inanmıyorum yaaa ben hala hstden verdiğimden başka veremedim işe başlayınca veririm inş.koşuşturmacadan genede nazarım değmesin maşallah
ya aslında çok kilo verdim sayılmaz arkadaşlar ben 65 kiloyla doğuma girmiştim toplamda 11 kilo almıştım ve ben kendimi bildiğimden beri çok zayıftım bizim aillede herkes böyle yıllardır kilo almak için uğraşmıştım ama doğum aypınca kilonun çokda gerekli bişey olmadığını anladım...hale bacım nasıl verdin .... ben 11 verdim daha yok.... 4 5 kg daha vermek istiyom..... ama bakalım.... şuan 60ım...
evet benimkide yapıyor ama bazen hiç görmediği birine gülücükler atabiliyo elektrik alıyo demekkkKızlar sİzİn bebekler yabancılık yapıyor mu geÇen h.sonu bÜyÜk teyzeme gİtmİŞtİm zeyneple bİrlİkte teyze kucaĞına aldı tabİ hemen bİde bİ yakın komŞusu oradaydı hemen baŞladılar sevmeye bİzİm kİ bİr dudak bÜktÜ bİr aĞladı anlatamam kucaĞımda sakİnleŞtİrdİm zatende uyudu ben uykusuna baĞlamıŞtım ama dÜn amcamın eŞİ yengem aldı kucaĞın yİne aynı Şekİlde dudak bÜkÜp aĞladı anneme yada kız kardeŞİme yapmıyo sanırım hergÜn gÖrdÜĞÜ İÇİn yabancı ayırt edermİ kİ daha Çok kÜÇÜk deĞİl mİ bunun İÇİn
CANIM O VERSİYON BİZDE MEVCUT ALIYOR ÖPÜYOR KOKLUYOR SEVİYOR NEYSE AĞLAYINCADA AL ANNESİ AĞLIYOR BU DİYİP BANA VERİYOR HELE İLK GÜNLERDE NE KADAR ZORDU ZATEN AĞLADI MI PANİK OLUYORDUM NE DEDİĞİNİ ANLAMIYORUM KENDİMİ TAM TOPLAYAMAMIŞIM BEBEK AĞLIYO 40 ÇIKMAMIŞ ALIP CAMDAN BAKTIRIYO SUSUN DİYE ÇOCUK İYCA BAĞRIYOR AL ANNESİ BU AĞLIYO DİYİP BANA VERİYOR . EN SONUNDA BİR KERESİNDE ÇOCUĞU ALDIM AĞLIYA AĞLIYA EVİME DÖNDÜM EVDE SUSTURURUM BEN BUNU DURMADI NAPALIM DEDİM ŞİMDİ AĞLAMASIN DİYE GÖZÜNE BAKIYORLAR KENDİ SUSTURAMIYOR YA ZANNEDİYOR GENE ALIP GİDECEM sırnaşık şey
zayıf olduğun için çok şanslısın!!!
hayır ağamıyor çiçekcim aksine elini tutuyorum unutsun diye o zaman ağlıyor kaşıyo resmen kulağını ama hergün yıkıyorum ve o kulağını daha özenli yıkamaya başladım yumuşak süngerle arkasını ovalıyorum falan yinede kaşımak istiyor ama eli otomatiğe bağlanmış gibi hç durmuyo meme emerken el hep kulakta
ayy evet! kimsenin aklına da gelmiyor nedense onların kucagında durmak istemediği! gecen gün kayınvalidem gelmişti (bak yine kayınvalide muhabbeti :)) ) neyse cocugu emzirdim, o da yanımdaydı, neyse, sonra aldı kucagına, bir süre sonra çocuk durmamaya basladı, bana dönüp ne dese begenirsin; bu cocugun karnı mı acıktı acaba?! anne dedim, emzirirken yanımda değil miydin, daha 10 dk. olmadı emzireli. e nebileyim ben, böyle durmayınca diyor. dillerine pelesenk olmus artık bu sözler. karnı mı aç, gazı mı var, altı mı pis... iyi ihtimalle, uykusu mu var.. ama hiç demiyorlar ki bu çocuk annesini istiyor..
