bu arada sabah bişey farkettim.gülfemin bıngıldağı kalp gibi atıyodu.normal bi durum mu bu bilen var mı?sizinkilerde de böyle bişey var mı?ben biraz panik oldum annem olur falan dedi ama ben emin olamadım.doktoru da aratmadılar.
Bizimki öyle ağlamıyor ama hiç pas vermiyor,kimseye gülmüyor,öylece bakakalıyor,dün bile benim kızmdan başka 2 bebek daha vardı,onlar hemen gülüyorlar falan,bizimki inceliyor.Dediler bu kız pek asil olacak.sositosositoKızlar sİzİn bebekler yabancılık yapıyor mu geÇen h.sonu bÜyÜk teyzeme gİtmİŞtİm zeyneple bİrlİkte teyze kucaĞına aldı tabİ hemen bİde bİ yakın komŞusu oradaydı hemen baŞladılar sevmeye bİzİm kİ bİr dudak bÜktÜ bİr aĞladı anlatamam kucaĞımda sakİnleŞtİrdİm zatende uyudu ben uykusuna baĞlamıŞtım ama dÜn amcamın eŞİ yengem aldı kucaĞın yİne aynı Şekİlde dudak bÜkÜp aĞladı anneme yada kız kardeŞİme yapmıyo sanırım hergÜn gÖrdÜĞÜ İÇİn yabancı ayırt edermİ kİ daha Çok kÜÇÜk deĞİl mİ bunun İÇİn
Off çok geçmiş olsun canım,kendi kendine dönünce mi oldu öyle?kızlar az önce yasemin koltuktan düştü yüzüstü! kafasını çarptı! kaşının üstü şişti! ömrümden ömür gitti yaa! senağlama
kızlar beni demin arı soktu sütüme geçer mi sizce zehiri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?