yaparlar tabi, hatta eczacı, hatta sen bile yapabilirsin. ağzına enjekte ediliyor ya..
slm kızlar ek gıdalara başlamak için çok erken değilmii ya büyük oğlumda 6. ayda başladım ben bu oğlumdada 6 ay sadece anne sütü veya mama diyo doktor ................
idilin menüsü çok ağır geldi bana 4 aylık bebiş için..................
dozkan o rota aşısı hazır değil kutu içinde karıştılıyo ediliyor enjektör var içinde yani sen yinede eczaneciye yaptır
evet dozkancım büyük ihtimalle kıbrısta olacam ama tam belli değil onun için cvp
vermedim canım hayırlısı bakalım...........
yaparlar tabi, hatta eczacı, hatta sen bile yapabilirsin. ağzına enjekte ediliyor ya..
ama sen yine de sağlık ocagına götür, herhangi bir rahatsızlıgı olup olmadıgını kontrol edip öyle yapmaları gerek çünkü.
ee o zaman ben getirtiyim aşıyı sıkıyım ağzına
olsun bitsin.peki bi dahakini 2 ay arayla mı yapıcam
söylemişken onuda söyle başka soru yok söz.
canım mesajı editlemiştim göremedin heralde.
sen başldınmı dozkancım ek gıdalara.................................
selam kızlar. geçmişi okuyarak geliyodum. baktım baya kalabalıksınız bi selam vereyim dedim. selen uyudu. ben de yatmadan bi bakayım dedim.kociş te koltukta sızdı. yarın bizim evlilik yıldönümümüz bu arada. 5 yılımız bitiyo. ama kociş bu durumdan pek bihaber
yok canım biz daha bekliyoruz.
açıkcası işimede gelmiyo 6 ay olsun
bakalım inşallah ozamana kadar sadece emerek hallede biliriz.
çiçekte ii cene kaynana topiklerine sardı hee kız buralara uğramaz oldu hehe
selam kızlar. geçmişi okuyarak geliyodum. baktım baya kalabalıksınız bi selam vereyim dedim. selen uyudu. ben de yatmadan bi bakayım dedim.kociş te koltukta sızdı. yarın bizim evlilik yıldönümümüz bu arada. 5 yılımız bitiyo. ama kociş bu durumdan pek bihaber
hoşgeldin canım.
şimdiden kutluyorum sizi.
belki kocişinde öyle hissetmeni istemiş ve süpriz yapacaktır(hayalde olabilir)
valla ben bir hafta öncesinden anonsa başlıyorum bizimki genede unutuyo heheh
teşekkür ederim selinaycım.bende sadece belki meyva suyu vermeyi düşünüyorum canım................
hehe alemsin kız..................................
bi haber değildir hatırlar canım yaaa nice mutlu yıllara bu arada...........................
selinaycım benim niyetim becerebilirsem kızımda da olduğu gibi sebzeyle başlamak
meyve suyu verirsem sonra o tatsız tuzsuz sebzeleri yediremem diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?