2009 Nisan Anneleri buraya

Canım rotarix in prospektüsünde şöyle der;

Aşılama şeması iki dozdan oluşur. İlk doz 6 haftalıktan itibaren uygulanabilir. Dozlar arasındaki süre en az 4 hafta olmalıdır. Aşılama programı 24. haftaya kadar tamamlanmış olmalı ancak 16. haftadan önce verilmiş olması tercih edilmektedir.

seninki 4 ay 3 günlük bugün. dr. una bir danıs hemen istersen telefonla.ucundan yakalayabilirsiniz gibi geliyor bana.

kuzen elma sirkesi su bal karışımıyla zayıflamış.hemen başladım pazartesiden beri sabahları içiyorumm..
ekmeği kestim zaten.ama emzirdiğimden midir nedir tatlıya düşkün olmayan ben kesme şekerebile hayıor demiyorum yani o derece..

zamanım olsa spora gideceğim ama yetişemiyorum ki iş güç çocuk.
bide bizim burda b-fit diye bi yer açılmış aynen ilanda şöle yazıyor."yanlız bayanlara yanlız 30 dk"

bi oraya bakacağımm:))

canım ben bugün o işe bi bakayım öğlen gibi çıkıcam o zaman hallederim .......

ben bugün 2 haftalık yıllık izne ayrılıyorum haberiniz olsun!!!!!

DENİZCİM SENDE BENİM GİBİ C.TESİLERİ ÇALIŞANLARDANSIN TAM GÜN MÜ MESAİ ???????? OFFF YA ŞU C.TESİLERİ NİYE ÇALIŞIRIZ HİÇ ANLAMAM 10 DK ÖNCE BÜTÜN İŞLER BİTTİ ZATEN C.TESİLERİ İŞ YOKKİ ŞİMDİ İŞİN YOKSA 12 Yİ 13.00 BEKLE .........

12:00 da bitiyo bizim iş..
sorma ya!!!
inan sabahtan beri hiçbi işe elimi sürmedimm..
öle oturuyoruz salak salak....

ama bizim esnek yaaa...
işimiz varsa eğer gelmeyedebiliyoruz..ama hep olamıyo tabi..

aslına bakarsan çalışmak işime geliyo itiraf edeyimm...
çünkü bu aralar iş daha çok bizim evde.
ablam evleniyor 1 ağustosta
annemler taşınacaklar eşyalar toplanacak..

Sıcaklardan mıdır bilmem,gece uyku tutmuyor,sabah da uyanması işkence,eşim 2 de bir geliyor kış bitti kalk diyekaydirigubbakcemile3

valla bende aynıyım ceyocum eşimi kaldırdım kalk kızını bak die o baktı ben uyudum çok sıcak bursaya bu gun

Çok boğucu bir hava var,ondan sanırım.
Ay biz de Ağustos un ilk haftası eşimin memleketine gideceğiz,bana da şimdiden afakanlar basıyor,herkes aaayy deyip Miray ı kucaklayacak eminim,eşime diyorum sabah,bize bir af çıksa da gitmesek..

Kızlar sızın bebekler yabancılık yapıyor mu geÇen h.sonu bÜyÜk teyzeme gıtmıŞtım zeyneple bırlıkte teyze kucaĞına aldı tabı hemen bıde bı yakın komŞusu oradaydı hemen baŞladılar sevmeye bızım kı bır dudak bÜktÜ bır aĞladı anlatamam kucaĞımda sakınleŞtırdım zatende uyudu ben uykusuna baĞlamıŞtım ama dÜn amcamın eŞı yengem aldı kucaĞın yıne aynı Şekılde dudak bÜkÜp aĞladı anneme yada kız kardeŞıme yapmıyo sanırım hergÜn gÖrdÜĞÜ ıÇın yabancı ayırt edermı kı daha Çok kÜÇÜk deĞıl mı bunun ıÇın

benim eşim de diyor eylül de bir gideriz, teyzemler falan görsün diye ama kardeşim teyze bir değil, hepsinin aklı hiç bir değil! mesela bir teyzesi var, o denk geldi, geldi ist.a, gördü, ama hiç dokunmadı bile küçük diye ki o zaman 40 günlük falandı heralde,çok memnun oldum. ama şimdi oraya gidince, teyzesiydi, yengesiydi, arkadasıydı hepsi üşüşecekler basına kızın biliyorum. bir de büyümüş olacak iyice o zamana kadar. hoplatmaya calışmalar, yalap şalap öpme girişimleri falan. ayyyy... mafoldumben hepsini çok seviyorum,çok iyi insanlar, gözümüzün içine bakıyorlar ama cocugumun kucaktan kucaga dolaşmasını istemiyorum ben yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…