bir de bunların kucagına alıp aglatıp aglatıp al annesi seni istiyor diyen versiyonları var ki hiç girmeyecegim o konuyaklava:
benim kayınvalide daha enteresan meme emerken mesela sol göğsümden süt gelmiosa ecrin bırakır ağlar bu öteki memeye geçir beni demek oluyor diğer göğsümü açana kadar ağlıyo haliyle ecrin ağlamaya başlayınca bi hışımla alıyo çocuu kucağına hoplatıyo sakinleştirsinmiş :) yahu çocuk meme için sabırsızlanıyo verince susacak ben kızımın huyunu bilmezmiim ama yoooooook herşeyin en iisini onlar bilir :umursamaz:
CANIM O VERSİYON BİZDE MEVCUT ALIYOR ÖPÜYOR KOKLUYOR SEVİYOR NEYSE AĞLAYINCADA AL ANNESİ AĞLIYOR BU DİYİP BANA VERİYOR HELE İLK GÜNLERDE NE KADAR ZORDU ZATEN AĞLADI MI PANİK OLUYORDUM NE DEDİĞİNİ ANLAMIYORUM KENDİMİ TAM TOPLAYAMAMIŞIM BEBEK AĞLIYO 40 ÇIKMAMIŞ ALIP CAMDAN BAKTIRIYO SUSUN DİYE ÇOCUK İYCA BAĞRIYOR AL ANNESİ BU AĞLIYO DİYİP BANA VERİYOR . EN SONUNDA BİR KERESİNDE ÇOCUĞU ALDIM AĞLIYA AĞLIYA EVİME DÖNDÜM EVDE SUSTURURUM BEN BUNU DURMADI NAPALIM DEDİM ŞİMDİ AĞLAMASIN DİYE GÖZÜNE BAKIYORLAR KENDİ SUSTURAMIYOR YA ZANNEDİYOR GENE ALIP GİDECEM sırnaşık şey
kızlar az önce yasemin koltuktan düştü yüzüstü! kafasını çarptı! kaşının üstü şişti! ömrümden ömür gitti yaa! senağlama
kızlar az önce yasemin koltuktan düştü yüzüstü! kafasını çarptı! kaşının üstü şişti! ömrümden ömür gitti yaa! senağlama
kızlar merhabalar........
aranızda benim oğlum gibi çoooooooooook iştahsız bebeği olan var mı?benim oğlum gün geçtikçe mama yemeyi azalttı sadece kavga dövüş 3 öğün 100 süt içiyor ama onunda yarısını püskürtüyor acaip stresteyim doktor bir sürü tahlil istedi çok şükür bişey çıkamdı sipraktin diye bir şurup varmış ama bebeklerde kullanılmıyormuş iştah açıp uyku yapıyormuş bilgisi olan ve işta için denediğiniz faydasını gördüğünüz bir şey varsa ne olur bana özelden mesaj atın artık bu yüzden bebeğimi sevmyorum sinirlerim çok bozuk sürekli gergin olduğum için eşimlede aram kötü en yakın zamanda psikiyatra gidicem
ayy biraz geçmişi okudum da bu bebeleri kucaga alma meselesi benide sinir ediyoo ii hoş herşey yerinde ama aglayınca annesi aglıyo karnımı aç biryerimi agrıyoo sanki ben bilmiyorum çoçuk sıkıntıya gelemiyoo valla ben kayınvaldem le görümceme başta diyom agladıgnda bana verecksenz hiç almayın diyeee ben çekinmm kayınvaldem den yazık kendi de çok iidr zaten elini avcunu bana yedirirr
ayy yavrum yaa kıyamm canm hemn ekmek içi ıslatıp koy şişmiyo o zamn
ayy çok üzüldüm canım ama gözün üstünde olsun madem kafasını çarptı uyutma bi süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?