2009 Nisan Anneleri buraya

aslında bildiğim kadarıyla 4. ayda yutma 8. ayda çiğneme refleksleri gelişiyomuş
o nedenle 4. ayda başlamak değil ama ara ara bişeyler denemek lazım canım.
bide kesinlikle blendır denen aletten uzak durmaklazım yani çatalla falan ezerek vermeyince hiç kolay olmuyo katı gdaya geçiş yaptım sanıyosun ama katı yediremiyosun aslında

canım sadece mamamı veriyorsun bide kilo alışı nasıl.. ? bazı bebekler mamada seçiyor başka marka mama alıp bi dene istersen .. ara ara başka şeyler ver ağzına meyve suyu filan bakalım belki onları sever. sadece mama veren arkadaşlarım var mama yemiyince muhallebi filan yapıyor pirinç unlu milupanın onu çok sevdi. bide bebe bisküvisi atıyor bazısı mamanın içine bi dene istersen..

canım sadece anne sütü sağıp veriyorum ama sütü üstü başı içiyor eşim çocuk doktoru arkadaşına sormuş 3 ve 4.aylar isyan aylarıymış bazı bebeklerde emme ve yemeyi red ediyorlarmış ışıksız sessiz ortamlarda yedirmeyi deneyin yesin diye oyuncak ve benzeri şeylerle oynamayın yemek saatlerini oyun saati olarak algılarlarmış oğlumun boyu ve kilosu çok iyi maşallah hava yarıyor galiba.....

kızlar ben doğumdan çıktığımda 12 kilo vermiştim 40 ım çıkana kadar verdiğim kilo15 ben tam 30 kilo aldım 65 le hamile kaldım 95 le doğurdum ve şu an çok yememe rağmen zırnık gitmiyor ama acaip stresliyim rsmen stres beni şişiriyor şu an 80 kiloda küçük orta boy bir ayıcık gibiyim bu kilolar nasıl gider yaaaaaaaaa

bak bende stresliyim yazmışsn sen rahat ol ki bebeğinde huzurlu olsun senin stresin bebeğe geçi,yor bizde öyle derler. bebeğinin kilosu iyiyse takma derim.. bide biberonmu kullanıyorsun kaşıkla beinki de yemiyor. belkide sütün yağlıdır azx da yese yarıyordur. bazı bebekte çok yiyor ama hepsini kusuyor yinede kilo alıyor.

kızlar kiloları şu anda çok takmayın derim bebeklerimiz daha küçük. bi 6 aylık olsunlar o zaman sıkarız dişimizi incecik oluruz. ben,mde kilolarım kaldı 75/77 arasında gidip geliyorum ama takmıyorum eşime diyorum çok şişmanladım ama hiiiçç kusura bakma pğlum benden besleniyor oda takmıyor zaten sütün azalmasın sonra verirsin diyor..

neyseki benim kocişte takmıyo kiloları
ohhh karım çoğalmış diyo deli.

uytmasan dahamı iyiydi acaba

kızlar dr. a gittik, bugün aşımız da vardı. bebiş sağlam çok şükür. boyumuz 60 cm. olmuş, kilomuz 5840 ta kalmıs. gecen aydan bu yana 510 gr. almısız sadece sınırda almış dedi.dr. ve bu ay herkesin bebekler böyleymiş, özellikle anne sütü alanlar. çok terliyorlar, çok sıvı kaybediyorlar, aynı şekilde anneler de dedi. bu yüzden bol bol meyve suyu,süt, komposto ve tabii ki su içmeliymişiz. 2-3 katına çıkarın sıvı miktarını dedi. bol bol yiyin için,bebek için çok önemli dedi. 6 aydan önce de kg. vermeyi beklemeyin dedi. 1 yılda eski halinize döneceksiniz zaten dedi.
berbat durumdayım canım hiç bahsedilecek halim yok
hala duba gibi geziyorum
eşofmandan başka bişey giyemiyorum
ama 6 aylık olanakadar da bişey yapmayı düşünmüyorum

aynen kızlar kilo konusu benimde moralimi bozuyor ama bugün dr kontrolümüz vardı banada sakın diyet yapma anne karnındayken kanınla şimdide senin sütünle baslenio annesi sen ne kadar iii beslenirsen bebiş o kadar sağlıklı olur dedi bende napiim aynen devam zaten çok sıcak bide diyet hiç uğraşamam ben dün neyaptım kızlar bunalıma girmiştim kendimi çok çirkin ve bakımsız hissediodum soluğu kuaförümde aldım hemen kesim boya ağda derken sarışın bi hatun oluverdim bayada iii geldi moral oldu bence sizde deneyin işe yarıyo

benimde o kadar ihtiyacım varki kuaföre gitmeye saşlarım kesilecek,tırnak bakımı..kaşlarım bile doğal haliyle duruyo.

kızlar az önce yasemin koltuktan düştü yüzüstü! kafasını çarptı! kaşının üstü şişti! ömrümden ömür gitti yaa! senağlama
canım ya çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsundur bebeğe bişey olmasa bile stresi yetiyor...
canım o ilacdan ben bekarken kullanmıştım nerdeyse kesintisiz 24 saat uyuyabilirdim okula zor yetişiyordum bahsetmiştimya ben 46 kiloydum ve çok zayıftım ama dediğin gibi çocuklarda kullanılırmı bilmiyorum ve bence iştahını sorun yapma sıcalarla ve 4.ayla ilgilidir sanırım...maşaallh benim oğlan annesine çekmemiş...
evet benim bebeğim bıraksan sürekli emecek ama ozamanda kusuyor hepsini sonra tekrar istiyor o yüzden bende dakika tutuyorum fazla vermiyorum..
neyseki benim kocişte takmıyo kiloları
ohhh karım çoğalmış diyo deli.
çok güzelmiş çok beğendim bunu
benim koçişinde akrısı azalıyo kendisi çoğalıyo...

kızlar az önce yasemin koltuktan düştü yüzüstü! kafasını çarptı! kaşının üstü şişti! ömrümden ömür gitti yaa! senağlama

canım çok geçmiş olsun.artık çok dikkat etmek lazım.

canım benim kızmda çok iştahsız resmen memeyle kavga ediyo emerken.ama bebekler böyle büyüyo.ne güzel hiçbişey çıkmamış sağlığı yerindeymiş daha ne istiyon Allah tan.sıkma kendini bu kadar.

aliye canım ben bayrampaşada ito atl de çalıştım.akvaryuma yakın sayılır.gülfem aslında beyaz bi çocuk .fotoda esmer çıkmış teyzesi.teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…