2009 Nisan Anneleri buraya

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:geçmiş olsun canım bir daha dikkat edersin oturduğun her yere ben olsam tik haline gelir oturduğum yerde ufacık kıpraşma olsa arı var zannederdim:)

berbat durumdayım canım hiç bahsedilecek halim yok
hala duba gibi geziyorum
eşofmandan başka bişey giyemiyorum
ama 6 aylık olanakadar da bişey yapmayı düşünmüyorum
ama eşofmanda çok yakışıyo canım birde bence okadar kilolu değilsin abartılcak kadar değil demirim 6 aylık olunca veririsin merak etme ...Ben de artık takmıyorum kilolarımı bışverdim...

neyseki benim kocişte takmıyo kiloları
ohhh karım çoğalmış diyo deli.
Valla benimki korkudan hiç bişi diyemiyo zaten çok sinir olduğumu bildiği için kilo mevzusu gündeme gelince konuyu değiştiriyor :lepi:

kızım napsın arıcık dağın başında baktı en güzel çiçek sensin bi tadına bakıverdi
he he hehe kaydirigubbakcemile3 alemsin şenay yaaa:roflol:

kızlar beni demin arı soktu sütüme geçer mi sizce zehiri?
Geçmiş olsun nazar çıktı bence :roflol::roflol:

kızlar az önce yasemin koltuktan düştü yüzüstü! kafasını çarptı! kaşının üstü şişti! ömrümden ömür gitti yaa! senağlama

Ayyy benim en büyük korkum bu yaa allah korumuş canım iyiki bişi olmamış dikkat etmek gerek bundan sonra bizede ders oldu daha dikkatliyim artık

off bi şiştiki görmeyin balkonda sandalyede arı vardı üzerine gazeteyle vurdum sonra unuttum içeri gittim meğerse hayvan ölmemiş hala ordaymış üstüne oturdum yaaaa popom şişti bacağım uyuştu eşşek arısı bide yani

merhaba arkadaşlar mesajları okuyayım derken bu saat oldu ancak birşeyler yazabiliyorum.

öncelikle geçmiş olsun çiçek, sonrasında ben istanbula geleli çok kısa bir zaman oldu ve sanırım 4 yıl daha bu şehirde kalmak zorundayız.İnsanın beklentilerinin tam tersi şeyler olması ne kadar kötüdür bilirsiniz,neyse bende netten yeni dostlar edinmek amacıyla ve içinde bulunduğum durum itibariyle sizleri yakın gördüm anlatmak istediğim capital'de buluşmak gibi bir plan olursa benide dahil ederseniz sevinirim.hatırladığım kadarıyla capital bakırköydeydi dimi? bu ara
da bugünki istanbul sevgisizliğim sonrasında ne olur bilemem ama ,bu trafik ve kalabalık alışık olmadığım türdendi ve bana hiç iii gelmedi. Çok üzgünüm çoook

kızlar bugün eşimin amca kızının kınasındaydık. Benim oğlan o kadar gürültüde fosur fosur uyudu valla evde çıt sesine uyanan çocuk o kadar gürültüde uyudu ne enteresan bu bebekler yaa... Bakalım yarında düğüne gidicez büyük ihtimalle o uyuyacak bende 1 yıldır dökemediğim kurtlarımı dökücem oohhh bee özlemişim halay çekmeyii ,,, kaydirigubbakcemile2:teytey:şöyle zıplaya zıplaya oynıcam ama bu seferde bu nasıl gelin yaa derlerse nede olsa eşimin ailesinin düğünü neyse yorgunnumm yatayım da yarına enerji depolayayımhihoyyythihoyyyt

kızlar az önce yasemin koltuktan düştü yüzüstü! kafasını çarptı! kaşının üstü şişti! ömrümden ömür gitti yaa! senağlama

geçmiş olsun canım benim ben aryık yere bi battaniye atıyorum koltuğa hiç koymuyorum................

normal canım...................................................

geçmiş olsun canım.......................................

ay bende düğün istiyorum yaaa ne güsel..............................

çiçekç,m geçmiş olsun kızz ... arı sokmuş sütten geçmez sanırım yaaa . yinede bi araştırmak lazım..
meraklımisafir sanada geçmiş olsun ben koltuğa ara sıra koyuyorum ama ani bir hareket yapabilir bende koymuycam bundan sonra. kaydirigubbakcemile

Sürekli meşguldüm o kadar sene
Seninle doyasıya oynayamadım
Sen beni çağırdın gel oyna diye
Ben bir türlü zaman ayıramadım

Giydirdim,doyurdum,oya gibi işledim
Evden çıktığında balkondan baktım
Hep sevdim,seni kolladım
Sadece bunları yeterli sandım
Bana oyuncağını getirdiğinde
Ben seni çoğu kez başımdan savdım

