2009 Nisan Anneleri buraya

hihihihi beni soktuğunda bursdaydım halamlarla vedalaştık arabaya bindim bacağımda bi yanma hissettim ama nasıl o acıyla naptımı bilmeden ben pantolonu aşağı çekiyom eşim yukarı ben aşağı eşim yukarı tabii oda anlamıo sonunda arabadan inip halama girdim koşarak bi bakimki arı beni şeetmişşşş heheh baya bi gülmüştük çiçek seninkide komik olmuş şenay canım bende çiçeğe katılıyorum onların vakti boldur bide burda herşeyi herkez görürken evimin herkaresini nie göstertiyimki yani

acıyodur eminim çamur sürmüşlerdi bana bi dene istersen hemen acısını alıo ne kadar doğru bilmem ama orda insanları hep arı sokuyomuş onlarda çamur sürüyolar bi dene canım istersen

ipek geçmiş olsun canım ya Allah korusun iki bişey olmamış arada yokla çocuğu

canım ya çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsundur bebeğe bişey olmasa bile stresi yetiyor...

canım çok geçmiş olsun.artık çok dikkat etmek lazım.

Off çok geçmiş olsun canım,kendi kendine dönünce mi oldu öyle?

teşekkürler arkadaslar.nasıl oldu görmedim ki! bilgisayara bakıyordum ama yasemin de tam karsımda, bir gözüm de onda ama saniyelik işte, küt diye bir ses duydum,ne düştü dedim ,hiç aklıma gelmiyor yasemin olacagı,bir baktım yerde! ağlama 1-2 saniye sonra geldi ya ben ölecegimi de bilicem heralde. normalde hep yere minder koyarım önlem olarak düşecegine hiç ihtimal vermeme rağmen. bugün yerler tozlanmıstı, kaldırayım minderleri kirlenmesin dedim. içimden de ipek koyarsın koyarsın bir şey olmaz, bugün düşecegi tutar çocugun dedim, ama sonra zaten düşmesi mümkün değil diye koymadım ve düştü. Allah korudu valla...
ugly herkesin bi arı macerası var sanırım ama nasıl acıyo yaaaaaaaaaaaaa

çiçek geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun canım domatesde koyuluyo soktuğu yer aklında olsun
aman dikkat et şişerse falan hemen doktotra git ben zehirleniyorum arı sivrisinek soksa
daha geçen sivrisinek soktu panzehir iğne olmadan iyi olmuyom

canım çok üzüldüm yaa..hadi arı neyse kırk yılda bir denk gelir de, sivrisinekten ne kadar kacabilir ki insan, gelip buluyorlar , yine de. nasıl korunuyorsun? benim de çok kötü oluyor sivri ısırınca ,eşimin de öyle. çok şişiyor, kasınıyor 2-3 gün geçmiyor bazen bir haftayı buluyor. o yüzden sivrisineklere karsı asırı bir titizliğim var

kızlar az önce yasemin koltuktan düştü yüzüstü! kafasını çarptı! kaşının üstü şişti! ömrümden ömür gitti yaa! senağlama
çok geçmiş olsun canımiyice kıpırdaklaşıyolar heran dikkat etmek lazım melekler korusun tanrım
evet gözkırpmaya gelmiyo daha yürümeye emeklemeye başlıcaklar işimiz çok
kıs sende bi antikasın hihihih:)

antikayım ama en iyisi alerjin olan şeyleri bilmek
şişipte çaresiz kalmak daha kötü

canım sürekli of sürüyordum ama cenk olunca elime koluma süremiyorum sürekli elimi yıkıyorum koluma yatırıyorum omuzumu yakıyo
buarada ısırılıyorum tabi elektrikli koruyucular var evide sürekli kokusuz ilçalarla yaz kış ilaçlatıyoruz
elimizden geleni yapsakta kaçış yok allahtan biliyorumda çaresine bakıyorum
çok çirkin bişey inşallah oğluma benden bu geçmemiştir

biz de yasemin i sevmemelwrini umut ediyoruz :)

canım baska yerlerine de sürmen iyi değil ,emziren annelerin ve hamilelerin kullanmasını tavsiye etmiyorlar. ben o yüzden hem kendime hem de yasemin e lavanta yagı sürüyorum,sivrisinekler gelmiyor kokusuna.

selam kızlar.....idil tüm gün huysuzdu sanırım dünkü aşıdan kaynaklı...ateşi şükür çıkmadı ama hep mıkır mıkır söylendi....şimdi ayaklarımda daldı şükür....birde idilin menüsünü çok bulanlar vardı...sanırım yanlış anlaşıldık...ben doktorun verdiği kitapçıktaki tarifleri yazdım merak eden arkadaşlar vardı çünkü.....yoksa doktor bize meyve püresi ve sebze çorbasından atıştırmalar verdi....1-2 çay kaşığı ile başlayan ve zamanla artan cinsten...zaten adam akıllı öğü olana kadar 5.5 aylık olurlar.....ve idil anne sütü hiçççç almıyor doktorda bunu göz önünde alarak söyledi.....idil günde 800 cc mama almaya devam edecek zaten onun için bir sorun yok....öğün olarak geçmiyoruz bir şeye....umarım doğru anlaşılmışımdır yoksa birden ona bu kadar yüklenmem mümkün değil daha süt çocuğu o annesinin kuzusu:))

selamlar...

ipek canım geçmiş olsun şükür ki bişey olmamış benimde en büyük korkum ecrinin düşmesi.bugünlerde öyle uykusuz kalıyorum ki emzirirken falan düşürmekten de korkuyorum başım dönüyo uykusuz kalınca

bugün airport avm deydik ecrin hiç ağlamadı meraklı meraklı bakındı.doğduğundan beri ilk kez beraber böyle uzun gezdik.arkadaşı yasemine hediye almaya gittik ya ondan ağlamamıştır sanırım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…