Ben de hep o şekilde okudum canım,meyveyle başlanınca sebzelere alışmalrı zor oluyormuş diye,hatta o yüzden genelde havuç suyuyla başlanıyor diye düşünüyorum.
Peki kızında 6 ayda başlayınca kıznın yemeklere alışması zor olmuş muydu,bana genelde öyle diyorlar da,6. ayda başlarsan bebek zor alışıyor katı gıdaya diye.
kızlar merhabalar........
aranızda benim oğlum gibi çoooooooooook iştahsız bebeği olan var mı?benim oğlum gün geçtikçe mama yemeyi azalttı sadece kavga dövüş 3 öğün 100 süt içiyor ama onunda yarısını püskürtüyor acaip stresteyim doktor bir sürü tahlil istedi çok şükür bişey çıkamdı sipraktin diye bir şurup varmış ama bebeklerde kullanılmıyormuş iştah açıp uyku yapıyormuş bilgisi olan ve işta için denediğiniz faydasını gördüğünüz bir şey varsa ne olur bana özelden mesaj atın artık bu yüzden bebeğimi sevmyorum sinirlerim çok bozuk sürekli gergin olduğum için eşimlede aram kötü en yakın zamanda psikiyatra gidicem
dozkan kilon ne alemde hiç bahsetmiyosun............................
canım sadece mamamı veriyorsun bide kilo alışı nasıl.. ? bazı bebekler mamada seçiyor başka marka mama alıp bi dene istersen .. ara ara başka şeyler ver ağzına meyve suyu filan bakalım belki onları sever. sadece mama veren arkadaşlarım var mama yemiyince muhallebi filan yapıyor pirinç unlu milupanın onu çok sevdi. bide bebe bisküvisi atıyor bazısı mamanın içine bi dene istersen..
canım sadece anne sütü sağıp veriyorum ama sütü üstü başı içiyor eşim çocuk doktoru arkadaşına sormuş 3 ve 4.aylar isyan aylarıymış bazı bebeklerde emme ve yemeyi red ediyorlarmış ışıksız sessiz ortamlarda yedirmeyi deneyin yesin diye oyuncak ve benzeri şeylerle oynamayın yemek saatlerini oyun saati olarak algılarlarmış oğlumun boyu ve kilosu çok iyi maşallah hava yarıyor galiba.....
kızlar kiloları şu anda çok takmayın derim bebeklerimiz daha küçük. bi 6 aylık olsunlar o zaman sıkarız dişimizi incecik oluruz. ben,mde kilolarım kaldı 75/77 arasında gidip geliyorum ama takmıyorum eşime diyorum çok şişmanladım ama hiiiçç kusura bakma pğlum benden besleniyor oda takmıyor zaten sütün azalmasın sonra verirsin diyor..
neyseki benim kocişte takmıyo kiloları
ohhh karım çoğalmış diyo deli.
şenay senin kızlar süper yaa oyuncak gibi duruyolarrrrrrrrrr
teşekkür ederiz ellerinizden öperiz nisan teyzecikleriiişen ay bebişlerin çoooooooooook tatlı allah nazarlardan korusun minikleri.......
benimkide düşmüştü biliyosun dr a götürdük ciğerlerinden ve kafatasından röntgen çekildi bi süre takip et kusma falan olursa hareketlerinde bi anormallik sürekli ağlama olursa tıp fakültesine götür demişlerdi geçmiş olsun canım nasıl korktuğunu öyle iyi anlıyorum ki kaşla göz arasında ne yapacakları belli olmuyo sıpaların
uytmasan dahamı iyiydi acaba
berbat durumdayım canım hiç bahsedilecek halim yok
hala duba gibi geziyorum
eşofmandan başka bişey giyemiyorum
ama 6 aylık olanakadar da bişey yapmayı düşünmüyorum
kızlar kiloları şu anda çok takmayın derim bebeklerimiz daha küçük. bi 6 aylık olsunlar o zaman sıkarız dişimizi incecik oluruz. ben,mde kilolarım kaldı 75/77 arasında gidip geliyorum ama takmıyorum eşime diyorum çok şişmanladım ama hiiiçç kusura bakma pğlum benden besleniyor oda takmıyor zaten sütün azalmasın sonra verirsin diyor..
canım ya çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsundur bebeğe bişey olmasa bile stresi yetiyor...kızlar az önce yasemin koltuktan düştü yüzüstü! kafasını çarptı! kaşının üstü şişti! ömrümden ömür gitti yaa! senağlama
canım o ilacdan ben bekarken kullanmıştım nerdeyse kesintisiz 24 saat uyuyabilirdim okula zor yetişiyordum bahsetmiştimya ben 46 kiloydum ve çok zayıftım ama dediğin gibi çocuklarda kullanılırmı bilmiyorum ve bence iştahını sorun yapma sıcalarla ve 4.ayla ilgilidir sanırım...maşaallh benim oğlan annesine çekmemiş...kızlar merhabalar........
aranızda benim oğlum gibi çoooooooooook iştahsız bebeği olan var mı?benim oğlum gün geçtikçe mama yemeyi azalttı sadece kavga dövüş 3 öğün 100 süt içiyor ama onunda yarısını püskürtüyor acaip stresteyim doktor bir sürü tahlil istedi çok şükür bişey çıkamdı sipraktin diye bir şurup varmış ama bebeklerde kullanılmıyormuş iştah açıp uyku yapıyormuş bilgisi olan ve işta için denediğiniz faydasını gördüğünüz bir şey varsa ne olur bana özelden mesaj atın artık bu yüzden bebeğimi sevmyorum sinirlerim çok bozuk sürekli gergin olduğum için eşimlede aram kötü en yakın zamanda psikiyatra gidicem
evet benim bebeğim bıraksan sürekli emecek ama ozamanda kusuyor hepsini sonra tekrar istiyor o yüzden bende dakika tutuyorum fazla vermiyorum..bak bende stresliyim yazmışsn sen rahat ol ki bebeğinde huzurlu olsun senin stresin bebeğe geçi,yor bizde öyle derler. bebeğinin kilosu iyiyse takma derim.. bide biberonmu kullanıyorsun kaşıkla beinki de yemiyor. belkide sütün yağlıdır azx da yese yarıyordur. bazı bebekte çok yiyor ama hepsini kusuyor yinede kilo alıyor.
çok güzelmiş çok beğendim bununeyseki benim kocişte takmıyo kiloları
ohhh karım çoğalmış diyo deli.
kızlar az önce yasemin koltuktan düştü yüzüstü! kafasını çarptı! kaşının üstü şişti! ömrümden ömür gitti yaa! senağlama
kızlar merhabalar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?