ipek geçmiş olsun canım ya Allah korusun iki bişey olmamış arada yokla çocuğu
canım ya çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsundur bebeğe bişey olmasa bile stresi yetiyor...
canım çok geçmiş olsun.artık çok dikkat etmek lazım.
Off çok geçmiş olsun canım,kendi kendine dönünce mi oldu öyle?
ugly herkesin bi arı macerası var sanırım ama nasıl acıyo yaaaaaaaaaaaaa
amonyak sürdük o da ne kötü kokuyo yahu ıyyy
geçmiş olsun canım domatesde koyuluyo soktuğu yer aklında olsun
aman dikkat et şişerse falan hemen doktotra git ben zehirleniyorum arı sivrisinek soksa
daha geçen sivrisinek soktu panzehir iğne olmadan iyi olmuyom
geçmiş olsun canım domatesde koyuluyo soktuğu yer aklında olsun
aman dikkat et şişerse falan hemen doktotra git ben zehirleniyorum arı sivrisinek soksa
daha geçen sivrisinek soktu panzehir iğne olmadan iyi olmuyom
çok geçmiş olsun canımiyice kıpırdaklaşıyolar heran dikkat etmek lazım melekler korusun tanrımkızlar az önce yasemin koltuktan düştü yüzüstü! kafasını çarptı! kaşının üstü şişti! ömrümden ömür gitti yaa! senağlama
evet gözkırpmaya gelmiyo daha yürümeye emeklemeye başlıcaklar işimiz çokbenimkide düşmüştü biliyosun dr a götürdük ciğerlerinden ve kafatasından röntgen çekildi bi süre takip et kusma falan olursa hareketlerinde bi anormallik sürekli ağlama olursa tıp fakültesine götür demişlerdi geçmiş olsun canım nasıl korktuğunu öyle iyi anlıyorum ki kaşla göz arasında ne yapacakları belli olmuyo sıpaların
kıs sende bi antikasın hihihih:)
canım çok üzüldüm yaa..hadi arı neyse kırk yılda bir denk gelir de, sivrisinekten ne kadar kacabilir ki insan, gelip buluyorlar , yine de. nasıl korunuyorsun? benim de çok kötü oluyor sivri ısırınca ,eşimin de öyle. çok şişiyor, kasınıyor 2-3 gün geçmiyor bazen bir haftayı buluyor. o yüzden sivrisineklere karsı asırı bir titizliğim var
canım sürekli of sürüyordum ama cenk olunca elime koluma süremiyorum sürekli elimi yıkıyorum koluma yatırıyorum omuzumu yakıyo
buarada ısırılıyorum tabi elektrikli koruyucular var evide sürekli kokusuz ilçalarla yaz kış ilaçlatıyoruz
elimizden geleni yapsakta kaçış yok allahtan biliyorumda çaresine bakıyorum
çok çirkin bişey inşallah oğluma benden bu geçmemiştir
lavanta yağı kötü mü kokuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?