2009 Nisan Anneleri buraya

günaydınn

gün aydın mı bilmiyorum gerçi.ecrin 2 3 gündür ne gece ne gündz şöyle deliksiz 3 4 saat uyumadı hele gece saat başı uyanıyor meme istiyor ve bırakmıyor memeyi süt gelmeyince kızar bırakırdı ama 15 dk falan emdikten sonra süt gelmiyor ki yutkunmuyr çünkü ama yinede bırakmak istemiyor bıraktırıncada bi ağlayışı var oyyyyyyyyy ki ne oyy :bbo: yatırıncada ne eli duruyo en ayağı

ben oldum zombi gibi uyumak istiyorrrrrruuuuuuum diye bağırasım var -tatlicadiarzu-

bir de eli hepsol kulağının arkasında.kaşır gibi yapıyor gece tırnağıyla çizmiş kanatmış ıslak pamukla sildim yıkarken ovaladım yok hala aynı.

çok oldu ama bir de burun tıkanıklığı problemimiz var kızlar ya deniz suyu fayda etmiyo başka yöntem bilen varmı burun açmak için bilen varsa sölesin noolluuurrr

evet daha cok küçük ama benimki de seninki gibi yapıyor. zamane bebeleri bir alem canım!

canım ben öyle bi ortama girdim bi ara bebek nerde diye eşime kızdım o alıo o alıo o alıo kızamıyosun alma da denmiyo. çocuk sıkıldı ağlıyo biri diyo gazı var biriyo acıktı bende atlayıp uykusu var diye odaya kaçırmıştım off zor beee

benimki de cok huzursuz iki gündür canım yaa. sıcaklara yoruyorum ben ama... bir de babasında duruyor, bende durmuyor, feci bozulmaya basladım!

benimkinin de elleri hep kulaklarında ama bu hareketi dogdugundan beri yapıyor, bütün bebekler yapar zaten ama seninki özellikle sol kulagına yapıyorsa dikkat etmek lazım. kulagıyla ilgili bir sıkıntısı olabilir. banyo yaparken falan su kaçmıştır belki. o kulagının üzerine yatırmaya calış bakalım,tabi yatırabilirsen. uyuduktan sonra cevirebilirsin belki basını.

burun tıkanıklıgı için baska bir yöntem yok bildigim..

canım günaydın kulağını elleyince ağlıyo mu peki?

bizimkinin burnu banyo yapınca açılıyo burun aspiratörüyle çekmeye çalış istersen bişey varsa gelir

bende çok sinir oluyorum kucaktan kucağa geçince.
sanki bişey olcak düşürüvercekler diye panik atak oldum sirekli aman dikkatli tutun dşiye uyarıyorum.
bizimkine gezdirmek olsun kucakta
kucağına al gezdir sesi çıkmaz..
kim olursa olsun farketmez..

evet çiçekcim ya işimiz zor bakalım ne yapcaz.
zaten bütün doğum izni boyunca yoruldum şimdi gene tatil yapamıyacağım((

hep soluna yatırıyorum sağda yatmayı hiç sevmiyor zaten dönüveriyo hemen.29unda doktor kontrolü var ama beklemeyip pazartesi götüreyim kulağında bi problem olabilir dediğin gibi.

ecrin kucağımda deli gibi ağlarken babası alınca anında tık die susuveriyo nasılllll sinir oluyorum teyzesinde de susuyor ben susturamıyorum son günlerde nasıl takıyorum kafaya beni sevmiyor mu diye anlatamam bide erkek doğurcam valla onlar anneye düşkün olur :umursamaz:

bizimkininde burnu çok pislik üretiyor:)))
burun aspiratörüyle alıyoruz..
tıkalı olunca koca adam gibi horluyo:))

bide ilk aylarda çok horluyodu..doktora götürdük panik olduk.doktor normal dedi nefes borusu gelişiyor dedi anacak 6 aydan sonra olursa kbb uzmanına götürün dedi.allahta bıraktı horlamayı..

