Kızlar sİzİn bebekler yabancılık yapıyor mu geÇen h.sonu bÜyÜk teyzeme gİtmİŞtİm zeyneple bİrlİkte teyze kucaĞına aldı tabİ hemen bİde bİ yakın komŞusu oradaydı hemen baŞladılar sevmeye bİzİm kİ bİr dudak bÜktÜ bİr aĞladı anlatamam kucaĞımda sakİnleŞtİrdİm zatende uyudu ben uykusuna baĞlamıŞtım ama dÜn amcamın eŞİ yengem aldı kucaĞın yİne aynı Şekİlde dudak bÜkÜp aĞladı anneme yada kız kardeŞİme yapmıyo sanırım hergÜn gÖrdÜĞÜ İÇİn yabancı ayırt edermİ kİ daha Çok kÜÇÜk deĞİl mİ bunun İÇİn
benim eşim de diyor eylül de bir gideriz, teyzemler falan görsün diye ama kardeşim teyze bir değil, hepsinin aklı hiç bir değil! mesela bir teyzesi var, o denk geldi, geldi ist.a, gördü, ama hiç dokunmadı bile küçük diye ki o zaman 40 günlük falandı heralde,çok memnun oldum. ama şimdi oraya gidince, teyzesiydi, yengesiydi, arkadasıydı hepsi üşüşecekler basına kızın biliyorum. bir de büyümüş olacak iyice o zamana kadar. hoplatmaya calışmalar, yalap şalap öpme girişimleri falan. ayyyy... mafoldumben hepsini çok seviyorum,çok iyi insanlar, gözümüzün içine bakıyorlar ama cocugumun kucaktan kucaga dolaşmasını istemiyorum ben yaaaaaaaaaaa
günaydınn
gün aydın mı bilmiyorum gerçi.ecrin 2 3 gündür ne gece ne gündz şöyle deliksiz 3 4 saat uyumadı hele gece saat başı uyanıyor meme istiyor ve bırakmıyor memeyi süt gelmeyince kızar bırakırdı ama 15 dk falan emdikten sonra süt gelmiyor ki yutkunmuyr çünkü ama yinede bırakmak istemiyor bıraktırıncada bi ağlayışı var oyyyyyyyyy ki ne oyy :bbo: yatırıncada ne eli duruyo en ayağı
ben oldum zombi gibi uyumak istiyorrrrrruuuuuuum diye bağırasım var -tatlicadiarzu-
bir de eli hepsol kulağının arkasında.kaşır gibi yapıyor gece tırnağıyla çizmiş kanatmış ıslak pamukla sildim yıkarken ovaladım yok hala aynı.
çok oldu ama bir de burun tıkanıklığı problemimiz var kızlar ya deniz suyu fayda etmiyo başka yöntem bilen varmı burun açmak için bilen varsa sölesin noolluuurrr
günaydınn
gün aydın mı bilmiyorum gerçi.ecrin 2 3 gündür ne gece ne gündz şöyle deliksiz 3 4 saat uyumadı hele gece saat başı uyanıyor meme istiyor ve bırakmıyor memeyi süt gelmeyince kızar bırakırdı ama 15 dk falan emdikten sonra süt gelmiyor ki yutkunmuyr çünkü ama yinede bırakmak istemiyor bıraktırıncada bi ağlayışı var oyyyyyyyyy ki ne oyy :bbo: yatırıncada ne eli duruyo en ayağı
ben oldum zombi gibi uyumak istiyorrrrrruuuuuuum diye bağırasım var -tatlicadiarzu-
bir de eli hepsol kulağının arkasında.kaşır gibi yapıyor gece tırnağıyla çizmiş kanatmış ıslak pamukla sildim yıkarken ovaladım yok hala aynı.
çok oldu ama bir de burun tıkanıklığı problemimiz var kızlar ya deniz suyu fayda etmiyo başka yöntem bilen varmı burun açmak için bilen varsa sölesin noolluuurrr
evet daha cok küçük ama benimki de seninki gibi yapıyor. zamane bebeleri bir alem canım!
benimki de cok huzursuz iki gündür canım yaa. sıcaklara yoruyorum ben ama... bir de babasında duruyor, bende durmuyor, feci bozulmaya basladım!
benimkinin de elleri hep kulaklarında ama bu hareketi dogdugundan beri yapıyor, bütün bebekler yapar zaten ama seninki özellikle sol kulagına yapıyorsa dikkat etmek lazım. kulagıyla ilgili bir sıkıntısı olabilir. banyo yaparken falan su kaçmıştır belki. o kulagının üzerine yatırmaya calış bakalım,tabi yatırabilirsen. uyuduktan sonra cevirebilirsin belki basını.
