2009 Nisan Anneleri buraya

inanmıyorum yaaa ben hala hstden verdiğimden başka veremedim işe başlayınca veririm inş.koşuşturmacadan genede nazarım değmesin maşallah

hale bacım nasıl verdin .... ben 11 verdim daha yok.... 4 5 kg daha vermek istiyom..... ama bakalım.... şuan 60ım...
ya aslında çok kilo verdim sayılmaz arkadaşlar ben 65 kiloyla doğuma girmiştim toplamda 11 kilo almıştım ve ben kendimi bildiğimden beri çok zayıftım bizim aillede herkes böyle yıllardır kilo almak için uğraşmıştım ama doğum aypınca kilonun çokda gerekli bişey olmadığını anladım...
evet benimkide yapıyor ama bazen hiç görmediği birine gülücükler atabiliyo elektrik alıyo demekkk
bazılarınada bi yaygaryı koparıyor
ay bide alışsın kucaklarından bırakmıyolar siniroluyorum alışmıcak belki sana zorrlamı...

çok güldüm ya süpersin demek ağlayınca alıp gideceksin diye korkuyolar...

ticker yapmaya çalışıyorum da bir site buldum çok güzel ancak hangisini kopyalıyorduk hatırlayamadım

zayıf olduğun için çok şanslısın!!!

evet ama bunu yeni yeni anlıyorum kıyafetlerimin hep bol gelmesi mutllaka daralyılarak giyilebilmesi beni sinir ederdi şimdi çok şükür iyiyim 38 bedenim umarım daha fazlada zayıflamam

bilsem yardımcı olayım diyecem ama ben anlamıyorum tickerden

canım benim oğlmda eli kulağında fakat bişey yok uykusu gelince öyle yapıyor bence hoşuna gittii için öyle yapıyor.

antika insan mı arıyosun heryerde mevcut ben geçen büyük görümceme kızdım bebeği ısırdı bende gittim onun 17 yaşında oğlu var onu ısırdım aaa yenge napıosun dedi çocuk bende dedimki bak enescim senin ağzın var canın acıyınca aa yenge napıyosun diyebiliosun bizim zavallıda annen ısırınca orda ağlıyo dedim görümcede çıt yok aman bunların çocukları da çok kıymetli dedi bende evet herşeyimiz o bizim ısırmayın lütfen hoşumuza gitmiyo dedim

kızlar merhabalar........

aranızda benim oğlum gibi çoooooooooook iştahsız bebeği olan var mı?benim oğlum gün geçtikçe mama yemeyi azalttı sadece kavga dövüş 3 öğün 100 süt içiyor ama onunda yarısını püskürtüyor acaip stresteyim doktor bir sürü tahlil istedi çok şükür bişey çıkamdı sipraktin diye bir şurup varmış ama bebeklerde kullanılmıyormuş iştah açıp uyku yapıyormuş bilgisi olan ve işta için denediğiniz faydasını gördüğünüz bir şey varsa ne olur bana özelden mesaj atın artık bu yüzden bebeğimi sevmyorum sinirlerim çok bozuk sürekli gergin olduğum için eşimlede aram kötü en yakın zamanda psikiyatra gidicem

ayy biraz geçmişi okudum da bu bebeleri kucaga alma meselesi benide sinir ediyoo ii hoş herşey yerinde ama aglayınca annesi aglıyo karnımı aç biryerimi agrıyoo sanki ben bilmiyorum çoçuk sıkıntıya gelemiyoo valla ben kayınvaldem le görümceme başta diyom agladıgnda bana verecksenz hiç almayın diyeee ben çekinmm kayınvaldem den yazık kendi de çok iidr zaten elini avcunu bana yedirirr

kızlar az önce yasemin koltuktan düştü yüzüstü! kafasını çarptı! kaşının üstü şişti! ömrümden ömür gitti yaa! senağlama

ayy çok üzüldüm canım ama gözün üstünde olsun madem kafasını çarptı uyutma bi süre

canım bizim şişkonun bile iştahı yok snaırım havalrdan korkma bence arada bebeklerin iştahı gidiyo sonra düzelir

Allah nazardan saklasın öyle kayınvalideyi bizimkide korkudan pek bişey yapammıyo artık çemkiririm yine diye herkes korkuyo

ayy yavrum yaa kıyamm canm hemn ekmek içi ıslatıp koy şişmiyo o zamn

ayy çok üzüldüm canım ama gözün üstünde olsun madem kafasını çarptı uyutma bi süre

hemen buzluktan bir paket alıp koydum zaten. çok uykusu gelmişti zaten o yüzden uyudu şimdi. ama gülüyordu falan yani. bir şeyi yok ta benim elim ayagım titredi işte, şok oldum küt diye bir ses geldi ayyhh ((

benimkide düşmüştü biliyosun dr a götürdük ciğerlerinden ve kafatasından röntgen çekildi bi süre takip et kusma falan olursa hareketlerinde bi anormallik sürekli ağlama olursa tıp fakültesine götür demişlerdi geçmiş olsun canım nasıl korktuğunu öyle iyi anlıyorum ki kaşla göz arasında ne yapacakları belli olmuyo sıpaların

Çocuğumu Yeniden Yetiştirmem Mümkün Olsaydı:

* O’na işaret parmağımı kaldırıp yasaklar koymak yerine, parmaklarıyla resim yapmayı öğretirdim
* Hatalarını daha az düzeltir, onunla daha çok yakınlık kurmaya çalışırdım.
* Onu sadece gözlerimle izler, ona saat kısıtlamaları koymazdım.
* Daha bilgili olmaya çalışır, ona daha şefkat gösterirdim.
* Onunla daha çok yürüyüşlere çıkar uçurtmalar uçururdum.
* Ona karşı ciddi bir tavır içinde olmak yerine, onunla oyunlar oynardım.
* Onunla kırlarda koşar, yıldızları seyrederim.
* Onu daha sık kucaklar, daha az hırpalardım.
* Ona karşı katı davranmaz , onu daha çok onaylar ve yüreklendirirdim.
* Önce benlik saygısı kazanmasını sağlar, bir ev sahibi olmayı daha sonra düşünürdüm.
* Ona, güce karşı sevgi duymak yerine, sevginin gücünü öğretirdim.
Diane Loomans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…