ayy evet! kimsenin aklına da gelmiyor nedense onların kucagında durmak istemediği! gecen gün kayınvalidem gelmişti (bak yine kayınvalide muhabbeti :)) ) neyse cocugu emzirdim, o da yanımdaydı, neyse, sonra aldı kucagına, bir süre sonra çocuk durmamaya basladı, bana dönüp ne dese begenirsin; bu cocugun karnı mı acıktı acaba?! anne dedim, emzirirken yanımda değil miydin, daha 10 dk. olmadı emzireli. e nebileyim ben, böyle durmayınca diyor. dillerine pelesenk olmus artık bu sözler. karnı mı aç, gazı mı var, altı mı pis... iyi ihtimalle, uykusu mu var.. ama hiç demiyorlar ki bu çocuk annesini istiyor..
bir de bunların kucagına alıp aglatıp aglatıp al annesi seni istiyor diyen versiyonları var ki hiç girmeyecegim o konuya klava:

canım günaydın kulağını elleyince ağlıyo mu peki?

bizimkinin burnu banyo yapınca açılıyo burun aspiratörüyle çekmeye çalış istersen bişey varsa gelir

hayır ağamıyor çiçekcim aksine elini tutuyorum unutsun diye o zaman ağlıyor kaşıyo resmen kulağını ama hergün yıkıyorum ve o kulağını daha özenli yıkamaya başladım yumuşak süngerle arkasını ovalıyorum falan yinede kaşımak istiyor ama eli otomatiğe bağlanmış gibi hç durmuyo meme emerken el hep kulakta

benimkinde de var o iş eliyle kulağını kaşıyo gibi yapıyo sürekli zaten çok kaşıntılı bişey burnu kaşınır gözü kaşınır hele burnu kıpkırmızı olur kaşınınca kulağıda kaşınıyo sanırım arkasını ovalıyorum su kaçmış olsa ağrısı olur diye biliyorum sadece kaşınıyordur tahminim ...

çalıştığımdan beri benimkide beni hiç sallamıyo varsa yoksa ananesi.
ben kucağıma alınca bile annemin suratına bakıyo alsın diye.
ben resmen inek rolümdeyim evde

artık bizi kanıksıyorlar, bebekler annelerini kendilerinin bir parcası gibi görürlermiş. o yüzden biz ilgilerini çekmiyoruz artık. benneyaptımki

benimki de öyle. dedim ya tüm bebeklerde olur diye.aslında o hareket kasıma hareketi değil. ellerini kontrol edemedikleri için yapıyorlar.

benim kayınvalide daha enteresan meme emerken mesela sol göğsümden süt gelmiosa ecrin bırakır ağlar bu öteki memeye geçir beni demek oluyor diğer göğsümü açana kadar ağlıyo haliyle ecrin ağlamaya başlayınca bi hışımla alıyo çocuu kucağına hoplatıyo sakinleştirsinmiş :) yahu çocuk meme için sabırsızlanıyo verince susacak ben kızımın huyunu bilmezmiim ama yoooooook herşeyin en iisini onlar bilir :umursamaz:

bizimkide kucakcı.valla ben yorulunca veriyorum işyerinde keremi kucagına almak isteyen çok.ama kesinlikle elini yüzünü öpmeyin diyorum.kereme kucaak olsun zaten.yüzü dışa dönük etrafı izlesin yeter.ama son zamanlarda yabancılamayada basladı

ohh iyi bari bu kaşıntı ve beni sevmiyor paranoyasından sayenizde için rahatladı canıımmm nisan annişkoları kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

CANIM O VERSİYON BİZDE MEVCUT ALIYOR ÖPÜYOR KOKLUYOR SEVİYOR NEYSE AĞLAYINCADA AL ANNESİ AĞLIYOR BU DİYİP BANA VERİYOR HELE İLK GÜNLERDE NE KADAR ZORDU ZATEN AĞLADI MI PANİK OLUYORDUM NE DEDİĞİNİ ANLAMIYORUM KENDİMİ TAM TOPLAYAMAMIŞIM BEBEK AĞLIYO 40 ÇIKMAMIŞ ALIP CAMDAN BAKTIRIYO SUSUN DİYE ÇOCUK İYCA BAĞRIYOR AL ANNESİ BU AĞLIYO DİYİP BANA VERİYOR . EN SONUNDA BİR KERESİNDE ÇOCUĞU ALDIM AĞLIYA AĞLIYA EVİME DÖNDÜM EVDE SUSTURURUM BEN BUNU DURMADI NAPALIM DEDİM ŞİMDİ AĞLAMASIN DİYE GÖZÜNE BAKIYORLAR KENDİ SUSTURAMIYOR YA ZANNEDİYOR GENE ALIP GİDECEM sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…