2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar dün okudum primanın esnek bantlısını bulamıyorum diye
ama oğluş uyandı çıktım şimdi geçmişte göremedim
heryerde varmı bilmem ama izmirde tansaş diye marketler var tansaşta esnek bantlı var ben kullanıyorum

biz özel günleri yemeğe çıkarak geçiştiriyoruz artık bide çiçek tamam.
hediye işini beceremiyo benimki.
bakalım beyefendi tenezzül ederse bi yemeğe çıkarız belki.hediye ben de beklemiyorum artık. bu saate kadar almadıysa...
amaaan yemeğe de gitsek ne giycem derdi var. hiçbişeyim olmuyo doğru dürüst. 7 kilo fazlam var. kendimi çok çirkin hissediyorum.

aliye kutlarım canım
Allah nice seneleri birlikte geçirmek nasip etsin cnm
hatırlamasada üzülme ne de olsaerkekklava:

selinaycım benim niyetim becerebilirsem kızımda da olduğu gibi sebzeyle başlamak
meyve suyu verirsem sonra o tatsız tuzsuz sebzeleri yediremem diye korkuyorum.

mantıklı aslında canım............

biz özel günleri yemeğe çıkarak geçiştiriyoruz artık bide çiçek tamam.
hediye işini beceremiyo benimki.

çiçek işi cazip gelmiyo bana artık, hediyede istemiyorum ,parasını versin ben alırım ne istersem hehheh ..................................

selinaycım benim niyetim becerebilirsem kızımda da olduğu gibi sebzeyle başlamak
meyve suyu verirsem sonra o tatsız tuzsuz sebzeleri yediremem diye korkuyorum.

Ben de hep o şekilde okudum canım,meyveyle başlanınca sebzelere alışmalrı zor oluyormuş diye,hatta o yüzden genelde havuç suyuyla başlanıyor diye düşünüyorum.
Peki kızında 6 ayda başlayınca kıznın yemeklere alışması zor olmuş muydu,bana genelde öyle diyorlar da,6. ayda başlarsan bebek zor alışıyor katı gıdaya diye.

dozkan kilon ne alemde hiç bahsetmiyosun............................

Bana da özel günlerde çiçek çok özensiz geliyor,ha sıradan bir günde alınırsa o zaman anlamlı,ama özel bir günde hiç üzerinde düşünülmemiş birşey yani.

ben 6. ayda başladım ek gıdalara kızlar hiç zorlandım damak tadı oluşmadığı için ne varsen yiyolar ama ben 1 tutam tuzda atıyodum şimdi tamamen tuzsuz verin pürelerei fln diyo doktorlar nasıl olur bilmem...........

aliye kutlarım canım
Allah nice seneleri birlikte geçirmek nasip etsin cnm
hatırlamasada üzülme ne de olsaerkekklava:
amin güzelim çok sağol.aman ne üzülcem yaa,dediğin gibi asla bizim gibi düşünemezler. Ama yine de Allah başımızdan eksik etmesin.Çok seviyorum kocamı.:asigim:

mantıklı aslında canım............

çiçek işi cazip gelmiyo bana artık, hediyede istemiyorum ,parasını versin ben alırım ne istersem hehheh ..................................
doğru diyosun valla.

ben de öyle düşündüm.kattı gıdayı yutmayı öğrenmesi için geç olurmu acaba.

havuc suyu da tatlı aslında, o da meyveden sayılır

kızlar ben yatar. yeni güne güç toplamak gerek dii mii...yarın dr. kontrolümüz ve asımız var. gelişmeleri yazarım. iyi gecelerrr opuyorumnanaktan

aliye canım ya ben de gaziosmanpaşadayım.yakınız.hatta benim okulum bayrampaşada.
bak buna çok sevindim işte. yakınız gerçekten. görüşebiliriz istersen. ne güzel ya! bayrampaşada nerde.sakıncası yoksa söylermisin?
canım ben de bim de gördüm galiba. biz 4 numara kullanıyoruz.

iyi tatiller canım. ben de gelebilirim capitole. alışverişmerkezi her açıdan daha iyi olur gibi geliyor.

kızlar merhaba bu aralar uzaklaştım buralardan özledim valla daha sık gelmeye çelışacağım meleğim müsade ettikçe.
herkes ii değilmi ters bi durum yoktur inşallah
canım özledim valla seni de. neler yapıyosun canım

maşallah kereme.
bana da doktor aynısını dedi. verme dedi meyve için.
ben de doğumdan 1 ay sonra gitmiştim. bana da aynı iğneden yazdı dr. daha yaptırmadım. adette olmadım daha .karar veremiyorum daha.
kızlar bebişlerinizi hergün güneşe tutabiliyormusunuz ?
çoğunlukla. ama hergün olmadığı oluyo.

ben de dicektim. gülfem de benim kızım gibi kara kız. çok şeker maşallah.

ne yaparsak yapalım eski usule dönüyoruz kızlar. biz de o salıncaklarda büyümüşüz. yazlıkta seleni hamağa koyduk bizde. ne olur ne olmaz diye eve de getirdim ama kurmaya gerek kalmadı çok şükür.

kızlar göbekler gittimi yaa bende hala göbek var deli olcam yaaa
var canım göbek ama çok değil. zaten benim evelden ezelden göbeğim olmamıştır. benim sorunum kalça basen. 7 kilo fazlam var.

sen benden daha iyi anlatmışsın
oğlum uykusunu alınca okadar güzel oynuyoki ellerine bakıp bakıp bişeyler anlatıyo sanki
ya selen ellerine bakıp konuşmuyo incelemiyo. hep ağzında eller. bazen ayaklarını görünce inceliyo

teşekkürler canım paylaşımın için.

ay kızlar biraz gezintiye çıktım diger şubat mart topicignde ama ne gördm hamile olan varr ayy amn dikkat biraz zamnı varr bencee ama yinede herşy rabbmden

inanmıyorum.Allah korusun ya!

ben doktoru atlayıp direk eczaneye gideyim en iyisi
bakalım yakalaya bilirsek zaman geçirmeden yaptırayım bende aşısını
canım sıkıldı şimdi serum merum deyince öff yaa

aliyecim nice nice senelere inşallah ......

ya arkadaşlar rota virüsüyle ilgili okudumda yazdıklarını bende doktoruna sormuşturm vurdurayım mı diye çok gereksinim gördüğümüz bir aşı değil demişti yapılmasada olur ama maddi gücüm yerimde ben illa yaptırıcam derseniz siz bilirsiniz demişti fiyatı da 140 tl olrak bildirmişti hal böle olupta doktor çok gerek görmeyince vurdurmamıştım şimdi zeynep 4. ayınıda doldurdu geç mi kaldık ki yaptırsam mı acep .... siz böle anlatınca korktum açıkçası

geçmişi okuyordumda!!!

sultan kilo sormuşşsun:hiç sorma canım 5-6 kilofazlalıkla yola devam ediyorum.altlarımın hiçbiri olmuyor.bütün kıyafetlerim 38 bedendi şimdi 40 giyiyorum.hatta bazen mağazalarda 40 bile olmuyo..sinirim bozuluyor.ama söz verdim kendime eski kiloya kavuşana kadar bişey almıcam ceza olsun bana((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…