycım.

selinaycım benim niyetim becerebilirsem kızımda da olduğu gibi sebzeyle başlamak
meyve suyu verirsem sonra o tatsız tuzsuz sebzeleri yediremem diye korkuyorum.

ben de dr.a öyle dedim. o da meyveyle başlıcaz dedi. ama pek konuşamadık bu konuda.okumam için bu konuda yazı vericekti onu da unuttuk. bidahaki kontrole artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…