Yatağına yatırıp seni okşardım
Sen uyur uyumaz hemen çıkardım
Şimdi o günleri çok özlüyorum
Keşke bir dakika fazla kalsaydım

Hayat ne kadar kısa,yıllar ne çabuk
Ne zaman büyüdü bu küçük çocuk
Ona dokunmak için uzandığımda
Ellerim boş kalır,yüreğim buruk

Artık ne oyunlar,ne okşamalar
Ne iyi geceler, ne sarılmalar
Hepsi çok geride ulaşmak çok zor
Yaşanmadı sanki o güzel yıllar

Artık hiç işim yok yapayalnızım
Günlerim çok uzun üstelik bomboş
Keşke istediklerini bir bir yapsaydım
Küçük arzuların şimdi çok şirin,çok hoş

///////////////////////////////////////////

canlarım bu şiiri çok severim daha önce hamileykende göndermiştim ,sanırım şimdi sizi daha çok etkileyecek annecikler düşünsenize büyük oğluşum 8 yaşında 9 yıl sonra belkide şehir dışına gidecek okumaya ne kadar zamanımız kaldıkı sarılmıya öpüşmeye koklaşmaya büyüyünce izin verirmi sizce yoksa ben büyüdüm artık yaklaşmamı der ay duygusallaştım yine ya.............................

Selam kızlar
Kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlü birşeyler yazmaya fırsat bulamadım.Benim de bim evleniyor 2 hafta sonra onların evini yerleştirmekle uğraşıyoruz.E bir de Doruk var tabi:))

Canım teşekkürler.

Dilek rotarix 2 doz olarak vuruluyormuş ya,bence ondan yaptırabilirsiniz,4. ve 6. aylarda.Bugün bir arkadaşım da yaptırmamış da Dr. u öyle yaparız demiş.

Bizim doktor da öyle dedi.

Normak canım merak etme.

Geçmiş olsun Çiçek.Şans işte:))

bu saat oldu hala uyumadı........ne kadar sinirliyim bir bilseniz.....zaten çok iyi huylarımız vardı şimdi aşıyla daha güzelleşti(......bir yerlerden iyi huylar bize Allahım

günaydıııın ben geldimm kızlar çok özledim sizi çok güzel bi tatil yaptım annemler mersinde onların yanındaydı hem ziyaret hem tatildi yani annem ceren e baktı ben yüzdüm valla iyi oldu ama kapkara olmuşum ben bronzluğu hi sevmem güneşlenmedim bile evden dışaı bi süre çıkmayp beyazlamam lazım 1 kere kızımın bacaklarııda soktuk denize o kadar....vs neyse tatil maceram uzun aralarda yazarım fotoda koycam sonra inş size bakıyım neler olmuş hepsini okuyamam ama bi geçmie göz atıyım

yei gelenler hoşgelmişler ek gıda konuşmuşsunuz bende yurtdışıdaki kuzenimle biraz konuştum onun bebeği 2 yaşında tavsiye aldım bura 1 yaşına kadar süt ürünlerinin hepsi yaak dedi türkiyede sadece inek sütü vermeyin diolar ama yoğurtta ondan yapılıy peynirde sonuçta onlarda yasakmış orda banada mantıklı geldi araştırcam bunu çünkü yoğurt bendedüşünüyodum pekmezli yoğurt filan bide ek gıdalara ilk patatesle başla dedi 1 hafta 1 öğün olarak haşla ez su ile cıvılt ver dedi 2.hafta pataes ve havuç, hafta patates havuç bezelye,...vs sıra ile artır birden karıiık verme dedi bu bana mantıklı geldi galiba böyle yapcam bunu paylamak istedim sizlerle ben ek gıdaya hafiften ramazanda başlıycam akşama doğr sütüm azalır belki oruçtan veririm o zaman zaten sonrada okul açılacak ben yokken 1 öğün yer diye düşünüyorum bide 6.aya kadar sütmü sağsam diyorum kararsızım aslında

günaydın herkese kimse yok am olsun
çiçek geçmiş olsun arı sokmuş benim en büyük korkum bu arlar çünkü alerjim var hastanelik oluyorum ve iğne ilaç bebeğimide emziremem diye korkuyorum aman şükür senin alerjin yok şanslısın..
veeeeeeeeeee bu gün biz 3. ayımızı bitirdik yaşasın4. ay
zaman ne kada çabuk geçiyor..
hadi ben kaçıyorum dah kahvaltı yapmadık..

