aliyecim nice nice senelere inşallah ......
ya arkadaşlar rota virüsüyle ilgili okudumda yazdıklarını bende doktoruna sormuşturm vurdurayım mı diye çok gereksinim gördüğümüz bir aşı değil demişti yapılmasada olur ama maddi gücüm yerimde ben illa yaptırıcam derseniz siz bilirsiniz demişti fiyatı da 140 tl olrak bildirmişti hal böle olupta doktor çok gerek görmeyince vurdurmamıştım şimdi zeynep 4. ayınıda doldurdu geç mi kaldık ki yaptırsam mı acep .... siz böle anlatınca korktum açıkçası
canım rotarix in prospektüsünde şöyle der;
aşılama şeması iki dozdan oluşur. Ilk doz 6 haftalıktan itibaren uygulanabilir. Dozlar arasındaki süre en az 4 hafta olmalıdır. Aşılama programı 24. Haftaya kadar tamamlanmış olmalı ancak 16. Haftadan önce verilmiş olması tercih edilmektedir.
Seninki 4 ay 3 günlük bugün. Dr. Una bir danıs hemen istersen telefonla.ucundan yakalayabilirsiniz gibi geliyor bana.
ben bugün 2 haftalık yıllık izne ayrılıyorum haberiniz olsun!!!!!
DENİZCİM SENDE BENİM GİBİ C.TESİLERİ ÇALIŞANLARDANSIN TAM GÜN MÜ MESAİ ???????? OFFF YA ŞU C.TESİLERİ NİYE ÇALIŞIRIZ HİÇ ANLAMAM 10 DK ÖNCE BÜTÜN İŞLER BİTTİ ZATEN C.TESİLERİ İŞ YOKKİ ŞİMDİ İŞİN YOKSA 12 Yİ 13.00 BEKLE .........
aslına bakarsan çalışmak işime geliyo itiraf edeyimm...
çünkü bu aralar iş daha çok bizim evde.
ablam evleniyor 1 ağustosta
annemler taşınacaklar eşyalar toplanacak..
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkeslere gunaydn
günaydınalaaaaaaar
Çok boğucu bir hava var,ondan sanırım.
Ay biz de Ağustos un ilk haftası eşimin memleketine gideceğiz,bana da şimdiden afakanlar basıyor,herkes aaayy deyip Miray ı kucaklayacak eminim,eşime diyorum sabah,bize bir af çıksa da gitmesek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?