burun tıkanıklıgı için baska bir yöntem yok bildigim..
canım ben öyle bi ortama girdim bi ara bebek nerde diye eşime kızdım o alıo o alıo o alıo kızamıyosun alma da denmiyo. çocuk sıkıldı ağlıyo biri diyo gazı var biriyo acıktı bende atlayıp uykusu var diye odaya kaçırmıştım off zor beee
canım günaydın kulağını elleyince ağlıyo mu peki?
bizimkinin burnu banyo yapınca açılıyo burun aspiratörüyle çekmeye çalış istersen bişey varsa gelir
benimki de cok huzursuz iki gündür canım yaa. Sıcaklara yoruyorum ben ama... Bir de babasında duruyor, bende durmuyor, feci bozulmaya basladım!
Benimkinin de elleri hep kulaklarında ama bu hareketi dogdugundan beri yapıyor, bütün bebekler yapar zaten ama seninki özellikle sol kulagına yapıyorsa dikkat etmek lazım. Kulagıyla ilgili bir sıkıntısı olabilir. Banyo yaparken falan su kaçmıştır belki. O kulagının üzerine yatırmaya calış bakalım,tabi yatırabilirsen. Uyuduktan sonra cevirebilirsin belki basını.
Burun tıkanıklıgı için baska bir yöntem yok bildigim..
hep soluna yatırıyorum sağda yatmayı hiç sevmiyor zaten dönüveriyo hemen.29unda doktor kontrolü var ama beklemeyip pazartesi götüreyim kulağında bi problem olabilir dediğin gibi.
ecrin kucağımda deli gibi ağlarken babası alınca anında tık die susuveriyo nasılllll sinir oluyorum teyzesinde de susuyor ben susturamıyorum son günlerde nasıl takıyorum kafaya beni sevmiyor mu diye anlatamam bide erkek doğurcam valla onlar anneye düşkün olur :umursamaz:
hayır ağamıyor çiçekcim aksine elini tutuyorum unutsun diye o zaman ağlıyor kaşıyo resmen kulağını ama hergün yıkıyorum ve o kulağını daha özenli yıkamaya başladım yumuşak süngerle arkasını ovalıyorum falan yinede kaşımak istiyor ama eli otomatiğe bağlanmış gibi hç durmuyo meme emerken el hep kulakta
ayy evet! kimsenin aklına da gelmiyor nedense onların kucagında durmak istemediği! gecen gün kayınvalidem gelmişti (bak yine kayınvalide muhabbeti :)) ) neyse cocugu emzirdim, o da yanımdaydı, neyse, sonra aldı kucagına, bir süre sonra çocuk durmamaya basladı, bana dönüp ne dese begenirsin; bu cocugun karnı mı acıktı acaba?! anne dedim, emzirirken yanımda değil miydin, daha 10 dk. olmadı emzireli. e nebileyim ben, böyle durmayınca diyor. dillerine pelesenk olmus artık bu sözler. karnı mı aç, gazı mı var, altı mı pis... iyi ihtimalle, uykusu mu var.. ama hiç demiyorlar ki bu çocuk annesini istiyor..
bir de bunların kucagına alıp aglatıp aglatıp al annesi seni istiyor diyen versiyonları var ki hiç girmeyecegim o konuyaklava:
bende çok sinir oluyorum kucaktan kucağa geçince.
sanki bişey olcak düşürüvercekler diye panik atak oldum sirekli aman dikkatli tutun dşiye uyarıyorum.
bizimkine gezdirmek olsun kucakta
kucağına al gezdir sesi çıkmaz..
kim olursa olsun farketmez..
ayy evet! kimsenin aklına da gelmiyor nedense onların kucagında durmak istemediği! gecen gün kayınvalidem gelmişti (bak yine kayınvalide muhabbeti :)) ) neyse cocugu emzirdim, o da yanımdaydı, neyse, sonra aldı kucagına, bir süre sonra çocuk durmamaya basladı, bana dönüp ne dese begenirsin; bu cocugun karnı mı acıktı acaba?! anne dedim, emzirirken yanımda değil miydin, daha 10 dk. olmadı emzireli. e nebileyim ben, böyle durmayınca diyor. dillerine pelesenk olmus artık bu sözler. karnı mı aç, gazı mı var, altı mı pis... iyi ihtimalle, uykusu mu var.. ama hiç demiyorlar ki bu çocuk annesini istiyor..
bir de bunların kucagına alıp aglatıp aglatıp al annesi seni istiyor diyen versiyonları var ki hiç girmeyecegim o konuyaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?