hepinize güzel hafta sonları kızlaaar.okuyup aklımda kaldığı kadadrıyla arı tarafaından ısırılan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
bıngıldak meselesine açıklık getiren tüm arkadaşlarıma öpücüklerimi gönderiyorum.sağolun rahatladım valla.
elevinya hoşgeldin canım.
rumelili inşallah idil en kısa zamanda daha huzurlu bi bebek olur da sen de rahatlarsın canım.
selinay şiir çok ama çok güzel.tam benim düşündüğüm şeyler.benim aklımda hep bebeğimin her anının tadını doya doya çıkaramayıp sonra geriye döndüğümde pişman olma korkusu var.o yüzden elimden geldiğince onu kucaklıyorum öpüyorum oyunlar oynuyorum.önceden çok titizdim şimdi hak getire.varsa yoksa gülfemimin gülücükleri.ağlamasına dayanamıyorum.hemen kucaklıyorum.evet biraz kucakçı olduk ama bu da onun hakkı diye düşünyorum.

benden de bi günaydın..

bugün çokkkk mutluyum çok..oğlum öyle güzel emmeye başladıki artık hiç mama istemiyo sadece emiyo çok şükür düzeldik..çok güzel bişey emzirmek ya..inanın sevinçten ağladım..

bu arada selinaycım şiir çok güzel bayıldım..bende hep bu günleri özleyeceğimi düşünürüm..ama çok şükür oğlumu oyasıya kucakladığımı sevdiğimi düşünüyorum bu günler bi daha hiç gelmiycek biliyorum..şu anda bunları yazarken gözyaşalrım süzülüyo tutamıyorum ama sevinçten..oğlumu çok seviyorum ben yaa..o bana allahımın bi lütfü o kadar tatlıki canım benim..annesinin kuzusu..onun karnının tok olduğunu bilmek bana öyle bi mutluluk veriyo ki anlatamam..o annesini kıyamadığı..inanaın koklamya doyamıyorum..bazen uyurken kendi elleriyle saçlarını yoluyo içim öyle garip oluyo ki hiç canı yanmasın istiyorum..offf kızlar ya beni en iyi siz anlarsınız çok seviyorum ben oğlumu çok..allahım olmayanlara nasip etsin annelik çok güzel bişeymiş ya kızlar kendimi tutamıyorum boğazımda bişeyler dügümleniyo.oğluma yetmek hatta artmak istiyorum..bazen o uyanıkken evde bi kaç iş oluyo oğlum içerde kendi oyalanıyoya işte o zaman bile vicdan azabı çekiyorum ihmal ediyorum diye düşünüyorum..velhasılı ben bu kuzuyu çok seviyorum ya..eşimi de çok seviyorum ben eşimi o kadar çok sevdim ki allah bana aynı eşime benzeyen bi evlat verdi..neyse kızlar sizinde içinizi sıkmayım..ama bunları yazınca çok rahatladım emin olun..çünkü içimden çoşuyor ,taşıyor,tutamıyorum..sizleride tanımasamda çok seviyorum minik kuzularımıza hiç zarar gelmesin gönlümüze göre büyütelim..bol bol kucaklayıp kokusunu içimize çekelim..emir kağanım minik kuzum annen sana hayran senin için yapmıycam şey yok oğlum iyiki varsın iyiki oğlumsun meleğim..

Ağlattın beni valla,zaten şiir de çok dokunmuştu.mafoldumben

canım benim nasıl da güzel anlatmışsın.annelik bu işte.inşallah bol bol sütün olur emir kağanımız da doya doya emer.emzirmek anne ile bebek arasındaki en güçlü bağ.ben de hep Allaha bolsüt ver rabbim bebeğimi 2 sene emzirebileyim diye dua ediyorum.hihoyyyt

sağol canım. sevindim aglamadıgına. tabi yasemin e hediye aldıgı için aglamamıstır kesin :))

Ayyy benim en büyük korkum bu yaa allah korumuş canım iyiki bişi olmamış dikkat etmek gerek bundan sonra bizede ders oldu daha dikkatliyim artık

sağol canım, dikkat etmek gerek artık evet.

geçmiş olsun canım benim ben aryık yere bi battaniye atıyorum koltuğa hiç koymuyorum.

sağol.ben de koymayacagım artık canım

meraklımisafir sanada geçmiş olsun ben koltuğa ara sıra koyuyorum ama ani bir hareket yapabilir bende koymuycam bundan sonra. kaydirigubbakcemile

koyma canım bence de. yanında dur koyarsan da.

İpek geçmiş olsun.Neyse ki birşey olmamış bebeciğe.

sağol canım.

keçi sütünden yapılmıs peynir yedirilebilir.

geçmiş olsun canım.artık başladılar hareketlenmeye.bazen bende saniyelik bırakıyorum ama bırakmamak lazım

geçmiş olsun çiçek.benim en büyük korkularımdan biridir arı sokması.hiç başıma gelmedi daha gelmezde umarım

hoşgeldin canım

canım çok sevindim emirin emmesine.üzülüyodun emmiyo diye.

çok güzel yazmışsın.aynen katılıyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…