2009 Nisan Anneleri buraya

bu arada sabah bişey farkettim.gülfemin bıngıldağı kalp gibi atıyodu.normal bi durum mu bu bilen var mı?sizinkilerde de böyle bişey var mı?ben biraz panik oldum annem olur falan dedi ama ben emin olamadım.doktoru da aratmadılar.

şirvan canım kusura bakma hala hediyeni yollayamadım.güya bugün çıkacaktım ama antalyadan eşimin arkadaşı geldi çıkamadım.pazartesiye kaldı.nasıl da heyecanlıydım bugün için.neysem geç olsun güç olmasın.

Bizimki öyle ağlamıyor ama hiç pas vermiyor,kimseye gülmüyor,öylece bakakalıyor,dün bile benim kızmdan başka 2 bebek daha vardı,onlar hemen gülüyorlar falan,bizimki inceliyor.Dediler bu kız pek asil olacak.sositososito
kızlar az önce yasemin koltuktan düştü yüzüstü! kafasını çarptı! kaşının üstü şişti! ömrümden ömür gitti yaa! senağlama
Off çok geçmiş olsun canım,kendi kendine dönünce mi oldu öyle?

arkadaşlar ben bişi farkettim biraz geç oldu galiba ama bizim isimlerimizin yanındaki noktalar ve rankleri ne ifade ediyo bunlar varmıydı yada ben yenimi farkettim

yeşil nokta şuan online olduğunu gösterio kırmızı offline olduğunu beyaz noktada uzun süredir açık olduğu ama bilgisayar başında olmadıın anlamına geliıo

off bi şiştiki görmeyin balkonda sandalyede arı vardı üzerine gazeteyle vurdum sonra unuttum içeri gittim meğerse hayvan ölmemiş hala ordaymış üstüne oturdum yaaaa popom şişti bacağım uyuştu eşşek arısı bide yani

çiçek canım ya kızma ama güldüm yani üstünemi oturdun hihihihii benide geçen yaz sokmuştu çok feci yanar o şimdi ateş düşmüş gibi oluo ısırdığı yere bilirim acısını bide derlerki arı sokması iimiş bikerede olsa arı sokmalıymış insanı die duymuştum

ya kızlar bazı topiklerde hergün ne yediğini ne giydiğini nasıl makyaj yapıp ne sürdüğünü evlerini kare kare fotoğraflayıp koyuyosun size manalı geliyomu bendemi var bi gariplik

çiçek geçmiş olsun ,beni de arı taaa küçükken dilimden sokmuştu hehehehe Bahçede incir yiyorduk,incirin içindeymişlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…